canım üzülme vardır bunda da bir hayır.
her sınav insanlar için bu ay olmazsa diğer ay olur..
bunu biz bilemeyiz.
RABBİm bizim için en hayırlı zamani ne yazdıysa o olacak..
dua et sadece hayırlısını iste olur mu
üzülme ama :26:
geçen sene kasım ayında gebe kaldım kimyasal oldu yani adet gibi gitti.
sonra bir süre istemedik.
çünkü eşim askerdeydi.
bu sene tekrar düşündük.
kasım ayında tekrar gebe kaldım 6 haftalık bebeğimi kanamam başlayınca kaybettim maleseff..
düşükten sonraki 3. ayım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Özet
-Gebe kalmayı planladığız da 3 ay öncesinden korunmayı bırakın
-Gebe kalmak için en uygun zamanda gün aşırı ilişkide bulunun
-Gebelik için uygun dönemdeki ilk ilişkiden önce ve iki ilişki arasında erkeğin en az 48 saat boşalmaması gerektiğini unutmayın
-Sabah erken saatte ilişkide bulunun
-Kayganlaştırıcı kullanmayın
-Hiçbir zaman ve asla vajinal duş yapmayın
-Vajinanın doğal duruşunu sağlayan gebelik için uygun pozisyonları tercih edin
-Alternatif seks yöntemlerinden uzak durun
-Su altında ilişkide bulunmayın
-İlişki sonrası erkek 1-2 dakika geri çekilmemeli, kadın ise 20-30 dakika yatar pozisyonda kalmalıdır.
Özet
-Gebe kalmayı planladığız da 3 ay öncesinden korunmayı bırakın
-Gebe kalmak için en uygun zamanda gün aşırı ilişkide bulunun
-Gebelik için uygun dönemdeki ilk ilişkiden önce ve iki ilişki arasında erkeğin en az 48 saat boşalmaması gerektiğini unutmayın
-Sabah erken saatte ilişkide bulunun
-Kayganlaştırıcı kullanmayın
-Hiçbir zaman ve asla vajinal duş yapmayın
-Vajinanın doğal duruşunu sağlayan gebelik için uygun pozisyonları tercih edin
-Alternatif seks yöntemlerinden uzak durun
-Su altında ilişkide bulunmayın
-İlişki sonrası erkek 1-2 dakika geri çekilmemeli, kadın ise 20-30 dakika yatar pozisyonda kalmalıdır.
tabiki umut hep olmalı ama fazlaca kaptırmamalı kendimizi.Hayirlisi neyse o olsun demistim zaten.. aklimizda bebek fikri yoku ama boyle olunca umutlaniyo insan. Neyse bakalim allah isteyenlere versin once insallah..
merhaba oflu bebeğini kaybetmene çok üzüldüm. bende kasım ayı forumundanım seni çok iyi hatırlıyorum.
hamile kalmıştın. ben daha sonra stres olmasın etkilenmeyeyim diye 3 ay bu siteye girmedim. şimdi mart ayı ile tekrar başladım sizlerle birlikte olmaya. umarım hepimiz hamile kalırız. ben soğan kürüne başladım bu ay hepimize hayırlı olsun
kızlar günaydınnnyepyeni bir gün yepyeni güzel ve mutlu haberler almak dileğiyle... incir kürümü yaptım, eşimede keçiboynuzu... soğumalarını bekliyorum... Rabbim bu nimetlerinin hatrına bizlere muratlarımızı verir inşALLAH... hayırlı cumalar herkese.......
SORU :
ıyı gunler hocam daha oncekı sorularıma verdıgınız cvb lar ıcın cok tsk ederım. Allah razı olsun sızden. hocam bende yumurtlama olmuyomus ben calısan bır bayanım. incir kurune basladım. sabahları ac karnına yumurtlama sayısı cogalması ıcın ıcıyorum. aksam da ac karnına yumurtlama catlatma ıcın havuclu ıncır ıcıyorum hocam bu her ıkı kurude aynı zamanda yapabılir mıyım. sımdıden tesekkurler ıyı calısmalar hocam.
CEVAP :
Sadece incir-havuç kürünü uygulamanız yeterlidir. Sağlığınız daim olsun. Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.
suvesabun merhaba
soğan ve incir kuru sadece bir arada kullanılmaz diye biliyorum. sitesinde öyle yazıyordu.
ben bu ay soğan kürüne başladım. 15. günüm dolsun hemen incir kürüne başlıyacağım
kızlar bu arada ilişki sonrası spermin içeride daha fazla kalması için ayaklarımı yukarı kaldırıyorum. çok komiğime gidiyor bu şekilde durmak
ben eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum.
yanlışmı yapıyorum yoksa
kürü nasıl ki ???????
yastık koy belinin altına yarım saat yatmak yeterliymiş...
kızlar kayısı ve ceviz tüketin
siz ve eşiniz. çok faydası oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?