Geçmişi çok okuyamadım canım. Sen hamile misin yoksa bekliyor musun?
canımmm Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bize de dua et olur mu.. ben de bi dahakine duvara dikcem ayaklarımı yaa ya da amuda fln kalkcam yabiz de abdest alıp dua edip öyle birlikte oluyoruz canım inş bir an önce bize de nasip olur..
canımmm Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bize de dua et olur mu.. ben de bi dahakine duvara dikcem ayaklarımı yaa ya da amuda fln kalkcam yabiz de abdest alıp dua edip öyle birlikte oluyoruz canım inş bir an önce bize de nasip olur..
Tebrikler canım. Umarım böyle bir çırpıda hamile kaldığın gibi öyle de rahat doğum yaparsın. Allah bir seste kurtarsın arkadaşım seni. Mutlu günler bebeğinle. Bizler içinde dua et güzel anne
[COLOR=""]hahahhah bi filmde vardı kadın ilişkiden sonra odanın içinde amuda kalkmış şekilde ellerinin üstünde zıplıyodu koşuyodu hamile kalmak içinn hahahhahahh][/COLOR][/B]/COLOR]
hm ben kızıma hamile kaldığımda şöyle 2-3 kat havlu peçeteyle tampon uygulamıştım.içerden çıkmasınlar diye kapak niyetine... hey allahım ya 5 dakika falan kalmıştım öyle...
ama sonunda güzeller güzeli kızıma hamile kalmıştım o ay :))) aklıma geldi, bu ayda aynısını yaptım ....
polypolycim havlu peçete emer onları ya tıkaç gibi bişey olsaydı daha iyi olurdu
Canım benide ekleyebilir misin listeyekızlar okudum Meryem Suresini bakalım bismillah dedik başladık bugün 41 gün okunacakmış herhalde hayırlısı bakalım :)
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Aycaece: Sat 18 şubat
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
Daısytulıp: Sat 11 şubat, bat 10 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
öncelikle polypoly, tatlıcadı55, daisytulip ve oflu arkadaşlarımızın güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım inşallah
Canım benide ekleyebilir misin listeyeSat:19 Şubat Bat: 18 Mart
ayy liste başı benimmmm
ben 1 şubattan beri folbiol bi tane kullanıyorum gece tok karnına. aslında 3 ay öncesi başlanılması gerekiyor.
kızlaar ben birazdan aktara gidicem de bal-çörek otu-tarçın ve incir kürlerini aynı anda yapsak nolur??
ayy liste başı benimmmm
ben 1 şubattan beri folbiol bi tane kullanıyorum gece tok karnına. aslında 3 ay öncesi başlanılması gerekiyor.
bal-çörek otu-tarçın kürünü adetin 2. günü başlamak gerekiyormuş sanırım... ben o yüzden zamanını kaçırdım diye başlayamadım... ama bence ikisi aynı anda iyi olur gibi... başladın mı incir kürüne canım?
Ben de kasımdan beri folbiol, folidoce, folic plus kullandım şimdi hala folic plus'tayım ama günde 3 tane almak çok gıcık ya yine folbiole döncem bu kutu bitince ya da folidoce'a
kızlaar ben birazdan aktara gidicem de bal-çörek otu-tarçın ve incir kürlerini aynı anda yapsak nolur??
yok tatlım ya bir kaç saate anca çıkarım aktara incir almak için, akşam başlıcam. ben geçenlerde bir sabah bir kaşık bal+çörek otu yedim aman Allahım nasıl bir mide ağrısı ölüyodum hemen şurup içtim geçti, meğer çörek otu öğütülmüş olacakmış, eğer tane olarak yersen midene dokunurmuş.. çok fazla miktarda öğütmek de iyi değil etkisi gidiyormuş bir öğütüp hemen bala karıştırmak lazımmış bu arada iyi bal nerden bulcaz ya
ben en son folidoce kullandım.
sonra folbiol aldım.
ama kullanmıyorum şimdilik
bal tarçın adetin 2. veya 3. günü başlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?