rüyalardan bahsetmişsiniz balık bildiğim kadarıyla kısmet, erkek bebek müjdeli haber derdi annem. bugünlerde herkes beni rüyasında görüyormuş az önce halamın kızı aradı rüyasında onun nikahına süpriz yapıp gidiyormuşum , sarılıp ağlamışım , eşimde rüyasında bal yemiş , kovanla bal yapmaya çalışmış, annemde rüyasında beni ağaç dikerken görmüş bu aralar herkes bizimle ilgili rüya görüp sizi gördük hayır olsun diye arıyorlar. Bense hiç rüya falan görmedim hayırlara çıkar inşallah :26:
BEN ANNE OLMAK İSTİYORUUUUUUUUUUUUUUUUM
Sagol alpellaaciminsallah senin guzel haberini duyariz bu ay yburda biraz olsun moralim duzeliyo sayenizde. Yeni BAT: 9 NİSAN:
geçmiş doğum günün kutlu olsun suvesabuncum.
bende senin gibiyim. hiç bir belirti yok bende((
mart umut olsun bizeeee inşallahhhhhhh..... yumurtlama günlerimdeyim bugünde doğum günüm hadiii gelsin tutunsun bana hediyem bebişim olsunnnnn!!!!!!!
klomen glifor eutyrox coraspin inşallah bu ayyy tutarrr yaaaa..içim dışım ilaç oldu....hsg de çektirdim tüpler temiz...3 tane sağlıklı yumurtam var...inşallah çatlar yaaaa....bide kistle uğraşmasak
kızlar bu arada ctesi gecesi rüyamda. bebek yıkıyordum ne demek acaba. öyle tatlıydı ki.
yıkanırken hiç ağlamıyordu. yüzü gözü köpük olmuştu. ay ne uslu ne tatlı bebek diye içimden geçirdim.
ben bebeği tutuyordum, eşimin kuzenide suyu döküyordu. erkek bebekti :)))))
canımmmmmmm çok sevindim Allah tamamına erdirsin
polypoly
esraa nasıl yapıyorsun kadınlar kulübünün o bebek çizelgesini çok güzel nasıl kendiliğinden geldi anlamadım canım ben de inş hamile kalırsam ondan koycam süper bişey
SELAM KIZLAAR... YENİ GELENLER HOŞ GELDİNİZ... BENİM BAT'A 4 GÜN KALDI GÖĞÜSLERİM FECİ AĞRIYOR AMA BİLMİYORUM YA İNCİR KÜRÜNDEN OLABİLİR BEN SANIRIM BIRAKICAM BU İNCİRİ Bİ ZARARI OLUR DİYE KORKUYORUM BU AY KASIKLARIM AĞRIDI ÇOK :26:
anladım canım sağol inş bize de nasip olur... inciri yemiyorum tatlım yaa kaynatıp suyunu içiyorum da hem iyice tiksindim hem de zararı olur diye korkuyorum...
kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm çok güzel bir bebeğim vardı onu böle pembe bir pusete koydum babasıyla doktor kontrolüne götürcektim okada güzeldikianlatamam
Slm kizlar... İlk olarak Sizlere uzucu haberi verim cumartesi aksami regl oldumbu ayda nasip degilmis demekki yarin dr a gidip muhayene olmayi dusunuyorum. Daha 4 ay oldu deneyeli ama her ay ayni seyleri yasamaktan biktim. Merak ediyorum neden olmuyo. İcim rahat eder hic olmazsa. Sogan kurude yaicam bu ay. Artik umitler nisan ayina kaldi
Allahım hayıra getirsin ben cuma gecesi yavru balıklar gördüm rüyamda bir fanusta yeni doğmuş bi sürü balık
bravo valla bırtek kişi cevap vermemıs bırdaha gırmeyecegım bu sayfayaa
kızlar merhaba
poly poly canım tebrik ederim... gözünüz aydın olsun...en kısa zamanda darısı başımıza inşALLAH...
bu ay niye oldu ki canım anlamadım... :44: inşALLAH bebişlerimiz sessizce gelir...
inşALLAH canım çatır çatır çatlarlar...bu arada doğum günün kutlu olsun.... yeni yaşın sana ve eşine sağlıklı nurtopu gibi bir bebek getirsin...
erkek bebek müjdedir inşALLAH... bende geçen hafta rüyamda 2 tane yumurta pişiriyordum tavada... hayırdır inşALLAH... :44::44:
alpellam incirin en azından 21 günlük olan kısmını bitir... ben burda çok okudum ilk kısmını bitirip regl olup 2. kısmına geçince hamile kalanları... ben 15. günündeyim kürün... bayıyo içimi ama ne yapayım sabrediyorum... inşALLAH yumoşlara iyi gelir... çatır çatır çatlarlar...
maşallah çok güzel bir rüya canım... inşALLAH gerçekleşir en kısa zamanda...
hayırlısı canım Rabbim en iyisini bilir... hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib olur inşALLAH....
çok güzel rüyan canım... inşALLAH bebişin nasibiyle gelecek...
ağzından bal dökülüyor medmuscum ne güzel de yordun rüyayı, güzel yoralım güzel olsun di mi, Allah razı olsun canım benimmmmm. Allah hayırlara vesile etsinnn hepimizin rüyalarını Amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?