MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

rüyalardan bahsetmişsiniz balık bildiğim kadarıyla kısmet, erkek bebek müjdeli haber derdi annem. bugünlerde herkes beni rüyasında görüyormuş az önce halamın kızı aradı rüyasında onun nikahına süpriz yapıp gidiyormuşum , sarılıp ağlamışım , eşimde rüyasında bal yemiş , kovanla bal yapmaya çalışmış, annemde rüyasında beni ağaç dikerken görmüş bu aralar herkes bizimle ilgili rüya görüp sizi gördük hayır olsun diye arıyorlar. Bense hiç rüya falan görmedim hayırlara çıkar inşallah :26:
BEN ANNE OLMAK İSTİYORUUUUUUUUUUUUUUUUM

Sagol alpellaacim insallah senin guzel haberini duyariz bu ay yburda biraz olsun moralim duzeliyo sayenizde. Yeni BAT: 9 NİSAN:

ağzından bal dökülüyor medmuscum ne güzel de yordun rüyayı, güzel yoralım güzel olsun di mi, Allah razı olsun canım benimmmmm. Allah hayırlara vesile etsinnn hepimizin rüyalarını Amin....

Esraa86……………. Hamilee

Polypoly………….. Hamilee

Elçi04……………….. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel…………….. ?????
Daısytulip………. Güzel haberlerini bekliyoruz
Yokh…………………. ?????????
Dimplevenom….. 16 mart
alpellaa………….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart
perisoko………… 17 mart
ayçaece………….. 19 mart
istanbulizmir… 19 mart
tarçın10…………. 19 mart
Suvesabun…….. 22 mart
asis………………… 23 mart
medmus………….. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
hazelrose…….. 24 mart
candost17…….. 24 mart
pınknymph…….. 25 mart
elmadaş………… 25 mart
aybice........... 27 mart
idilga…………….. 31 mart
naz34……………… bat ????
elysia………………. 6 nisan
meessttrraa….... 9 nisan
Tatlıcadı55……. 9 Nisan

KIZLAARR... BU LİSTE 137. SAYFADAN... O SAYFADAN SONRA ARAMIZA KATILANLAR VE BİZİMLE BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEKLER LÜTFEN BAT'INI YAZSIN ÇÜNKÜ O KADAR SAYFAYA BAKAMADIM... LİSTEDEN ÇIKMAK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN... YA DA X KİŞİ HİÇ GELMİYOR LİSTEYE YAZMAYALIM DEDİKLERİNİZ VAR MI?? LİSTEDE ???? OLANLAR DA LÜTFEN SON DURUMUNU BİLDİRSİN CANLARIM ÖPÜYORUM....

arkadaslar ovulasyon testi yaptım 2 çizgide tam belirgin adet günüme 6 gün var
yardım lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar benim sağ göğsüm ara ara ağrıyo ağrı sokup duruyo pisklojikmi bilmiyorum ama hissediyorum yani inşallah belirtidir:)

kızlar merhaba

poly poly canım tebrik ederim... gözünüz aydın olsun... en kısa zamanda darısı başımıza inşALLAH...

geçmiş doğum günün kutlu olsun suvesabuncum.

bende senin gibiyim. hiç bir belirti yok bende ((

bu ay niye oldu ki canım anlamadım... :44: inşALLAH bebişlerimiz sessizce gelir...

inşALLAH canım çatır çatır çatlarlar... bu arada doğum günün kutlu olsun.... yeni yaşın sana ve eşine sağlıklı nurtopu gibi bir bebek getirsin...

erkek bebek müjdedir inşALLAH... bende geçen hafta rüyamda 2 tane yumurta pişiriyordum tavada... hayırdır inşALLAH... :44: :44:

anladım canım sağol inş bize de nasip olur... inciri yemiyorum tatlım yaa kaynatıp suyunu içiyorum da hem iyice tiksindim hem de zararı olur diye korkuyorum...

alpellam incirin en azından 21 günlük olan kısmını bitir... ben burda çok okudum ilk kısmını bitirip regl olup 2. kısmına geçince hamile kalanları... ben 15. günündeyim kürün... bayıyo içimi ama ne yapayım sabrediyorum... inşALLAH yumoşlara iyi gelir... çatır çatır çatlarlar...

kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm çok güzel bir bebeğim vardı onu böle pembe bir pusete koydum babasıyla doktor kontrolüne götürcektim okada güzeldikianlatamam

maşallah çok güzel bir rüya canım... inşALLAH gerçekleşir en kısa zamanda...

hayırlısı canım Rabbim en iyisini bilir... hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib olur inşALLAH....

Allahım hayıra getirsin ben cuma gecesi yavru balıklar gördüm rüyamda bir fanusta yeni doğmuş bi sürü balık

çok güzel rüyan canım... inşALLAH bebişin nasibiyle gelecek...

bravo valla bırtek kişi cevap vermemıs bırdaha gırmeyecegım bu sayfayaa

canım kusura bakma valla bu liste işleriyle uğraşıyordum gördüm mesajını ovulasyon testi hiç kullanmadım ama gebelik testi gibi çalışıyormuş bat'a doğru öyle duydum eğer test bozuk değilse ve hala yumurtlamıyorsan hamile olabilirsin normal bi idrar testi yapsana

canımm bende normalde yumurtlama problemi vs yok ben öylesine yapıyorum şimdi normal olan yumurtlamamı vs bozmasın diye endişelendim açıkçası...

çok güzel rüyan canım... inşALLAH bebişin nasibiyle gelecek... [/QUOTE]

Amin tatlımmmmm inşallahhh cümlemize hayırlı nasipli bebişler nasip olsun

bende dün rüyamda test yaptığımı gördüm..ve
rüyalar tersine çıkarmış derler ama lütfen nolurrrr çıkmasın tersine bu sefer:26::26::26::26:

ağzından bal dökülüyor medmuscum ne güzel de yordun rüyayı, güzel yoralım güzel olsun di mi, Allah razı olsun canım benimmmmm. Allah hayırlara vesile etsinnn hepimizin rüyalarını Amin....

Ay canım benim duana canı gönülden AMİN AMİN AMİN diyorum. İnanmayacaksınız az önce annem aradı rüyasında beni görmüş anneannem vefat etti rüyasında anneannem gelmiş iki tane yorgan iki tanede yastık yapmış biri eflatundu diyor. İkizlerin yorganı aynı renk olsun demiş annem elimde de bir yaşında bir erkek çocuk vardı diyor. Medmusa söyleyelimde hangi renk istiyorsa onu yapalım ikizlere demişler uyanmış annem rüyamda o kadar mutlu oldum ki diyor o mutlulukla uyanmışım dedi. Telefonla aramasını bilmediği için babamı beklemiş garibim hamilesinde söylemiyor musun yoksa diyor öldüm meraktan arayana kadar diyor . Canım annem yaaa nasıl dert ediniyor inş rüyası hayra çıkar inş bu ay hamile kalırım .

Esraa86……………. Hamilee

Polypoly………….. Hamilee

Elçi04……………….. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel…………….. ?????
Daısytulip………. Güzel haberlerini bekliyoruz
Yokh…………………. ?????????
Dimplevenom….. 16 mart
alpellaa………….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart
perisoko………… 17 mart
ayçaece………….. 18 mart
istanbulizmir… 19 mart
tarçın10…………. 19 mart
Suvesabun…….. 22 mart
asis………………… 23 mart
medmus………….. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
hazelrose…….. 24 mart
candost17…….. 24 mart
pınknymph…….. 25 mart
elmadaş………… 25 mart
aybice........... 27 mart
idilga…………….. 31 mart
naz34……………… bat ????
elysia………………. 6 nisan
meessttrraa….... 9 nisan
Tatlıcadı55……. 9 Nisan

KIZLAARR... BU LİSTE 137. SAYFADAN... O SAYFADAN SONRA ARAMIZA KATILANLAR VE BİZİMLE BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEKLER LÜTFEN BAT'INI YAZSIN ÇÜNKÜ O KADAR SAYFAYA BAKAMADIM... LİSTEDEN ÇIKMAK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN... YA DA X KİŞİ HİÇ GELMİYOR LİSTEYE YAZMAYALIM DEDİKLERİNİZ VAR MI?? LİSTEDE ???? OLANLAR DA LÜTFEN SON DURUMUNU BİLDİRSİN CANLARIM ÖPÜYORUM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…