Esraa86 . Hamilee
Polypoly .. Hamilee
Elçi04 .. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel .. ?????
Daısytulip . Güzel haberlerini bekliyoruz
Yokh . ?????????
Dimplevenom .. 16 mart
alpellaa .. 16 mart
antalya2011 16 mart
perisoko 17 mart
ayçaece .. 18 mart
istanbulizmir 19 mart
tarçın10 . 19 mart
Suvesabun .. 22 mart
asis 23 mart
medmus .. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
hazelrose .. 24 mart
candost17 .. 24 mart
pınknymph .. 25 mart
elmadaş 25 mart
aybice........... 27 mart
idilga .. 31 mart
naz34 bat ????
elysia . 6 nisan
meessttrraa .... 9 nisan
Tatlıcadı55 . 9 Nisan
KIZLAARR... BU LİSTE 137. SAYFADAN... O SAYFADAN SONRA ARAMIZA KATILANLAR VE BİZİMLE BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEKLER LÜTFEN BAT'INI YAZSIN ÇÜNKÜ O KADAR SAYFAYA BAKAMADIM... LİSTEDEN ÇIKMAK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN... YA DA X KİŞİ HİÇ GELMİYOR LİSTEYE YAZMAYALIM DEDİKLERİNİZ VAR MI?? LİSTEDE ???? OLANLAR DA LÜTFEN SON DURUMUNU BİLDİRSİN CANLARIM ÖPÜYORUM....
Ay canım benim duana canı gönülden AMİN AMİN AMİN diyorum. İnanmayacaksınız az önce annem aradı rüyasında beni görmüş anneannem vefat etti rüyasında anneannem gelmiş iki tane yorgan iki tanede yastık yapmış biri eflatundu diyor. İkizlerin yorganı aynı renk olsun demiş annem elimde de bir yaşında bir erkek çocuk vardı diyor. Medmusa söyleyelimde hangi renk istiyorsa onu yapalım ikizlere demişler uyanmış annemrüyamda o kadar mutlu oldum ki diyor o mutlulukla uyanmışım dedi. Telefonla aramasını bilmediği için babamı beklemiş garibim hamilesinde söylemiyor musun yoksa diyor öldüm meraktan arayana kadar diyor . Canım annem yaaa nasıl dert ediniyor inş rüyası hayra çıkar inş bu ay hamile kalırım .
Esraa86 . Hamilee
Polypoly .. Hamilee
Elçi04 .. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel .. ?????
Daısytulip . Güzel haberlerini bekliyoruz
Yokh . ?????????
Dimplevenom .. 16 mart
alpellaa .. 16 mart
antalya2011 16 mart
perisoko 17 mart
ayçaece .. 18 mart
istanbulizmir 19 mart
tarçın10 . 19 mart
Suvesabun .. 22 mart
asis 23 mart
medmus .. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
hazelrose .. 24 mart
candost17 .. 24 mart
pınknymph .. 25 mart
elmadaş 25 mart
aybice........... 27 mart
idilga .. 31 mart
naz34 bat ????
elysia . 6 nisan
meessttrraa .... 9 nisan
Tatlıcadı55 . 9 Nisan
KIZLAARR... BU LİSTE 137. SAYFADAN... O SAYFADAN SONRA ARAMIZA KATILANLAR VE BİZİMLE BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEKLER LÜTFEN BAT'INI YAZSIN ÇÜNKÜ O KADAR SAYFAYA BAKAMADIM... LİSTEDEN ÇIKMAK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN... YA DA X KİŞİ HİÇ GELMİYOR LİSTEYE YAZMAYALIM DEDİKLERİNİZ VAR MI?? LİSTEDE ???? OLANLAR DA LÜTFEN SON DURUMUNU BİLDİRSİN CANLARIM ÖPÜYORUM....
canım yaa annelerin içine doğar bence... Annenin ellerinden öperim... Benim annemde böyle her telefonla konuştuğumuzda dualar ederek kapatıyor... Inşallah kabul olur...
Ayyy bat yaklaşmışşş.... :18: Ben psikolojik olarak rahatım diyorum ama listeyi görünce bi de baktım ki sıram geliyorr...
Ay canım benim duana canı gönülden AMİN AMİN AMİN diyorum. İnanmayacaksınız az önce annem aradı rüyasında beni görmüş anneannem vefat etti rüyasında anneannem gelmiş iki tane yorgan iki tanede yastık yapmış biri eflatundu diyor. İkizlerin yorganı aynı renk olsun demiş annem elimde de bir yaşında bir erkek çocuk vardı diyor. Medmusa söyleyelimde hangi renk istiyorsa onu yapalım ikizlere demişler uyanmış annemrüyamda o kadar mutlu oldum ki diyor o mutlulukla uyanmışım dedi. Telefonla aramasını bilmediği için babamı beklemiş garibim hamilesinde söylemiyor musun yoksa diyor öldüm meraktan arayana kadar diyor . Canım annem yaaa nasıl dert ediniyor inş rüyası hayra çıkar inş bu ay hamile kalırım .
anaaaam senden önce biz varız kızzz
Allah hayıra getirsin ikizin mi oluyor yoksa 1 taşta 2 kuş mu derler ne derlerrrr kısmetli şey seni :))
arkadaslar ovulasyon testi yaptım 2 çizgide tam belirgin adet günüme 6 gün var
yardım lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Slm kızlar haftaiçi şenlenmiş yine burası
Alpellaaacım benim bat'ı düzeltir misin: 22 mart
Thanks
adete 4 gün kala idrar yapmıştım tek çizgi çıkmıştı.. kan testinde hemen çıkıyor.
hoşgeldin canım...evet, burası şenlendi bugün... ama daha da şenlensin hamile haberleri ile dolsun taşsın inşALLAH...
herkeste farklımı gösteri yor acaba bi test alıp tekrar evde yapsamı bi gün daha geçsin olmasa cvp için tşkl
herkeste farklımı gösteri yor acaba bi test alıp tekrar evde yapsamı bi gün daha geçsin olmasa cvp için tşkl
İnş hayra çıkar :)) eğer bu ay hamile kalmazsam tedaviye başlanacak tüp bebek merkezine gidiyorum eeeee oraya giden bütün arkadaşlarımın ikiz bebekleri oldu sadece birinin üçüzü oldu.Kısmet artık inş tedaviye gerek kalmazda bebeğim bu ay benimledir yoksa zorlu bir yolculuk beni bekliyor olacak hayret ediyorum arkadaşlar ya şu tek seferde hamile kalanlara istemiyorduk kazayla oldu diyenlere bizde bir yıldır ha çabala de çabala :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?