MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

beni de beni de beni de ekleeee 23 mart!!! klomen gliforla tedavi oluyorum...!!!

Esraa86……………. Hamilee

Polypoly………….. Hamilee

Elçi04……………….. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel…………….. ?????
Daısytulip………. Güzel haberlerini bekliyoruz
Yokh…………………. ?????????
Dimplevenom….. 16 mart
alpellaa………….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart
perisoko………… 17 mart
ayçaece………….. 18 mart
istanbulizmir… 19 mart
tarçın10…………. 19 mart
Suvesabun…….. 22 mart
asis………………… 23 mart
medmus………….. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
bluegirl1.......... 23 mart
hazelrose…….. 24 mart
candost17…….. 24 mart
pınknymph…….. 25 mart
elmadaş………… 25 mart
aybice........... 27 mart
idilga…………….. 31 mart
naz34……………… bat ????
elysia………………. 6 nisan
meessttrraa….... 9 nisan
Tatlıcadı55……. 9 Nisan

KIZLAARR... BU LİSTE 137. SAYFADAN... O SAYFADAN SONRA ARAMIZA KATILANLAR VE BİZİMLE BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEKLER LÜTFEN BAT'INI YAZSIN ÇÜNKÜ O KADAR SAYFAYA BAKAMADIM... LİSTEDEN ÇIKMAK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN... YA DA X KİŞİ HİÇ GELMİYOR LİSTEYE YAZMAYALIM DEDİKLERİNİZ VAR MI?? LİSTEDE ???? OLANLAR DA LÜTFEN SON DURUMUNU BİLDİRSİN CANLARIM ÖPÜYORUM....

canım yaa annelerin içine doğar bence... annenin ellerinden öperim... benim annemde böyle her telefonla konuştuğumuzda dualar ederek kapatıyor... inşALLAH kabul olur...

ayyy bat yaklaşmışşş.... :18: ben psikolojik olarak rahatım diyorum ama listeyi görünce bi de baktım ki sıram geliyorr...

eklediğiniziçin teşekkürler...bugün yarın yumurtlama günüm devam edecek...çarşamba olası bi gebelik için progestan kullanmaya başlayacağım!!! allahım inşallah bu seferrrrr!!!

anaaaam senden önce biz varız kızzz

Uzun zamandır gelemedim kızlar umarım iyisinizdir.

Polypoly hamile miii yaaa çok sevindimmm tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip ederi inş.

Enson eşimin sperm tahlilini yazmıştım 2.7 ml bizde bunun için uğraşıyoruz işte. Forumdan çok araştırdım hemen hemen bütün yiyecek içecek hepsinden aldım eşime şimdi bide proxeed plus alacam doktorlara eczacılara danıştım al bişey olmaz dediler

beni listeye eklemeyin kızlar önümüzdeki 3 aydan umudum yok ama ondan sonra bende yeni tahlile göre inş. Listeye girmeye ümidim olur.

Inş. Yeni hamişlerimiz olur duyunca çok ama çok mutlu oluyorum :))) hadi kızlar güzel haberler lütfen

Allah hayıra getirsin ikizin mi oluyor yoksa 1 taşta 2 kuş mu derler ne derlerrrr kısmetli şey seni :))

Allah hayıra getirsin ikizin mi oluyor yoksa 1 taşta 2 kuş mu derler ne derlerrrr kısmetli şey seni :))

İnş hayra çıkar :)) eğer bu ay hamile kalmazsam tedaviye başlanacak tüp bebek merkezine gidiyorum eeeee oraya giden bütün arkadaşlarımın ikiz bebekleri oldu sadece birinin üçüzü oldu.Kısmet artık inş tedaviye gerek kalmazda bebeğim bu ay benimledir yoksa zorlu bir yolculuk beni bekliyor olacak hayret ediyorum arkadaşlar ya şu tek seferde hamile kalanlara istemiyorduk kazayla oldu diyenlere bizde bir yıldır ha çabala de çabala :44:

herkeste farklımı gösteri yor acaba bi test alıp tekrar evde yapsamı bi gün daha geçsin olmasa cvp için tşkl

Herkeste farklı olabilir bazılarında adet günü geçse bile çıkmayabiliyor hemen. Ama ovülasyon testi böyle bir durumda iki çizgi çıktıysa yanılma payı var mıdır bilemiyorum, keşke doğru olsa canım ya :97:

onlar plan yapmıyorlar ya, rahatlar ya ondan.. rahat olmak lazım, çalışma modlu değil zewk için yapmak lazım :))

batdaşlarım asis ve candost...

kızlar nasılsınız? var mı bir belirti ya da ağrı sızı...? 10 gün kaldı...

çok güzel bir rüya, hayırlara vesile olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…