olabilir canım eğer imkanın varsa erken gebelik testi alsan canım eczaneden ne dersin ha
batdaşlarım asis ve candost...
kızlar nasılsınız? var mı bir belirti ya da ağrı sızı...? 10 gün kaldı...
evvettt senin için ekledim :)) hayır olsun...
hiç bir belirtim yok canım. sadece 1 aydır canım aşırı derecede tatlı şeyler istiyor.
genelde regli dönemimde olur 2 günde geçerdi. benim hala devam ediyor.
normal regli günlerimde de göğsümde ki hassasiyet çok az olurdu beni rahatsız etmezdi. şimdi hiç bir tık yok :))))
çin takvimine çok inanıyorum 30 yaşındayım bu ay hamile kalırsam kızım olacak :)))
ama rüyamda ki erkek bebekti çok tatlıydı, yıkıyordum onu hiç ağlamıyordu çok güzeldiiiiiiiiiiii. müjdeli habermiş. hayırlara vesile olsun :))))
batdaşlarım asis ve candost...
kızlar nasılsınız? var mı bir belirti ya da ağrı sızı...? 10 gün kaldı...
onlar plan yapmıyorlar ya, rahatlar ya ondan.. rahat olmak lazım, çalışma modlu değil zewk için yapmak lazım :))
yarın ılk ıdrarla yapıcam canım.. senın batta 19 mart sanırım sende yap ovulasyon tatlımEki Görüntüle 365825
Canım benim özellikle sol göğsümde ağrı ve uçlarında hassasiyet var. 2 gün öncesine kadar
kasıklarımda ağrı ve çekilme de vardı ama azaldı((( Tek belirti göğüslerim.. Ama benim adet
olmadan öncede kasıklarımda,göğüslerimde acayip ağrı olur. Gerçi bat'a daha zaman var,bunların adet öncesi ağrı olması düşük ihtimal. :44: Geriye iki ihtimal kalıyo: birisi hamilelik (inşallah), diğeri de psikolojik
Rüya
kızlar bende peşpeşe 3 rüya gördüm ilkinde bebeğim varmış 7 aylıkmış eşimin kucağında gördüm 2. rüyada bir sürü at gördüm seviyodum onları at murattır bilirsiniz 3. rüyamda yeni doğum yapmışım ve bir erkek çocuğu emziriyordum sütüm o kadar çoktuki ağzından taşıyodu ertesi gün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı :)))))) rabbim rüyayla müjdeledi bana ve bana en güzel doğum günü hediyesini verdi o gün doğum günümdü....
bir bayanın rüyası, bakın gerçek çıkmış ne güzel darısı başımıza kızlar :))
Rüya
kızlar bende peşpeşe 3 rüya gördüm ilkinde bebeğim varmış 7 aylıkmış eşimin kucağında gördüm 2. rüyada bir sürü at gördüm seviyodum onları at murattır bilirsiniz 3. rüyamda yeni doğum yapmışım ve bir erkek çocuğu emziriyordum sütüm o kadar çoktuki ağzından taşıyodu ertesi gün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı :)))))) rabbim rüyayla müjdeledi bana ve bana en güzel doğum günü hediyesini verdi o gün doğum günümdü....
bir bayanın rüyası, bakın gerçek çıkmış ne güzel darısı başımıza kızlar :))
bende de bu ay tık yok... :44: sadece 2 günde 1 kasılarıma hafif sancılar giriyor ve sadece sağ göğsüm zaman zaman hafif bir şekilde sızlıyor... ne oluyor anlamadım...
inşALLAH hamilelik belirtisidir canım... son 10 gün ak kara meydana çıkacak...
Ben ilk altı ayımda kafaya takmadım yani aman olur ne de olsa iki yıl düşünmedik korunduk korunan çiftlerde böyle gecikme olur diye kafamıza göre takıldım ama altı aydan sonra bir terslik olmasın moduna girdik. Bir altı ayda öyle geçti bakalım rüyayla amel olmaz denilir ama bugün rüyasında görenler çok demek ki geliyor yolda
canım perisoko hamile olduğunu ovulasyon testiyle anlamıştı. Daha sonrada kanda çıkmıştı inş hamilesindir yani adete 6 gün kala yumurtlama olur mu bilmiyorum ki inş perisoko gibi olur da kavuşursun bebeğine
sağ göğsüme dün ve bugün 3-5 saat arayla bir sızı girip çıktı banada :))))
ama ben sütyendendir , yatma şeklimdendir deyip geçiyorum. umutlanmak istemiyorum, sonra üzülmemek için(((((((((((
sağ göğsüme dün ve bugün 3-5 saat arayla bir sızı girip çıktı banada :))))
ama ben sütyendendir , yatma şeklimdendir deyip geçiyorum. umutlanmak istemiyorum, sonra üzülmemek için(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?