MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

batdaşlarım asis ve candost...

kızlar nasılsınız? var mı bir belirti ya da ağrı sızı...? 10 gün kaldı...

hiç bir belirtim yok canım. sadece 1 aydır canım aşırı derecede tatlı şeyler istiyor.
genelde regli dönemimde olur 2 günde geçerdi. benim hala devam ediyor.
normal regli günlerimde de göğsümde ki hassasiyet çok az olurdu beni rahatsız etmezdi. şimdi hiç bir tık yok :))))

evvettt senin için ekledim :)) hayır olsun...

çin takvimine çok inanıyorum 30 yaşındayım bu ay hamile kalırsam kızım olacak :)))

ama rüyamda ki erkek bebekti çok tatlıydı, yıkıyordum onu hiç ağlamıyordu çok güzeldiiiiiiiiiiii. müjdeli habermiş. hayırlara vesile olsun :))))

Esraa86……………. Hamilee

Polypoly………….. Hamilee

Elçi04……………….. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel…………….. ?????
Daısytulip………. Güzel haberlerini bekliyoruz
Yokh…………………. ?????????
Dimplevenom….. 16 mart
alpellaa………….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart
perisoko………… 17 mart
ayçaece………….. 18 mart
istanbulizmir… 19 mart
tarçın10…………. 19 mart
candost17…….. 22 mart
Suvesabun…….. 22 mart
asis………………… 23 mart
medmus………….. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
bluegirl1.......... 23 mart
hazelrose…….. 24 mart
pınknymph…….. 25 mart
elmadaş………… 25 mart
aybice........... 27 mart
idilga…………….. 31 mart
naz34……………… bat ????
elysia………………. 6 nisan
meessttrraa….... 9 nisan
Tatlıcadı55……. 9 Nisan

KIZLAARR... BU LİSTE 137. SAYFADAN... O SAYFADAN SONRA ARAMIZA KATILANLAR VE BİZİMLE BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEKLER LÜTFEN BAT'INI YAZSIN ÇÜNKÜ O KADAR SAYFAYA BAKAMADIM... LİSTEDEN ÇIKMAK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN... YA DA X KİŞİ HİÇ GELMİYOR LİSTEYE YAZMAYALIM DEDİKLERİNİZ VAR MI?? LİSTEDE ???? OLANLAR DA LÜTFEN SON DURUMUNU BİLDİRSİN CANLARIM ÖPÜYORUM....

bende de bu ay tık yok... :44: sadece 2 günde 1 kasılarıma hafif sancılar giriyor ve sadece sağ göğsüm zaman zaman hafif bir şekilde sızlıyor... ne oluyor anlamadım...

neee çin takvimi mi ciddi olamazsın asis D peki o zaman bi soru hani yaşa göre bakılıyor ya girdiğin yaşı mı bitirdiğin yaşı mı baz alıyorsun ? :)

Rüya
kızlar bende peşpeşe 3 rüya gördüm ilkinde bebeğim varmış 7 aylıkmış eşimin kucağında gördüm 2. rüyada bir sürü at gördüm seviyodum onları at murattır bilirsiniz 3. rüyamda yeni doğum yapmışım ve bir erkek çocuğu emziriyordum sütüm o kadar çoktuki ağzından taşıyodu ertesi gün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı :)))))) rabbim rüyayla müjdeledi bana ve bana en güzel doğum günü hediyesini verdi o gün doğum günümdü....

bir bayanın rüyası, bakın gerçek çıkmış ne güzel darısı başımıza kızlar :))

batdaşlarım asis ve candost...

kızlar nasılsınız? var mı bir belirti ya da ağrı sızı...? 10 gün kaldı...

Canım benim özellikle sol göğsümde ağrı ve uçlarında hassasiyet var. 2 gün öncesine kadar
kasıklarımda ağrı ve çekilme de vardı ama azaldı ((( Tek belirti göğüslerim.. Ama benim adet
olmadan öncede kasıklarımda,göğüslerimde acayip ağrı olur. Gerçi bat'a daha zaman var,bunların adet öncesi ağrı olması düşük ihtimal. :44: Geriye iki ihtimal kalıyo: birisi hamilelik (inşallah), diğeri de psikolojik

kızlar daha önceki gebeliğimden size tüyolar veriyim belirtilerden yanii
1) bel ağrısı
2) gaz
3) baş ağrısı
4) göğüslerde dolgunluk, ağrı, uçlarının acıması ve kaşınması
5) üşüme
6) çok susama
7) dudaklarda kuruluk
8) kirpik dökülmesi
9) yorgunluk
10) regl olacakmış gibi karın ağrısı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben hep yorumlarınızı okuyorum ama yazmıyordum okudukca sanki psikolojik olarak yaşıyom gibime geliyordu. ben aynı zamanda ateş ölçüyorum iki aydır ölçtüğüm ateşim ilk kez 36.7 oldu bugun ve diğer belirtileride yaşıyorum inşallah psikolojik değildir.

28 günde bir adet oluyorum.
10.gün ölçmedim ilişki
11.gün 36.1 ovulasyon testi pozitif
12.gün 35.8 ovulasyon testi negatif(birden fazla denedim pozitif beklerken negatif görünce testmi bozuk diye düşündüm.(ilişki)
13.gün 36.0 ovulasyon testi yapmadım sizce yumurtam çatlamış olabilirmiyim(ilişki)
14.gün 36.4
15.gün 36.2(ilişki)
16.gün 36.4
17.gün ölçmedim
18.gün 36.5
19.gün 36.1
20.gün 36.6
21.gün 36.7(iki aydır ateş ölçüyorum ilk kez bu ateşi gördüm)
kabızlık, gögüste şiş karnım şiş kasığım ağrıyor çok olmamakla bir akıntım var. birde baş ağrısı

onlar plan yapmıyorlar ya, rahatlar ya ondan.. rahat olmak lazım, çalışma modlu değil zewk için yapmak lazım :))

Ben ilk altı ayımda kafaya takmadım yani aman olur ne de olsa iki yıl düşünmedik korunduk korunan çiftlerde böyle gecikme olur diye kafamıza göre takıldım ama altı aydan sonra bir terslik olmasın moduna girdik. Bir altı ayda öyle geçti bakalım rüyayla amel olmaz denilir ama bugün rüyasında görenler çok demek ki geliyor yolda

yarın ılk ıdrarla yapıcam canım.. senın batta 19 mart sanırım sende yap ovulasyon tatlımEki Görüntüle 365825

canım perisoko hamile olduğunu ovulasyon testiyle anlamıştı. Daha sonrada kanda çıkmıştı inş hamilesindir yani adete 6 gün kala yumurtlama olur mu bilmiyorum ki inş perisoko gibi olur da kavuşursun bebeğine

inşALLAH hamilelik belirtisidir canım... son 10 gün ak kara meydana çıkacak...

senin ilk mi 2. bebek mi olacak? neden 2 kalp var henüz siteyi yeni keşfediyorum

oğlu mu kızı mı olmuş :?

bende de bu ay tık yok... :44: sadece 2 günde 1 kasılarıma hafif sancılar giriyor ve sadece sağ göğsüm zaman zaman hafif bir şekilde sızlıyor... ne oluyor anlamadım...

sağ göğsüme dün ve bugün 3-5 saat arayla bir sızı girip çıktı banada :))))
ama ben sütyendendir , yatma şeklimdendir deyip geçiyorum. umutlanmak istemiyorum, sonra üzülmemek için (((((((((((

teşekkür ederim canım ..... ALLAH hepımızın gonlune göre versın inşş

sağ göğsüme dün ve bugün 3-5 saat arayla bir sızı girip çıktı banada :))))
ama ben sütyendendir , yatma şeklimdendir deyip geçiyorum. umutlanmak istemiyorum, sonra üzülmemek için (((((((((((

bende umutlanmak istemiyorum ama ne yapayım tam aklımdan çıkarıyorum göğsüm sızlıyo, kasığım ağrıyo, incir kürü içmem gerekiyor... amannnn..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…