neee çin takvimi mi ciddi olamazsın asisD peki o zaman bi soru hani yaşa göre bakılıyor ya girdiğin yaşı mı bitirdiğin yaşı mı baz alıyorsun ? :)
Canım benim özellikle sol göğsümde ağrı ve uçlarında hassasiyet var. 2 gün öncesine kadar
kasıklarımda ağrı ve çekilme de vardı ama azaldı((( Tek belirti göğüslerim.. Ama benim adet
olmadan öncede kasıklarımda,göğüslerimde acayip ağrı olur. Gerçi bat'a daha zaman var,bunların adet öncesi ağrı olması düşük ihtimal. :44: Geriye iki ihtimal kalıyo: birisi hamilelik (inşallah), diğeri de psikolojik
senin ilk mi 2. bebek mi olacak? neden 2 kalp var henüz siteyi yeni keşfediyorum
yarın ılk ıdrarla yapıcam canım.. senın batta 19 mart sanırım sende yap ovulasyon tatlımEki Görüntüle 365825
mutfakta işler beni bekler...hepiciğinizi öptüm... akşama görüşürüzzz....
kızlar daha önceki gebeliğimden size tüyolar veriyim belirtilerden yanii
1) bel ağrısı
2) gaz
3) baş ağrısı
4) göğüslerde dolgunluk, ağrı, uçlarının acıması ve kaşınması
5) üşüme
6) çok susama
7) dudaklarda kuruluk
8) kirpik dökülmesi
9) yorgunluk
10) regl olacakmış gibi karın ağrısı
çin takviminde yaşına 1 ya da 2 yaş ekliyosun onu da yaptınız mı
18 mayıs 1982 doğumluyum. ama her zaman sene olarak hesap yapmak lazım.
mayısta tam 30 olucam ama şuanda 30 yaşındaymışım gibi bakıyorum takvime.
ve doğruluğunu kanıtlamak için annemlere, arkadaşlarıma, teyzemlere halamlara tüm akrabalarıma sordum hep doğru çıktı.
ama bazı bayanlar yaşlarını yanlış söylüyor. takvimde yanlış çıkıyor. işi iyice kurcalıyorum doğru çıkıyor. çünkü bazı bayanlar doğum yaptıkları sıradaki yaşlarını söylüyorlar. önemli olan hamile kaldıklarında kaç yaşındaydılar gibi gibi gibi gibi bakıyorum ballı tarçınım :))))
Alpellacım bende aşağıdaki belirtiler var ama daha adetime 10 gün sanırım daha erken bunlar için,ekstradan mide ekşimesi,göz kapaklarında şişme
1) bel ağrısı
2) gaz
3) baş ağrısı
5) üşüme
9) yorgunluk
güzelmiş sizin buralar...ben iş nedeniyle burdayım canım...ama evimi özledim
hayır benim ilk bebeğim olacak 9 aydır evliyim. kasım ayında bebek çalışmasına başladık. aralık ayında hastalandım aralık ayında korunduk. ocak şubatta da olmadı.
2 kalp meselesine gelince. yazdığın mesaj sayısı arttıkça ve gün zaman geçtikçe kalp sayıları artıyor. 2009 yılında ben kayıt olmuştum canım :)))
o zamanlar doğal göğüs büyütme topiklerine takılıyordum şimdi gebelik :)))))))))))) hiç aklıma gelmezdi buralara takılacağım :))))))))))))
belirtilerin çok güzel umarım hamilesindir canım.
Alpellacım bende aşağıdaki belirtiler var ama daha adetime 10 gün sanırım daha erken bunlar için,ekstradan mide ekşimesi,göz kapaklarında şişme
1) bel ağrısı
2) gaz
3) baş ağrısı
5) üşüme
9) yorgunluk
hayır yapmadım :26: Nasıl şimdi benim doğum tarihim 1984 sene olarak 28 yaşındayım ama 29 yaşına mı bakıcam neden ki :44:
Bat beklenen adet tarihi değil mi, 19 mart benimkiEsraa86 . Hamilee
Polypoly .. Hamilee
Elçi04 .. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel .. ?????
Daısytulip . Güzel haberlerini bekliyoruz
meessttrraa .. ?????????
Yokh . ?????????
Dimplevenom .. 16 mart
alpellaa .. 16 mart
antalya2011 16 mart
perisoko 17 mart
ayçaece .. 19 mart
istanbulizmir 19 mart
tarçın10 . 19 mart
Suvesabun .. 22 mart
asis 23 mart
medmus .. 23 mart
hazelrose .. 24 mart
candost17 .. 24 mart
pınknymph .. 25 mart
elmadaş 25 mart
aybice........... 27 mart
idilga .. 31 mart
naz34 bat ????
Tatlıcadı55 . bat ?????
elysia . 6 nisan
KIZLAARR... BU LİSTE 137. SAYFADAN... O SAYFADAN SONRA ARAMIZA KATILANLAR VE BİZİMLE BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEKLER LÜTFEN BAT'INI YAZSIN ÇÜNKÜ O KADAR SAYFAYA BAKAMADIM... LİSTEDEN ÇIKMAK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN... YA DA X KİŞİ HİÇ GELMİYOR LİSTEYE YAZMAYALIM DEDİKLERİNİZ VAR MI?? LİSTEDE ???? OLANLAR DA LÜTFEN SON DURUMUNU BİLDİRSİN CANLARIM ÖPÜYORUM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?