hehe bal tarçın ve çörekotu aldım hala süs niyetine evde bekliyor hadi hayırlısı)
o zaman şöyle diyoruz ilk 6 ay doldurduğun yaşa göre son 6 ay ise gireceğin yaşa göre hesap ediyorsun... bak çin takvimi bana saçma geliyor söyliym ama yinede bakıcam meraktan :)))
nasıl yani cnm değişik bi verisyonu da var galibaa??
Esraa86 . Hamilee
Polypoly .. Hamilee
Elçi04 .. Güzel haberlerini bekliyoruz :18:
Tembel .. ?????
Daısytulip . Güzel haberlerini bekliyoruz :18:
Yokh . ?????????
Dimplevenom .. 16 mart
alpellaa .. 16 mart
antalya2011 16 mart
perisoko 17 mart
ayçaece .. 18 mart
istanbulizmir 19 mart
tarçın10 . 19 mart
fugurlar........... 19 mart
candost17 .. 22 mart
Suvesabun .. 22 mart
asis 23 mart
medmus .. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
bluegirl1.......... 23 mart
hazelrose .. 24 mart
pınknymph .. 25 mart
elmadaş 25 mart
aybice........... 27 mart
idilga .. 31 mart
naz34 bat ????
elysia . 6 nisan
meessttrraa .... 9 nisan
Tatlıcadı55 . 9 Nisan
KIZLAARR... BU LİSTE 137. SAYFADAN... O SAYFADAN SONRA ARAMIZA KATILANLAR VE BİZİMLE BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEKLER LÜTFEN BAT'INI YAZSIN ÇÜNKÜ O KADAR SAYFAYA BAKAMADIM... LİSTEDEN ÇIKMAK İSTEYEN VARSA SÖYLESİN... YA DA X KİŞİ HİÇ GELMİYOR LİSTEYE YAZMAYALIM DEDİKLERİNİZ VAR MI?? LİSTEDE ???? OLANLAR DA LÜTFEN SON DURUMUNU BİLDİRSİN CANLARIM ÖPÜYORUM....
bu ay hamile kalırsam inşallah doğru çıkar :))))))
kızlar yaa benimde kasıklarımda batma var özellikle sağ tarafta.bu kadar erken belirti olmazda :18: bu ayda tutmadı heralde
alpellacım bir fikrim var. Sen bu sayfayı hep bu topiğin ilk sayfasında yenile. Bu topiği sen açmıştın. Ilk mesajına bu listeyi ekle.
Yeni kişiler geldikçe oraya eklersin. Ben mart ayından önce 1 hafta kasım ayı topiğine takılmıştım orda öyle yapıyorlardı.
Herkes ilk sayfaya bakıp görüyordu. Sayfa sayfa listeyi arayıp bulmak zorunda kalmıyorduk. Ne dersin canım ?????
Tabi bu sadece bir öneri
inşallah hamile kalırsın canım. sat tarihin ve bat tarihin ne zaman
kızlar ya bişi söyleyin nedendir sizce???????
sat 19 şubat bat 19 mart
ama bu ay sadece 1 kez süpheli ilişki var hiççç belirtikciğim yok, göğüslerimde çok acıyor tıpkı her adet öncesi gibi yüzdem düşük anlicağn ben şimdilik sizlerin güzel haberlerine bakıyormmm
Selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "KASIM AYINDA BEBİŞ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLAYANLARIN YERİ" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...
sat: 20 Şubat bu arada :)
MART AYI LİSTESİ
Esraa86……………. Hamilee
Polypoly………….. Hamilee
Elçi04……………….. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel…………….. ?????
Daısytulip………. Güzel haberlerini bekliyoruz
Yokh…………………. ?????????
Dimplevenom….. 16 mart
alpellaa………….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart
perisoko………… 17 mart
ayçaece………….. 18 mart
mfm..................18 mart
istanbulizmir… 19 mart
tarçın10…………. 19 mart
fugurlar........... 19 mart
candost17…….. 22 mart
Suvesabun…….. 22 mart
asis………………… 23 mart
medmus………….. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
bluegirl1.......... 23 mart
hazelrose…….. 24 mart
pınknymph…….. 25 mart
elmadaş………… 25 mart
aybice........... 27 mart
idilga…………….. 31 mart
naz34……………… bat ????
elysia………………. 6 nisan
meessttrraa….... 9 nisan
Tatlıcadı55……. 9 Nisan
hepimiz için hayırlısı olsuncanım bilemeyizki. kişisine göre değişiyor. bazı kişilerde bir kaç belirti olurken. bazılarında hiç belirti olmuyormuş.
sen rahat ol hep olumlu düşün ve kendini çok dinleme. kendini çok dinlersen strese girersin.
hiç belli olmaz şüpheli müpheli 1 kez falan ama ya tutarsaa :)))
tutmazsada üzülme nisan ayındaki ovulasyon günlerini takip et ve gün aşırı çalışın kocişinle
ben takip ettimde ne oldu dersen yani ben takip ettim tarçıncım. ovulasyon haftamızda çalıştık.
ama ovulasyonun %100 olduğu gece benim için çok önemliydi güzel bir gecede hazırladım.
ama ne oldu eşimin popocuğuna kramp girdi hahahahahahahaha :))))))))))))))))))))
olmadı hahahahahhahaha
stres insanı o psikolojiye sokuyor kendini hamileymiş gibi hissediyorsun bende acayip bi kaşıntı başladı her tarafım kabardı çünkü olmıcanı biliyorum ama çok fazla umudum var yarın dr gidiyorum polikistik over ve rahim yapışıklığım var yarın farklı bi dr gidiyorum korkuyorum bi de kaşıntım çıktı yazarken bile duramıyorum
canım Allah yar ve yardımcın olsun en kısa zamanda sağlıklı bebişine kavuşursun inşallah
stres insanı o psikolojiye sokuyor kendini hamileymiş gibi hissediyorsun bende acayip bi kaşıntı başladı her tarafım kabardı çünkü olmıcanı biliyorum ama çok fazla umudum var yarın dr gidiyorum polikistik over ve rahim yapışıklığım var yarın farklı bi dr gidiyorum korkuyorum bi de kaşıntım çıktı yazarken bile duramıyorum
canım Allah yar ve yardımcın olsun en kısa zamanda sağlıklı bebişine kavuşursun inşallah
kesinlikle öyle,bi keresinde göğüslerimin büyüdüğünü hissettim,eşime söyledim o da doğruladı ama kırmızılar gelince çok pişman oldum eşimi de üzdüğümebi daha yapmam öyle dedim ama yine başlıyorum işte Allah yardımcımız olsun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?