MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canım bence bekle 15 gün sonra olmazsan o zaman yaparsın test. Bende öyle düşünüyorum, test yapmayı da düşündüm, hasta olmama rağmen hala göğüslerim şiş, midem bulanıyor, başım dönüyor, uyku hali var. Ama psikolojik diye düşünüyorum.

Özel değilse, şansın neden düşük canım? :26:

Valla ben senden ümitliyim canım. Hadi Mart açılışını yap hayırlısıylaa, arkandan da bizi alll Başka belirtin varmı canım, göğüslerde idrarda, kasıkta batma vs?

Özel değilse, şansın neden düşük canım? :26:

canım benim tek tüp kapalı ve bu ayda iğneli aşılama yaptırıcaktım ama
kapalı tarafta gelişmiş.bende aşılamdan vazgeçtim.çatlatıcı iğne oldum.
doğal yollardan deniyoruz bakalım.Allah tan ümit kesilmez.

merhabaaaaa

yeni katıldım. adet oldum olucam bugün ya da yarın. öyle bir kasık ağrım var. ama bu kasık ağrıları adet olma belirtisi değil de gebelik belirtisi de olabilirmiş.
diyeceğim odur ki ben inanıyorum bu ay hamile kalacağıma. bir blog yazmaya başladım bile az önce.

anneolucamben

bana dua edin arkadaşlar.yanımda olun. ben inanıyorum çünkü geldi bebeğim bu ay.

Valla ben senden ümitliyim canım. Hadi Mart açılışını yap hayırlısıylaa, arkandan da bizi alll Başka belirtin varmı canım, göğüslerde idrarda, kasıkta batma vs?

kuşkulu ilişki cuma oldu benim cumartesi pazar pazartesi felaket bi ağrı vardı kasıklarda-batma vardı.sümüksü akıntı cumartesi geldi. normalde adetim hiç ağrılı geçmez.kızken olurdu ağrılarım.unutmuşum yani adet sancısını. seneler sonra böyle bi ağrım oldu. o günde annemler gelmişti. içimden ay bi yatsam uzansam diyordum. o kadar yani... karnım çok şiş.ama gaz şişliği var. be niye böyle oldu bilmiyorum.bide bu gün itibariyle bi koku alsam kahve portakal gibi keskin koku anında kusmam geliyor. koku yoksa midem bulanmıyor. bendeki belirtiler bu. hee bide ayaklarım buz gibi 2 gündür. çorapsız gezen ben patikle dolaşır oldum 2 gündür...

dedim ya bunlar psikolojik falan değil.çünkü benim bi kızım var allah bağışlarsa, o yönden hani yazdan sonra düşünüyorduk... ama ilk kızım için denemeler başladığımda ben çok evhamlıydım. o zamanlar adetim şaşmazdı stresten 2 hafta olmamıştım.hamile sanmıştım .neler nelerrr .şimdi relaxım. bu tür belirtim ilkinde yoktu... şimdi var.

Canım çok duygulandım okuyunca. Kasık ağrısı gebeyken oluyormuş zaten. Annelerin içine doğuyormuş hamile oldukları biliyor musun? Çoğu da doğru çıkıyormuş. İnşallah seninledir bebeğin arkadaşım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım bence sen hamilesin. İçime doğdu hislerim kuvvetlidir. Zaten yaşadığımız somut şeyler psikolojik olamaz ya. Olsa olsa mide bulantısı felan psikolojik olur. Ama bu ağrılar batmalar, yani akıntıda mı psikolojik Doğru diyorsun gözle görünür şeyler psikolojik olamaz. Ya benimde şüpheli ilişkim 2 gün önce oldu tam ovulasyon günümde test yaptım 2 çizgi çok çok belirgindi akıntım vardı zaten. Ertesi gün sabah kasığımda feci bi ağrı vardı sonra geçti bugünde midemden garip garip sesler geliyor ara sıra bide kazınıyor midem açım sürekli Ya benim midemde bulanıyor ama 2 günde bulanmaz yani abartmiyim dimi

Hiç belli olmaz canım. İnşallah hamilesindir.

ya kızlar geçmek bilmeyen şişkinlik ve hiç olmadığı kadar çok gelen akıntı var bende. başka hiçbir belirti yok. bu kadarcık belirti de yetmez dimi hamişliğe. batım 11 mart bu arada

merhaba arkadaşlar yenı katıldım aranıza 5 yıllık evlıyım ama vajınusmus dum takı bır ay öncesıne kadar bu ay ılk denememız olucak ınşallah hormon testlerım ve eşımın sperm testlerı çok normal çıktı daha hiç denemeden tek korkum tüplerın kapalı olması kendımı düşünmekten alamıyorum..bu arada arkadaşlar SAT:27 subat BAT için bişe söliyemyorum bazen 28 gunde bazen 35 gunde oluyorum bı sorun yaratırmı sızce doktorum sattan 10 gun sonra ılışkıye başlayın dedı bır bebegım olsun ıstıyorum vajıyle çok zman kaybettım zatennnnnn yardımlarınızı beklıyorum

aynen aynı belirtiler. sende kesin gibi hamilesin... yinede allah bilir. bide sen hiç korunmadı galiba.evlendiğinden beri.daha çabuk olursun hamile... görbak...

hoşgeldin aramıza ... bu ay burda herkeş hamiş kalcak inşşşşş... sen 2 günde bir ilişkiye gir. düzenli olarak stres yapmadannn... allah yazdıysa bekletmeden gelir bebeğin inş.

ben kürtaj oldum 1 kere. dr kürtaj öncesi sakıncaları anlatmıştı.
bidaha hamile kalamayabilirsin
kilo alabilirsin
rahim duvarına zarar verilebilir enfeksiyon kapabilirsin.
tüpler tıkanabilir.
ay ben o zmanlar bi panikk ... eee tüp kapanırsa nolcak dedim.
ban dediki

genelde tüplere yerleşen bebekler oluyor gelişmiyo.tüpün içinde şişip öle duruyor.onları biz tüpü delerek boşaltıyoruz.ama bi kadının 2 tüpü vardır. biri olmazsa diğeri çalışır.anne olmayı asla engellemez demiştide rahatlamıştım o zmanlar. tek tüp sağlamsa hiiiiç bişey olmaz takma kafana canımmmm

aynen aynı belirtiler. sende kesin gibi hamilesin... yinede allah bilir. bide sen hiç korunmadı galiba.evlendiğinden beri.daha çabuk olursun hamile... görbak...

Ay inşallah canım ya. Ben 1,5 aylık evliyim, çok yeni daha .Hiç korunmadım evet, geçen ay yumurtlamayı kaçırdık, bu ay test yaptım tam gününü değerlendirdik. Bu aydan çok ümitliyim ben. Hayırlısı canım. Sen biran önce yolumuzu açta Allahın izniyle

inşallah hamişsinizdir kızlar...ayyy baakalım bu ay kaç kişi hamile kalacak
hep birlikte inşallah....

hoşgeldin aramıza ... bu ay burda herkeş hamiş kalcak inşşşşş... sen 2 günde bir ilişkiye gir. düzenli olarak stres yapmadannn... allah yazdıysa bekletmeden gelir bebeğin inş.

inşallah canım çok ama çok ıstıyorum Allah herkese yaşatsın bu duyguyu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…