MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

perisoko bugün giremeyeğini söylemişti dün...yarın sabah ilk idrarıyla test yapacak...inşallah pozitif olur ya

perisoko bugün giremeyeğini söylemişti dün...yarın sabah ilk idrarıyla test yapacak...inşallah pozitif olur ya

Arkadaşlar benim batım 23 mart bugün hafif bir kasık ağrım var ve çok yoğun bir şekilde akıntım var yine yumurtluyor olabilir miyim. :26: yoksa enfeksiyon falan mı kaptım ki ben :18:

Nerdeyse 10 da 10 ay hadi inşallah ben de listeye hamile diye girerim
Bn galiba dayanayıp bu akşam iş çıkışında kan testi yaptıracağım yaklaşık 7 gün var, çíkar herhalde

Bn galiba dayanayıp bu akşam iş çıkışında kan testi yaptıracağım yaklaşık 7 gün var, çíkar herhalde

vayy süper hadi bakalım canım bekliyoruz sonuçları merakla

Kızlar beni de ekleyebilir misiniz listeye? 31 Mart. Çok heyecanlıyım :)))))

Kizlar bugun dayanamadim test yaptim ama negativ off erkenmi kizlar clearblue testmarkasindan ve dort gun oncesinde yapilsbilir yaziyordu offf bat 20mart erken demi yani umudumu oobur ayami saklayim yoksa buay bi umut daha varmi canlarim

teşekkür ederim. benim bu ay ilk denemem , yumurtlama gününe de 1 hafta var ama şimdiden kendimi hamile gibi hissediyorum :) başağrısı ilacı almadım :) regl günü yaklaştıkça nasıl bekleyeceğim bilmiyorum, şimdiden böyleyse... çok tatlı bir heyecan

Kizlar bugun dayanamadim test yaptim ama negativ off erkenmi kizlar clearblue testmarkasindan ve dort gun oncesinde yapilsbilir yaziyordu offf bat 20mart erken demi yani umudumu oobur ayami saklayim yoksa buay bi umut daha varmi canlarim

erken yapmışsın tatlımm

inşallah hamilesindir :) benim duyduğuma göre döllenmeden 3-4 gün sonra hormon seviyesi artmaya başlıyormuş ve hassas bir idrar testi tespit edebiliyormuş

eveeet... her gün ona bakıp dua ediyorum allahım bana ve tüm isteyenlere böyle güzel ve sağlıklı bir bebek versin diye... hamile kalınca da sürekli buna bakacağım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…