MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

yapmayın kızlar çooook erken daha...gerçi ben ilk hamilelğimde 4 gün kala yapmıştım çoook silikti....ama şimdi çok kaptırmayım diye yapmayım diyorum...kızıma 4.denememde hamile kalmıştım şimdi bu daha 2.denememız olacak bakalım..kısmette varsa olacak inşallah hepimizinnn

sat 20 şubat bat 20 mart. biraz önce idrar testi yaptım neg.

canım kan testi hemen sonuç vermeyebilirmş betahcg kana önce sonra idrara karışır eğer bu hormon belirli seviyeye ulaşmadıysa ve test hassas değilse negatif çıkabilir en iyi sonuç kan testi yaptırmak

arkadaşlar mrb.bende aranıza yeni katıldı.Benimde bu ay çocuk için ilk denemem. daha öncesinden 3 yıl yasmin kullandım ve 5 ay öncede bıraktım. beklenen adet günüm 17.03.2012 ama ben 09.03.2012 de Bhcg baktırdım.heyecandan bekleyemedim. bu biraz demoralize etti beni ama bakalım hayırlısı. bekliyorum

sonuç ne zaman çıkacak canımm

peki son adet tarihin ne zamanıd?
ayrıca çooooook erken baktırmışsın canım...geç döllenme olabilir hemen kanda da gözükmez ama 3 gün kala yaptırırsan az çok doğru sonuca ulaşırsın....

kızlar şuan bende müthiş bel ağrısı ve kasık pıt pıt atıyor hafif sancıda var...ya ben adet olacam yada bende var bişeyler....offf ya zaman geçmek bilmiyor

09.03.2012 de baktırdığımda yaklaşık ovulasyondan bir hafta geçmişti Bhcg sıfır çıktı.ama gerçi bu süre biraz kısa hemen salgılanmıyo. biraz moralim bozuldu direk sıfırı görünce ama bakalım bu cumartesi adet günüm.cuma günü tekrar BHCG yaptırcam umarım yükselmiş olur.

09.03.2012 de baktırdığımda yaklaşık ovulasyondan bir hafta geçmişti Bhcg sıfır çıktı.ama gerçi bu süre biraz kısa hemen salgılanmıyo. biraz moralim bozuldu direk sıfırı görünce ama bakalım bu cumartesi adet günüm.cuma günü tekrar BHCG yaptırcam umarım yükselmiş olur.

son adet tarihim 18.02.2012 . 09.03.2012 de baktırdığımda yaklaşık ovulasyondan bir hafta geçmişti Bhcg sıfır çıktı.ama gerçi bu süre biraz kısa hemen salgılanmıyo. biraz moralim bozuldu direk sıfırı görünce ama bakalım bu cumartesi adet günüm.cuma günü tekrar BHCG yaptırcam umarım yükselmiş olur.

merhaba arkadaşlar benide listeye eklermisiniz sat:4nisan8 aylık evliyim 4 önce bebek için çalışmalara başladık bu 4 ayımız ve ben çok heyecanlıyım

kızlar şuan bende müthiş bel ağrısı ve kasık pıt pıt atıyor hafif sancıda var...ya ben adet olacam yada bende var bişeyler....offf ya zaman geçmek bilmiyor

hamiş arkadaşımız polypoly ye bir sorum olucak ben ara ara sağ göğsümde ağrı hissediyorum böyle göğüs ucumun biraz yukarısında ağrı girip çıkıyor sonra göğsümü kontrol
ettiğimde içinde sanki sertlikler oluştu gibi bide belim ara sıra zonklama gibi ağrı girip çıkıyo piskolojiktir diye takmak istemiyorum ama san bir sormak istedim bunlar hamişlik belirtisi olabilirmi diye:))ha birde bacaklarıma romatizma ağrısı girip ağrı girip çıkıyor uyuşma gibi

kızlarr ben gebelik testi aldım ama yapmadım daha.:18::18::18: her ne kadar meraktan çatlasam da mazoşistlik yapıp bekliyorum hala adetimin gelmesini .
akşamın ilerleyen saatlerinde dayanamaz testi yaparım gibi geliyor bana ama :18::18::18:

Bende esime soyledim cok uzuldu yaaa buay sogan kurude uygulamistim bayaa bi umutlanmistim yaaa vok uzgunum canim kader arkadasimi olduk nekadardir bekliyosun

şimdi benimde hevesim kırıldı:2:bende bu ay soğan kürü deniyorum 8.günümdeyim çokta heyecanlı bir heves günlerin geçmesini bekliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…