sat 20 şubat bat 20 mart. biraz önce idrar testi yaptım neg.
arkadaşlar mrb.bende aranıza yeni katıldı.Benimde bu ay çocuk için ilk denemem. daha öncesinden 3 yıl yasmin kullandım ve 5 ay öncede bıraktım. beklenen adet günüm 17.03.2012 ama ben 09.03.2012 de Bhcg baktırdım.heyecandan bekleyemedim. bu biraz demoralize etti beni ama bakalım hayırlısı. bekliyorum
arkadaşlar mrb.bende aranıza yeni katıldı.Benimde bu ay çocuk için ilk denemem. daha öncesinden 3 yıl yasmin kullandım ve 5 ay öncede bıraktım. beklenen adet günüm 17.03.2012 ama ben 09.03.2012 de Bhcg baktırdım.heyecandan bekleyemedim. bu biraz demoralize etti beni ama bakalım hayırlısı. bekliyorum
kızlar dualarınızı bekliyorum......
Selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "KASIM AYINDA BEBİŞ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLAYANLARIN YERİ" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...
sat: 20 Şubat bu arada :)
MART AYI LİSTESİ
Esraa86 . Hamilee
Polypoly .. Hamilee
Elçi04 .. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tembel .. ?????
Daısytulip . Güzel haberlerini bekliyoruz
Yokh . ?????????
Dimplevenom .. 16 mart
alpellaa .. 16 mart
antalya2011 16 mart
perisoko 17 mart
ayçaece .. 18 mart
istanbulizmir 19 mart
tarçın10 . 19 mart
fugurlar........... 19 mart
candost17 .. 22 mart
Suvesabun .. 22 mart
asis 23 mart
medmus .. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
bluegirl1.......... 23 mart
hazelrose .. 24 mart
pınknymph .. 25 mart
elmadaş 25 mart
aybice........... 27 mart
idilga .. 31 mart
eerdgn........... 31 mart
naz34 bat ????
elysia . 6 nisan
meessttrraa .... 9 nisan
Tatlıcadı55 . 9 Nisan
merhaba arkadaşlar benide listeye eklermisiniz sat:4nisan8 aylık evliyim 4 önce bebek için çalışmalara başladık bu 4 ayımız ve ben çok heyecanlıyım
ekledimmmm
miratech die bi marka ile yaptım. Tüm hevesim kaçtı. eşim de daha erken, tutmuştur bence diyor.
Bende esime soyledim cok uzuldu yaaa buay sogan kurude uygulamistim bayaa bi umutlanmistim yaaa vok uzgunum canim kader arkadasimi olduk nekadardir bekliyosun
şimdi benimde hevesim kırıldı:2:bende bu ay soğan kürü deniyorum 8.günümdeyim çokta heyecanlı bir heves günlerin geçmesini bekliyordum
kızlarr ben gebelik testi aldım ama yapmadım daha.:18::18::18: her ne kadar meraktan çatlasam da mazoşistlik yapıp bekliyorum hala adetimin gelmesini .
akşamın ilerleyen saatlerinde dayanamaz testi yaparım gibi geliyor bana ama :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?