MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

cnm kusura bakma hatırlayamadım senin bata kaç gün vardıı

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya kizlar misafirim geldiiii off aklimda burda sizde kaldi durumlar nedir varmii yeni hamislerimizzzzz

PISICANLARRRR hafta sonuu nerelerdeydinizzz bakimmmmmm pek bi sessiz sakindi buralar simdi cosmusuz masallahhhhhhhhhhh ayy kizlarrrrrrrr insallah bu listelere dogum zamanlarimizida yazmak nasip olur hepimizeeeeeeeeeee

BIDE bana iyi davranin bu hafta itibariyleee Halvet dolu geceler benii bekkliyooo ona goreeeeeeee :))))))))

calismalar basliyooo ::::

cnm hemşerim dualarım seninle hadi inşallah hayırlısı olsun sende bna dua et cnm ne olur:)

Canooooo hevesini kirmak istemem ama cok kendini kaptirma benim gibi yapisip kalirsin koltuga yar saat kalkamadim yemin ederi

bu bizim 4.denememiz ilk 3 ay kendimi aşırı kaptırdım korunmayı bıraktığımız günden beri hamile havalarındayım ama sonuç hep hüsrandı bu ay kendimi kaptırmamaya çalışıyorum geçen ay gibi sürekli bu konuya takılmamaya çalışıyorum ama ne kadar başarılı olduğum düşündürücü soğan kürünü uygularken ister istemez düşünüyorum yine kendimi kaptırıyorum sonra kendime gelip yine hayal kırıklığına uğramamak için toparlanıyorum inş bu ay olur

yeniyeni katilimlarda varrrrrr
herkess hosgelmissssss:))))

kizlarrrr burda nasil bir hava var inanamazsiniz 18 derece londra daaaa gunesssss hemideee cokkcokkkkkk icim kipir kipir olduuuu zaten bu haftada biraz kipirti sartt banaaaaa

varmi halvet oncesi onerileriniz ;;;;;; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kahve , bacak dik , dus almaaa baskaaaaaaa?????

dua

cnm hemşerim dualarım seninle hadi inşallah hayırlısı olsun sende bna dua et cnm ne olur:)

hemserimcimmm insalllahhhh insallahhhhhh hamis hamis bulusuruzz nar simitte mayis taaaaa:))))))))

MARTTT bizeee bebislerimiziii vericekkkk Allahin izniyle insallahhh

hemserimcimmm insalllahhhh insallahhhhhh hamis hamis bulusuruzz nar simitte mayis taaaaa:))))))))

MARTTT bizeee bebislerimiziii vericekkkk Allahin izniyle insallahhh

inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhh cnm allah en yakın zamanda yüzümüzü güldürsün bncede süper olur buluşalım hamiş hamiş inşallah:)

ennnn onemlisi o zatennn dua .. bacaklar dikiliyken boll bolll dua bide ben herzaman yanimizda olduguna inandigim meleklerimden yardim etmelerini istiyorum israfil melegi saglik la ilgili dileklerimizi yerine getiren melekmisss
bacaklar dikiliyken israfil melegim yumurtamin sperle enn saglikli sekilde bulusmalarina yardim edermisiniz dicezz unutmayin :)

AAllah enn hayirli zamanda en hayirli evlatlari nasip etsin bize cnmm

Önce hoşbulduk diyim :)

bide bence sakinleştirici bir papatya çayı yada yeşil çay iyi olabilir, gerginliğin gitmesi açısından :)

bolşans :)

cnm idilgam biraz özel olcak arkadaşım ama msn yada sosyal paylaşım sitelerinde üyeliğin falan varsa o adresinide ver bana konuşalım ordanda çünkü hemşiricim merak ettim seni kaderlerimiz aynı bebiş bekleme zamanları memleket falan yani yanlış anlama yakınlık kuralım diye sordum:)bu arada diğer arkadaşlarım yanlış anlamasın hepimiz kaderdaşız anne olcamız günü bekliyoruz ve ben buradaki herkes için dua ediyorum canlar:)

Bana şans dileyin lüfen :) az sonra işten çıkacağım ve gidip kan testi yaptıracağım :) hem çok heyecanlıyım, hemde çok korkuyorum :) görende hiç hamile olmadım sanıcak :) güzel bir haberse eve gidergitmez yazarım size, değilse yarın sabah biraz daha kendime gelince yazarım size :) neyse hepimizin hakkında hayırlısı :)

arkadaslar kan tahlillerinden anlayan varmi
prolaktin 26.3 cikmis normal deger (3.4-24.1) diyo cok mu yüksek acaba
bide TSH basal:4.96 normal deger sanirim (0.27-4.2) bunlardan anlayan varmi adetim buyüzden mi gelmiyo ki

slm arkadaslar acaba sizdede bu durum oldumu adetim 9 gun gecti ve ben kanda gebelık testı ıcın hastaneye gttım 0.86 cıktı hamıle değılım ve doktor hormon testi istedi sizce bebeış umudum bosamı kotu en fazla ne cıkar

arkadaslar kan tahlillerinden anlayan varmi
prolaktin 26.3 cikmis normal deger (3.4-24.1) diyo cok mu yüksek acaba
bide TSH basal:4.96 normal deger sanirim (0.27-4.2) bunlardan anlayan varmi adetim buyüzden mi gelmiyo ki

bu ne tahlili hormon testimi yaptırdınız bende adet olmadım bu ay gebelık diye gittim hormon testi yaptı

msn imi yazdim msj olarak cnmmmm ordanda gorusuz
cnmcmmm

bende yeni yaptirdim hormon testi ama daha doktora görtürmedim ins iyi sonuclar cikar

bol şans tatlım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…