bu ne tahlili hormon testimi yaptırdınız bende adet olmadım bu ay gebelık diye gittim hormon testi yaptı
inş bebiş için bi sorunum olmaz ya doktor nuayeneden sora doğum kontrol hapı vercem o duzenler adeti dedi ama ben haöıle kalmak ıstıyorum nolcak hiç bilmiyorum
anladım pekı bu hormon duzeltmek için verdiği ilaç inş bebek yapmamıza engel olmaz
hadi ya keske dogum kontrol hapi kullanmasan bende hic ise yaramadi. duphaston isimli ilaci sorsana doktora onun hem adet düzenledigini hemnde cocuk cocuk yapimini kolaylastirdigini duymustum. benim adetim gelmeyince doktor bu hapi verdi ve aslinda benim 6 ay korunmam gerektigi icin dediki bu hapi kullanirken cok dikkat et hamile kalabilirsin. etkisi cok fazla demisti sen bi sor bakalim ne dicek
ewet bunu yarın sorucam adet duzenledıgıne emınsınız dımı canım ben cok bebek ıstıyorum bır an önce olsa keske inş kötü bi durum cıkmaz bana 3 ay önce baska bı doktor adet duzensızlıgım için PROGESTON verdı onu ıcmedım ama bu sefer ıccem o dedıgınıde sorcam
msn imi yazdim msj olarak cnmmmm ordanda gorusuz
cnmcmmm
kızlar dayanamadım testi yaptım sonuç negatifpek umutlu değildim zaten ben. hakkımızda hayırlı olsun
kızlar dayanamadım testi yaptım sonuç negatifpek umutlu değildim zaten ben. hakkımızda hayırlı olsun
Bana şans dileyin lüfen :) az sonra işten çıkacağım ve gidip kan testi yaptıracağım :) hem çok heyecanlıyım, hemde çok korkuyorum :) görende hiç hamile olmadım sanıcak :) güzel bir haberse eve gidergitmez yazarım size, değilse yarın sabah biraz daha kendime gelince yazarım size :) neyse hepimizin hakkında hayırlısı :)
arkadaslar kan tahlillerinden anlayan varmi
prolaktin 26.3 cikmis normal deger (3.4-24.1) diyo cok mu yüksek acaba
bide TSH basal:4.96 normal deger sanirim (0.27-4.2) bunlardan anlayan varmi adetim buyüzden mi gelmiyo ki
değerlerin çok yüksek değil..bence senin ki tamamen stresten kaynaklanıyor..benim 31 çıktı prolaktinim sonraki ay 15...birde testi yapan kişinin hasasiyeti önemli yani
kanı bekletti mi..nasıl yorumladı...2-3 ay tekrarlayıp kesin teşhis konmalı bence...
arkadaslar kan tahlillerinden anlayan varmi
prolaktin 26.3 cikmis normal deger (3.4-24.1) diyo cok mu yüksek acaba
bide TSH basal:4.96 normal deger sanirim (0.27-4.2) bunlardan anlayan varmi adetim buyüzden mi gelmiyo ki
merhaba canım eğer çocuk istiyorsan prolaktinin düşmesi lazım prolaktin süt hormonu oluyo bunun için ilaç verirler sonraki ay düşüo zaten ilaç kulanınca ama gecici bişey değilse sürekli ilaç kullanman lazım seninki çok sınırda tsh iyot eksikliği çok az yüksek bunlar benim prolaktinim 36.4 tsh:5.08çıkmıştı prolaktin içn ilaç verdi 1ay kullandm korun dedi doktorum tsh içinde endokrinolojiye git demişti hamile kalındığında tsh yüksekliği problem oluomş kafana takma bn çok hormn testi yaptırdm stres yapma bi daha tekrarla bu tahlileri düzenli olarak takibe al strestende zaten bidahakine düşmesi lazım bide tahlilde sadece bunlaramı bakıldı
keske icseydin progestonunda adet düzenledigini duydum hatta hamileliklerde düsük olmasin diye de kullaniliyo. ama ne bilim dogum kontrol haplarini ben pek önermiyorum tabi doktor degilimde tadigim cok kullandi oda bebek istiyodu baska doktor da demiski hem bebek istiyosun hemde d.kontrol hapi kullaniyosun. bende anlamadim bi doktor öyle diyo öteki böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?