MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bu ne tahlili hormon testimi yaptırdınız bende adet olmadım bu ay gebelık diye gittim hormon testi yaptı

ben kürtajdan sonra adet olamadim hap kullandim gene gelmedi en son doktor kan tahlili istedi iste hormonlarda bozukluk olabilir diye bende simdi aldim sonuclari persembe götürcem doktora

inş bebiş için bi sorunum olmaz ya doktor nuayeneden sora doğum kontrol hapı vercem o duzenler adeti dedi ama ben haöıle kalmak ıstıyorum nolcak hiç bilmiyorum

hadi ya keske dogum kontrol hapi kullanmasan bende hic ise yaramadi. duphaston isimli ilaci sorsana doktora onun hem adet düzenledigini hemnde cocuk cocuk yapimini kolaylastirdigini duymustum. benim adetim gelmeyince doktor bu hapi verdi ve aslinda benim 6 ay korunmam gerektigi icin dediki bu hapi kullanirken cok dikkat et hamile kalabilirsin. etkisi cok fazla demisti sen bi sor bakalim ne dicek

ewet bunu yarın sorucam adet duzenledıgıne emınsınız dımı canım ben cok bebek ıstıyorum bır an önce olsa keske inş kötü bi durum cıkmaz bana 3 ay önce baska bı doktor adet duzensızlıgım için PROGESTON verdı onu ıcmedım ama bu sefer ıccem o dedıgınıde sorcam

keske icseydin progestonunda adet düzenledigini duydum hatta hamileliklerde düsük olmasin diye de kullaniliyo. ama ne bilim dogum kontrol haplarini ben pek önermiyorum tabi doktor degilimde tadigim cok kullandi oda bebek istiyodu baska doktor da demiski hem bebek istiyosun hemde d.kontrol hapi kullaniyosun. bende anlamadim bi doktor öyle diyo öteki böyle

kızlar dayanamadım testi yaptım sonuç negatif pek umutlu değildim zaten ben. hakkımızda hayırlı olsun

hadi ya üzülme tatlım ya hayırlısı demek lazım bat ne zamandı..?

kızlar benim de karnım ağrıyor ve de bugün çok üşüyorum nezle fln mı olcam acaba dün banyo yapıp dışarı çıkmıştım da.. :26: neyse bakalım ben çıkıyorum gece gelicem okucam görüşürüz muccckkkssss

hadi bakalım... bekliyoruz güzel haberiii...

arkadaslar kan tahlillerinden anlayan varmi
prolaktin 26.3 cikmis normal deger (3.4-24.1) diyo cok mu yüksek acaba
bide TSH basal:4.96 normal deger sanirim (0.27-4.2) bunlardan anlayan varmi adetim buyüzden mi gelmiyo ki

değerlerin çok yüksek değil..bence senin ki tamamen stresten kaynaklanıyor..benim 31 çıktı prolaktinim sonraki ay 15...birde testi yapan kişinin hasasiyeti önemli yani
kanı bekletti mi..nasıl yorumladı...2-3 ay tekrarlayıp kesin teşhis konmalı bence...

tesekkür ederim bilgilendirdigin icin.dedigin gibi stress olabilir. kürtajdan sonra birde babaanemi kaybettim. ani bir haberdi beklenmedik ansizin oldu oda etkileyebilir diye düsünüyorum.
bide su sogan kürünü denicem bakalim.

fugurlar erken değilmi canım ya...
neyse inşallah pozitiftir hadi bakalım beklıyoruz guzel haberlerini...olumlu olumsuz aksama yaz lutfen.....

arkadaslar kan tahlillerinden anlayan varmi
prolaktin 26.3 cikmis normal deger (3.4-24.1) diyo cok mu yüksek acaba
bide TSH basal:4.96 normal deger sanirim (0.27-4.2) bunlardan anlayan varmi adetim buyüzden mi gelmiyo ki

merhaba canım eğer çocuk istiyorsan prolaktinin düşmesi lazım prolaktin süt hormonu oluyo bunun için ilaç verirler sonraki ay düşüo zaten ilaç kulanınca ama gecici bişey değilse sürekli ilaç kullanman lazım seninki çok sınırda tsh iyot eksikliği çok az yüksek bunlar benim prolaktinim 36.4 tsh:5.08çıkmıştı prolaktin içn ilaç verdi 1ay kullandm korun dedi doktorum tsh içinde endokrinolojiye git demişti hamile kalındığında tsh yüksekliği problem oluomş kafana takma bn çok hormn testi yaptırdm stres yapma bi daha tekrarla bu tahlileri düzenli olarak takibe al strestende zaten bidahakine düşmesi lazım bide tahlilde sadece bunlaramı bakıldı

cok tesekkür ederim bilgilendirdigin icin . icim biraz rahatladi :)hastaneyle icli disli ilk defa bu kadar cok oluyorum bu yila kadar hasta ziyaretine bile cok nadir giderdim hastaneye :))
sadece bunlara bakilmadi ama digerleri normal cikmis sanirim sadece bunlarda yildiz vardi koyu yazilmisti.

ewet progeston hala duruyo ama artık dr sormadan ıcmek istemem zarın cok ince onu içsende fayda etmez dedi ama senın dediğin ilacı bi sölim yarın inş bebiş olur

idligaaa kolay gelsiiin,çalışmaların verimli geçmesi dileğiyleee
bu arada topic sahibi değerli arkadaşım Alpella ben Bat'dan emin olamadığım için bir tarih veremedim..sat 4 mart..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…