MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Bende esime soyledim cok uzuldu yaaa buay sogan kurude uygulamistim bayaa bi umutlanmistim yaaa vok uzgunum canim kader arkadasimi olduk nekadardir bekliyosun

Cnm 11 aydir deniyorum uzun sure dkontrol hapi kullandim cok pismanim dkont hapindan sonra adetlerim bozuldu, hap kullanirken aldigim tum kilolari biraktiktan sonra verdim. 2,5 yildir evliyim. Bu ay ben de kesin tuttu gozuyle bakiyordum hala umudum var herkes erken diyor gebelik testi icin, birazbekleyelim cnm. Umutlarimizi kirmayalim cnm. Sen ne kadardir deniosun

bol şans tatlım hayırlı haberlerini bekliyoruz

çok sağol ama olmadı bu sefer

fugurlar erken değilmi canım ya...
neyse inşallah pozitiftir hadi bakalım beklıyoruz guzel haberlerini...olumlu olumsuz aksama yaz lutfen.....

güzel haber alamadım ama yinede hemen buraya geldim, saat 21:00 de öğrendim telefonla sordum, 0,96 yani negatif dedi. erken mi bilemiyorum, bat'ına 5 gün kala öğrenenleri falan okuyunca olsaydı çıkardı diye düşünüyorum

neyse, uzatmıyım, biraz üzgünüm şu an, neredeyse emindim çünkü

canım üzülme... hakkımızda hayırlısı olsun... bak ben 10 aydır bekliyorum her ay inadına geliyo kırmızılar... ama bu ay gelemicek... içimden bi ses öyle diyo... (inşALLAH gelmez tabi bu benim kendi kendimi kandırmam) psikolojik olarak o belirtiler kendini gösterebiliyor.... geçen ayda ben öyleydim iyice kaptırmıştım kendimi... ama bu ay da tık yok... vücudumuz bizimle oyun oynuyo sanki... :44:

canım ya ne olur üzülme olurmu...öbür ay derslerine iyi çalış farlı şeyler dene olurmu
bende bir sürü belirti var bakalım fosss mu yoksa gerçekmi:26::26:
mesala şuan belim çok ağrıyor...:44:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/509271-hamilelik-testim-negatif.html

canım bak bu linke...üzülme lütfen...hem belki geç döllenme artabilir...eğer olmamışsa da önümüzdei ay derslerine iyi çalış

Hamile kalmadan önce genel bir muayene için özel bir hastaneye gittim ve bu testleri yaptırmamı istediler.Eğitim araştırma hastanesinde kadın doğum bölümünde bu tahlilleri yaptırabilirmiyiz arkadaşlar çünkü özelde çok pahalı oluyor .Hiç bu şekilde yapan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
açlık kan şekeri
hemogram
stsh
HBS Ag
Anti HCV
Anti Hıv1+2
Toxoplazma -IgM
Toxoplazma -IgG
Rubella Igm
Rubella IgG
CMV Igm
CMV IgG
Tam idrar tahlili

canimm ben devlet memuruyum ona gore soyllimmm bu testleri ucretsiz devlette yaptirabiliyosun bence bulundugun yerde devlet hastanesi yada tip fakultesi kadin dogum bolumune git ve bu tahlilleri yaptrimak istedigini soyle yaptirirsin

bunlari ne icin istediki hamilelikle ilgili adetin 3. gunu hormon testleri yapiliyo bunlar neymis kiiii

ama tum tahliller devlette ucretsiz oluyo
optum

bu arada kislarrrrrrrrrrrrrrrr son durumlar nedir hamisssssssss varmi hamissssss

çok teşekkürler idilga . hamilelik düşünüyosan bu testleri bir görelim dedi.Ben de bi çok kişiden özelde muayene olup devlette tahlil yaptırma işine çoğu doktor olumszu karşılıyor dedikleri için tedirgin olmuştum.rahatlattın beni.

caniimm sen doktora gittiginde 1- yada 2 yildir bebek dusunuyoruz olmuyo gibi konus :))) hormon kan ve idrar tahlillerimi yaptirmak istiyorum de adetininde 3. gunu git doktora zaten tam kan tahlili vermis ve idrar onu her doktor isteyebiliyo geri kalan hormonlarina bak yeterli
kolay gelsin cnm

caniimm sen doktora gittiginde 1- yada 2 yildir bebek dusunuyoruz olmuyo gibi konus :)))
güzel fikir ben de ne dese nedesem diye düşünürken...

bunların hepsi kan ile sonuçlanabilecek tahliller değil mi

Nazzzzzzzzzzz satdasımmmmmmmm nasıl gıdıyo duruymlarrrrrrrrrrrrrrrrr

heyooooooooooooooooooooooo

kizlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr ovu-testinde gülen yüz gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

adetim 20.2 de baslayip 24.2 de bitmisti veeeeeeeee az önce son kalan tsti yapayim dedim umutsuz bir sekilde veeeeeeeee gördüm ya gülen yüzü,

ayyyyyyyyyyy cok heyecanliyimmmmmmm

Nazzzzzzzzzzz satdasımmmmmmmm nasıl gıdıyo duruymlarrrrrrrrrrrrrrrrr

heyooooooooooooooooooooooo

satdaşıııııııııııııım
bugünkü yazını gördüm çalışmalar başlansın diye..
ben çoktaaaaan başladım...moraller yüksek,mart ayı bizim ayımız...
kolay gelsin canımmmmm

NAZZZZ yaaaa nerdesinnnnn kizimmmmm bak burayaa SAT dasimmm

yarin mi baslayalim OVU ya ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…