ewet progeston hala duruyo ama artık dr sormadan ıcmek istemem zarın cok ince onu içsende fayda etmez dedi ama senın dediğin ilacı bi sölim yarın inş bebiş olur
kızlar folik asit kullanıyormusunuz ?yoksa kullanmak için hamile kalmayımı bekliyorsunuz ? :44:
Bende esime soyledim cok uzuldu yaaa buay sogan kurude uygulamistim bayaa bi umutlanmistim yaaa vok uzgunum canim kader arkadasimi olduk nekadardir bekliyosun
ben geçen nisan ayından beri kullanıyorum...bu arada hamile kalmayı bekliyorum..hiç bir şey şansa bırakılmamalı
bol şans tatlım hayırlı haberlerini bekliyoruz
fugurlar erken değilmi canım ya...
neyse inşallah pozitiftir hadi bakalım beklıyoruz guzel haberlerini...olumlu olumsuz aksama yaz lutfen.....
çok sağol ama olmadı bu sefer
güzel haber alamadım ama yinede hemen buraya geldim, saat 21:00 de öğrendimtelefonla sordum, 0,96 yani negatif dedi. erken mi bilemiyorum, bat'ına 5 gün kala öğrenenleri falan okuyunca olsaydı çıkardı diye düşünüyorum
neyse, uzatmıyım, biraz üzgünüm şu an, neredeyse emindim çünkü
çok sağol ama olmadı bu sefer
güzel haber alamadım ama yinede hemen buraya geldim, saat 21:00 de öğrendimtelefonla sordum, 0,96 yani negatif dedi. erken mi bilemiyorum, bat'ına 5 gün kala öğrenenleri falan okuyunca olsaydı çıkardı diye düşünüyorum
neyse, uzatmıyım, biraz üzgünüm şu an, neredeyse emindim çünkü
Hamile kalmadan önce genel bir muayene için özel bir hastaneye gittim ve bu testleri yaptırmamı istediler.Eğitim araştırma hastanesinde kadın doğum bölümünde bu tahlilleri yaptırabilirmiyiz arkadaşlar çünkü özelde çok pahalı oluyor .Hiç bu şekilde yapan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
açlık kan şekeri
hemogram
stsh
HBS Ag
Anti HCV
Anti Hıv1+2
Toxoplazma -IgM
Toxoplazma -IgG
Rubella Igm
Rubella IgG
CMV Igm
CMV IgG
Tam idrar tahlili
tekrar baktimm testlerine hepsii devlette yapiliyo ucretsizzz cnmmm
bunlari yaptirirken hormon testlerinide iste hazir kan vermisken :)) adetinin 3. gunu git ama
çok teşekkürler idilga . hamilelik düşünüyosan bu testleri bir görelim dedi.Ben de bi çok kişiden özelde muayene olup devlette tahlil yaptırma işine çoğu doktor olumszu karşılıyor dedikleri için tedirgin olmuştum.rahatlattın beni.
caniimm sen doktora gittiginde 1- yada 2 yildir bebek dusunuyoruz olmuyo gibi konus :))) hormon kan ve idrar tahlillerimi yaptirmak istiyorum de adetininde 3. gunu git doktora zaten tam kan tahlili vermis ve idrar onu her doktor isteyebiliyo geri kalan hormonlarina bak yeterli
kolay gelsin cnm
Nazzzzzzzzzzz satdasımmmmmmmm nasıl gıdıyo duruymlarrrrrrrrrrrrrrrrr
heyooooooooooooooooooooooo
NAZZZZ yaaaa nerdesinnnnn kizimmmmm bak burayaa SAT dasimmm
yarin mi baslayalim OVU ya ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?