kizlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr ovu-testinde gülen yüz gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmm
adetim 20.2 de baslayip 24.2 de bitmisti veeeeeeeee az önce son kalan tsti yapayim dedim umutsuz bir sekilde veeeeeeeee gördüm ya gülen yüzü,
ayyyyyyyyyyy cok heyecanliyimmmmmmm
tek sayılar mı off günü?benim öyle denk gelmedide :/
incire ben de devam edemedim...midem kaldırmadı canım..
canimmmmm hemenn denemelere baslayin o zamannnn ayyyyyyyyyy hadi insallahahhhhh bakalimmmmmmmmm hayirlisiiii
kızlar yaa bat yaklaştıkça insan çok heyecanlanıyor üff aslında pek hamile olduğumu düşünmüyorum ama yine de o gün gelsin ve ben öğreneyim bir an önce istiyorummmmm
:18:
Sansa bak ki esim hasta yaaaa
bakalim az sonra isten gelecek,hadi hayirlisi,umarim cocuk yapmaya takati vardirrrrrr
ama yarin sabah gec olmaz degil mi??????:26::26::26::26::26:
canimm aslinda yarin sabah daha etkili olur cunku sabah spermler daha etkili bide gulenyuzden sonra 24 saat icinde yumurtlicaksin anlaminda bence aksam bolll vitamin depola esine bal falan yarin sabah denemeni yap dik bacaklari sonra yarin aksam takadi olursa tekrar deneyin yada olmazsa diger sabah 2. ye denersiniz
hadi bakalim boll sans
sende bal tarcin yuttttt
esinede gece kahve yap icir bu arada
canimm aslinda yarin sabah daha etkili olur cunku sabah spermler daha etkili bide gulenyuzden sonra 24 saat icinde yumurtlicaksin anlaminda bence aksam bolll vitamin depola esine bal falan yarin sabah denemeni yap dik bacaklari sonra yarin aksam takadi olursa tekrar deneyin yada olmazsa diger sabah 2. ye denersiniz
hadi bakalim boll sans
sende bal tarcin yuttttt
esinede gece kahve yap icir bu arada
denerim canm sağol...bi tarif alayım ama önce
Bu arada bat a 4 gün kaldi(bat.16mart) batdaşlarimin sesi çıkmıyor yokmu güzel haberi olan?
iyi geceler hanımlarrrr gün biter siz bitmezsin,z anladık yatağa çufçuflamadan önce bi bakayım dedim coşmalara başlamışsınız :))
pidilgaaaa sen eşine herşeyi anlatıyor musun test yaptım gülen yüz çıktı 24 saat içinde çalışmamız lazım ya da gün aşırı çalışalım annem öyle dedi ya da bak sana şu kürü uygulayalım iyi geliomuş gibi gibi yani herşeyi anlatıyor musun merak ettim?? :)) burdaki herkes kocişine anlatıyor mu hanımlarrr????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?