MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bizdee basladikkkkkkk cnmcmmm:))))

ama ovu testi yapmaya baslamadim her aksam oturuyom buhara gun asiri deneme yarin teste basliim diyorum ama \?????
gun atlayarak deneme de bugun offf gun:)))) ona gore :)))

bal tarcini unutma yut , ben burda bulamiyorum kocisine keci boynuzu yedir boll proteinli bir hafta olsunnn
sansima burda havada cokk guzel gunesli olunca pekbi mutlu oluyorummm hadi bakalim

HALVET haftamiz hayirli olsunnnn enn guzell yumurtalar enn guzelll spermlerle bulussunnnnnnnnnn enn guzelll bebislerr bizim olsunnn

ayy sairr olucazzzz yada deluuuuuu :)))

varmi farkli bi calisman cnmmm incir nasil gidiyo ?? benim midemi cok agritmaya basladi ben 2. 21 de son 6 gundeyim ama midem bitti

canimmmmm hemenn denemelere baslayin o zamannnn ayyyyyyyyyy hadi insallahahhhhh bakalimmmmmmmmm hayirlisiiii

kızlar yaa bat yaklaştıkça insan çok heyecanlanıyor üff aslında pek hamile olduğumu düşünmüyorum ama yine de o gün gelsin ve ben öğreneyim bir an önce istiyorummmmm
:18:

tek sayılar mı off günü?benim öyle denk gelmedide :/
incire ben de devam edemedim...midem kaldırmadı canım..

canimmm NAZZZ

Benim clearblue digital gulen yuz olandan yarinda baslayabiliriz obur gunde gecen ay ben 12. gun gordum 13. gundede gordum aama isi sansa birakmadim ondende yumurtlamayi beklemeden bu ay denemelere basladik
yumurtayi sperm beklesin onden gidip deyuuuuuu:)) sende oyle yappppppp
yani biz yarin ovu yu yapsakda yapmasakta yarin denememiz var
ne dersin??????????? teste baslayalimmmii

saatimizide ayarlayali :))) aksamustu olunca daha garantili geceye yetsisin die ??

Kızlar c.tesi doktora gittim kontrol icin, muayenede yumurtan oluşmuş dedi ,fakat gebelikle ilgili birşey söylemek doğru değil dedi 4tüp kan aldılar değerlerimi kontrol etmek icin. Bu arada son 1 haftadır acayip gazman modundayim ve karnımda sislik hissediyorum. (hepsi psikolojik biliyorum kendimi kandirmak istemiyorum)Gecen sene bebek calışması yapan bir arkadasım hakkında "kız, cocuk olayına kafayı bozmuş ' diyordum, büyük konuşmuşum valla geri alıyorum lafımı öyle he deyince olmuyormuş bu isler ,Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hepimizin göbüşü bebiş dolsun

tek sayılar mı off günü?benim öyle denk gelmedide :/
incire ben de devam edemedim...midem kaldırmadı canım..

yok be cnmm tek cift bakmadikk oylee denk geldiii :)))))

su sutlu maydanozu usenmede 2-3 aksam sende yap SAT dasimmmmmmmm beni dinle :)))

ALPELLA Cim niye stres yapiyosunnn ki hemen gitsene az kaldi seninki kan testi yapsana cnmcmmm

canimmmmm hemenn denemelere baslayin o zamannnn ayyyyyyyyyy hadi insallahahhhhh bakalimmmmmmmmm hayirlisiiii

Sansa bak ki esim hasta yaaaa

bakalim az sonra isten gelecek,hadi hayirlisi,umarim cocuk yapmaya takati vardirrrrrr

ama yarin sabah gec olmaz degil mi??????:26::26::26::26::26:

kızlar yaa bat yaklaştıkça insan çok heyecanlanıyor üff aslında pek hamile olduğumu düşünmüyorum ama yine de o gün gelsin ve ben öğreneyim bir an önce istiyorummmmm
:18:

canim yaa benim midemi mahvetti bu incir kuru 21. gun 2. 21 de son 6 gunumdeyim ama kusuyorum surekli senin miden nasil incir etkiledi miiiiiiii

Sansa bak ki esim hasta yaaaa

bakalim az sonra isten gelecek,hadi hayirlisi,umarim cocuk yapmaya takati vardirrrrrr

ama yarin sabah gec olmaz degil mi??????:26::26::26::26::26:

canimm aslinda yarin sabah daha etkili olur cunku sabah spermler daha etkili bide gulenyuzden sonra 24 saat icinde yumurtlicaksin anlaminda bence aksam bolll vitamin depola esine bal falan yarin sabah denemeni yap dik bacaklari sonra yarin aksam takadi olursa tekrar deneyin yada olmazsa diger sabah 2. ye denersiniz
hadi bakalim boll sans
sende bal tarcin yuttttt
esinede gece kahve yap icir bu arada

bide suslen puslen biseyler yappp :))))

sagol canimmm

yeni evimize tasindik yok bu malzemelerden

Idilgacımmm ya kendime söz verdim hani böyle önceden stres yapıp paranoya yapmıcam diye adetim geçerse anca test yaparım diyodum ama iyice bi fenalık geldi günler geçmiyor resmen yaa bi de sağlık ocağına gidip kan vermeye de utanıyorum yaa geçen ay da adet olamayınca dr adet söktürücü verdi mecburen beta hcg istedi önlem olarak negatif çıktı tabi ki şimdi gitcem yine negatif çıkçak dr'dan utanıyorum valla yaa... polikliniğe gitsem 30 tl, zaten idrar testleri de pahalı öfffffffff

iyi geceler hanımlarrrr gün biter siz bitmezsin,z anladık yatağa çufçuflamadan önce bi bakayım dedim coşmalara başlamışsınız :))
pidilgaaaa sen eşine herşeyi anlatıyor musun test yaptım gülen yüz çıktı 24 saat içinde çalışmamız lazım ya da gün aşırı çalışalım annem öyle dedi ya da bak sana şu kürü uygulayalım iyi geliomuş gibi gibi yani herşeyi anlatıyor musun merak ettim?? :)) burdaki herkes kocişine anlatıyor mu hanımlarrr????

denerim canm sağol...bi tarif alayım ama önce

canim 1 demet maydanozu 1 litre sute koy icinede 1-2 tutam karabiber ko kaynat tencerede kapagi kapali olarak

ben bi kova buldum icine 1 litrelik kocaman bi bardak icine dokuyorum yarisi doluyo kovanin uzerine oturuyorum altina bisey giyme bacak kenarlarina battaniye sarr sicaga buharda oturabildigin kadar otur
kanallari tupleri aciyomus ondan sonra denemeyi yapiyosun bunu 3 gece diyo

sen bugun baslasan olmadi yarin ama bu gece varsa malzemen basla derim ben cnmmm
hadi balkalim

iwiitttttt
hepsinden haberliiii ben uzulmiim diye canimm benim ben ne desem oda uyguluyo hic karsi cikmadannnnnn allaha sukur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…