MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

NAZ cimm yarin basliyoruzz ovu ya
hadi insallahh hayirlisi olsunnnnnnnnnn MART ta cokkkkkk mutlu olalimmmmmmm

ben varım bat 16 mart ne zaman yapalım testleri canım sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun idrar mı kan mı :18:

Gecen c.tesi özel poliklinikte kan testi yaptırdım önümüzdeki cumartesi belli olacak hersey hatta 1-2gune kadar bile belli olabilir ama cumartesiyi bekleyeyim diyorum zaten 16si cumaya denk geliyor off alpella kaptırmayalım diyorum ama kafa surekli gidiyor

Sen hangi testi yapacaksın?

valla canım bilmiyorum ki aslında kan daha mantıklı ama idrarda çıkmadan direk kana gidince ve neg. çıkınca insan çok utanıyo ve üzülüyo ne biliyim... öte yandan idrar tahlilleri çok pahalı ve silik çıksa bişey olsa güvenemiyosun tekrarlıyosun fln heralde cuma fln kan tahlili yaptırırım diyorum ama bakalım eğer çok heyecanlanırsam belki bi idrar testi alırım daha öncesinde... senin kan tahlili 1 haftada mı çıkıyor canım burda 1-2 saatte çıkıyor

İsyerinden izin almam zor diye bir hafta sonraya randevu aldım acaba arasam soylerlermiki :)

canım, allah sabır versin, yardım etsin, sabır iseyen bir durum cidden, bu emeklerinin karşılıksız kalmayacağından eminim. doğru diyosun, daha bir kere ciddi bir girişimde bulundum, hemen pes etmek yok :) valla aslında biraz sakinleşince test için erken olabileceğini düşündüm, henüz herşey bitmiş değil ama ben sanki allah korusun bütün şanslarım bitmiş gibi bir ruh durumuna girdim :) şimdi daha sakinim :) çabalarının karşılığını alırsın umarım :)

canım ya ne olur üzülme olurmu...öbür ay derslerine iyi çalış farlı şeyler dene olurmu
bende bir sürü belirti var bakalım fosss mu yoksa gerçekmi:26::26:
mesala şuan belim çok ağrıyor...:44:
ya sorma, bu belirtiler beni çok ters köşe yaptı, 35 yaşındayım şimdiye kadar ya ben hiç kendimi tanımadım ya başka birşey var çünkü inan göğüslerimi hiç bu kadar şiş görmemiştim, yani psikolojik diycem ama daha öncede benzer bir dönemim olmuştu, çok istemiştim bir bebeğim daha olsun ama denemeye cesaret edememiştim o zaman bile bu kadar olmadı, hele diğer belirtiler.. şaşkınım, ama vazgeçmedim, sakinleşince biraz daha araştırdım ve okuduklarımdan sonra reglin gecikmesi zamanını beklemeye karar verdim, gecikmezsede üzülmicem artık :)

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/509271-hamilelik-testim-negatif.html

canım bak bu linke...üzülme lütfen...hem belki geç döllenme artabilir...eğer olmamışsa da önümüzdei ay derslerine iyi çalış
çok teşekkür ederim canım ya, ben bunu görmemiştim, kesinlikle haklısın, biraz daha beklemek lazım, ben çünkü hala belirtileri hissediyorum, testte bir sorun olabilir zamanı olmayabilir vs. vs. hatta birisi testi yapan kişinin hassasiyetinin bile durumu değiştirebileceğini söylemiş.

özetle, şimdi daha sakinim, sabırsızlık edip erken yaptırdım, bunu beni olumsuz etkilemesine izin vermeyeceğim, normal zamanını bekleyip bir daha yaptıracağım, yinede birşey çıkmazsa önümüzdeki ay için derslerimi çalışacağım :)

mesajları okuyorumda, bu kadar bilinçli ve istekli bir grubun burada buluşması beni hem sevindiriyor, hem şaşırtıyor. ben çocukken annemlerin sohpetlerini hatırlıyorum, burada konuştuklarımızı onlar günlerde, evlerde, kapı önlerinde konuşurlardı :) internetin gözünü seviyim, bizde burda resmen sanal bir mahalle ve komşular oluşturmuşuz gibi geliyor :) birazdan yatacağım ve burada herkes dileklerine kavuşsun diye dua edeceğim, henüz çok yeni tanışıyor sayılırız ama sizleri ve burada olmayı çok sevdim :)
güzel haberlerde buluşuruz inşallah, iyi geceler herkese, rüyanızda hamiş olunda bebiş alın kucağınıza :)

Ben kullanmiyorum folik asit.

hem esim hasta,yani bu gece calisma falan yok

yarin sabahta olmazsa o zaman herhalde bu ayi unutabilirim,

cünkü 3 saat falan oluyor ovu-test in pozitif cikmasi......

Folik asitin hamile kalmaya bir faydasi yok degil mi arkadaslar?

var cnmcm
ki hamilelikden 6 ay oncesinden kullanmaya baslamak faydali
kullanmiyosan yarin git bi folik asit al ve duzenli bsala kullanmaya derim bebegin sana tutunmasi ve sonrasinda gelisimi icin cok onemli
folik plus var onu tavsiye ederim uzerine anne bebis resmi var en iyisi o

seninn kocisin gelmedimi dahaaaa :))))))
buralardasinnnnnnnnn
allah insallah gebelik testindede gulen yuzu gostersin bizee cnmcmmm

Geldi kiz geldi,ama uyuyor,cünkü hasta

ayy düsünsene ya ovum pozitif cikti

Hey güzel Allahim ya son testimdi ve dedim yapayim gitsin,zaten son test kalmis elimde,bi diger ses dedi yok kalsin zaten artik bisey olmaz...

kimdi dedi ya hatirlamiyorum,ama biriniz burada yazdi bacaklarini kaldir havaya iliskiden sonra ama birde duydum,yana yatip bacaklari kivirmaliymis:26:

Ben de tedaviye basliyorum sanirim.reglimi bekliyoruz. Bitince hormon testleri yaptiricam. Doktorum da bana soyledi basla diye. Bende folbiol vardi, doktorum duzenli kullan dedi. Ancaak benim birkac gun kullandiktan sonra bacagimda, cok afedersin popomda veya daha da afedersin genital bolgemde sivilce ya da ciban tarzi bisey cikiyo ve birakiyorum. Doktorum da bana cok inanmadi sanki. Sen kullan bisey olursa ara beni dedi. Bakalim :)

cnmmm kocisini sabah mutlaka calistir bak super bi firsat bu hem sabaha denk gelicek hem gulen yuuzn arkasindan cnmmm ayy cokk sevindim cunku gecen ay o mutlulugu bende 4 ay sonra yakalamistimmmmm hissedebiliyorummm icindeki kipirtiyi cnmmm
insallahh bu ayin sonunda allah bize gebelik testinde cift cizgiyi gosterir rabbimmm dyuy sesimiziii:)))

sabah guzel bi kahvalti cnmmm ardindan kahve sonra calis sonra kalma sakin bacak dik kal sonrasinda kivril kalmadan yat biraz ama oyalanma artik buralarda ayriyetten sabah icinde guzel ozel biseyler giy dusun falannnnn

franceska o zaman folik asidin muadili sebzelere bak onlari tuketmeye calis ama foligi ilavc olarakda alman lazim veya saglam bi vitamin al icinde folik olsun |?????????

opuyorummm hepinizzii

ben uyur cnmmmmm
opuyorummmmmm
hadi bakalim allah yolunu acik etsinn cnmm benimmm

Sagol destegin icin canim benim,evet gidip yatayim ve kalkip güzel kahvaltiyi hazirliyim sabaha,sonra bir güzel is basinaaaaaaaaaaaaa

hadi hayirlisi

Allah hepimizin yüzünü güldürsün.......

Günaydııııııııın günaaaaaaaydııııııın günaaaaydıııııııın
Yeni gün yeni umutlar hadi güzel haberli bir gün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…