MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım...

Günaydın hemşom kendi adıma söyleyeyim ben iyiyim sen nasılsın . Kimsecikler yazmıyo okuyup gidiyorlar sanırım. Bende işteyim müsait oldukça yazmaya çalışıyorum.Sanırım çoğu uyanamadı hala

günaydın canım...evet sabah mahmurluğuyla kimse yazmıyor....
sen ne iş yapıyorsun?

Günaydııııııııın günaaaaaaaydııııııın günaaaaydıııııııın
Yeni gün yeni umutlar hadi güzel haberli bir gün olsun

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım...

herkese günaydın
perisoko hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii

BİZE DUA ET POLYCİM SENİN ŞUAN DULARIN KABUL OLUR

sen ne iş yapıyorsun?

herkese günaydınnnn iyi mutlu güzel haberlerle dolu günümüz olsun bugün

günaydınlarrrr herkese,şu 10 gün geçsede test yapsam yaaa:18::18:

Aynen bende şuan bunu istiyorum belki şu 1 hafta öncesinden çıkan testlerden yapabilirim 3 gün sonra dayanamayıp dün ovü testi yaptım 2. çizgi silik çıktı umutlandım tabi.

Aynen bende şuan bunu istiyorum belki şu 1 hafta öncesinden çıkan testlerden yapabilirim 3 gün sonra dayanamayıp dün ovü testi yaptım 2. çizgi silik çıktı umutlandım tabi.

bende dün ovulasyon testine attım elimi ama kızdım sonrada kendime yapmadım ovulasyon testinde kaç gün sonrasında belli olur acaba?

kızlar belki yeniden yumurtluyorsunuzdur.... ama tabi böyle öğrenen arkadaşlarımızda var inşallah sizlerde güzel haberler alırsınız...

bende dün ovulasyon testine attım elimi ama kızdım sonrada kendime yapmadım ovulasyon testinde kaç gün sonrasında belli olur acaba?

2,3 hatta bir hafta öncesinden bile deneyip pozitif çıkmış olanları okudum diğer topiclerde ama bunlar genelde erken yumurtlayanlar mesela benim şuan 10 günüm falan var geç yumurtladım yani şuan hala düşük ovülasyon günümdeyim ondan silik çıktı.o çizgiyi görmek hoşuma gittiği için yaptım :) 2 tanesini 1 hafta sonrasına sakladım.

kızlar belki yeniden yumurtluyorsunuzdur.... ama tabi böyle öğrenen arkadaşlarımızda var inşallah sizlerde güzel haberler alırsınız...
hadi yaa çok ilginç bunu duyduğum iyi oldu.benim çift çizgi çıkınca 3 gün çalışmaları sürdürdük dünde silik çizgi çıkınca negatif ovü bitmiş diye ara vermiştik,hatta hamileyimdir belki çok zorlamayalım sorun çıkmasın falan dedik :) doktor olduk walla ,devam edelim mi yani

Son düzenleme:

herkeze günaydın ben yeni bir kullanıcıyım aranızA benide alırsanız çok sewinirimmm =)
yaptıgım testlerin hepsi tek çizgi hepsi artık görmek istemiorum =(

herkeze günaydın ben yeni bir kullanıcıyım aranızA benide alırsanız çok sewinirimmm =)
yaptıgım testlerin hepsi tek çizgi hepsi artık görmek istemiorum =(

kesşnlikle canım birbirimize dua edelim,ben testleri artık gizli yapıcam,kendim gibi kocama da kafayı yedirtcem yoksa

sen ne iş yapıyorsun?
Yavaş yavaş uyanmaya başladılar. eee uyansınlar artık topic çok sessiz kalıyor. Canım ben memurum

günaydınlarrrr herkese,şu 10 gün geçsede test yapsam yaaa:18::18:

Aynı sıkıntı bende de var ya günler geçmek bilmiyor iyi mi... ya kızlar benim söylemesi ayıp çok akıntım var kaçırdık mı yoksa bu ayıda kafayı yiyecem ya bunları düşünmekten :44:

en iyisi beklemek ama duramıyoruz ki...

akıntı uzuyorsa şeffafsa yumurtlama dönemi oluyor diye biliyorum,öyle mi akıntın,yoksa bunun dışında hamileykende akıntı geliyor,adet yaklaşyığında da off belirtiler ikisinde de genelde aynı yaa adet ve hamilelik belirtileri de okuduğum kadarıyla çok benziyor birbirine

Aynı sıkıntı bende de var ya günler geçmek bilmiyor iyi mi... ya kızlar benim söylemesi ayıp çok akıntım var kaçırdık mı yoksa bu ayıda kafayı yiyecem ya bunları düşünmekten :44:

ovulasyon testi yapmış mıydın canım?[/QUOTE]

ya havalar çok soguk sanırım çok üştüyoruz akıntılarda bitmio o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…