MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Aynı sıkıntı bende de var ya günler geçmek bilmiyor iyi mi... ya kızlar benim söylemesi ayıp çok akıntım var kaçırdık mı yoksa bu ayıda kafayı yiyecem ya bunları düşünmekten :44:

ovulasyon testi yapmış mıydın canım?[/QUOTE]

ya havalar çok soguk sanırım çok üştüyoruz akıntılarda bitmio o yuzden

medmus ovulasyon testi yapmış mıydın canım?
ovulasyon testi yapmadım canım ama yumurtladığım tarihi biliyorum geçen hafta yumurtlama oldu adet sancısı gibi bir sancı kasık ağrısı akıntı falan işaret verdiler ve düzenli olarak birlikte olmaya çalışıyoruz kaçırmayalım diye inşallah tutturmuşuzdur

yumurtlama akıntısı değil onu biliyorum. üşüttüm mü acaba hani hamilelik belirtilerinin hiç birini yaşamıyorum.göğüslerimde bir değişiklik yok dün biraz bulantı oldu ama üşütmüşte olabilir. Burnuma koku geliyordu o koku gelince midem bulanıyordu ama şimdi yok :44:

ovulasyon testi yapmış mıydın canım?

ya havalar çok soguk sanırım çok üştüyoruz akıntılarda bitmio o yuzden[/QUOTE]

evet olabilir üşütme ihtimalimde var ama inş hamileyimdir kızlar o kadar çok korkuyorum ki bu ayda olmaz diye :18:

Geçsin şu günler diye diye evliliğin tadını çıkaramıyorum stresten

Son düzenleme:

evet olabilir üşütme ihtimalimde var ama inş hamileyimdir kızlar o kadar çok korkuyorum ki bu ayda olmaz diye :18:[/QUOTE]

bende de aynı.Dün alpella hamilelik belirtileri yazmıştı 10 tane falan 7 si tutuyordu bugün hiçbiri yok sanırım bende üşütmüşüm ondanmış :) sadece göğsümde yeşil damarlar çıktı açık tenliyimdir ama hiç böylesini de görmemiştim çok enteresan geldi bana

Son düzenleme:

canım inş hamilesindir bende beyaz tenliyim benim göğüslerimde o damarlar hep görülür o yüzden ben ayırım yapamıyorum ama belirtiler arasında okuduğum bütün yorumlarda o yeşil damarın belirgin şekilde çıkması hamilelik belirtisi olarak yazılmış. birde göğüs uçlarında acıma sızlama oluyormuş. bende hiç bişey yok sadece geçen ay rahim filmi çekildikten sonra karnımın altı kısmında bir şişkinlik hissi vardı o his yine var ve karnımın alt kısmında batma gibi arada bişeyler oluyor eşime diyorum eğer bu gaz değilse bebek olabilir mi Allahım nolur duy sesimizi bize en hayırlısından nasip et. kucağımızı boş bırakma.. Aile olmanın mutluluğunu yaşat

heyyooooo günaydınnn millettttt
demek hepiniz kocişlere haber veriosunuz attığınız adımı,
ya ben bazı şeyleri saklamak taraftarıyım çok da gerginlik stres yaratmaya gerek yok, örneğin gülen yüzün ne zaman çıktığını ne zaman fan fin fin fon yapmamız gerektiğini bilmesine gerek yok kanımca
içtiğim otları saklayamıyorum tabi malum çünkü herşey mutfakta :)))

amin inşallah.o alt taraftaki şişkinliği herkes söylüyor ilk belirtilerdenmiş,inşallah hamilesindir

Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm, işte geldim burdayımmmmmmm Özledim hepiniziiiii kucakliyim sizi bi
Gebelikle ilgili şüphelerim yoğunlaşarak devam ediyor. Az önce test yaptım gene gölge gibi bişe belirdi ama renksiz :26: Yalnız dün uzandığım yerden doğrulurken 2 kez sağ kasığıma kramp girdi olduğum yerde kaldım. En büyük belirtiyi gene göğüslerim veriyor. Çok ağrıyorlar hala ve etrafındaki çeper genişledi renk değişimi yok öyle ama sadece ucu koyulaştı hafiften ve kabarcıklar belirginleşti. Gene sağ kasığımda elimle dokunduğumda bezelye gibi bişe hissediyorum. Önceden varmıydı bilmiyorum hiç farketmedim, ama şuan var. Kan testiyaptırmicam hazır diilim henüz. Adetimi bekliyorum, kaldı 4 güncük zatennnn

kesinlikle en iyisi ama ben yapamıyorum,kocişlerin de stres olmaması lazım hata yapıyoruz aslında.ben sanırım süpriz bile yapamıycam her anı bildiği için,o gün sayar oldu ama Allah tan olumsuz olunca ben gibi yıkılmıyor ve bana çok iyi moral veriyor en önemlisi bu sanırım destek

ayyy perisoko hoşgeldin merak ettik baya seni.mmmmmmmmm leri mesajında uzun uzun görünce hamileyimmmmmmm yazdın sandım bi an,inşallah onu da yazacaksın,dualarımız seninle

hoşgeldin canım attığımız adımı haber vermesek bile takip ediyorlar en azından benim kocam öyle tamı tamına bir yıldır bebek için yanıp tutuştuğumuz için eşim benden önce yumurtlamış olman lazım bugünü kaçırmayalım diye hesap yapar, kürler mürler sürekli kendine karışımlar hazırlar bol bol havuç kürü yapar değerlerinin yüksek olmasına rağmen ona göre fazla sperm göz çıkarmaz

amin inşallah.o alt taraftaki şişkinliği herkes söylüyor ilk belirtilerdenmiş,inşallah hamilesindir
canım benim ne güzel dedin inş hepimizin gönlüne göre hayırlısından olur. İçim içime sığmıyor ağlamak istiyorum , korkuyorum

meraktan çatlattın bizi özlettin kendini:13::13:
test mi yaptın yine koy bakalım resmini....
çabukkkkkkkkkk

hoşgeldin perisoko nasıl dayanıyorsun bu kadar belirtiye rağmen ya adetine 4 gün kalmış.. Bana göre çok var ya ben olsam şimdiye çoooooooktan kan testi yaptırıp rahatlamıştım. Bu kadar belirti hamilelikten başka bişey olamaz ki

meraktan çatlattın bizi özlettin kendini:13::13:
test mi yaptın yine koy bakalım resmini....
çabukkkkkkkkkk

Ayyyyyy hahahhah yok kuzum şuan gölge gibi kuruyunca netleşirse koyarımmmm. Bi testte sen yapta görelim şöyle en güzelinden çitf çizgiiiii

Canım çok zor dayanıyorum aslında. İnşallah öyledir ama o kadar çok okuyorumki burda bisürü belirti yaşayıp sonunda adet olan. Şuan kesin bişe öğrenmek korkutuyor beni . Hamile değilsem şuan bu yaşadığımı bozmak istemiyorum. İçim içimi yiyor o ayrı...

dayan canım bence, adetin 1 gün geçince git kan testi yaptır

Canım benim ya az çok ne hissettiğini biliyorum bir yıldır bunları yaşayıp hayal kırıklığına kaç kere uğradım bilemiyorum.İnşallah yüzün güler 4 günün ardından

ya işte bende kendimi kaptırmak istemiyorum korkuyorum..bir de bu 2.denememiz olacak..nasipse inşallah vardır bişeyler...

Ayyyyyy hahahhah yok kuzum şuan gölge gibi kuruyunca netleşirse koyarımmmm. Bi testte sen yapta görelim şöyle en güzelinden çitf çizgiiiii

banane banane test yaptın canikom hemen koy lutfen bekleme hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…