Aynı sıkıntı bende de var ya günler geçmek bilmiyor iyi mi... ya kızlar benim söylemesi ayıp çok akıntım var kaçırdık mı yoksa bu ayıda kafayı yiyecem ya bunları düşünmekten :44:
ovulasyon testi yapmadım canım ama yumurtladığım tarihi biliyorum geçen hafta yumurtlama oldu adet sancısı gibi bir sancı kasık ağrısı akıntı falan işaret verdiler ve düzenli olarak birlikte olmaya çalışıyoruz kaçırmayalım diye inşallah tutturmuşuzdurmedmus ovulasyon testi yapmış mıydın canım?
akıntı uzuyorsa şeffafsa yumurtlama dönemi oluyor diye biliyorum,öyle mi akıntın,yoksa bunun dışında hamileykende akıntı geliyor,adet yaklaşyığında da off belirtiler ikisinde de genelde aynı yaa adet ve hamilelik belirtileri de okuduğum kadarıyla çok benziyor birbirine
ovulasyon testi yapmış mıydın canım?
ovulasyon testi yapmadım canım ama yumurtladığım tarihi biliyorum geçen hafta yumurtlama oldu adet sancısı gibi bir sancı kasık ağrısı akıntı falan işaret verdiler ve düzenli olarak birlikte olmaya çalışıyoruz kaçırmayalım diye inşallah tutturmuşuzdur
yumurtlama akıntısı değil onu biliyorum. üşüttüm mü acaba hani hamilelik belirtilerinin hiç birini yaşamıyorum.göğüslerimde bir değişiklik yok dün biraz bulantı oldu ama üşütmüşte olabilir. Burnuma koku geliyordu o koku gelince midem bulanıyordu ama şimdi yok :44:
ya havalar çok soguk sanırım çok üştüyoruz akıntılarda bitmio o yuzden
yumurtlama akıntısı değil onu biliyorum. üşüttüm mü acaba hani hamilelik belirtilerinin hiç birini yaşamıyorum.göğüslerimde bir değişiklik yok dün biraz bulantı oldu ama üşütmüşte olabilir. Burnuma koku geliyordu o koku gelince midem bulanıyordu ama şimdi yok :44:
bende aynı.Dün alpella hamilelik belirtileri yazmıştı 10 tane falan 7 si tutuyordu bugün hiçbiri yok sanırım bende üşütmüşüm ondanmış :) sadece göğsümde yeşil damarlar çıktı açık tenliyimdir ama hiç böylesini de görmemiştim çok enteresan geldi bana
canım inş hamilesindir bende beyaz tenliyim benim göğüslerimde o damarlar hep görülür o yüzden ben ayırım yapamıyorum ama belirtiler arasında okuduğum bütün yorumlarda o yeşil damarın belirgin şekilde çıkması hamilelik belirtisi olarak yazılmış. birde göğüs uçlarında acıma sızlama oluyormuş. bende hiç bişey yok sadece geçen ay rahim filmi çekildikten sonra karnımın altı kısmında bir şişkinlik hissi vardı o his yine var ve karnımın alt kısmında batma gibi arada bişeyler oluyor eşime diyorum eğer bu gaz değilse bebek olabilir miAllahım nolur duy sesimizi bize en hayırlısından nasip et. kucağımızı boş bırakma.. Aile olmanın mutluluğunu yaşat
heyyooooo günaydınnn millettttt
demek hepiniz kocişlere haber veriosunuz attığınız adımı,
ya ben bazı şeyleri saklamak taraftarıyım çok da gerginlik stres yaratmaya gerek yok, örneğin gülen yüzün ne zaman çıktığını ne zaman fan fin fin fon yapmamız gerektiğini bilmesine gerek yok kanımca
içtiğim otları saklayamıyorum tabi malum çünkü herşey mutfakta :)))
Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm, işte geldim burdayımmmmmmmÖzledim hepiniziiiii kucakliyim sizi bi
Gebelikle ilgili şüphelerim yoğunlaşarak devam ediyor. Az önce test yaptım gene gölge gibi bişe belirdi ama renksiz :26: Yalnız dün uzandığım yerden doğrulurken 2 kez sağ kasığıma kramp girdi olduğum yerde kaldım. En büyük belirtiyi gene göğüslerim veriyor. Çok ağrıyorlar hala ve etrafındaki çeper genişledi renk değişimi yok öyle ama sadece ucu koyulaştı hafiften ve kabarcıklar belirginleşti. Gene sağ kasığımda elimle dokunduğumda bezelye gibi bişe hissediyorum. Önceden varmıydı bilmiyorum hiç farketmedim, ama şuan var. Kan testiyaptırmicam hazır diilim henüz. Adetimi bekliyorum, kaldı 4 güncük zatennnn
heyyooooo günaydınnn millettttt
demek hepiniz kocişlere haber veriosunuz attığınız adımı,
ya ben bazı şeyleri saklamak taraftarıyım çok da gerginlik stres yaratmaya gerek yok, örneğin gülen yüzün ne zaman çıktığını ne zaman fan fin fin fon yapmamız gerektiğini bilmesine gerek yok kanımca
içtiğim otları saklayamıyorum tabi malum çünkü herşey mutfakta :)))
canım benim ne güzel dedin inş hepimizin gönlüne göre hayırlısından olur. İçim içime sığmıyor ağlamak istiyorum , korkuyorumamin inşallah.o alt taraftaki şişkinliği herkes söylüyor ilk belirtilerdenmiş,inşallah hamilesindir
Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm, işte geldim burdayımmmmmmmÖzledim hepiniziiiii kucakliyim sizi bi
Gebelikle ilgili şüphelerim yoğunlaşarak devam ediyor. Az önce test yaptım gene gölge gibi bişe belirdi ama renksiz :26: Yalnız dün uzandığım yerden doğrulurken 2 kez sağ kasığıma kramp girdi olduğum yerde kaldım. En büyük belirtiyi gene göğüslerim veriyor. Çok ağrıyorlar hala ve etrafındaki çeper genişledi renk değişimi yok öyle ama sadece ucu koyulaştı hafiften ve kabarcıklar belirginleşti. Gene sağ kasığımda elimle dokunduğumda bezelye gibi bişe hissediyorum. Önceden varmıydı bilmiyorum hiç farketmedim, ama şuan var. Kan testiyaptırmicam hazır diilim henüz. Adetimi bekliyorum, kaldı 4 güncük zatennnn
meraktan çatlattın biziözlettin kendini:13::13:
test mi yaptın yine koy bakalım resmini....
çabukkkkkkkkkk
hoşgeldin perisoko nasıl dayanıyorsun bu kadar belirtiye rağmen ya adetine 4 gün kalmış.. Bana göre çok var ya ben olsam şimdiye çoooooooktan kan testi yaptırıp rahatlamıştım. Bu kadar belirti hamilelikten başka bişey olamaz ki
Canım çok zor dayanıyorum aslında. İnşallah öyledir ama o kadar çok okuyorumki burda bisürü belirti yaşayıp sonunda adet olan. Şuan kesin bişe öğrenmek korkutuyor beni . Hamile değilsem şuan bu yaşadığımı bozmak istemiyorum. İçim içimi yiyor o ayrı...
Canım çok zor dayanıyorum aslında. İnşallah öyledir ama o kadar çok okuyorumki burda bisürü belirti yaşayıp sonunda adet olan. Şuan kesin bişe öğrenmek korkutuyor beni . Hamile değilsem şuan bu yaşadığımı bozmak istemiyorum. İçim içimi yiyor o ayrı...
Ayyyyyy hahahhah yok kuzum şuan gölge gibi kuruyunca netleşirse koyarımmmm. Bi testte sen yapta görelim şöyle en güzelinden çitf çizgiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?