MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canım benim ya az çok ne hissettiğini biliyorum bir yıldır bunları yaşayıp hayal kırıklığına kaç kere uğradım bilemiyorum.İnşallah yüzün güler 4 günün ardından

İnşallah canım inşallah önce senin gibi uzun süredir bekleyenlerin yüzünü güldürür Allahım....

ben herşeyi kocişime anlatıyorum :)))

Selam asisimmm Haklısın dayanıcam, eğer gerçekten hamileysem çok düşük değerlerle de karşılaşmak istemiyorum. Sen nasılsın canım?

ben strese girdim galiba. dün eşimle çalışma bile yapamadım. çok güzel bir ortam yaratmama rağmen olmadı.
bebeğe odaklanınca olmadı işte ((

en iyisi bebek düşünmeden kendimiz için çalışma yapmak.

ben herşeyi kocişime anlatıyorum :)))

ben anlatayım mı anlatmayayım mı diye düşünüyordum ama kesinlikle anlatmamaya karar verdim çünkü o zaman bi sürprizi kalmicak ben en iyisi herşeyi bilip bilmemezlikten geleyim hehe :)) otları da çekmecede falan mı saklasam ki ama yokkk bizimki meraklıdır kapı pencere dolap çekmece ondan sorulur imkansız onları saklayamam am bildiklerimi saklayabilriim yehuuuu :)))

çoooook muuuuuuuuu :))

çokkkkkkk evettttttttttt

offff hepimiz hamile kalsakta. 2012 mart ayında hamile kalanların yeri diye yeni bir topik açıp orada gevezelik yapsak. harika olur değil mi :)))
az çok birbirimizi tanıyoruz artık

işte bende tam bunu diyorum isteyince ve odaklanınca bi aksilik çıkıyor senden ya da karşıdan

anlatmamakta çok doğrusunu yapıyorsun tarçınım,
ben bu ay her şeyi eşime anlattım. yok sende keçi boynuzu pekmezi ye. yedinmi, unuttun falan filan dedim dedim.
ayrıca soğan kürü içtim. ovulasyon haftasında her gün birlikte olduk. ama ovulasyonun en yüksek olduğu gün eşime bak bugün çok önemli mutlaka olmalı falan filan konuştum konuştum. eşimin popocuğuna kramp girdi olmadı hahahahahahah :)))))))))))))))))))

valla asis öyle güzel olurki.....2012 martta hamile kalanların topiği..ama sadce burdaki arkadaşlarla süperrrrrrr olur ya....2012 mart anne adaylarıııı...

ben hamile kalırsam ilk kan testi yaptırıcam. hamile olduğum kesinleşirse gidip eczaneden idrar testi alıcam evde yapıcam saklamak için. eğer orda negatif çıkarsa gidip eczacının kafasına atıcam :))))))))))))))

Son düzenleme:
kızlar bir şey sorucam. hamile adaylarında sürekli mide kazınması olurmu açmış gibi.
50 kiloyum zayıfım. 1 haftadır yemek yememe rağmen sürekli acıkıyorum. ama 1-2 dilimle yine doyuyorum. tabak tabakyemek yiyesim gelmiyor.

ya da midemde sorun var kesin, canavar var

evet yaa eskiden öyledi...

bende anlatmıyorum herşeyi...ben zaten strese giriyorum..bir kişi yeter stresli, hesap yapan

bizim ilk ay denememiz biliyorsun ben de keçiboynuzu içirdim ona hem de zorlaaa tadını sevmiyorrr ama benim için katlandı adamcağız, ovulasyon bitince bıraktım işkenceyi o da rahatladı :)) eskiden keçiboynuzu mu vardı şekerim :))
ben güyya vucudumu takip ediyormuş gibi bugün kesin yumurtluyorum falan dedim halbuki testte görmüştüm çaktırmadım :) o da sen tavuk musun yumurtluyosun dedi bende senin tavuğunum dedim güldü, işte o gün bu romantik konuşmadan sonra ilk ayımızdaki tek ilişkimiz oldu :)) onu söyledikten sonra bi türlü 2. sini yapamadık ovulasyon dönemi.... haliyle olasılık sadece 1 günle kaldı...... tahmin bile ediyomuş gibi davranmayacam bi dahakine.

tatlım valla sürekli işyerinde çekmeceleri karıştırıyorum belki bi yerde yiyecek bişey kalmıştır diye :) öğle yemeğini iple çekiyorum

53 kiloyum ve çok açım kurtlandık sanırım biz :))) beyni çalışanlar çok yemek yermiş eeeee kaç gündür kafa patlatıoruz burda güzelim hahaha ;:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…