Canım benim ya az çok ne hissettiğini biliyorum bir yıldır bunları yaşayıp hayal kırıklığına kaç kere uğradım bilemiyorum.İnşallah yüzün güler 4 günün ardından
iyi geceler hanımlarrrr gün biter siz bitmezsin,z anladık yatağa çufçuflamadan önce bi bakayım dedim coşmalara başlamışsınız :))
pidilgaaaa sen eşine herşeyi anlatıyor musun test yaptım gülen yüz çıktı 24 saat içinde çalışmamız lazım ya da gün aşırı çalışalım annem öyle dedi ya da bak sana şu kürü uygulayalım iyi geliomuş gibi gibi yani herşeyi anlatıyor musun merak ettim?? :)) burdaki herkes kocişine anlatıyor mu hanımlarrr????
dayan canım bence, adetin 1 gün geçince git kan testi yaptır
Selam asisimmmHaklısın dayanıcam, eğer gerçekten hamileysem çok düşük değerlerle de karşılaşmak istemiyorum. Sen nasılsın canım?
ben herşeyi kocişime anlatıyorum :)))
çoooook muuuuuuuuu :))
ben strese girdim galiba. dün eşimle çalışma bile yapamadım. çok güzel bir ortam yaratmama rağmen olmadı.
bebeğe odaklanınca olmadı işte((
en iyisi bebek düşünmeden kendimiz için çalışma yapmak.
çokkkkkkk evettttttttttt
offff hepimiz hamile kalsakta. 2012 mart ayında hamile kalanların yeri diye yeni bir topik açıp orada gevezelik yapsak. harika olur değil mi :)))
az çok birbirimizi tanıyoruz artık[/QUOTE
ballı ekmekli kadayıf gibi olur :)) hamilelerin canını çektirmiş olabilirim :)
ben anlatayım mı anlatmayayım mı diye düşünüyordum ama kesinlikle anlatmamaya karar verdim çünkü o zaman bi sürprizi kalmicak ben en iyisi herşeyi bilip bilmemezlikten geleyim hehe :)) otları da çekmecede falan mı saklasam ki ama yokkk bizimki meraklıdır kapı pencere dolap çekmece ondan sorulur imkansız onları saklayamam am bildiklerimi saklayabilriim yehuuuu :)))
valla bat son 5 gün....:18::18::18:
bakalım geçse şu günler...
ayçacım neden bilmem içime doğuyor
hatta 5 günde değil 1-2 gün kala idrar yap çıkacak. şuan çıkmaz belki.bendede çıkmamıştı 4 gün kala
mesajları okuyorumda, bu kadar bilinçli ve istekli bir grubun burada buluşması beni hem sevindiriyor, hem şaşırtıyor. ben çocukken annemlerin sohpetlerini hatırlıyorum, burada konuştuklarımızı onlar günlerde, evlerde, kapı önlerinde konuşurlardı :) internetin gözünü seviyim, bizde burda resmen sanal bir mahalle ve komşular oluşturmuşuz gibi geliyor :) birazdan yatacağım ve burada herkes dileklerine kavuşsun diye dua edeceğim, henüz çok yeni tanışıyor sayılırız ama sizleri ve burada olmayı çok sevdim :)
güzel haberlerde buluşuruz inşallah, iyi geceler herkese, rüyanızda hamiş olunda bebiş alın kucağınıza :)
ben anlatayım mı anlatmayayım mı diye düşünüyordum ama kesinlikle anlatmamaya karar verdim çünkü o zaman bi sürprizi kalmicak ben en iyisi herşeyi bilip bilmemezlikten geleyim hehe :)) otları da çekmecede falan mı saklasam ki ama yokkk bizimki meraklıdır kapı pencere dolap çekmece ondan sorulur imkansız onları saklayamam am bildiklerimi saklayabilriim yehuuuu :)))
anlatmamakta çok doğrusunu yapıyorsun tarçınım,
ben bu ay her şeyi eşime anlattım. yok sende keçi boynuzu pekmezi ye. yedinmi, unuttun falan filan dedim dedim.
ayrıca soğan kürü içtim. ovulasyon haftasında her gün birlikte olduk. ama ovulasyonun en yüksek olduğu gün eşime bak bugün çok önemli mutlaka olmalı falan filan konuştum konuştum. eşimin popocuğuna kramp girdi olmadı hahahahahahah :)))))))))))))))))))
kızlar bir şey sorucam. hamile adaylarında sürekli mide kazınması olurmu açmış gibi.
50 kiloyum zayıfım. 1 haftadır yemek yememe rağmen sürekli acıkıyorum. ama 1-2 dilimle yine doyuyorum. tabak tabakyemek yiyesim gelmiyor.
ya da midemde sorun var kesin, canavar var
kızlar bir şey sorucam. hamile adaylarında sürekli mide kazınması olurmu açmış gibi.
50 kiloyum zayıfım. 1 haftadır yemek yememe rağmen sürekli acıkıyorum. ama 1-2 dilimle yine doyuyorum. tabak tabakyemek yiyesim gelmiyor.
ya da midemde sorun var kesin, canavar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?