Ay inşallah canım ya. Ben 1,5 aylık evliyim, çok yeni daha .Hiç korunmadım evet, geçen ay yumurtlamayı kaçırdık, bu ay test yaptım tam gününü değerlendirdik. Bu aydan çok ümitliyim ben. Hayırlısı canım. Sen biran önce yolumuzu açta Allahın izniyle
Ay inşallah canım ya. Ben 1,5 aylık evliyim, çok yeni daha .Hiç korunmadım evet, geçen ay yumurtlamayı kaçırdık, bu ay test yaptım tam gününü değerlendirdik. Bu aydan çok ümitliyim ben. Hayırlısı canım. Sen biran önce yolumuzu açta Allahın izniyle
kızlar anlamıyormusunuz peki yumurtlama döneminizi...neden ovulasyon kullanıyorsunuz*:26:
İnşallah canımm sen kaç yaşındasın ne kadardır evlisinnninşallah hamişsinizdir kızlar...ayyy baakalım bu ay kaç kişi hamile kalacak
hep birlikte inşallah....
İnşallah canım ben predictor kullandım 5 tane vardı içinde 19 şubatta adet olmuştum. Adet gününden 10 gün sonra yaptım testi, aslında tam 14. gün yapıcaktım ama baktım uzayan akıntım var bi yapiyim dedim, bi doktor erken yumurtladığımı hatta adetten hemen sonra bile hamile kalabileceğimi söylemişti. Testte kopkoyu 2. çizgi çıktı.ınşallah bakalımmınşallah gelmiştir melegınn,ovulasyon testı kullandın sanırım tavsıye edecegın bı marka varmı benımde ılk denemem olacak kaçırırım dıe çok korkuyorummm
kızlar anlamıyormusunuz peki yumurtlama döneminizi...neden ovulasyon kullanıyorsunuz*:26:
tam yumurtlama zamanların canım ne güzel ama eşin yanında değil heraldesoğan suyu çok kötü olmuyor mu ya ben cesaret edemiyorum
yok ya sogan suyu okadarda kötü degil zaten hafif bi koku veriyor yavaş yavaş iç çok heycanlıyım Allahım isteyen herkeze versin 4 senedir yok bebegim zaten benden sonra evlenenlerin 2 şer yaşlarında cocukları var bende polikistik over oldugumu kımseye soleyemıyorum neden onuda bilmiyorum soranlarada daha dusunmuyoruz dıyorum pufff
Canım yumurtalıkların olduğu sürece herşeyin çaresi var artık. Elbet seninde bebeğin olur Allahın izniyle. Takılma insanlara canım boşver. Yumurtaya can veren Rabbim sanada bebiş verir inşallah
arkadaşlar merhaba bende bu ay hamile kalmak istiyorum 5 aylık evliyiz hani yazmışsınız ya 2 güne bir ilişkiye girin die bizim ilişkilerimiz haftada 2 gün oluyoo bu durumda hamile kalmam çok mu zoranne olmak istiyorumm duy sesimi rabbimmmmmm. bi de yumurtlama günü nasıl anlaşılıoo akıntı nasıl oluyo ki
ya kızlar geçmek bilmeyen şişkinlik ve hiç olmadığı kadar çok gelen akıntı var bende. başka hiçbir belirti yok. bu kadarcık belirti de yetmez dimi hamişliğe.batım 11 mart bu arada
bi de ne yesem doymuyorum. yemekten yarım saat sonra midem kazınmaya başlıyor
Canım bende öyleyim bu ay senin bat yaklaşmış benim daha 14 Mart. Ay bakalım inşallah göbüşler doludur yaSen ovulasyon hesabı yaptın mı arkadaşım?
merhaba.
ben diğefr mart ayı topiğin listesinede girdim.
ama burdaki listeyede beni ekler misiniz?
sizin ayağınızın uğuruna inanarak bende sizlerle beraber beklemek istiyorum.şansım çok düşük olsada.
hayırlısı olsun.
sat 18 şubat.....bat 16 mart
merhaba arkadaşlar yenı katıldım aranıza 5 yıllık evlıyım ama vajınusmus dum takı bır ay öncesıne kadar bu ay ılk denememız olucak ınşallah hormon testlerım ve eşımın sperm testlerı çok normal çıktı daha hiç denemeden tek korkum tüplerın kapalı olması kendımı düşünmekten alamıyorum..bu arada arkadaşlar SAT:27 subat BAT için bişe söliyemyorum bazen 28 gunde bazen 35 gunde oluyorum bı sorun yaratırmı sızce doktorum sattan 10 gun sonra ılışkıye başlayın dedı bır bebegım olsun ıstıyorum vajıyle çok zman kaybettım zatennnnnn yardımlarınızı beklıyorum
ben kürtaj oldum 1 kere. dr kürtaj öncesi sakıncaları anlatmıştı.
bidaha hamile kalamayabilirsin
kilo alabilirsin
rahim duvarına zarar verilebilir enfeksiyon kapabilirsin.
tüpler tıkanabilir.
ay ben o zmanlar bi panikk ... eee tüp kapanırsa nolcak dedim.
ban dediki
genelde tüplere yerleşen bebekler oluyor gelişmiyo.tüpün içinde şişip öle duruyor.onları biz tüpü delerek boşaltıyoruz.ama bi kadının 2 tüpü vardır. biri olmazsa diğeri çalışır.anne olmayı asla engellemez demiştide rahatlamıştım o zmanlar. tek tüp sağlamsa hiiiiç bişey olmaz takma kafana canımmmm
Canım çok duygulandım okuyunca. Kasık ağrısı gebeyken oluyormuş zaten. Annelerin içine doğuyormuş hamile oldukları biliyor musun? Çoğu da doğru çıkıyormuş. İnşallah seninledir bebeğin arkadaşım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
içimi ferahlattın.ben gerçekten hissediyorum bu sefer. hiç bu kadar yoğun yaşamamıştım bu duyguyu. bir yıldır istiyoruz ama malesef. ama bu sefer olucak biliyorum. o zaman buraya yazıcam işte ben de hamileyim diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?