MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ayyy daha 1,5 aylık çook yeni...inşallah kalırsın canım....

ınşallah bakalımmınşallah gelmiştir melegınn,ovulasyon testı kullandın sanırım tavsıye edecegın bı marka varmı benımde ılk denemem olacak kaçırırım dıe çok korkuyorummm

kızlar anlamıyormusunuz peki yumurtlama döneminizi...neden ovulasyon kullanıyorsunuz*:26:

valla canım ben anlamıyorum galıba çunku bazen 28 gunde oluyorum bazen 35 oyuzden anlamıyorum akıntı falan dıyolar ya acaba dıorum benmı hıç dıkkat etmedım bugune denk

hiç akıntın olmuyor mu peki...wc gittiğinde anlarsın aslında biraz dikkat et bence anlarsın...özellikle peçeteyle sildiğinde hatta gün içinde çamaşırının ıslandığından anlarsın....yaaa utandım birden böyle açık yazdeım ama

ben ilk hamileliğimde 4.ay hamile kalmılştım...her ay ne ümitler ediyordum çok şükür kalabilmiştim....

inşallah hamişsinizdir kızlar...ayyy baakalım bu ay kaç kişi hamile kalacak
hep birlikte inşallah....
İnşallah canımm sen kaç yaşındasın ne kadardır evlisinnn
ınşallah bakalımmınşallah gelmiştir melegınn,ovulasyon testı kullandın sanırım tavsıye edecegın bı marka varmı benımde ılk denemem olacak kaçırırım dıe çok korkuyorummm
İnşallah canım ben predictor kullandım 5 tane vardı içinde 19 şubatta adet olmuştum. Adet gününden 10 gün sonra yaptım testi, aslında tam 14. gün yapıcaktım ama baktım uzayan akıntım var bi yapiyim dedim, bi doktor erken yumurtladığımı hatta adetten hemen sonra bile hamile kalabileceğimi söylemişti. Testte kopkoyu 2. çizgi çıktı.
kızlar anlamıyormusunuz peki yumurtlama döneminizi...neden ovulasyon kullanıyorsunuz*:26:

Canım ben anlıyorum ama normalde adetin 14. günü denir. Ben 9. 10. günlerde felan yumurtluyorum. Bunu ölçmek için yaptım testi, bundan sonraki aylarda yumurtlama tarihimden emin olmak için. Bide akıntım vardı gerçekten yumurtlama akıntısı mı diye merak ettiğimden yaptım. Bazı kişilerde belirti vermiyor ovulasyon günleri. Onlar için daha gerekli sanırım ama bende merakımı giderdim

tam yumurtlama zamanların canım ne güzel ama eşin yanında değil heralde soğan suyu çok kötü olmuyor mu ya ben cesaret edemiyorum

yok ya sogan suyu okadarda kötü degil zaten hafif bi koku veriyor yavaş yavaş iç çok heycanlıyım Allahım isteyen herkeze versin 4 senedir yok bebegim zaten benden sonra evlenenlerin 2 şer yaşlarında cocukları var bende polikistik over oldugumu kımseye soleyemıyorum neden onuda bilmiyorum soranlarada daha dusunmuyoruz dıyorum pufff

Canım yumurtalıkların olduğu sürece herşeyin çaresi var artık. Elbet seninde bebeğin olur Allahın izniyle. Takılma insanlara canım boşver. Yumurtaya can veren Rabbim sanada bebiş verir inşallah

Canım yumurtalıkların olduğu sürece herşeyin çaresi var artık. Elbet seninde bebeğin olur Allahın izniyle. Takılma insanlara canım boşver. Yumurtaya can veren Rabbim sanada bebiş verir inşallah

amin valla cümlemize versin çok sıkıntılıyım benden 1 sene sonra evlenen bi eltim vardı ay şimdi hamile beni dellendiren o hergün bize gelip kur yapması yokmu bana ay oram agrıyo ay buram agrıyo illet oluyorum ama onunda heycanını paylaşmaya çalısıyorum ...

arkadaşlar merhaba bende bu ay hamile kalmak istiyorum 5 aylık evliyiz hani yazmışsınız ya 2 güne bir ilişkiye girin die bizim ilişkilerimiz haftada 2 gün oluyoo bu durumda hamile kalmam çok mu zor anne olmak istiyorumm duy sesimi rabbimmmmmm. bi de yumurtlama günü nasıl anlaşılıoo akıntı nasıl oluyo ki

Sende yeni sayılırsın benim gibi Hamile kalman zor değil canım neden zor olsunki. Spermler vücudunda 3 güne kadar canlı kalabiliyor. Ama yumurtamız malesef 24 saat yaşayabiliyor. Önemli olan yumurtlama günlerinde spermlerin orda bulunması. Ama gün aşırı ilişki daha garanti bir yöntem tabiiki bebek için.

Canım bende öyleyim bu ay senin bat yaklaşmış benim daha 14 Mart. Ay bakalım inşallah göbüşler doludur ya Sen ovulasyon hesabı yaptın mı arkadaşım?

yok aslında hiçbişey yapmadım hatta daha tam başlamadık bile çalışmalara ama geri çekilme yöntemiyle korunduğumuz için hep bi şüphe oluyo haliyle :26:

Canım sen hamile kalmaya mı çalışıyosun, gebe kalmaktan mı korkuyosun? Anlamadım ben hiçbişe

canım biz daha karar aşamasında sayılırız ama eskisi kadar sıkı korunmuyoruz kafa karıştırdım sanırım.
ben sadece buraya fazla kaptırdım kendimi sanırım yazılanları okudukça da kendimdde bişeyler arıyorum :18::18:

hoşgeldin canım ekledim seni de :)

hoşgeldin canım seni de ekledim :)

canım çok moralim bozuldu ya kürtajdan sonra böyle riskler mi var ben de kürtaj oldum 3 ay önce ama bunları okuyunca acayip yıkıldım

Listenin son hali:

Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Aycaece: Sat 18 şubat
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat

kızlar bu arada ibrahim saraçoğlunun kendi sitesinde incir kürü böyle anlatılıyor:

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve onbeş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Onbeş dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x25U+7A

U= 25 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

yani 21 gün değil ve incir de 15-16 tane değil
ben bu gece başladım inş güzelce yaparım etkisini görürüm yalnız şu kürtajdan sonraki riskler çok canımı sıktı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…