MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ayy ağzın bal yesin arkadaşım...inşallah inşallah
sen naptın canım doktora agittinmi ya da ne zaman gideceksin?

ben 5 nisanda gideceğim. o zaman hesabıma göre 7 hafta + 6 günlük olacak.
erken gitsem kese gözükecek yine 8 haftalıkken çağıracak kalp atışı için. o zmana kadar stres yapmamak için 3 hafta sonra gideceğim. zaten dış gebelikte bile 8 haftaya kadar bekletiyorlar kalp atışı geç duyulabilir diye...

böyle düşünüyorum... bakalım artık

53 kiloyum ve çok açım kurtlandık sanırım biz :))) beyni çalışanlar çok yemek yermiş eeeee kaç gündür kafa patlatıoruz burda güzelim hahaha ;:)))

tarçın asis benimde midem kazınıyordu. bi lokma yesem doyuyordum. ama kazıntı bendede oluyor... 54 le hamile kaldım. bakalım kaç olacaz...

:))))))))))) eşime gün aşırı birlikte olalım diyorum. her gün birlikte olduk. ovulasyon günü gelip çatınca yorulduk tabiii ::)))) bugünde tam ovulasyon günü kesin olmalı dedim. telefonlaştık. kahvemi yap geliyorum hazır ol falan dedi. ama olmadı :)))))))))))) ben çok bozuldum ama nerdeyse ağlayacaktım. çok önem vermiştim o güne. bir gün öncesi birlikte olmuştuk. spermede uzun yaşadığına göre , yani içeride hazır sperm var yumurtam çatlar çatlamaz buluşurlar inşallah. yada buluşmuşlardır diyeyim :)))

tatlım valla sürekli işyerinde çekmeceleri karıştırıyorum belki bi yerde yiyecek bişey kalmıştır diye :) öğle yemeğini iple çekiyorum

ben zayıfımdır gerçekten. hatta sabah kahvaltı yaparım. öğlen yemem, akşamda eşimle yerim. her akşam eşimden fırçada yerim. neden öğlen yemeği yememişim diye :))))
ama bu aralar bir haller oldu. şuanda çok açım ama 12.30 olsun öyle yiyeceğim inat ettim :))

53 kiloyum ve çok açım kurtlandık sanırım biz :))) beyni çalışanlar çok yemek yermiş eeeee kaç gündür kafa patlatıoruz burda güzelim hahaha ;:)))

kurtlandığımız kesin. içimizde bebek olmadıysa kesin kurtlar olmuştur hahahahaha :))))))))))))

tarçın asis benimde midem kazınıyordu. bi lokma yesem doyuyordum. ama kazıntı bendede oluyor... 54 le hamile kaldım. bakalım kaç olacaz...

en fazla 12 kilo al bence. doktorlar fazla yemek yiyince bebek daha iyi besleniyor anlamına gelmiyor diyorlar. bebeklerin o gıdayı alma şeyleri varmış, ne desemmmmm atıyorum senin yediklerinden alması gereken oran 2 gram ise. sen çokta yesen, azda yesen 1 dilim ekmekte yesen o yine 2 gramlık besin takviyesini senin karnından alırmış. geriside sana kilo olarak kalır, yada tuvalete gider :)))))))

selam kızlar, ben geldim benide alın aranıza hoşuma gitti konuşmalarınız, bu ay çok çalıştık inşallah tutmuştur bilmiyorum ama ovulasyon geçti hiç belirtide yok adetimde 25 mart bakalım yumurtam beğenmişmi bizimkinin spermini anlıcaz ahahhhaah

benim belimde sorun var.fazla kilo alınca kilitleniyorum. epudural sezeryan olduktan sonra oldu.o yüzden dengeli beslenmek en iyisi. kızımda 11 kilo aldım 4 kilo kızım doğdu.eve geldim toplam 5 kilo gitmiş.... eşi falan 1 kilomuuuu diye üzülürken geri kalan 6 kilo 1 haftada gitti.

bende bebeği beslemişim . dr öle demişti. bundada inş öyle olur...

eeee o kadar çayları kürleri götürürsek olacağı buydu hahahaha :)))

sorma şekerim. o kadar spermden hangisini seçti bizim yımırtalar acabaaaa... e gerçektende öleeeeeee. onlar milyon tane , bizimki bi taneeeee...

çok fena yaaaa ben de ertesi gün 2. denememizi yapamadık diye çok üzülmüştüm karalar bağladım sonra da napiym kısmet işte dedim, kendime de kızdım "bak gördün mü ne yaparsan yaaaap ne planlarsan planlaaaaa ancak Rabbin isterse olur" dedim bu da sana ders olsun hatta kapak bile olsun dedim o derece kızdım yani :)))

Kızlar herkese günaydın. Yine ben....Daha öncede bahsettiğim gibi 10 mart adet olmam gerekiyordu olmadım. 11 martta sadece bir iki damla pembemsi kan geldi aa oluyorum dedim. Ve bugün 13 mart hala adet görmedim. Ve hiç bir ağrım sızım yok. Sadece göğüslerim çok dolgun ve acıyo onun dışında (önceki adetlerimde çok belim ve kasıklarım ağırırdı) hiç belirti yok??? Acaba ne yapmam gerekiyor bu durumdaa

hoşgeldin aramıza batın benden 2 gün sonra. inşallah hamilesindir canım. bizim gibi stres yapma sakın :))))
yumurtanda inşallah eşinin spermini beğenmiştir :)))
anlamıyorum vallahi biz eşlerimizi sevip beğenip aşık olup evleniyoruz. nedir bu yumurtayla spermin savaşı. nazmı yapıyor bizim yumurtalar anlamıyorum ki :))))

çok şanslısın bebeğinde zayıf doğsaydı etraftan vırvır vır konuşurlardı. sen yemedinde içmedinde. bak bebek kilo almadıda. bizimkiler kesin böyle der bana :)))

soğanım yarın bitiyor incir kürüde denmek istiyorum bakalım hayırlısı. incirden sonra hiç bir şey denemiycem.
soğan kurt yaparmı ki acaba :18: :18: :18:

dayanamıycam ben öğlen yemeğimi yemeye mutfağıma gidiyorum görüşürüz kızlar

Öncelikle gecikmiş günaydımı veriyim :) Günaydııınnn :)

Sabah bir iki kere girdim çıktım ama yazamadım :)

Cankuşlar ben 17 senedir evliyim, yaşanabilecek pek çok şeyi yaşadım evliliğimde, bütün bunların verdiği tecrübeyle diyebilirimki, erkekler bu konularda çok çabuk ve kolay stres olabiliyorlar, stres ise bütün işi batırabilir biliyosunuz, o yüzden bence bütün ayrıntıları bilmelerine gerek yok, tabiki bebek olsun diye çalıştığını bilecek ama günü, durumu tek tek anlattığın zaman görev haline gelebiliyor, görevler her zaman sıkıcıdır, eğlenceli olması gerekiyor bu işlerin değil mi, bizler için bile görev haline gelmemeli, okuduğum kadarıyla bu yumurtaların işleyişi için ilk ve en önemli gereklilik zevk almakmış, hormonların zevk alma halindeki işleyişi nedeniyle, o yüzden ben her ayrıntıyı anlatmıyorum ve hatta özel hale getirmeye çalışıyorum o anları.

Ben durumumu size bi daha özetliyim, siz yorumlayın, ikizler burcuyum ve bazen kötü takıntılı hale gelebiliyorum, o yüzden kafamı rahatlatabilmek için yorumlarınıza ihtiyacım var :)

35 yaşındayım, 16 yaşını bitirmiş bir oğlum var, başka bir hamilelik geçirmedim, herhangi bir ilaç veya takviye kullanmıyorum, ilaçla veya spiral benzeri bir aletler korunmuyorum. Yıllar sonra oğlumun kardeşsiz kalmaması için bir bebek sevdasına tutuldum, 25 aralık, 20 ocak ve 19 şubat son 3 reglimin başlangıç tarihleri, 3 martta deneme yaptım (yaptım diyorum çünkü eşime ne olduğunu söylemedim) :)

Sonrasında;
- 2. gün limon yemek istedim,
- Birkaç gün sonra aşırı çabuk sinirlenir oldum,
- Göğüslerim en son hamileyken bu kadar büyümüştü,
- İnanılmaz iştahım açıldı,
- Cildimde normalde hiç olmazken minik minik sivilceler çıktı,
- Saçlarım normalde olduğundan farklı bir şekle büründü, kabardı gibi,
- Midem bulanıyor ara sıra,
- Kokular daha fazla alır oldum (normalde sigara içtiğimden pek koku hassasiyetim yoktur),
- Sol kasığımda seyirmeler oluyor, pek yaşamadığım birşey,
- Durum dururken enerjik hissediyorum, sonra birden halsiz hissediyorum, bir dengesizlik var,
- İnanılmaz şiştim, gaz durumu haricinde bir şişlik var,
- Nefesim düzensizleşiyor bazen,
- En önemlisi kendimi hamile hissettim

Dün akşam iş çıkışında gittim kan testi yaptırdım, ayrıntıları veremiyorum çünkü sonucu telefonla aldım sadece 0,96 çıktı, yani negatif dedi adam, önce çok üzüldüm ama sonra bunca belirtinin sadece regl öncesi belirtiler olamayacağını düşündüm, çünkü bu belirtiler denemeden hemen bir kaç gün sonra başladı, ben testi erken yaptırdım diye düşündüm çünkü denemeden yani tahmini yumurtlama gününden sonraki 9. gündü, bakıyorumda 13. günde ancak görünüyor olabiliyormuş kanda, 1 günde 2 katına çıkabilyormuş.

Şimdi bana söyleyin lütfen, bu sefer olmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz diyip üzüleyim mi, bu belirtilerin en önemlisi hisselerimin boşuna olamayacağını düşünüp sabırla gecikmeyi bekleyeyim mi?

canım üzerine mi gördün acaba

mrb .. hoşgeldin. eğer daha döllenme yeniyse kanda çıkmıyor hemen. ben 24 ünde ilişkiye girdim.9 mart beklenen adettti .8 marrta kan testinde 29 çıktı.demek ben 6sında falan yapsam değer 1 yada3 falan çıkacaktı. 13.günde kanda görülüyor. cuma yaptırsan değerin yüksek çıkar eminim...

Son düzenleme:

Ay hadi inşallah öyle olur :) çok teşekkür ederim :)

anladığım kadarıyla yaklaşık 1 aylık hamilesin, öyle mi :) tebrik ederim, darısı isteyen herkesin başına :)

mfm dualarımız seninle.inş güzel haber getir bize.merakta bırakma bizi...

fugurlar 4hafta+4 gün bugün sat a göre... darısı isteyen herkese inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…