mfm dualarımız seninle.inş güzel haber getir bize.merakta bırakma bizi...
fugurlar 4hafta+4 gün bugün sat a göre... darısı isteyen herkese inşşş
amin inşallah :)
Canım dualarımız seninle ... Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
mfm dualarımız seninle.inş güzel haber getir bize.merakta bırakma bizi...
fugurlar 4hafta+4 gün bugün sat a göre... darısı isteyen herkese inşşş
SELAM KIZLAAARRR...! nasılsınız?? benim bat'a son 3 gün..! aslında neg. gibi hissediyorum ama yine de bat yaklaştıkça içimi bi heyecan kaplıyor... ne zzaman test yapsam idrar mı kan mı yapsam bilemiyorum yaa off valla fenalık geliyor zaman yavaş geçiyor sanki...
mfm dualarımız seninle canım
tembel kan testi yaptır tekrardan mutlaka
perisoko sen heralde pzt fln tahlil yapacaksın canım ben de cuma mı yapsam diyorum ya önceden yapıp neg. görmek istemiyorum..
burdan birleşip bi kaç kişi aynı anda test yapsak yaa
ALPELLA CIM bugün yapma, yarın bi idrar yap, hamile olupta idrarda çıkmama ihtimalide var... idrar testine çok güvenmemek lazım.
ay ben dayanamaz yapardım yarınnn.
bende 3 gebeliktede hiç olmadı . ama bazılarında lekelenme olurmuş.öyle duydum. olabilirmi ki.
Bilmiyorum canım bugünde bekleyeyim olmazsa yarın tekrar test yaptırırım. Bakalım ama beklemiyorum zaten büyük ihtimalle strese bağlı olarak geciktim. Ya birde bişeyi merak ediyorum mesela buugün ben adet olsam sat olarak bu günü mü alacam
benim umudum yok ama hiç bi belirtim hamile değilim kesinlilkle de benim hem rahiimde yapışıklık hemde polikistik overim var başka bi dr da bugün göstercem bakalım o ne diyecek adetime 5 gün var olsa çıkar galiba
Selam alpellaammmmmm, ya bu ne tuhaf bi hismiş, bi an geliyor kesin hamileyim diye heyecan yapıyorum ( kasıklarıma kramp girince felan ) sonra bi an geliyor yok ya diyorum o kadar kolay mı.... Bilmiyorum ama ben senle ve aycayla ilgili çok olumlu düşünceler içindeyim, zira esrayı da çok yoğun hissetmiştim. Hakkımızda hayırlısı ama içime doğuyor. Evet canım kırmızı kartı yemezsem pazartesi kan vermeye gidicem :18:SELAM KIZLAAARRR...! nasılsınız?? benim bat'a son 3 gün..! aslında neg. gibi hissediyorum ama yine de bat yaklaştıkça içimi bi heyecan kaplıyor... ne zzaman test yapsam idrar mı kan mı yapsam bilemiyorum yaa off valla fenalık geliyor zaman yavaş geçiyor sanki...
perisoko sen heralde pzt fln tahlil yapacaksın canım ben de cuma mı yapsam diyorum ya önceden yapıp neg. görmek istemiyorum..
kızlar hepinize günaydın canlarım:))
evet tabi ki...
SELAM KIZLAAARRR...! nasılsınız?? benim bat'a son 3 gün..! aslında neg. gibi hissediyorum ama yine de bat yaklaştıkça içimi bi heyecan kaplıyor... ne zzaman test yapsam idrar mı kan mı yapsam bilemiyorum yaa off valla fenalık geliyor zaman yavaş geçiyor sanki...
Selam alpellaammmmmm, ya bu ne tuhaf bi hismiş, bi an geliyor kesin hamileyim diye heyecan yapıyorum ( kasıklarıma kramo girince felan ) sonra bi an geliyor yok ya diyorum o kadar kolay mı.... Bilmiyorum ama ben senle ve aycayla ilgili çok olumlu düşünceler içindeyim, zira esrayı da çok yoğun hissetmiştim. Hakkımızda hayırlısı ama içime doğuyor. Evet canım kırmızı kartı yemezsem pazartesi kan vermeye gidicem :18:
Günaydın tatlı patikliimmm
Sağolasın alpellacım cım cım umarım sen güzel bi haber alırsın bu ay.Belki belki bende bir dahaki ay güzel bi haber alırım. Olmazsa ondan sonraki ay. Acelemiz yok ya :):):)
benim daha 6-7 günüm vardün kan testim negatif çıkınca çok üzüldüm, bugün toparladım, bence de erken yapmayın testleri, karar verdim 8. gün yapıcam testi :)
Tembelcim sonuç ne zaman çıkacak?
Alpellam cuma günü kırmızıları görmezsen eğer, kan ver. İdrarla felan hiç uğraşma. Yani şimdi bile versek varsa bişi ikimizde de düşükte olsa çıkar aslında :18: Ama hayır gaza gelmicem,bekliyelim kuzum sen cuma ben cumartesiiii ooffffff :18: Sen cuma kan verirsen bende pazartesiyi beklemeden gidip vericem Şimdi karar verdim buna, evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?