MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canım dualarımız seninle ... Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

benim umudum yok ama hiç bi belirtim hamile değilim kesinlilkle de benim hem rahiimde yapışıklık hemde polikistik overim var başka bi dr da bugün göstercem bakalım o ne diyecek adetime 5 gün var olsa çıkar galiba

SELAM KIZLAAARRR...! nasılsınız?? benim bat'a son 3 gün..! aslında neg. gibi hissediyorum ama yine de bat yaklaştıkça içimi bi heyecan kaplıyor... ne zzaman test yapsam idrar mı kan mı yapsam bilemiyorum yaa off valla fenalık geliyor zaman yavaş geçiyor sanki...

mfm dualarımız seninle canım

tembel kan testi yaptır tekrardan mutlaka

perisoko sen heralde pzt fln tahlil yapacaksın canım ben de cuma mı yapsam diyorum ya önceden yapıp neg. görmek istemiyorum..

burdan birleşip bi kaç kişi aynı anda test yapsak yaa

ALPELLA CIM bugün yapma, yarın bi idrar yap, hamile olupta idrarda çıkmama ihtimalide var... idrar testine çok güvenmemek lazım.

ay ben dayanamaz yapardım yarınnn.

ALPELLA CIM bugün yapma, yarın bi idrar yap, hamile olupta idrarda çıkmama ihtimalide var... idrar testine çok güvenmemek lazım.

ay ben dayanamaz yapardım yarınnn.

canım benim bi öncekinde bat+1'de 120 çıkmıştı kanda ayrıca tam sat'ta yaptığım idrar testinde çok silik 2. çizgi çıkmıştı şimdi hem hemen öğrenmek istiyorum hem de sağlıklı sonuç alamam diye çekiniyorum pofff

Son düzenleme:
bende 3 gebeliktede hiç olmadı . ama bazılarında lekelenme olurmuş.öyle duydum. olabilirmi ki.

Bilmiyorum canım bugünde bekleyeyim olmazsa yarın tekrar test yaptırırım. Bakalım ama beklemiyorum zaten büyük ihtimalle strese bağlı olarak geciktim. Ya birde bişeyi merak ediyorum mesela buugün ben adet olsam sat olarak bu günü mü alacam

evet tabi ki...

Umutsuzluğa kapılma, herşey güzel olacak inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz, umutsuz olma, güzel haberlerinle umut ol burdakilere :)

Küçük bişi anlatıcam, eşimin kuzeninin kardeşi kadar yakın bir arkadaşı 4 senedir denemelerine, tedavi olmalarına rağmen hamile kalamıyordu, sonra bir gün rahimden ameliyat olmasını gerektirecek ve belkide rahmin alınmasını gerektirebilecek bir hastalık çıktı ortaya (benim yakınım olmadığı için hatırlamıyorum), artık bebek olmayacak diye durumu kabullenmiş şekilde ameliyat için hastaneye yattı, ameliyat olmak üzereyken son testlerde değerlerde bir anormallik olduğunu farketmiş doktorlar, incelemişler bi bakmışlarki 3 haftalık hamile :) ameliyattan önce yapılan bazı fiziksel testlerden dolayı olabilir demiş doktor :) çok güzel bir kızı oldu, bebeğin adınıda şimdi hatırlamıyorum ama mucize anlamına geliyormuş :)

hepimiz küçük mucizeler peşindeyiz zaten değil mi :)

Selam alpellaammmmmm, ya bu ne tuhaf bi hismiş, bi an geliyor kesin hamileyim diye heyecan yapıyorum ( kasıklarıma kramp girince felan ) sonra bi an geliyor yok ya diyorum o kadar kolay mı.... Bilmiyorum ama ben senle ve aycayla ilgili çok olumlu düşünceler içindeyim, zira esrayı da çok yoğun hissetmiştim. Hakkımızda hayırlısı ama içime doğuyor. Evet canım kırmızı kartı yemezsem pazartesi kan vermeye gidicem :18:
kızlar hepinize günaydın canlarım:))

Günaydın tatlı patikliimmm

Son düzenleme:

benim daha 6-7 günüm var dün kan testim negatif çıkınca çok üzüldüm, bugün toparladım, bence de erken yapmayın testleri, karar verdim 8. gün yapıcam testi :)

amanıınnn ne diyosun yaa bilmiyorum ki çok belirgin belirtiler yok ama Allah bilir tabii... benim bat cuma, ne zaman tahlil yapayım söyle...

Sağolasın alpellacım cım cım umarım sen güzel bi haber alırsın bu ay.Belki belki bende bir dahaki ay güzel bi haber alırım. Olmazsa ondan sonraki ay. Acelemiz yok ya :):):)

amin inş canım sağol sen de en kısa zamanda muradına erersin inş...

benim daha 6-7 günüm var dün kan testim negatif çıkınca çok üzüldüm, bugün toparladım, bence de erken yapmayın testleri, karar verdim 8. gün yapıcam testi :)

adeti 8 gün geçince mi?? nasıl sabredeceksin yahuuu

Tembelcim sonuç ne zaman çıkacak?

canım benim sonuç yok yani şöyle ki normalde 10 martta adet olmam gerekirken olmadım halada bekliyorum. Bakalım bugünde olmazsam yarın test yapacamm tekrardan.İlk yaptığım test negatifti kan testide öyle.

Alpellam cuma günü kırmızıları görmezsen eğer, kan ver. İdrarla felan hiç uğraşma. Yani şimdi bile versek varsa bişi ikimizde de düşükte olsa çıkar aslında :18: Ama hayır gaza gelmicem, bekliyelim kuzum sen cuma ben cumartesiiii ooffffff :18: Sen cuma kan verirsen bende pazartesiyi beklemeden gidip vericem Şimdi karar verdim buna, evet.

HERKESEEEEEE GUUUUNNNAYYYYDINNNNNNNNN

pisicanlarrr varmi bugunde guzel haberlerrrrr ????

:119::119::119::119:

hadii bakalimmmm MARTTT ver bizee bebislerimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tatlım polikliniğe 30 tl vermektense sağlık ocağında mı yaptırsam diyorum orda bedava ama ertesi gün alıyosun sonucu o zaman prş yaptırmak lazım o 1 gün de hiç geçmiyor var yaaa.... karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…