amanıınnn ne diyosun yaa bilmiyorum ki çok belirgin belirtiler yok ama Allah bilir tabii... benim bat cuma, ne zaman tahlil yapayım söyle...
amin inş canım sağol sen de en kısa zamanda muradına erersin inş...
adeti 8 gün geçince mi??nasıl sabredeceksin yahuuu
tatlım polikliniğe 30 tl vermektense sağlık ocağında mı yaptırsam diyorum orda bedava ama ertesi gün alıyosun sonucu o zaman prş yaptırmak lazım o 1 gün de hiç geçmiyor var yaaa.... karar veremedim
Özel hastaneler 15tl felan diyordu burda bi arkadaş. Evet insan kan verince hemen öğrenmek ister yani. O gece sabah olmazzz. :26:
HERKESEEEEEE GUUUUNNNAYYYYDINNNNNNNNN
pisicanlarrr varmi bugunde guzel haberlerrrrr ????
:119::119::119::119:
hadii bakalimmmm MARTTT ver bizee bebislerimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yok yok, bugünden itibaren 8. gün, yani bat ıma 7 gün var, ben 1 gün daha beklicem gelmezse sonra yapıcam test
tatlım polikliniğe 30 tl vermektense sağlık ocağında mı yaptırsam diyorum orda bedava ama ertesi gün alıyosun sonucu o zaman prş yaptırmak lazım o 1 gün de hiç geçmiyor var yaaa.... karar veremedim
alpella yarın lütfen kan testi yaptır...varsa çıkar canım hiç idrarla falan uğraşma kesin ve net çözüm...
tembel sende hemen koş tekrar kan vermeye bakim azıcık hamile haberi alalım ya
perisoko ben senden çooooooooooook umutluyumo kadar testler boşunamı az da olsa çift çizgi çıktı
gelelim kendime valla şuan bende bel ağrısından başka bişey yok ama arada durup dururken kasıık ağrısı,,eğilirken özellikle çok yaşıyorum...:26::26: bu kadar kaptırmak istemesemde son haftada olduğumdan dolayı çoook heyecanlıyım..son 5 gün...hadi değilsem bu belirtilerle bazen diyorum tamam kesin var bişeyler bazende yok ya diyorum psikolojik.. ak koyun kara koyun çıkacak :26::26:
gelemesice kırmızılar inşallah gelmez hiçbirimize
canım aslında bugün bile gitmeyi düşündüm sağlık ocağına ama saati geçti öğleden önce kan verirsen öğleden sonra sonucu veriyolar.. yarın da işim var gidemem en erken perşembe yaptırırım heralde
Ay inşallah ya Allah söyletiyo iştesen çok erken yaptın canımvar sende bişey ben inanıyorum sana canı gönülden baksana daha 7 gün varmış bat....
bende pazar kan testi yaptırdım reglimi 1 gün geçince.222 çıktı şimdi ne zaman doktora gitsem ve ne zaman tekrar kan testi yaptırsam die düşünüorummm...sizce ne yapmalıyım??
bende pazar kan testi yaptırdım reglimi 1 gün geçince.222 çıktı şimdi ne zaman doktora gitsem ve ne zaman tekrar kan testi yaptırsam die düşünüorummm...sizce ne yapmalıyım??
merhaba arkadaşlar nasılsınız liste yine mi yenilendi bu iki oldu yine ismim yokbata 12 13 günüm kaldı heycanla bekliyorum inş bu ay tutar
Ay inşallah ya Allah söyletiyo iştesabırla beklicem inşallah o liste güncellendiğinde her ismin karşısında olur
merhaba arkadaşlar nasılsınız liste yine mi yenilendi bu iki oldu yine ismim yokbata 12 13 günüm kaldı heycanla bekliyorum inş bu ay tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?