MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Yok yok, bugünden itibaren 8. gün, yani bat ıma 7 gün var, ben 1 gün daha beklicem gelmezse sonra yapıcam test

tatlım polikliniğe 30 tl vermektense sağlık ocağında mı yaptırsam diyorum orda bedava ama ertesi gün alıyosun sonucu o zaman prş yaptırmak lazım o 1 gün de hiç geçmiyor var yaaa.... karar veremedim

Özel hastaneler 15tl felan diyordu burda bi arkadaş. Evet insan kan verince hemen öğrenmek ister yani. O gece sabah olmazzz. :26:

offf sizin gene az kalmış benim bat 23 mart yaaa!!! bakalım bu ay tedavi olumlu sonuç verecek mi? bakalım klomen şe yarayacak mııı bakalım benim yumurtalar hain spermlerin altından girip üstünden çıkıp kendine hapsedecek mi?? yarın progestan kullanmaya başlayacağım... olası bi gebelikte düşük olmasın diyeeee....inşallahhh daha fazla ilaç kullanmadan gelirrr!!!

alpella yarın lütfen kan testi yaptır...varsa çıkar canım hiç idrarla falan uğraşma kesin ve net çözüm...

tembel sende hemen koş tekrar kan vermeye bakim azıcık hamile haberi alalım ya

perisoko ben senden çooooooooooook umutluyum o kadar testler boşunamı az da olsa çift çizgi çıktı

gelelim kendime valla şuan bende bel ağrısından başka bişey yok ama arada durup dururken kasıık ağrısı,,eğilirken özellikle çok yaşıyorum...:26::26: bu kadar kaptırmak istemesemde son haftada olduğumdan dolayı çoook heyecanlıyım..son 5 gün... hadi değilsem bu belirtilerle bazen diyorum tamam kesin var bişeyler bazende yok ya diyorum psikolojik.. ak koyun kara koyun çıkacak :26::26:

gelemesice kırmızılar inşallah gelmez hiçbirimize

HERKESEEEEEE GUUUUNNNAYYYYDINNNNNNNNN

pisicanlarrr varmi bugunde guzel haberlerrrrr ????

:119::119::119::119:

hadii bakalimmmm MARTTT ver bizee bebislerimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Günaydın Pozitif Pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa İnşallah bu ay gebelik testinde senin gibi Pozitif olurrrrrrrrrrrrr

tatlım polikliniğe 30 tl vermektense sağlık ocağında mı yaptırsam diyorum orda bedava ama ertesi gün alıyosun sonucu o zaman prş yaptırmak lazım o 1 gün de hiç geçmiyor var yaaa.... karar veremedim

Bende dün akşam 30 lira fark verdim sağlık ocağında da yapıldığını bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğim

canım aslında bugün bile gitmeyi düşündüm sağlık ocağına ama saati geçti öğleden önce kan verirsen öğleden sonra sonucu veriyolar.. yarın da işim var gidemem en erken perşembe yaptırırım heralde

sağlık ocağını sevmiyorum ben o gün geçmek bilmiyor..
en güzeli veririm 25 30 oh mis gibi 2 saate elimde sonuç

bende pazar kan testi yaptırdım reglimi 1 gün geçince.222 çıktı şimdi ne zaman doktora gitsem ve ne zaman tekrar kan testi yaptırsam die düşünüorummm...sizce ne yapmalıyım??

ya sağlık ocağında yaptırma sende ...hadi yaa bebek haberi alalım topiğimiz canlansın....

merhaba arkadaşlar nasılsınız liste yine mi yenilendi bu iki oldu yine ismim yok bata 12 13 günüm kaldı heycanla bekliyorum inş bu ay tutar

bende pazar kan testi yaptırdım reglimi 1 gün geçince.222 çıktı şimdi ne zaman doktora gitsem ve ne zaman tekrar kan testi yaptırsam die düşünüorummm...sizce ne yapmalıyım??

oooooooohhhhh allahhh kucağına almayı da nasip etsin.2 günde 1 tekrarla kan testini yükselişleri gözlemle.... nolur bize de dua et olurrr muuuu???

süper canım tebrik ederim...1 hafta bekle bence sonra doktora git hem keseyi görürsün hemde belki kalp atışıda duyulabilir..tekrar kan yaptırma gayet yüksek çıkmış maşallah değerin. allah korusun bişey olsa kanama falan o zaman daha erken gidersin...
ee anlat bakalım belirtin varmıydı hiç? senin bat ne zamandı?

Ay inşallah ya Allah söyletiyo işte sabırla beklicem inşallah o liste güncellendiğinde her ismin karşısında olur

benim 5 gün kaldı valla ben senden daha rahatım saldım çayıra mevlam kayıra
sen hangi akıl gidip yaptırıp canını sıktın böyle

merhaba arkadaşlar nasılsınız liste yine mi yenilendi bu iki oldu yine ismim yok bata 12 13 günüm kaldı heycanla bekliyorum inş bu ay tutar

canım listemiz ilk sayfada...eğer yoksa ismin alpellacım ekler merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…