MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ben derslerimi calisiyorum bakalimmmmmm innsallahhhhh eee elimizden geleni yapalim gerisi allahin isi artikkkkkkk

halvet haftammmm kizlarrrrrrr duaa edinnnnnnnnn insalllahhh hepimizzzz hamisss olalaimmmmmmmmmmmm
BEYAZLIM yumurtlama cizgisini gormustuuuu bugun sabah onda calisma varr sabah aklima geldi ona dua ettimmmm insallahhhhh hayirlsi olsun hepimiz icinnnnnnnnn

Alpellam topiginnnnn VAlide sultani saglik ocagi persembe yapiyomus madem sanada uygun gun o zaman git persembe cuma hayirli saattede al sonucunu insallahhhhhhhhh

ama ben 2 ay once ozel hastanede 15 e yaptirmistim ?????

PERIPRIM sonuccc?????????? tembellll sonuccccccc

ayy hadii artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hamiss dolsun topigimizzzzz insallahhhhhhhhh

aycaece cim sen nasilsinn ?????

Kizlar nolur yardim edin
SAT 29 ocak (adetim duzenli 28 gun),
6 mart kese gozukmedi,10 mart tekrar gittim,yeni gozukmedi,ustten de,alttanda bakildi.
kan tahlili yaptirdim:
10 mart- 3268,23
12 mart- 5109,27
14 mart birdaha yaptiracam,degerlerim dusuk mu,yada yavas mi yukseliyor kizlar yorumlar misiniz lutfen? tam 2 katina cikmasi sart mi?
Birseyler yazarsaniz sevinirim.
Kese hala yok((((

evet her topiğe girdiğimde ismime bakıyorum ama ismim silinmiş oluyor neyse bakalım ismim o kadar öenmli değil yeterki hamile kalayım hemen burya yazacam zaten

hadi mutlu bir haber alalıııımmm..bize de moral versiinn......bende heyecanla bekliyoruummmmm...

KIZLARRRRRRRRRR NE BULDUMMMMMMMMMM

kırmızı lahana cinsiyet testini deneyen varmı?
kırmızı lahanayı küçük küçük dograyıp bi kaba koyun
üstüne 2 bardak su ilave edin ve 10 dk pişirin
10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı.
idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek...

DIGER TOPIKLERDEN CALINTIDIR:)))))
CALAN : Pidilga :))))))))))))))

hamis olma yolunda her turlu kur ve bilgi calimi mubahtirrrrrrr :))))))))))

canım bence gayet güzel yükseliyor... bazen keseyi hemen göremeyebilir budoktordan doktora değişir...hamilelik sonlansa o zaman yükseliş olmaz azalır...sabret telaş etmeeee

evet canım listeye baktım yine yokum bat.26 mart

ekledimmm tatlımmm...

canım yaa bizim burda en ucuz 30 tl o da kıytırık poliklinik... özel hastanede 75 tl fln 15 olsa hiç düşünmem de... aslında ben perşembe sağlık ocağında yaptırıyım diyorum ama dr.dan utanıyorum yaa ne desem napsam dr dicek her ay geliyosun diyee

Ay ne biliyim işte heyecan yaptım panik oldum bide çok sabırsızım ben, bildiğin gibi değil yani neyse aldım boyumun ölçüsünü sabır sınama zamanı şimdi

canım doktorun ne diyor biz ne desek boş inanki...şimdi seni üzmek istemeyiz.
ama genelde tam 2 katı ve fazlası çıkıyor sanki

ayyy kizlarrrrrrrrrrr pardonn valllaaa sankii hemen hamiss kaldikk da cinsiyeti kusurduuuuuuuuuuuuu

ben bunu hamismiyiz deilmiyize bakilan bisey zannedip calip yapistirdimmmmm cinsiyetmiss megerrr simdi dikkatli okuyunca farkettimmmmmmmmmmmmm
hayy allamm pardonnn kizlarrr

Bugünki testimde sapıttı işte hay Allahım bitane düzgün bulmazmı yaa. Bu ne şimdi.

Son düzenleme:

canım bende de öyle olmuştu seni korkutmak istemem ama 1500'den sonra kese illa ki gözükmeli diyorlar benim de 3500lerdeydi kese görünmüyordu dış gebelik dediler ama boş gebelikmiş... hayırlısı...

ıyyyyyyy o ne beeee

canım bence gayet güzel yükseliyor... bazen keseyi hemen göremeyebilir budoktordan doktora değişir...hamilelik sonlansa o zaman yükseliş olmaz azalır...sabret telaş etmeeee
cvp icin tesekkurler,ama nasil telas etmeyim bugun 6 haftama girdim(SATe gore),ama ortada kese falan yok,kafa yiyecem,ultrasyon makinesi en son teknolojiden,yani eski degil.
millet 6 haftalarda kalp atisini duyarlar,bende kese bile gozukmuyor.
dis gebelikten cok korkuyorum.
dis gebeilik olma ihtimalim var mi? yani dis gebelikte degerler yukselir mi?

dış gebelik boşgebelik olabilr canım ama stres yapma lütfen..belki de değildir

amann canimmm kime ne bosver allahaskina dr un ne dedigi ne dusunduguuuu sallaaa onemli olan herzaman kendinsin dunyadaaaa etrafa bakarsann ohoooooooooo etraf biliyomu yada hissediyomu suan evde senin icinde neler yasadigii bosver canimmm sen kimseleri dusunme
git hayirlisiyla persembe gunu ver kan tahlilini insalhhhhhhhh cuma saatindede alirsin olumlu sonucunuu

optummmmmmmmmmmucckkkkkkkkkkk seniii

hamileliğim tescillenince yapıyım bunu :)

canım doktorun ne diyor biz ne desek boş inanki...şimdi seni üzmek istemeyiz.
ama genelde tam 2 katı ve fazlası çıkıyor sanki

1200lü değerlerden sonra her 2 günde 1 değil 3-4 günde bir iki katına çıkıyor artışta bi problem yok ama kese gözükmüyorsa problem var bence... yine de Allah bilir..

Bugünki testimde sapıttı işte hay Allahım bitane düzgün bulmazmı yaa. Bu ne şimdi. Eki Görüntüle 366608 Eki Görüntüle 366609

haha tipe baak süper ya sende çizgiler hem yamuk yumuk çıkıyor çok güldüm valla canım kusura bakma

evet dış gebelikte de değerler yükseliyor ama illa dış gebelik olacak değil dedim ya boş gebelik de olabilir dr ne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…