canım bende de öyle olmuştu seni korkutmak istemem ama 1500'den sonra kese illa ki gözükmeli diyorlar benim de 3500lerdeydi kese görünmüyordu dış gebelik dediler ama boş gebelikmiş... hayırlısı...
:
cvp icin tesekkurler,ama nasil telas etmeyim bugun 6 haftama girdim(SATe gore),ama ortada kese falan yok,kafa yiyecem,ultrasyon makinesi en son teknolojiden,yani eski degil.
millet 6 haftalarda kalp atisini duyarlar,bende kese bile gozukmuyor.
dis gebelikten cok korkuyorum.
dis gebeilik olma ihtimalim var mi? yani dis gebelikte degerler yukselir mi?
Bugünki testimde sapıttı işte hay Allahım bitane düzgün bulmazmı yaa. Bu ne şimdi.Eki Görüntüle 366608 Eki Görüntüle 366609
süper canım tebrik ederim...1 hafta bekle bence sonra doktora git hem keseyi görürsün hemde belki kalp atışıda duyulabilir..tekrar kan yaptırma gayet yüksek çıkmış maşallah değerin. allah korusun bişey olsa kanama falan o zaman daha erken gidersin...
ee anlat bakalım belirtin varmıydı hiç? senin bat ne zamandı?
offffff yaaaa offfff
bos gebelik mi????ama o da iyi,yeterki dis gebelik olmasin. Uzun zamandan beri bekledigimiz bebekti,simdi oturup agliyorum.
doktorumla surekli telefondayim,panik yapma,gec dollenme olabilir falan diyor. carsamba gunu tekrar baktiracam.
Sende bos gebelik nasil tespit edildi? kacinci haftada? kanama veya agri mi oluyor bos gebelikte?
Selam güzel anne adaylari,
naber?
bu sabah calismalardan sonra 1 saat 2 dakika ayaklari diktim havaya popomun altina iyice yastik yerlestirdim yüksek tutsun diye,
ve sonrada 2 saat sol tarafimda bacaklarim kivrik halde uyumusum...aksam devam calismalara(bilmeyip merak edenlere,dün aksam ovu-test te gülen yüz gördüm )
saol cnm tşk ederim.ya çok erken değilmi yine kalp atışları için.sonuçta reglimi 1 gün geçe yaptım ve 222 çıktı şimdi 3 gün oldu geçeli.kaç haftalık olduğunu hesaplarken regl bitiminden mi başlıoruzz
sanki 2. çizgi çıkacakmışta çıkamamış gibi, yani sanki 2. çizgi için sebep varmış gibi geldi bana :)
offff yaaaa,delirecembenim değerler 3500lerdeydi ama vajinal ultrasonda bile kese yoktu 2 gün sonra fln çooook küçük bi kese oluştu ama 2 hafta fln geriden takip eder büyüklükteydi sonra 7. haftam bitmişti ve kese hala küçüktü içinde bişey yoktu kürtaj oldum cnm... kanama ağrı vs hiç bişey olmuyo canım normal gebe gibi oluyosun.. ilk gebelik mi? ilk gebeliklerde sık rastlanırmış
Selam güzel anne adaylari,
naber?
bu sabah calismalardan sonra 1 saat 2 dakika ayaklari diktim havaya popomun altina iyice yastik yerlestirdim yüksek tutsun diye,
ve sonrada 2 saat sol tarafimda bacaklarim kivrik halde uyumusum...aksam devam calismalara(bilmeyip merak edenlere,dün aksam ovu-test te gülen yüz gördüm )
inşallah canım bu ay yaptığım bütün testler bozukkkk
Alpellammmm gül tabiiiii gül bebeğimmmmmmm ben delleniyorum artık burdaaa ayyyy bütün testler mi yamulur yaa. Şaka gibi.
Ayçammmm sen herkesi teste yolluyosunda senden bi atraksiyon bekliyorum ben artıkGebesin yavrum sen
oh oh ne güzel :) inşallah güzel haberlere geliyo sıra :)
offff yaaaa,delirecem
evet canim ilk gebelik,hic bir yerim agirmiyor,kanamam yok sukurler olsun,hiiiic mide bulantisi,kusma falan yok,sadece goguslerim buyudu ve gogus uclarindaki areol buyudu ve pufur pufur birseyler cikti.
peki sende kese sonunda gozukmus,kucukte olsa.. biraz bekleseydin olmazmiydi? ya gec dollenme olduysa? esim beni avutmak icin mi ne,diyor ki: sen adet gununden 2-3 gun once hamile kaldin...
ne dusunecegimi bilemiyorum
adet başlangıcından hesaplayacaksın canım...bir de belirtilerin oldumu yazarmısın canım...kaçıncı ayında hamile kaldın? özel bişey yaptın mı?
canmimmmmmm benimmmmmm hadi bakalimmm insallllhhhhhhhh yakalmistirrrrrr busefer ennnn iyi spermmm senin yumuyu :))))))
valla sabah aklima geldin dua ettim sana ona goreeee:))))) canimm benimmm hadi bakalimmmmm insallahhhhhhh
bu arada bu aksam icin karides balik yada et tarzi biseyler yedir kocana
ayyy umarim suan icinde bulusma gerceklesmistir bizimde bu 2-3 gun icinde gulen yuz insallahh cnmcmm kirklarimiz karissinn :)))))
ya bide kizlar su cennet hurmasi deriz hani kavunici yuvarlak cokk olmusu yenir meyve diger adini hatirlayamiyorum elma buyuklugunde biliyomusunuzz??? oda eslerde afrodizyak etkisi yapiyomussss ockkkk hemdee onude yedirinn
Alpellammmm gül tabiiiii gül bebeğimmmmmmm ben delleniyorum artık burdaaa ayyyy bütün testler mi yamulur yaa. Şaka gibi.
Ayçammmm sen herkesi teste yolluyosunda senden bi atraksiyon bekliyorum ben artıkGebesin yavrum sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?