MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

peki dış gebelik oluşmaması için alınacak tedbir falan var mı olursa benimde ilk hamlelik olcak ve ben bu durumu yaşamaktan çok korkuyorum.

Sagol sanim benim,dualarinin kat be katini Allahim sana versin hayirlisiyla

ay Insallah bulusma olmustur yaaa

yedirecem

canimmmm gece olabildigince gec calisinn dersiniziiiiiiii sabahtan sonra spermler kendini toparlasin iyceee:))))))
bolll enerji verciiii biseyler yedirrrr ve proteinliiiiii :)))))))))

ayyy insallahhhh canimmmmmmmmmmm insalahhhhhhhhhh

benim kasikta hafif agrilar basliyo bugun gibi bu yumurtlamaya yaklasiyorumm demek gibiiiiiii sanki bakalim 10. gunum bugun bende aksamustu baslicam ovu testime:)))))

peki dış gebelik oluşmaması için alınacak tedbir falan var mı olursa benimde ilk hamlelik olcak ve ben bu durumu yaşamaktan çok korkuyorum.

benim dış gebelikle ilgili pek bilgim yok ama senin elinde olan bişey değil boş gebelik de aynı şekilde dr.a sordum ben sizle alakalı değil dedi.. ama eğer tekrarlarsa bu durumlar (Allah korusun) o zaman araştırıyorlarmış sebebini

ne zaman kurtaj oldun canim,ne kadar zaman gecti,hamile kalabildin mi sonra?
offf sacma sapan sorular soruyorum biliyorum,canini acitiyorum belki de,ama bu hayatin gercekleri,ben artik bos gebelige de raziyim,yeter ki dis gebelik olmasin,tabi gonul isterdi ki bebisimi kucagima alayim,ama secenegim yok,hersey insan basina gelebilir,Allaha isyan etmiyorum,tek diledigim zararsiz cikartsin bu durumdan,yada bebegimizin kesesini gostersin.
carsamba gunu ultrasyona girecem.
senin kanaman oldu mu? en yuksek degerin 3500 mi cikti?

benimde sat 18 şubat ondan önceki 18 ocak..şimdi de 18 mart bekliyorum...
benimde bel ağrım ve ara ara kasık ağrım oldu sabahları genellikle olmak üzere bulantımda oluyor ara ara..beklemek çok zor son 5 gün içindeyim..:26::26:

canim sen hic evde oturup strese girip bebis varsada karninda tutunamicakk senin stresinden (((( oturmaa
baska daha iyi bir doktora git hicbisey soyleme hamilemiyim bebegin kalp sesini dinleyebilirmiyiz falan filan geldik de baska bir doktora
bakalim orda ne diyecekler ona gore hareket edersin

sunuda unutmakiii her isde bir hayir vardir hersey allah tarafindan bizim icin ennn hayirli sekilde ayarlanmistirrrr canimmmmm allah hepimize hayirli zamanda hayirli bebeislerimiz versin insallahhh
ama git baska doktora kesin sonuclandir

bizede bildir merak ederiz

Ay kiz ben saniyordum gecmis olabilir yumurtlamam yani gec basladigimi saniyordum teste,ama icimden kendime diyordum ya ben gec oluyorsam:26:

ve dün o testi öylesine yaptim,yaaaaaa düsün son test kalmisti evde ve o da pozitif ciktiiiiiiiiiii

bikmak yok!

yok canım önemli değil sorabilirsin en yüksek 3500lerde çıktı dr bi daha yapmaya gerek yok dedibi daha yapmadım o sıralarda 5 haftalıktı galiba ya da 5+5 tam hatırlamıyorum.. hayırlısı de canım ben aralıkta kürtaj oldum 3 ay korunma verdi sürem bitti tekrar çalışmalara başladık bu ay bakalım adetime 3 gün var hayırlısı ilk hamileliğimde ilk ay tek ilişkiyle hamile kalmıştım nasip olmadı bakalım bundan sonra neler olacak.. kanama hiç olmadı canım benim düşükle alakalı fln bi durumum olmadı hatta rahmim çok sıkı tutmuş keseyi kürtajla bile zor alınmış onu duyunca içim biraz burkuldu ama nasip tabi...

senn rgl dönemin 30 gün canım.senin yumurtlama dönemin 4 mart zamanıymış.5gün öncesi ve 2 gün sonrası senin yüksek zamanındı.bende de ilişki sonrasında tam yumurtlama sonrası kasık ağrılarım oldu.sonrasında kesildi geçen hafta ara ara midem bulandı ama hiç kusmadım.kusacak derece değildi çünkü.şimdi hafif göğüslerde şişkinlik ve hff ağrı var.

hcg değerin 1500 lerde olduğunda
benimki 3200 lerdeyken gozukmedi,dun 5109 oldu,ama doktora gitmedim,carsamba gunu tekrar kan tahlili yaptirtip oyle gidecem. carsamba gunu 7-8 binleri bulacaktir insallah,ona ragmen gostermezse Allahin takdir,ne yapalim.
doktorumun kafasinin etini yedim,panikataksin,birakta doktorlugumu yapayim,hersey yolunda diyor.
,madem yolunda hersey,kese nerdeeeee

bende pazar kan testi yaptırdım reglimi 1 gün geçince.222 çıktı şimdi ne zaman doktora gitsem ve ne zaman tekrar kan testi yaptırsam die düşünüorummm...sizce ne yapmalıyım??

ben 7+5 gün olunca gidecem. şimdi gitsemde yok kese gözükmedi , yok kalp atışı duyulmadı.... boşverdim. çok evham yaparım o zman kendime.... nasılsa kalp atışı için 7-8 haftalarda çağırıyo dr....

canim 3500 na degerinden 2 gun once kacti degerin? ne kadar yukseldi 2 gunde?

iste bunada KADER deniyooo canimmmmm
Allahhh hayirli kaderler yasatsinnnn bize ennnn uygunn zamandaaa enn guzell bebislerrrr

ayyy hadii bakalimmmm insallahh ay sonunda beraber ogreniriz guzel haberlerimizi :)))))

bende cikayim simdi biraz spor biraz yuruyussss
ayy iyki varsinizz yaaaa gurbett ellerdeeee paylasimlarimizz cokk guzeelll

bugun londrada klasik bir gun dunkii gunesss yine yokk olmussssssssss ama hava iyi 16 derece faln fena deil yuruyus syapilir
opuyorummmmmm

canim yazdiklarin iyi de,ama 7-8 haftaya kadar ihmal etme derim,Allah korusun dis gebelik suphesi varsa en azindan erken davranmis olursun,belki de tupunu koruyabilirsin,patladiktan sonra ne onemi var ki,ic kanama zehirler insani

benimde feci uykum geldi. biraz şekerleme yapayım sonra gelirim arkadaşlar mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…