canım adetim çok düzenliydi ve adeti düzenli olan bayanlarda geç döllenme olmazmış dr. söyledi ben detaylı ultrasona da girdim baya incelendi ve kesenin içinde hiç bir canlı emaresi olmadığı saptandı ona göre kürtaj oldum yani bence her şeye hazırlıklı ol tabi ki Allahın her şeye gücü yeter bakarsın bir mucize olur ama yine de en kötüsüne de hazırlıklı ol canım ümitlenince bir an kötü oluyor hayırlısı olsun üzülme o kadar evlatlarını kaybeden anneler var isyan etme sakın normal bişey tıpta bu bana prof. bile böyle dedi çok sık olur dedi normaldir dedi ben hiç üzülmedim kürtajdan çıktım güle oynaya eve geldim isyan etmedim asla beterin beteri var
Sagol sanim benim,dualarinin kat be katini Allahim sana versin hayirlisiyla
ay Insallah bulusma olmustur yaaa
yedirecem
peki dış gebelik oluşmaması için alınacak tedbir falan var mı olursa benimde ilk hamlelik olcak ve ben bu durumu yaşamaktan çok korkuyorum.
ne zaman kurtaj oldun canim,ne kadar zaman gecti,hamile kalabildin mi sonra?canım adetim çok düzenliydi ve adeti düzenli olan bayanlarda geç döllenme olmazmış dr. söyledi ben detaylı ultrasona da girdim baya incelendi ve kesenin içinde hiç bir canlı emaresi olmadığı saptandı ona göre kürtaj oldum yani bence her şeye hazırlıklı ol tabi ki Allahın her şeye gücü yeter bakarsın bir mucize olur ama yine de en kötüsüne de hazırlıklı ol canım ümitlenince bir an kötü oluyor hayırlısı olsun üzülme o kadar evlatlarını kaybeden anneler var isyan etme sakın normal bişey tıpta bu bana prof. bile böyle dedi çok sık olur dedi normaldir dedi ben hiç üzülmedim kürtajdan çıktım güle oynaya eve geldim isyan etmedim asla beterin beteri var
benim son sat ım 15/02 de başladı.25 günde 1 regl görenlerdenim.normalde 10/03 de olmm gerekti ama olmadım.regl sonrası 20/02-22/02 ve 25/02 de ilişki gerçekleşti.özel bişi yapmadım ama alt pozisyonda kalmayı herkese tavsiye ediyorum.birde ilişki sonrasında en azında 20 dk -30 dk kalkmamak çok önemli.dha snra aldğm bilglere göre ilişki öncesi ve sonrası hmn duş almamak gerekli.özllkle vajina temizliği.kimi sitelerde ilişki snrası 7.günde fln kan testinde belli oluor dedler bnde inanıp yaptırdım ama negatif çıktı.o yüzden böle şeylere kanmayın.zaten oluşum sırasnda erken zaman yapılan kan testlerinde kan alımında gidebiliyormuş bu çok riskli..bu yüzden reglyi beklemek en güzeli.
peki dış gebelik oluşmaması için alınacak tedbir falan var mı olursa benimde ilk hamlelik olcak ve ben bu durumu yaşamaktan çok korkuyorum.
canimmmm gece olabildigince gec calisinn dersiniziiiiiiii sabahtan sonra spermler kendini toparlasin iyceee:))))))
bolll enerji verciiii biseyler yedirrrr ve proteinliiiiii :)))))))))
ayyy insallahhhh canimmmmmmmmmmm insalahhhhhhhhhh
benim kasikta hafif agrilar basliyo bugun gibi bu yumurtlamaya yaklasiyorumm demek gibiiiiiii sanki bakalim 10. gunum bugun bende aksamustu baslicam ovu testime:)))))
arkadaşlar kese kaç haftalıkken gözükür normalde?
ne zaman kurtaj oldun canim,ne kadar zaman gecti,hamile kalabildin mi sonra?
offf sacma sapan sorular soruyorum biliyorum,canini acitiyorum belki de,ama bu hayatin gercekleri,ben artik bos gebelige de raziyim,yeter ki dis gebelik olmasin,tabi gonul isterdi ki bebisimi kucagima alayim,ama secenegim yok,hersey insan basina gelebilir,Allaha isyan etmiyorum,tek diledigim zararsiz cikartsin bu durumdan,yada bebegimizin kesesini gostersin.
carsamba gunu ultrasyona girecem.
senin kanaman oldu mu? en yuksek degerin 3500 mi cikti?
benimde sat 18 şubat ondan önceki 18 ocak..şimdi de 18 mart bekliyorum...
benimde bel ağrım ve ara ara kasık ağrım oldu sabahları genellikle olmak üzere bulantımda oluyor ara ara..beklemek çok zor son 5 gün içindeyim..:26::26:
benimki 3200 lerdeyken gozukmedi,dun 5109 oldu,ama doktora gitmedim,carsamba gunu tekrar kan tahlili yaptirtip oyle gidecem. carsamba gunu 7-8 binleri bulacaktir insallah,ona ragmen gostermezse Allahin takdir,ne yapalim.hcg değerin 1500 lerde olduğunda
hcg değerin 1500 lerde olduğunda
bende pazar kan testi yaptırdım reglimi 1 gün geçince.222 çıktı şimdi ne zaman doktora gitsem ve ne zaman tekrar kan testi yaptırsam die düşünüorummm...sizce ne yapmalıyım??
pazar günü 222 olduğuna göre tahmini ne zaman değerim 1500 lerde olur
yok canım önemli değil sorabilirsin en yüksek 3500lerde çıktı dr bi daha yapmaya gerek yok dedibi daha yapmadım o sıralarda 5 haftalıktı galiba ya da 5+5 tam hatırlamıyorum.. hayırlısı de canım ben aralıkta kürtaj oldum 3 ay korunma verdi sürem bitti tekrar çalışmalara başladık bu ay bakalım adetime 3 gün var hayırlısı ilk hamileliğimde ilk ay tek ilişkiyle hamile kalmıştım nasip olmadı bakalım bundan sonra neler olacak.. kanama hiç olmadı canım benim düşükle alakalı fln bi durumum olmadı hatta rahmim çok sıkı tutmuş keseyi kürtajla bile zor alınmış onu duyunca içim biraz burkuldu ama nasip tabi...
Ay kiz ben saniyordum gecmis olabilir yumurtlamam yani gec basladigimi saniyordum teste,ama icimden kendime diyordum ya ben gec oluyorsam:26:
ve dün o testi öylesine yaptim,yaaaaaa düsün son test kalmisti evde ve o da pozitif ciktiiiiiiiiiii
bikmak yok!
canim yazdiklarin iyi de,ama 7-8 haftaya kadar ihmal etme derim,Allah korusun dis gebelik suphesi varsa en azindan erken davranmis olursun,belki de tupunu koruyabilirsin,patladiktan sonra ne onemi var ki,ic kanama zehirler insaniben 7+5 gün olunca gidecem. şimdi gitsemde yok kese gözükmedi , yok kalp atışı duyulmadı.... boşverdim. çok evham yaparım o zman kendime.... nasılsa kalp atışı için 7-8 haftalarda çağırıyo dr....
iste bunada KADER deniyooo canimmmmm
Allahhh hayirli kaderler yasatsinnnn bize ennnn uygunn zamandaaa enn guzell bebislerrrr
ayyy hadii bakalimmmm insallahh ay sonunda beraber ogreniriz guzel haberlerimizi :)))))
bende cikayim simdi biraz spor biraz yuruyussss
ayy iyki varsinizz yaaaa gurbett ellerdeeee paylasimlarimizz cokk guzeelll
bugun londrada klasik bir gun dunkii gunesss yine yokk olmussssssssss ama hava iyi 16 derece faln fena deil yuruyus syapilir
opuyorummmmmm
canim 3500 na degerinden 2 gun once kacti degerin? ne kadar yukseldi 2 gunde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?