MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar ben debir şey soracam? bende klomenle 3 yumurta oluştu bu ay.doktor kendiliğinden çatlar demiti cumartesi 17 mm idi pazar günü ilk defa yapışkan bi akıntım oldı sildiğimde hafifte pempemsi bi leke vardı...yumurtam çatlamış olabilir mi bu durumda..ben o günü ve bi sonraki günü değerlendirdim ancak ne bilim yine de kafama takıldı... bir de hamile arkadaşlar yumurtlamadan sonraaki günlerde ne gibi belirtileriniz oldu..benim yumurtlama günümde kasık ağrım vardı ama şu anda da batmalarım var... offf ne yorucu bir süreçç...

Sagol canim,iyi ki sende varsin

evet ya bende yürüyüs yapayim sonra,biraz relax olayim,cok önemli bu

Hayirlisiyla hepimiz hamile hamile buradan yaziyor olalim,sonra görüsürüz canim kendine iyi bak,iyi yürüyüsler

slm arkadaslar bende ikinciyi dusunmeye basladim..hayirlisi bakalim bu arada ilk gebeligimde yani kizima hamileyken beta hcg 1300 du.regl gununden 10 gun sonraydi.dr rdv aldim bir hafta sonra kalp atisini duymustuk .aglamistim o pitpitlari duyunca.ilk gebeligimde kurtaj olmak zorunda kalmistim bos gebelikten..beta hcg cok yuksekti ama kelbini duyamadik.. allah isteyen herkese saglicakla versin.bu arada benim gec dollenme olmustu.yani ikinci adetime bir hafta felan vardi sanirim kalp atisini duydugumuzda...

pazar günü 222 olduğuna göre tahmini ne zaman değerim 1500 lerde olur

1 hafta sonra gidersen kese gözükebilir. ama sadece kese ... bazen oda gözükmüyor. kalp için 7.8 haftalarda gitmelisin..

AMA KIZLAR DİĞER Bİ TOPİKTE Bİ ARKADAŞ 4+ 6 GÜNLÜK : 3 HAFTA ÖNCE ÖĞRENMİŞ.... GEÇ DÖLLENMEYMİŞŞŞ 3 OCAK SAT DEYİNCE ŞAŞIRDIM. İŞTE ALLAH IN İŞİ BELLİ OLMUYOR

5 gün önce 850lerdeydi sonra 3500lerde çıktı ama 1200den sonra 3-4 günde 1 katlanıyormuş değerlerim ve katlanması iyiydi dr söyledi
cnm benim sansim var gibi mi geliyor kendime? 5 gunde 850den 3500 e cok yavas yukselmis gibi seninki? bende 2 gunde 2000 den fazla yukselis var? acaba diyorum,yavas yukseldigi icin mi sende aksilik cikti?
kendimi mi avutuyorum bilmiyorum,ama ben bu cocugu istiyorum canim,seni de anliyorum,ayni duygulari yasamisisndir mutlaka.
Sende rahim genislemesi,sertlesmesi oldu mu? hem kurtaja kadar kendini nasil hissettin? tum hamilelerin belirtileri varmiydi? bende gogus buyumesi ve adet olmamasi disinda birsey yok?

birkaç gün önce takip ettiğimde bekliyordun. hayırlı olsun canım çok sevindim :)))

allah isteyen herkese saglicakla versin.bu arada benim gec dollenme olmustu.yani ikinci adetime bir hafta felan vardi sanirim kalp atisini duydugumuzda...
detayli sekilde yazarmisin canim,degerin kacti? yani 8 haftaya falan mi kalp atisini duydunuz? o cocugu dogurdun degil mi?

yani? kac haftalikken ogrenmis? hamile kaldigini bilmiyormus mu?????

hiç takma kafana benim kızımdada gözükmedi.ben dra bağırıyordum. Ben hamileyimmmmmmm bak idrar testimde 2. çizgiyeeeeeeeee adam ya o hatalıdır dedi
kese yok dedi. Ahanda kan testim dedim. Kese yoookkk.değer yüksek kese yok . Hamile diilsin dedi.... Boş gebelik kastetti
1 hafta sonra gittim başka dr a . O keseeyi görmüştü...

Benim birde mol gebelik var. Ondada kese vardı. Ama kalp atışı yoktu. 8 hafta sonunda kürtaj oldum ...

Herşeyin hayırlısı.çok kaptırmayalım kendimizi.stres yaparsak herşey daha kötü olur....

Inş istediğin sonuç çıkacak canım. Endişelenme. Olmazsada yolun sonu değil ya, bak benimde kürtajım var, herkesin başına gelebiliyor... Hayırlısı allahtan

yani? Kac haftalikken ogrenmis? Hamile kaldigini bilmiyormus mu?????

hayır bilmiyormuş. Sat 3 ocakmış . 3 hafta önce öğrenmiş. Demekki yumurtlama geç olmuş mesela 3 ocaksa sat 3 şubatta adet olacakken 1 şubatta yani adet öncesi döllenme olmuş demek ....
Hani testi negatif çıkanlar hemen ümitsizliğe kapılmayın. Ilaç falanda almayın öyle... Belli olmuyor işte. Böyle haberler beni çok umutlandırıyor...

evet benim de adet gecikmesi ve göğüs ağrısı vardı zaten ben başka belirti görmeyince şüphelenmiştim inş sana bir mucize olur canım Allah'ın ol demesi yeterli

Selam canim

yani bende de mi gec döllenme sayilir eger olursa??

20.2. - 24.2. kadar adet gördüm veee dün aksam ovu-tes te gördüm gülen yüz.

yani 22 günümde görmüs oldum..

ama adetlerimde düzenlidir aslinda.

cok sagol canim,ama benim de kafami karistiran,ben doktora diyorum ki ben dis gebelik mi geciriyorum,neden kese yok vs,oysa dis gebelik gecirmiyorsun rahat ol,gec dollenme olabilir bir dur,ne kadar panik ataksin,birakta isimi yapayim bana birak diyor...
o bana demiyor bos gebelik,dis gebelik,hersey normal diyor.
bense keseyi goremedigim icin anormallik hissediyorum.
uykucu oldum bende,sabaha kadar uyuyamayan ben aksam 10 da horlamaya basliyorum,her 15-20 dakikada tuvalete gidiyorum,bazal isim 37.2-37.4
midem bulanmuyor,kusmuyorum,koku almiyorum,basim donmuyor,agrim yok,kanamam yok... bunlar normal mi

benim arkadaşım ovu testine göre ilişkiye girdi gebe kalamadı.
Dr a gitti. Dr bakmış iiice. Yumurtalar tmmm bu hafta sabah 2günde bir ilişkiye gir demiş o ay kaldı...
Bende ovu testine pek güvenmiyorum ... Hiçte kullanmadım. Idrar testi yanılıyorsa
ovu testide yanılamazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…