iste bunada KADER deniyooo canimmmmm
Allahhh hayirli kaderler yasatsinnnn bize ennnn uygunn zamandaaa enn guzell bebislerrrr
ayyy hadii bakalimmmm insallahh ay sonunda beraber ogreniriz guzel haberlerimizi :)))))
bende cikayim simdi biraz spor biraz yuruyussss
ayy iyki varsinizz yaaaa gurbett ellerdeeee paylasimlarimizz cokk guzeelll
bugun londrada klasik bir gun dunkii gunesss yine yokk olmussssssssss ama hava iyi 16 derece faln fena deil yuruyus syapilir
opuyorummmmmm
bu 7+5 5+5 dediğiniz nedir tam olarak ben anlayamadım
7 hafta 5 gun, 5 hafta 5 gun demek canimbu 7+5 5+5 dediğiniz nedir tam olarak ben anlayamadım
pazar günü 222 olduğuna göre tahmini ne zaman değerim 1500 lerde olur
cnm benim sansim var gibi mi geliyor kendime? 5 gunde 850den 3500 e cok yavas yukselmis gibi seninki? bende 2 gunde 2000 den fazla yukselis var? acaba diyorum,yavas yukseldigi icin mi sende aksilik cikti?5 gün önce 850lerdeydi sonra 3500lerde çıktı ama 1200den sonra 3-4 günde 1 katlanıyormuş değerlerim ve katlanması iyiydi dr söyledi
ben 7+5 gün olunca gidecem. şimdi gitsemde yok kese gözükmedi , yok kalp atışı duyulmadı.... boşverdim. çok evham yaparım o zman kendime.... nasılsa kalp atışı için 7-8 haftalarda çağırıyo dr....
detayli sekilde yazarmisin canim,degerin kacti? yani 8 haftaya falan mi kalp atisini duydunuz? o cocugu dogurdun degil mi?allah isteyen herkese saglicakla versin.bu arada benim gec dollenme olmustu.yani ikinci adetime bir hafta felan vardi sanirim kalp atisini duydugumuzda...
yani? kac haftalikken ogrenmis? hamile kaldigini bilmiyormus mu?????1 hafta sonra gidersen kese gözükebilir. ama sadece kese ... bazen oda gözükmüyor. kalp için 7.8 haftalarda gitmelisin..
AMA KIZLAR DİĞER Bİ TOPİKTE Bİ ARKADAŞ 4+ 6 GÜNLÜK : 3 HAFTA ÖNCE ÖĞRENMİŞ.... GEÇ DÖLLENMEYMİŞŞŞ 3 OCAK SAT DEYİNCE ŞAŞIRDIM. İŞTE ALLAH IN İŞİ BELLİ OLMUYOR
benimki 3200 lerdeyken gozukmedi,dun 5109 oldu,ama doktora gitmedim,carsamba gunu tekrar kan tahlili yaptirtip oyle gidecem. Carsamba gunu 7-8 binleri bulacaktir insallah,ona ragmen gostermezse allahin takdir,ne yapalim.
Doktorumun kafasinin etini yedim,panikataksin,birakta doktorlugumu yapayim,hersey yolunda diyor.
,madem yolunda hersey,kese nerdeeeee
yani? Kac haftalikken ogrenmis? Hamile kaldigini bilmiyormus mu?????
cnm benim sansim var gibi mi geliyor kendime? 5 gunde 850den 3500 e cok yavas yukselmis gibi seninki? bende 2 gunde 2000 den fazla yukselis var? acaba diyorum,yavas yukseldigi icin mi sende aksilik cikti?
kendimi mi avutuyorum bilmiyorum,ama ben bu cocugu istiyorum canim,seni de anliyorum,ayni duygulari yasamisisndir mutlaka.
Sende rahim genislemesi,sertlesmesi oldu mu? hem kurtaja kadar kendini nasil hissettin? tum hamilelerin belirtileri varmiydi? bende gogus buyumesi ve adet olmamasi disinda birsey yok?
benimde feci uykum geldi. Biraz şekerleme yapayım sonra gelirim arkadaşlar mucuk
hayır bilmiyormuş. Sat 3 ocakmış . 3 hafta önce öğrenmiş. Demekki yumurtlama geç olmuş mesela 3 ocaksa sat 3 şubatta adet olacakken 1 şubatta yani adet öncesi döllenme olmuş demek ....
Hani testi negatif çıkanlar hemen ümitsizliğe kapılmayın. Ilaç falanda almayın öyle... Belli olmuyor işte. Böyle haberler beni çok umutlandırıyor...
hiç takma kafana benim kızımdada gözükmedi.ben dra bağırıyordum. Ben hamileyimmmmmmm bak idrar testimde 2. çizgiyeeeeeeeee adam ya o hatalıdır dedi
kese yok dedi. Ahanda kan testim dedim. Kese yoookkk.değer yüksek kese yok . Hamile diilsin dedi.... Boş gebelik kastetti
1 hafta sonra gittim başka dr a . O keseeyi görmüştü...
Benim birde mol gebelik var. Ondada kese vardı. Ama kalp atışı yoktu. 8 hafta sonunda kürtaj oldum ...
Herşeyin hayırlısı.çok kaptırmayalım kendimizi.stres yaparsak herşey daha kötü olur....
Inş istediğin sonuç çıkacak canım. Endişelenme. Olmazsada yolun sonu değil ya, bak benimde kürtajım var, herkesin başına gelebiliyor... Hayırlısı allahtan
hmmmm uyku haliii.... :26: Gebelik belirtisi... Bendede varrrr.... Ay bi uyusam şu işyerindeeeeee
selam canim
yani bende de mi gec döllenme sayilir eger olursa??
20.2. - 24.2. Kadar adet gördüm veee dün aksam ovu-tes te gördüm gülen yüz.
Yani 22 günümde görmüs oldum..
Ama adetlerimde düzenlidir aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?