belirtilerimizin bu kadar cok benzemesi beni urkutuyor arkadasim....evet benim de adet gecikmesi ve göğüs ağrısı vardı zaten ben başka belirti görmeyince şüphelenmiştim inş sana bir mucize olur canım Allah'ın ol demesi yeterli
cok sagol canim,ama benim de kafami karistiran,ben doktora diyorum ki ben dis gebelik mi geciriyorum,neden kese yok vs,oysa dis gebelik gecirmiyorsun rahat ol,gec dollenme olabilir bir dur,ne kadar panik ataksin,birakta isimi yapayim bana birak diyor...
O bana demiyor bos gebelik,dis gebelik,hersey normal diyor.
Bense keseyi goremedigim icin anormallik hissediyorum.
Uykucu oldum bende,sabaha kadar uyuyamayan ben aksam 10 da horlamaya basliyorum,her 15-20 dakikada tuvalete gidiyorum,bazal isim 37.2-37.4
midem bulanmuyor,kusmuyorum,koku almiyorum,basim donmuyor,agrim yok,kanamam yok... Bunlar normal mi
benim arkadaşım ovu testine göre ilişkiye girdi gebe kalamadı.
Dr a gitti. Dr bakmış iiice. Yumurtalar tmmm bu hafta sabah 2günde bir ilişkiye gir demiş o ay kaldı...
Bende ovu testine pek güvenmiyorum ... Hiçte kullanmadım. Idrar testi yanılıyorsa
ovu testide yanılamazmı
belirtilerimizin bu kadar cok benzemesi beni urkutuyor arkadasim....
belirtilerimizin bu kadar cok benzemesi beni urkutuyor arkadasim....
hmm nasil olacak ki o zaman?
Iki günde bir iliskiye mi girilecek o zaman???bir adetin bitiminden sonra??
hmm nasil olacak ki o zaman?
iki günde bir iliskiye mi girilecek o zaman???bir adetin bitiminden sonra??
canim,sozlerin bana umut veriyor,en azindan gozumun yasini sildin! cok sagol! kizilinin kesesini kacinci hafta(sate gore) gordun? ve keseyi gordugunde degerin kacti?işte bendede öyleydi değer yüksek kese yok deyince eyvahhhh dedim içimden... Benim kuşum nazlı çıktı. Sonradan gösterdi kendini....
Bak biraz zaman geçsin pat diye göreceksin keseciğini. Ama onlada bitmioki be güzelim, hamilelik bence kalp atışlarını görünce başlıyor... Bu benim fikrim. önemli olan kalp atışını görmekkkk..inş nasip olur sanada görmek
endişe etme. O seninledir inşşşş...tutmuştur annesini sıkı sıkı...
aaa hamilemisin yoksa?)))kızlar kusura bakmayın ben uyumaya gidiyorum dayanamıcam gelince görüşürüz öptümmmmm
aynennn .. Tabi düzenliyse adetiniz. Yumurtlama günü tahmini adet başlangıcından 14. Gün falan oluyo
10-12-14-16-18 düzenli girmek bence ihtimali yükseltir
normal regl süren ne kadar sürüyorsa ondan 14 çıkar daha sonra reglinin ilk gününden itibaren çıkan sonuca kadar saymaya başla.ogünün 4gün öncesiyle 2 gün sonrasında çalışmaya başla canım :)
kızlar kusura bakmayın ben uyumaya gidiyorum dayanamıcam gelince görüşürüz öptümmmmm
ekim topiğinde bir arkadaş böyle demişti ve sıklaşmıştı bu uykuya gitmeler sonraaaaaaa
kızlar naber varmı güzel haber takip edemedim bikaç gündür?
medmus senden naber canım?
benim bat dündü gelen giden yok kızlar bugünde
yarın sabah test yapacağım allahın izniyle dua edin güzel haberle geleyim :18:
hoşgeldin canım ne zamandır görünmüyordun ben iyiyim canım dört gözle günümün gelmesini bekliyorum :18: canım benim hadi bakalım bu ay sana da uğurlu gelsin var mı belirti falan ne hissediyorsun benim içimde deli gibi bir ses durduramıyorum onu sen hamilesin diyor benim tek belirtim buAllah gönlüne göre versin yarın seninde yüzün gülsün bize de umut ol inşallah
detayli sekilde yazarmisin canim,degerin kacti? yani 8 haftaya falan mi kalp atisini duydunuz? o cocugu dogurdun degil mi?
merhaba aranıza yenı katıldım sızlerı uzaktan takıp edıyordum.hepınıze sevgıler
canım benim inşallaah bu ay zinciri kıracağız hissediyorum bende
hadi bakalım kaç günün var bata çok heyecanlı yaaaa?
benim belirtim var cnm kendimi az çok biliyorum içimdeki hamilesin diyor
ama susturuyorum onu hep...
geçen ay ki kimyasal gebeliğimde tanıdım vücudumu neler değişiyor biliyorm az çok.
hayırlısı umarım güzel sonuçla gelirim hislerim beni yanıltmaz.
inş bu ay bizim ayımız olsun kızlar tüm isteyenlerin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?