MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

herkese duaları için teşk ederim hamile değilim ve sonuç polikistik over tanısı kesinleşti ve yumurtalarım da büyüme varmış yarın tekrar gitcem sonuç kesinleşecek kan verdim de muayenede çok acı çekiyorum siz dede durum böylmi dr bile kendini çok kasıyorusn dedi ama inanılmaz bi acı çekiyorum

ilişki öncesinde duş alma.ilişki esnasında kesinlikle altta kal.kesin 30 dk ilişki sonrası kalkma.hemen duş alma.vajinal temizliğin derin olmasın.

insallah ugur getırır zor bır süreç beklemek cok zormus...bat31 mart ovulasyon testıne gore yumurtlama donemı gelmedı beklemekteyım dort gozle:))

canım insan kendindeki değişiklikleri farkediyor ne bileyim hissediyor bi şekilde
ben geçen ay hissetmiştim çok belirgindi çünkü farklılıklar
eğer sen hissediyorsan ben inanıyorum ki bu boş değildir.
benim göğüs ağrım da 10 gün önce başladı ilk olarak göğüsler hareketlenirmiş zaten.
kişiden kişiye o kdr değişiyorki belirtiler, kimsenin söylediğine kulak asma o yüzden
kendindeki değişiklikleri gözlemle zaten anlayacaksındır.
inş güzel haberler vereceğiz canım, kalbim küt küt atıyor bi görsen halimi
sürekli wc deyim çişe gitmekten helak oldum stresten sıyırdım iyice :)))

ilişki öncesinde duş alma.ilişki esnasında kesinlikle altta kal.kesin 30 dk ilişki sonrası kalkma.hemen duş alma.vajinal temizliğin derin olmasın.

niye ki canim? yani diger dediklerini yapiyorum ama cumartsi aksami mesela önce banyo yaptim.

ama az önce dediklerini yaptim hatta okudun mu bilmiyorum iliskiden sonra baya kalkmadim posisyonlar farkli sekilde 3,5 saate kadar

canım 1 mart itibariyle hep akşamları ilişkiden sonra ayaklarımı yukarı diktim 30-50 dk arası. sonrasında da belimin altına yastık koyup uyudum sabah uyandım. tabi yastığın yerinde yeller esiyordu.:))))))) ben hep böyle yapıyorum

geçmiş olsun canım.acil şifalar inşşş. polikistik over bendede olmuştu.üstelik kızıma hamileydim. dr amnio sentez yapmıştı. daha 2 dk olmamıştı tekrar çık elle muayne etcem bu kisti dedi.eline geldiğinde hissetmıştım .kırmızı erik gibiydi. doğumla beraber parça aldılar. temiz çıktı.. korkulacak bişey yok... kimse benim kadar kasamaz kendini.... ilk gece nası kastıysam, dr a gidincede aynıyımmm... adam bide çok kasıosun diyor..... demesi kolay...

canım benim Rabbim heyecanını boşa çıkarmasın bu sefer yüzünü güldürsün bu heyecanın bebeğinin kalp atışlarını duyduğunda iki katı olsun ben bir umutlanıyorum bir yok değilimdir diyorum ama dediğin gibi içindeki sese kulak ver o seni yanıltmayacaktır ama keşke idrar testi yapsaydın ya silik milik çıkardı belkii:26:

yarın ki kan sonuçlarına göre 2 aylık bi tedavi uygulayacakmış bakalım yarın konuşuruz dedi yumurtalıklarımda büyüme varmış yarın ne diyecek çok merak ediyorum artık beni şu ağrılardan kurtarsınlar sıcak su torbasıyla yaşar hale geldim

geçen ayki hüsranım yüzünden tuttum kendimi
günümden 3 gn önce silik gördm sonra da devam etmedi işte
günüm geçsinki kesin olsun diye düşündüm sanki ne kdr doğru bilmem
gerçi ctesi dayanamayıp bi test yaptım, gölge gbi bişey vardı eşime de gösterdm hatta
ama önemli olan bakalım yarın ne çıkacak.
inş hayırlı haberler almayı nasip etsin rabbim hepimize..

Canım benimde bikaç gündür gölge gibi hayalet çizgi mi nedir. Sonra sapıtıyo zaten şekilden şekile giriyor :) Allah gönlümüze göre verir inşallah

yastigin yerinde yeller esiyordu ne demek canim:26:

hamilemisin?

Esroşumm normaldir tatlım heralde kramplar rahim büyüyoooo :) Genede doktoruna sor için rahat etsin canımmmmmmmmmmmmmm

kızlar merhaba kan testi sonucumu aldım beta hcg 16 adetim 1 hafta gecilti değerim çokmu düşük yardımcı olun lütfenn

Alpellllaaaaaaaaaaaaaa kalk kan vermeye gidiyooozzzzzzzzzzzzzzzzzzz Of dayanamıyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

niye ki canim? yani diger dediklerini yapiyorum ama cumartsi aksami mesela önce banyo yaptim.

ama az önce dediklerini yaptim hatta okudun mu bilmiyorum iliskiden sonra baya kalkmadim posisyonlar farkli sekilde 3,5 saate kadar

canım sadece gebelik isteyenlerde değil hiçbir kadında vajinal duş önerilmez. İlişki öncesi yapılan duş vajen pH’ını değiştireceğinden gebelik şansını olumsuz yönde etkiler. Spermin yaşama şansı tehlikeye girer, ilişkiden hemen sonra yapılan duş ise spermleri ortamdan uzaklaştıracağından, şansı azaltır. Ayrıca duş, bakterileri kadın üreme sistemi içinde yukarılara doğru zorlayarak enfeksiyon ve dolayısı ile infertilite şansını arttırır.

kızlar merhaba kan testi sonucumu aldım beta hcg 16 adetim 1 hafta gecilti değerim çokmu düşük yardımcı olun lütfenn

regl süren ne kadar canım

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı -DEĞER

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…