Kizlar yaaa of beklemek cok zor,simdi
ben iliskiden sonra 1 saat 20 dakika sirt üstünde yattim ya ve bacaklar havada belimin altinda yastik vee 2 saat sol tarafimda bacaklarim kivrik uyudum,
yeter mi???
bu gecede calismalar evam edecek...
ne yapmaliyim???
Allahim yaaaaa nasip et sen bizlerede
Hoşgeldin canım mart ayı ve bu topic sana da uğur getirsin . BAT ın ne zaman :26:
Ay canım benim ya inşallah bu sefer tuttururuz. Sende benim gibisin bir tarafın evet var diyor diğer tarafın daha önceki tecrübelerinden ders almadın sus diyor kendime söylemeye korkuyorum. Ama şu var ki bu ay hissettiğim kadar hiç hissetmedim. Rahim filminden sonra karnımın alt kısmında gerginlik olmuştu kanamayla birlikte rahatlamıştım. Şimdi o gerginlikten yine var ve sol tarafta hafif batma gibi arada bir şeyler oluyor bilmiyorum. Rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı artıyormuş ya belki beni bu kadar umutlandıran bu oluyor. Ben geçen ayın 23 ünde oldum bu ayda 23 ü olarak hesap ediyorum yani anlayacağın on gün var çok fazla değil mi bu belirtileri hissetmek için kendimi kandırmış olmayayım psikolojik olmasın Rabbim bu hissettiklerim. Hadi yarın gel şöyle büyük harflerle hamileyim yaz yaz ki sevinelim nerdeyse hemen hemen aynı zamanlarda başladık bu serüvene inş güzel sonuçlanır
ilişki öncesinde duş alma.ilişki esnasında kesinlikle altta kal.kesin 30 dk ilişki sonrası kalkma.hemen duş alma.vajinal temizliğin derin olmasın.
Kizlar yaaa of beklemek cok zor,simdi
ben iliskiden sonra 1 saat 20 dakika sirt üstünde yattim ya ve bacaklar havada belimin altinda yastik vee 2 saat sol tarafimda bacaklarim kivrik uyudum,
yeter mi???
bu gecede calismalar evam edecek...
ne yapmaliyim???
Allahim yaaaaa nasip et sen bizlerede
herkese duaları için teşk ederim hamile değilim ve sonuç polikistik over tanısı kesinleşti ve yumurtalarım da büyüme varmış yarın tekrar gitcem sonuç kesinleşecek kan verdim de muayenede çok acı çekiyorum siz dede durum böylmi dr bile kendini çok kasıyorusn dedi ama inanılmaz bi acı çekiyorum
canım insan kendindeki değişiklikleri farkediyor ne bileyim hissediyor bi şekilde
ben geçen ay hissetmiştim çok belirgindi çünkü farklılıklar
eğer sen hissediyorsan ben inanıyorum ki bu boş değildir.
benim göğüs ağrım da 10 gün önce başladı ilk olarak göğüsler hareketlenirmiş zaten.
kişiden kişiye o kdr değişiyorki belirtiler, kimsenin söylediğine kulak asma o yüzden
kendindeki değişiklikleri gözlemle zaten anlayacaksındır.
inş güzel haberler vereceğiz canım, kalbim küt küt atıyor bi görsen halimi
sürekli wc deyim çişe gitmekten helak oldum stresten sıyırdım iyice :)))
geçmiş olsun canım.acil şifalar inşşş. polikistik over bendede olmuştu.üstelik kızıma hamileydim. dr amnio sentez yapmıştı. daha 2 dk olmamıştı tekrar çık elle muayne etcem bu kisti dedi.eline geldiğinde hissetmıştım .kırmızı erik gibiydi. doğumla beraber parça aldılar. temiz çıktı.. korkulacak bişey yok... kimse benim kadar kasamaz kendini.... ilk gece nası kastıysam, dr a gidincede aynıyımmm... adam bide çok kasıosun diyor..... demesi kolay...
canım benim Rabbim heyecanını boşa çıkarmasın bu sefer yüzünü güldürsün bu heyecanın bebeğinin kalp atışlarını duyduğunda iki katı olsunben bir umutlanıyorum bir yok değilimdir diyorum ama dediğin gibi içindeki sese kulak ver o seni yanıltmayacaktır ama keşke idrar testi yapsaydın ya silik milik çıkardı belkii:26:
geçen ayki hüsranım yüzünden tuttum kendimi
günümden 3 gn önce silik gördm sonra da devam etmedi işte
günüm geçsinki kesin olsun diye düşündüm sanki ne kdr doğru bilmem
gerçi ctesi dayanamayıp bi test yaptım, gölge gbi bişey vardı eşime de gösterdm hatta
ama önemli olan bakalım yarın ne çıkacak.
inş hayırlı haberler almayı nasip etsin rabbim hepimize..
canım 1 mart itibariyle hep akşamları ilişkiden sonra ayaklarımı yukarı diktim 30-50 dk arası. sonrasında da belimin altına yastık koyup uyudum sabah uyandım. tabi yastığın yerinde yeller esiyordu.:))))))) ben hep böyle yapıyorum
niye ki canim? yani diger dediklerini yapiyorum ama cumartsi aksami mesela önce banyo yaptim.
ama az önce dediklerini yaptim hatta okudun mu bilmiyorum iliskiden sonra baya kalkmadim posisyonlar farkli sekilde 3,5 saate kadar
yastigin yerinde yeller esiyordu ne demek canim:26:
hamilemisin?
kızlar merhaba kan testi sonucumu aldım beta hcg 16 adetim 1 hafta gecilti değerim çokmu düşük yardımcı olun lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?