beyazlım merhaba sen de yeni katıldın galiba. bir ara gözüme senin de bat ın 31 mart diye ilişti. doğru mu gördüm acaba? öyleyse benimki de o dönemde. birlikte takip edelim mi? :)
regl süren ne kadar canım
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı -DEĞER
3. hafta 5 – 130
4. hafta 75 – 2.600
5. hafta 850 – 20.800
6. hafta 4.000 – 100.200
7/12. hafta 11.500 – 289.000
13/16.hafta 18.300 – 137.000
17/24.hafta 1.400 – 53.000
25/40.hafta 940 – 60.000
cok sagol canim cevabin icin. Allah prensesini anasina babasina bagislasin!aslinda benim adet duzensiz oldugu icin yumurtlama ne zaman gerceklesti tam bilmiyordum.adettim bitti uc dort gun sonra calismalara basladik 10 gun boyunca..iki gunde bir. ve dr hesabina gore 22 martta hamilelik olusmasi gerekirken 29 martta olusmus :) bizim calismlarimiz en son zamani iyi tutturmusuzkolay olmadi evliligimin ikinci senesiydi.. bi de adet duzensizlikleri ile hamile kalmak biraz guctu.. evet dogum yaptim suan 15 aylik yanimda uyandi:) sat 8 martti.17 nisanda kan testi yatirdim1300 kusurdu.cuma gunu test yaptigim icin bi daha ki haftaya acil rdv almistim.sanirim sekreter bi hafta icinde rdv vermisti.. 8 araliktada dogum yaptim
Evet canim yeni katildim
yok tatlim aslimda son adet tarihim 20.2. basladi ve 24.2. de bitti
yani simdi 1 haftaya kadar tekrar olmaliyim adetimi,kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii umarim hic kapimin önünden bile gecmez
ama benim dün ovu-test te gülen yüz cikti, yani eger dogru ise o zaman 22. günde cikmis oluyo gülen yüz.
ve bu sabah salismalara basladik
cok sagol canim cevabin icin. Allah prensesini anasina babasina bagislasin!
yarin randevum var,Insallah kesemizi goruruz,Allaha cok dua ediyorum,stres yapmamaya calisiyorum.
Icimde bir ses bebegimi gorecegini soyluyor,bebegimle konusmaya calisiyorum,ona baharin geldigini,hava cok guzel oldugunu,babasini cok sevdigimi,onu cok bekledigimizi anlatiyorum...
BENNN geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuckssssssssss
nasilsiniz PISICANLAR varmii bi gelisme bebis hamisss???????????????
ESRACIMMM seninnnn minnosss yerini duzenliyooooo ee bide buyuyooooo rahim ona uygun sekiller alip buyuyo ayy canimmm icindeee neler oluyooo simdiiiii :)))))
tabikiiii kramplar kasilmalar olucakkkkkk opuyorumm seniiii guzelll hamisssssss
dua etmeyi unutma bizeeeee sakinnnnnnnnnn
kızlar size bişi sorucam benim şeffaf akıntım oluyo hatta akıntım geldiğini hissediyorum gidip bakıyorum şeffaf gelmiş ve bölegarip parlak bişi ama öle uzamıyo yumurta akı gibi aklıma takıldı size bir sorayım dedim
Yımırtlıyon annem, bugün önemlikızlar size bişi sorucam benim şeffaf akıntım oluyo hatta akıntım geldiğini hissediyorum gidip bakıyorum şeffaf gelmiş ve bölegarip parlak bişi ama öle uzamıyo yumurta akı gibi aklıma takıldı size bir sorayım dedim
kızlar ben ölü gibi uyumuşum vallahaaben bu gece bi idrar testi yapcam ya eğer neg. ise grip ilacı alcam donuyorum çünkü üşümem hiç geçmiyo şifayı kapmış olabilirim bir de kemiklerim ağrıyo resmen ayyy
Yımırtlıyon annem, bugün önemli
Gece yapma sabah yapp. Bişini tutucaksan yap, grip felan olmadın. Sadece hamilesin
Yımırtlıyon annem, bugün önemli
:)))))))) :):
Kızlar bu ay yaşadığım en enteresan olay 5 dakika önce oldu. O resmini koyduğum test varya, onun içini açıp baktım bide çubuk gibi bişi çıkıyo ya ince uzun, kasetten çıkardım yani baktım, o lekenin yanında incedennn bi çizgi var neyse attım çöpe ilk yaptığımda sadace iz gibi renksiz bişeydi. Sonra bulaşık yıkıyorum anaa o ne baktım elime geldi o kağıtÇöpe attım sandım ama lavaboya düşmüş, ıslanmış haliyleeee aa bi baktım o yamuk iz felan gitmiş sadece 2 çizgi kalmışşşşşşşşş hahahaahh yıkanınca temizlendi benim salak testttt. Yok böyle bişe yani.
yok yeaaa ben daha önce normal testle gündüz yapmıştım silik çıkmıştı, ertesi gün sabah ilk idrarla fortel yapmıştım çok daha silikti ben ona pek inanmıyorum
kızlar merhaba kan testi sonucumu aldım beta hcg 16 adetim 1 hafta gecilti değerim çokmu düşük yardımcı olun lütfenn
inşallah !!!
benim daha umudm bile yok çünkü yumurtlama günüm 19 unda çıkıyor hesaplara göre. ama ben burdan takip ettiklerimle bile çok heyecanlanıyorum. biz de çalışmalara başladık. eşim daha şimdiden "nasıl oldu acaba, neye benzedi" diye heyecanlanıyor. tabi ona bir de yumurtlama gününü açıklamak zorunda kaldım :)
ben ovulasyon testi yapmadım. kendim takip edebiliyorum akıntıdan. dört gözle bekliyorum bakalım. herkes için hayırlısı :)))
Kızlar bu ay yaşadığım en enteresan olay 5 dakika önce oldu. O resmini koyduğum test varya, onun içini açıp baktım bide çubuk gibi bişi çıkıyo ya ince uzun, kasetten çıkardım yani baktım, o lekenin yanında incedennn bi çizgi var neyse attım çöpe ilk yaptığımda sadace iz gibi renksiz bişeydi. Sonra bulaşık yıkıyorum anaa o ne baktım elime geldi o kağıtÇöpe attım sandım ama lavaboya düşmüş, ıslanmış haliyleeee aa bi baktım o yamuk iz felan gitmiş sadece 2 çizgi kalmışşşşşşşşş hahahaahh yıkanınca temizlendi benim salak testttt. Yok böyle bişe yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?