MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

beyazlım merhaba sen de yeni katıldın galiba. bir ara gözüme senin de bat ın 31 mart diye ilişti. doğru mu gördüm acaba? öyleyse benimki de o dönemde. birlikte takip edelim mi? :)

BENNN geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuckssssssssss

nasilsiniz PISICANLAR varmii bi gelisme bebis hamisss???????????????

ESRACIMMM seninnnn minnosss yerini duzenliyooooo ee bide buyuyooooo rahim ona uygun sekiller alip buyuyo ayy canimmm icindeee neler oluyooo simdiiiii :)))))
tabikiiii kramplar kasilmalar olucakkkkkk opuyorumm seniiii guzelll hamisssssss

dua etmeyi unutma bizeeeee sakinnnnnnnnnn

kızlar size bişi sorucam benim şeffaf akıntım oluyo hatta akıntım geldiğini hissediyorum gidip bakıyorum şeffaf gelmiş ve bölegarip parlak bişi ama öle uzamıyo yumurta akı gibi aklıma takıldı size bir sorayım dedim

beyazlım merhaba sen de yeni katıldın galiba. bir ara gözüme senin de bat ın 31 mart diye ilişti. doğru mu gördüm acaba? öyleyse benimki de o dönemde. birlikte takip edelim mi? :)

Evet canim yeni katildim

yok tatlim aslimda son adet tarihim 20.2. basladi ve 24.2. de bitti

yani simdi 1 haftaya kadar tekrar olmaliyim adetimi,kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii umarim hic kapimin önünden bile gecmez

ama benim dün ovu-test te gülen yüz cikti, yani eger dogru ise o zaman 22. günde cikmis oluyo gülen yüz.

ve bu sabah salismalara basladik

kızlar ben ölü gibi uyumuşum vallahaa ben bu gece bi idrar testi yapcam ya eğer neg. ise grip ilacı alcam donuyorum çünkü üşümem hiç geçmiyo şifayı kapmış olabilirim bir de kemiklerim ağrıyo resmen ayyy

son adet tarihim 8 şubat 5 martta hastalanmam gerekiodu 1 hafta geçti yani aile hekimi değerin düşük dedi düşük yapıo olab ilirsin dedi korktum sevineymmi üzüleymmi bilmedm

cok sagol canim cevabin icin. Allah prensesini anasina babasina bagislasin!
yarin randevum var,Insallah kesemizi goruruz,Allaha cok dua ediyorum,stres yapmamaya calisiyorum.
Icimde bir ses bebegimi gorecegini soyluyor,bebegimle konusmaya calisiyorum,ona baharin geldigini,hava cok guzel oldugunu,babasini cok sevdigimi,onu cok bekledigimizi anlatiyorum...

inşallah !!!
benim daha umudm bile yok çünkü yumurtlama günüm 19 unda çıkıyor hesaplara göre. ama ben burdan takip ettiklerimle bile çok heyecanlanıyorum. biz de çalışmalara başladık. eşim daha şimdiden "nasıl oldu acaba, neye benzedi" diye heyecanlanıyor. tabi ona bir de yumurtlama gününü açıklamak zorunda kaldım :)
ben ovulasyon testi yapmadım. kendim takip edebiliyorum akıntıdan. dört gözle bekliyorum bakalım. herkes için hayırlısı :)))

Kızlar bu ay yaşadığım en enteresan olay 5 dakika önce oldu. O resmini koyduğum test varya, onun içini açıp baktım bide çubuk gibi bişi çıkıyo ya ince uzun, kasetten çıkardım yani baktım, o lekenin yanında incedennn bi çizgi var neyse attım çöpe ilk yaptığımda sadace iz gibi renksiz bişeydi. Sonra bulaşık yıkıyorum anaa o ne baktım elime geldi o kağıt Çöpe attım sandım ama lavaboya düşmüş, ıslanmış haliyleeee aa bi baktım o yamuk iz felan gitmiş sadece 2 çizgi kalmışşşşşşşşş hahahaahh yıkanınca temizlendi benim salak testttt. Yok böyle bişe yani.

canım bana kızmadın di mi seni üzmek istemedim ben sadece kendi durumumu yazdım... :26:

hosgeldin canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Insallah olacak!

haykiracagiz: hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

inanamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canim bilmem ki??

Bak bende buna benzer bisey sormaliyim kizlara,ben cumartesi aksami iliskiye girdim cok af edersiniz dün gelen sümüksü parlak görünümlü rengi olmayip seffaf olan akinti,esimin dölü olamaz degil mi???

yani cok af edersiniz ic camasirindan degilde vaginanin ucundan parmagima geldi

Yımırtlıyon annem, bugün önemli

Gece yapma sabah yapp. Bişini tutucaksan yap, grip felan olmadın. Sadece hamilesin

Yımırtlıyon annem, bugün önemli

Gece yapma sabah yapp. Bişini tutucaksan yap, grip felan olmadın. Sadece hamilesin

yok yeaaa ben daha önce normal testle gündüz yapmıştım silik çıkmıştı, ertesi gün sabah ilk idrarla fortel yapmıştım çok daha silikti ben ona pek inanmıyorum

testin markasinida yazda cnmm evimizde o testtenn varsaaa yikamadan kullanmayalimmmm :))))))))))))) hehehehhehehehehe

bu arada biri BAT 31 MART mi dediiiiiii

burdayimmmmmmmmmmmmm benimmm ooooooo bu hafta Allahin izniyleee yumurtlamayi planliyorumm

kızlar bi banada yardımcı olun ya sat8 şubat bat 5 mart kan testi sonucum 16.18 dün yaptrdm kan testi değeri böyle düşük varmıydı

yok yeaaa ben daha önce normal testle gündüz yapmıştım silik çıkmıştı, ertesi gün sabah ilk idrarla fortel yapmıştım çok daha silikti ben ona pek inanmıyorum

Offf haadi yap o zamannnnnn ne zamandır bişlemedinnn??? Varmı biş ? BİŞBİŞBİŞBİŞBBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ayyyyy deliriyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi yaaaappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp çıkmazsa üzülmeyiz erken die çıkarsa çıldırırz işteeeeeeeeeeeeeee

kızlar merhaba kan testi sonucumu aldım beta hcg 16 adetim 1 hafta gecilti değerim çokmu düşük yardımcı olun lütfenn

ggözün aydın canımmmm. geç döllenmedir. hamişsin yaniiii....

bak canım dikkat et uzan bol bol. öyle merdiven falan çıkma...3-4 günlük hamişsin desene ... ay çok sevindim... değer düşük diye düşük yapabileceğini söyleyenler olur. sen takma kafana...
2 gün sonra ikiye katla o değer. bebiş tutunur sana .merak etme...

ALPELLAAAAAAAAAAAA listeyi düzenle şekerimmm

canim ya mecburuz beklemeye umud etmeye ama kendimizide deli etmemeliyiz.....yani relax olmaliyiz....diyorum ama gel gör ki kolay degil.

Ay canim Insallah hamilesin!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…