kızlar bu arada ibrahim saraçoğlunun kendi sitesinde incir kürü böyle anlatılıyor:
Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve onbeş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Onbeş dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x25U+7A
U= 25 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
yani 21 gün değil ve incir de 15-16 tane değil
ben bu gece başladım inş güzelce yaparım etkisini görürüm yalnız şu kürtajdan sonraki riskler çok canımı sıktı yaa
Kızlar bat tarihleriniz kaç yaa benim 4 mart yani yarın bakalım adet olcakmıyım ????
Selam kızlarrr keyifler nasıl bakalım bugüün?Bu haftasonu için planlar nasıll Biz az önce açılışı yaptık Sabah spermler daha kaliteli oluyormuş, kocişi de işe yolladım şimdi
tatlım ben de ilk evlendiğimde hatta 2. ay adetim bir gün gecikince kan testi yaptırmıştım. düşün ne çok istiyordum. Sana tavsiyem çok takma kafana.Çok yeni evlisin. Yeni bir heyecan yaşıyorsun,keyfini çıkar. Olursa zaten oluyor.
Doğru söylüyorsun canım. Akışına bıraktık zaten. Hani öyle stres felan yapmıyorum. İnsanlar senelerce uğraşıyor bazen. Bende çok istiyorum tabii. Hem yaşımdan hemde kocama olan aşkımdan. Kim istemezkiii...
Canım senin adet gecikmiş sanki. Evde test varsa yapsana çok heyecanlandım. Hissetmişsin bide sanki. Belirtin oldu mu hiç?
Benim 2 Marttı... Hadi 3 Mart olsun diyorum. Ama ben çok inandım kızlar yaa. Gerçekten çok inanıyorum. Elim sürekli karnıma gidiyor.
sat 5 şubat henüz adet olmadım ..mart ayında ben de bir bebiş istiyorum eşimi kandırabilirsem...bu ay hepimize uğurlu gelir işallah......
ben de geçen sene evlendim.eşimle ayrı şehirlerdeyiz.iki haftada bir görüşebiliyoruz. ilk kez ovulasyonu denedik ve hiç bir günü kaçırmadık diyebilirim :) eşim de bu sefer çok heyecanlı. test almamak için kendimi zor tutuyorum canım yaa:) bi kere daha 8 gün gecikmişti, sonra kırmızı kart ! ama bu kadar heyecanlanmamıştım ozaman. bi de deli gibi yemek yiyorum ve uyuyorum. sabahları aç kalkıyorum resmen.11--12 saat uyuyorum. belim çok ağrıyor bi de.
hadı hadııı test yap ve mujdeyı ver bızeeeeee
hadı hadııı test yap ve mujdeyı ver bızeeeeee
ben de geçen sene evlendim.eşimle ayrı şehirlerdeyiz.iki haftada bir görüşebiliyoruz. ilk kez ovulasyonu denedik ve hiç bir günü kaçırmadık diyebilirim :) eşim de bu sefer çok heyecanlı. test almamak için kendimi zor tutuyorum canım yaa:) bi kere daha 8 gün gecikmişti, sonra kırmızı kart ! ama bu kadar heyecanlanmamıştım ozaman. bi de deli gibi yemek yiyorum ve uyuyorum. sabahları aç kalkıyorum resmen.11--12 saat uyuyorum. belim çok ağrıyor bi de.
Ayyy ben bayılıcam şimdi heyecandann. Bak her günü değerlendirdik diyosunnn. E adet olmadın bidee. Olucak gibi misinn? Gerçi gebeykende olucak gibi oluyormuşsunda. Göğüsler şişş felan mııı. Ay sana uzaktan gebelik testi yapıyorum bak çok heyecanlandımmmKoş test alll, yapalım hadii su felan içme çişini tut kap gell.
kızlar günaydınnnadetten hemen sonra yumurtlama olurmu yaa...? ben 24 şubatta regl olmuştum... reglim biteli 3 gün oldu daha... dün akşam sanki uzayan şeffat akıntım geldi... incir kürü de kullanıyorum 1 haftadır... :44:
hayır canım olmaz malesef. ovulasyonu denesene.
Tamam biraz daha bekle canım o zamannnayyyyyyy tatlım dur yaa. şuan işyerindeyim zaten. akşama kadar da annemlerleyim. en erken yarın alabilirim dicem ama yarın da eczane bulamam. pzt ancak. perisoko canım yaa hem çok eminim hem korkuyorum.
bu arada bi iki gündür bi kaç kere kasıklarımda batmalar hissettim ama şuanda batma değil de sanki soğuk almışım gibi hafif iç gıcıklayıcı bişi hisediyorum :)
senin kaç günü var?
kızlar günaydınnnadetten hemen sonra yumurtlama olurmu yaa...? ben 24 şubatta regl olmuştum... reglim biteli 3 gün oldu daha... dün akşam sanki uzayan şeffat akıntım geldi... incir kürü de kullanıyorum 1 haftadır... :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?