MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Selam canımmm Hadi kürün hayırlı uğurlu olsun inşallah. Canım milyonlarca kürtaj olan insan var sonra tekrardan şıp diye hamile kalıyorlar. Her duyduğumuza canımızı sıkmicazz. Stres olmadan, mutlu mutlu gebe kalıcaz tamam mıı? Pes etmek yokk Moral bozmak yokkkk :118:

Selam kızlarrr keyifler nasıl bakalım bugüün? Bu haftasonu için planlar nasıll Biz az önce açılışı yaptık Sabah spermler daha kaliteli oluyormuş, kocişi de işe yolladım şimdi

Kızlar bat tarihleriniz kaç yaa benim 4 mart yani yarın bakalım adet olcakmıyım ????

Ayyy hadi bakalım canım çok heyecanlı. Varmı peki belirtin? Batlar bi önceki sayfada canım. Benim 18 Mart. Ben bu aydan ümitliyim. Henüz ikinci denememiz ama

sat 5 şubat henüz adet olmadım ..mart ayında ben de bir bebiş istiyorum eşimi kandırabilirsem...bu ay hepimize uğurlu gelir işallah......​

Benim 2 Marttı... Hadi 3 Mart olsun diyorum. Ama ben çok inandım kızlar yaa. Gerçekten çok inanıyorum. Elim sürekli karnıma gidiyor.

Selam kızlarrr keyifler nasıl bakalım bugüün? Bu haftasonu için planlar nasıll Biz az önce açılışı yaptık Sabah spermler daha kaliteli oluyormuş, kocişi de işe yolladım şimdi

tatlım ben de ilk evlendiğimde hatta 2. ay adetim bir gün gecikince kan testi yaptırmıştım. düşün ne çok istiyordum. Sana tavsiyem çok takma kafana.Çok yeni evlisin. Yeni bir heyecan yaşıyorsun,keyfini çıkar. Olursa zaten oluyor.

Doğru söylüyorsun canım. Akışına bıraktık zaten. Hani öyle stres felan yapmıyorum. İnsanlar senelerce uğraşıyor bazen. Bende çok istiyorum tabii. Hem yaşımdan hemde kocama olan aşkımdan. Kim istemezkiii...
Canım senin adet gecikmiş sanki. Evde test varsa yapsana çok heyecanlandım. Hissetmişsin bide sanki. Belirtin oldu mu hiç?

ben de geçen sene evlendim.eşimle ayrı şehirlerdeyiz.iki haftada bir görüşebiliyoruz. ilk kez ovulasyonu denedik ve hiç bir günü kaçırmadık diyebilirim :) eşim de bu sefer çok heyecanlı. test almamak için kendimi zor tutuyorum canım yaa:) bi kere daha 8 gün gecikmişti, sonra kırmızı kart ! ama bu kadar heyecanlanmamıştım ozaman. bi de deli gibi yemek yiyorum ve uyuyorum. sabahları aç kalkıyorum resmen.11--12 saat uyuyorum. belim çok ağrıyor bi de.

hadı hadııı test yap ve mujdeyı ver bızeeeeee

Ayyy ben bayılıcam şimdi heyecandann. Bak her günü değerlendirdik diyosunnn. E adet olmadın bidee. Olucak gibi misinn? Gerçi gebeykende olucak gibi oluyormuşsunda. Göğüsler şişş felan mııı. Ay sana uzaktan gebelik testi yapıyorum bak çok heyecanlandımmm Koş test alll, yapalım hadii su felan içme çişini tut kap gell.

ayyyyyyy tatlım dur yaa. şuan işyerindeyim zaten. akşama kadar da annemlerleyim. en erken yarın alabilirim dicem ama yarın da eczane bulamam. pzt ancak. perisoko canım yaa hem çok eminim hem korkuyorum.

bu arada bi iki gündür bi kaç kere kasıklarımda batmalar hissettim ama şuanda batma değil de sanki soğuk almışım gibi hafif iç gıcıklayıcı bişi hisediyorum :)
senin kaç günü var?

kızlar günaydınnn adetten hemen sonra yumurtlama olurmu yaa...? ben 24 şubatta regl olmuştum... reglim biteli 3 gün oldu daha... dün akşam sanki uzayan şeffat akıntım geldi... incir kürü de kullanıyorum 1 haftadır... :44:

hayır canım olmaz malesef. ovulasyonu denesene.

Tamam biraz daha bekle canım o zamannn sakın burayı habersiz bırakma amaaa ben çok inandım sana. İnşallah yanılmayız. İnşallah hamilesindir canım. Ya benim adetime daha 15 gün var ama ciddi ciddi midem felan bulanıyo benim anlamadımki :26: Bide göğsüm şiş inmedi böyle dolu dolu, yürürken felanda sızlıyor. Bu kadar erken belirti olmaz

Canım bende erken yumurtluyorumm. Bu ay reglimden 4 gün sonra kasıklarım feci ağrıdı ve uzayan akıntım geldi. Şaşırdım ovulasyon testi yaptım kopkoyu 2. çizgi çıktı. Hemen değerlendirdim tabii. Sende kaçırma bence bu günleri canım. Emin olmak için eczaneden ovlasyon testi alıp bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…