MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ben dedim 31 mart... ben de "yımırtlamayı bekliyorum" haftasonu :))))))) 18-19 mart büyük gün inşallah...

Yımırtlıyon annem, bugün önemli

Gece yapma sabah yapp. Bişini tutucaksan yap, grip felan olmadın. Sadece hamilesin

teşekkür ederim perisokocum ayın 11 inde oldu o akıntı o gün girdim ilişkiye zaten aklıma .ok takıldıda ondan sordum tabi bu akşamda olcak çalışmalar:)))

ELCİİİİ kanaman yada lekelenmen varmı canım. dr progestan vermeliydi sana aslında vermedi mi.... dikkat et canımmm. daha yeni döllenmiş o . değer ondan düşük çıkmışşş.... muhtemelen adette olmayacaksın. adet belirtilerinde azalacak... ayyyy canımmmm çok sevindimmmm
darısı diğerlerine i,nşşşş

son adet tarihim 8 şubat 5 martta hastalanmam gerekiodu 1 hafta geçti yani aile hekimi değerin düşük dedi düşük yapıo olab ilirsin dedi korktum sevineymmi üzüleymmi bilmedm

canım 1 hafta gecikmeye göre çok düşük bi oran yine de bi jinekolog yada kadın doğuma gözükmende fayda var derim ben

yapcam iştee birazdan çıkçam alcam çişim var yapmıyorummm

canım bana kızmadın di mi seni üzmek istemedim ben sadece kendi durumumu yazdım... :26:
canim? hic olur mu oyle sey???? ne alaka?))))
forum zaten bunun icin lazim,farkli fikirler ve yorumlar almak icin. Sadece gozume hos gelen mesajlari secemem ki:))) Tabiki kendi yasadiklarini paylasiyorsun,ve bunun icin sana cok tesekkur ederim.Allah verecekse herseye ragmen anne oluruz,vermiyecekse cirpinsanda,sonuclarimiz cok iyi olsa bile vermez.

beni öok mutlu oldun rabbimde seni mutlu ettin aile hkeimi düşük deyince çok korktum ya allahm inşallah yardm eder rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsınnnnnn

alpella hadi cnm sende bi koşu alda gel şu testi
işten çıkmadan öğreneyim

bakssana kimisi 6 gün kala öğrenmişşşş.demek hcg kana çabul geçio kimisinde. hadi sende ver güzel haberini. ilaç falan kullanma sakınnn

CANIM SEN ÇALIŞMALARA başlamak için biraz geçmiş kalmışsın.senin yumurtlama dönemin 01/03-07/03 arasında olması lazım bana göre 28 günlük regl ye göre

elci04 çooook sevindim canım....alpella listemize bir ekle...ay çoğalalım....süperrr............

alpella ayrıca hemen test yapppppppppppp hadiiiiiiiiiiiiiiiiii

beni öok mutlu oldun rabbimde seni mutlu ettin aile hkeimi düşük deyince çok korktum ya allahm inşallah yardm eder rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsınnnnnn

testi ne zaman yaptırmıştın canım dün yaptırdıysan, yarın yada cuma tekrar kan ver. yarın verirsen 16 x 2 :32 olmalı ama yok biraz bekliyim dersen cuma :32x2 :64 olmalı... ona göre gelişimini takip edersin canım. o annesine tutunmuşturrr. sen relax ol. zorlanma hiççç...

ne zamandır deniyordunuz???

yapcam iştee birazdan çıkçam alcam çişim var yapmıyorummm

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Dikkayytttt dikkayyyttttttttttttttttttttt topak sahibesi baaaayan birazdan test yapicakkkkkkkkkk Bayılabilirim şuan bende çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ben size bişi daha sorucam ilişkiden sonra ben en az 50 dakika 1 saat kadar yatıyorum sonra kalkınca spermlerin birazı geri geliyor bu normalmi:))

Kızlar merhaba,
alpella için evrene iyi dileklerimizi yollayalım hadi bakalım inş.bebiş haberiyle dönerrr :):)

elci benim ilk gebeliğimdede seninki gibi düşüktü değer sonra fırladııııııı salak gibi 1 hafta içinde 4 kere kan testi yapmıştım kokumdan her seferinde 25 tl .cik ödemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…