testin markasinida yazda cnmm evimizde o testtenn varsaaa yikamadan kullanmayalimmmm :))))))))))))) hehehehhehehehehe
bu arada biri BAT 31 MART mi dediiiiiii
burdayimmmmmmmmmmmmm benimmm ooooooo bu hafta Allahin izniyleee yumurtlamayi planliyorumm
Yımırtlıyon annem, bugün önemli
Gece yapma sabah yapp. Bişini tutucaksan yap, grip felan olmadın. Sadece hamilesin
son adet tarihim 8 şubat 5 martta hastalanmam gerekiodu 1 hafta geçti yani aile hekimi değerin düşük dedi düşük yapıo olab ilirsin dedi korktum sevineymmi üzüleymmi bilmedm
Offf haadi yap o zamannnnnn ne zamandır bişlemedinnn??? Varmı biş ? BİŞBİŞBİŞBİŞBBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ayyyyy deliriyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi yaaaappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp çıkmazsa üzülmeyiz erken die çıkarsa çıldırırz işteeeeeeeeeeeeeee
canim? hic olur mu oyle sey???? ne alaka?))))canım bana kızmadın di mi seni üzmek istemedim ben sadece kendi durumumu yazdım... :26:
ggözün aydın canımmmm. geç döllenmedir. hamişsin yaniiii....
bak canım dikkat et uzan bol bol. öyle merdiven falan çıkma...3-4 günlük hamişsin desene ... ay çok sevindim... değer düşük diye düşük yapabileceğini söyleyenler olur. sen takma kafana...
2 gün sonra ikiye katla o değer. bebiş tutunur sana .merak etme...
ALPELLAAAAAAAAAAAA listeyi düzenle şekerimmm
yapcam iştee birazdan çıkçam alcam çişim var yapmıyorummm
Evet canim yeni katildim
yok tatlim aslimda son adet tarihim 20.2. basladi ve 24.2. de bitti
yani simdi 1 haftaya kadar tekrar olmaliyim adetimi,kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii umarim hic kapimin önünden bile gecmez
ama benim dün ovu-test te gülen yüz cikti, yani eger dogru ise o zaman 22. günde cikmis oluyo gülen yüz.
ve bu sabah salismalara basladik
beni öok mutlu oldun rabbimde seni mutlu ettin aile hkeimi düşük deyince çok korktum ya allahm inşallah yardm eder rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsınnnnnn
yapcam iştee birazdan çıkçam alcam çişim var yapmıyorummm
AllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhDikkayytttt dikkayyyttttttttttttttttttttt topak sahibesi baaaayan birazdan test yapicakkkkkkkkkk Bayılabilirim şuan bende çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?