CANIM SEN ÇALIŞMALARA başlamak için biraz geçmiş kalmışsın.senin yumurtlama dönemin 01/03-07/03 arasında olması lazım bana göre 28 günlük regl ye göre
kızlar ben size bişi daha sorucam ilişkiden sonra ben en az 50 dakika 1 saat kadar yatıyorum sonra kalkınca spermlerin birazı geri geliyor bu normalmi:))
ayçacım sendende yarın beklios testiii..unutulmadın yaniii gözüm üstündeee
Evet canim yeni katildim
yok tatlim aslimda son adet tarihim 20.2. basladi ve 24.2. de bitti
yani simdi 1 haftaya kadar tekrar olmaliyim adetimi,kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii umarim hic kapimin önünden bile gecmez
ama benim dün ovu-test te gülen yüz cikti, yani eger dogru ise o zaman 22. günde cikmis oluyo gülen yüz.
ve bu sabah salismalara basladik
testi ne zaman yaptırmıştın canım dün yaptırdıysan, yarın yada cuma tekrar kan ver. yarın verirsen 16 x 2 :32 olmalı ama yok biraz bekliyim dersen cuma :32x2 :64 olmalı... ona göre gelişimini takip edersin canım. o annesine tutunmuşturrr. sen relax ol. zorlanma hiççç...
ne zamandır deniyordunuz???
kızlar ben size bişi daha sorucam ilişkiden sonra ben en az 50 dakika 1 saat kadar yatıyorum sonra kalkınca spermlerin birazı geri geliyor bu normalmi:))
Ama yaaaa dün niye o test pozitif cikti
tabi ki ilikimiz öncedende oldu yani normal sekilde ama simdi gülen yüzden sonra yogun yapiyoruz
ayyyy kiz gercekten ovu test niye gülen yüz gösterdi yaaa
gidip bi ovu test daha mi alsam diyorum????
ama yarın 4 gün kalıyor sen yapmıştın çıkmamıştı bendede çıkmazsa çoook üzülürüm...ama haftasonu kesin yaparım gibime geliyor...tabi gelmez olasıcalar gelmezse
perşmebe günü inşallah gidicem doktor zaten ilk denememiz ve bana erken menopoz teşhisi konuldu 3aylık evliyim bu yüzden bebek için acele ettik
elci04 neler bakalım belirtilerin? idrar testi yaptın mı hiç evde canım ?
perşmebe günü inşallah gidicem doktor zaten ilk denememiz ve bana erken menopoz teşhisi konuldu 3aylık evliyim bu yüzden bebek için acele ettik
slm kızlarr okurken nefesımı tttum valla ınsallah guzel haberler verır arkadasımız buarada en erken kac gunde ıdrarda cıkar yaa bende buay beklemedeyım de
kizlar,ben subat hamisiyim,sizin aranizda takilmamin bir sakincasi yok degil mi?:)
ewet sadece biri yumurtaya tutunuyo geriye kalan MİLYON BİNYÜZ SPERMCİK MAALESEF ÇÖÖPPPP...
AMA HERGÜN İLİŞKİYE GİRİNCE SPERMİN KALİTESİ DÜŞÜYOR YA, RAHİM İÇİNDE İLERLEMESİ GÜÇLEŞİYOR. 2 GÜNDE BİR YAPINCA OK GİBİ GİDİOOOOO
BENDEN DEMESİİİ
korkma canım sennnnnn
benimde hep düşüktü sonradan fırladııııııııııııııı
ben dedim 31 mart... ben de "yımırtlamayı bekliyorum" haftasonu :))))))) 18-19 mart büyük gün inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?