MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

CANIM SEN ÇALIŞMALARA başlamak için biraz geçmiş kalmışsın.senin yumurtlama dönemin 01/03-07/03 arasında olması lazım bana göre 28 günlük regl ye göre

Ama yaaaa dün niye o test pozitif cikti

tabi ki ilikimiz öncedende oldu yani normal sekilde ama simdi gülen yüzden sonra yogun yapiyoruz

ayyyy kiz gercekten ovu test niye gülen yüz gösterdi yaaa

gidip bi ovu test daha mi alsam diyorum????

kızlar ben size bişi daha sorucam ilişkiden sonra ben en az 50 dakika 1 saat kadar yatıyorum sonra kalkınca spermlerin birazı geri geliyor bu normalmi:))

ewet sadece biri yumurtaya tutunuyo geriye kalan MİLYON BİNYÜZ SPERMCİK MAALESEF ÇÖÖPPPP...
AMA HERGÜN İLİŞKİYE GİRİNCE SPERMİN KALİTESİ DÜŞÜYOR YA, RAHİM İÇİNDE İLERLEMESİ GÜÇLEŞİYOR. 2 GÜNDE BİR YAPINCA OK GİBİ GİDİOOOOO
BENDEN DEMESİİİ

slm kızlarr okurken nefesımı tttum valla ınsallah guzel haberler verır arkadasımız buarada en erken kac gunde ıdrarda cıkar yaa bende buay beklemedeyım de

Canım bu kadar geç yumurtlanmaz. Bu ay başka ilişki oldu mu? Ovulasyon testleri gebelik hormonu HCG aldıladığında da pozitif sonuç verebiliyor. Yani gebe de olabilirsin canım. Adete 1 hafta kala yumurtlamak çok zor, yani olabilir sonuçta ama çok geç. Bu ay hep takip ettin mi? Belki erken yumurtladın adetten hemen sonra felan farketmedin.

perşmebe günü inşallah gidicem doktor zaten ilk denememiz ve bana erken menopoz teşhisi konuldu 3aylık evliyim bu yüzden bebek için acele ettik

kızlar ben size bişi daha sorucam ilişkiden sonra ben en az 50 dakika 1 saat kadar yatıyorum sonra kalkınca spermlerin birazı geri geliyor bu normalmi:))

normal tabi:) orada milyonlarca spermatazoid var,onlarin icinden sadece 1 tanesi(aktiv olani) tutunur yumurtaya.
spermlerin tumu iceride kalsaydi, iceride ne kadar cok sivi birikirdi farkinda misin? oyuzden onlarin cikmasi en dogali. sana lazim olani sadece 1 tanesi

alpelllaaaa nolur güzellllllll haberlerle gelllllllllllllllllllllllllllllllll:79::79::79::79::79::114::114::114::114::114::114::114:

Canım sen ovu yerine git bi gebelik testi kap gel bence koşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar ben çıkıyorum annemlere gitcez orda yapcam gizlice gelince size yazarım ama çok umutlanmayın tamam mı ben de ümitlenmiyorum çok içimde bi his yok yani ama yine de yapcam hadi bakalım hayırlısı

ama yarın 4 gün kalıyor sen yapmıştın çıkmamıştı bendede çıkmazsa çoook üzülürüm...ama haftasonu kesin yaparım gibime geliyor...tabi gelmez olasıcalar gelmezse

aaaaaaa bekleme o kadar. Ben duramaz yapardımmmmmmm . Sen yap belki silik bişi çıkar. çıkmazsada aklına ben gelirim...cumaya bekliyememmmmm...

elci04 neler bakalım belirtilerin? idrar testi yaptın mı hiç evde canım ?

tek belirtim canımadet gecikmesi çok nadir ağrı oldu kasıklarımda geçen hafta 2gün koyu renk akıntm oldu adet gecikmemden 2gün sonra 2 test yaptım idrar testi ikidide negatifti

perşmebe günü inşallah gidicem doktor zaten ilk denememiz ve bana erken menopoz teşhisi konuldu 3aylık evliyim bu yüzden bebek için acele ettik

nedense bu ay ilk denemede tutanlar çok ben gibiii. Inş canım. Erken menapoz nası oluyo. Nasıl teşhis koydular canım...belirtileri nedir...

slm kızlarr okurken nefesımı tttum valla ınsallah guzel haberler verır arkadasımız buarada en erken kac gunde ıdrarda cıkar yaa bende buay beklemedeyım de

Batına kaç gün var canım? Belli olmazki kimilerinin adetten 6 gün öncesine kadar çıkıyor. Kimilerininse adet geçtikten 10 gün sonrasına kadar çıkmıyor. Yap nolucakki çıkmazsa üzülmesin henüz var diye, çıkarsa da sevinirsin. Ben böyle düşünüyorum yani. İnşallah vardır bebiş göbüşünde.

teşekkür ederim yardımın için cnm inşallah yavrumu sağsalim kucağına alırsın inşallah en yakın zamanda bende hamiş olurum:))

ben dedim 31 mart... ben de "yımırtlamayı bekliyorum" haftasonu :))))))) 18-19 mart büyük gün inşallah...

canimmmm yumurtlamayi beklemeden bu aksamdan itibaren denemeler baslaaa baslaki spermler yumurtani karsilasinnnnnnn :)))))

biz oyle yapiyoruzz bu ayy benim yumurtlamam 15-16 si gibi dusunuyorum yapicam ovu testimi ama denemelere baslaaaaa

hadi bakalimmmm biz BAT dasim daha olduuuuuuu

ELMADA cnmmm benimmm memleketlimmmm yumurtluyoda olabilirsin tutuncada oyle sivi gelmesi olabilir ama sen isi sansa birakma dene bu aksam canimmmmm hatta yarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…