aaaaaaa bekleme o kadar. Ben duramaz yapardımmmmmmm . Sen yap belki silik bişi çıkar. çıkmazsada aklına ben gelirim...cumaya bekliyememmmmm...
nedense bu ay ilk denemede tutanlar çok ben gibiii. Inş canım. Erken menapoz nası oluyo. Nasıl teşhis koydular canım...belirtileri nedir...
aaaaaaa bekleme o kadar. Ben duramaz yapardımmmmmmm . Sen yap belki silik bişi çıkar. çıkmazsada aklına ben gelirim...cumaya bekliyememmmmm...
Canım bu kadar geç yumurtlanmaz. Bu ay başka ilişki oldu mu? Ovulasyon testleri gebelik hormonu HCG aldıladığında da pozitif sonuç verebiliyor. Yani gebe de olabilirsin canım. Adete 1 hafta kala yumurtlamak çok zor, yani olabilir sonuçta ama çok geç. Bu ay hep takip ettin mi? Belki erken yumurtladın adetten hemen sonra felan farketmedin.
nedense bu ay ilk denemede tutanlar çok ben gibiii. Inş canım. Erken menapoz nası oluyo. Nasıl teşhis koydular canım...belirtileri nedir...
tek belirtim canımadet gecikmesi çok nadir ağrı oldu kasıklarımda geçen hafta 2gün koyu renk akıntm oldu adet gecikmemden 2gün sonra 2 test yaptım idrar testi ikidide negatifti
nolcak canim bizden zarar gelmez,belki mart hamislerine ugur getiririz?:)bende şubat hamişiyim çaktırmaaa
bende bu ay ilk kez denedim polymmmmmmmmm benimde tutar mııı tutarrrr mıı heee söyleeeeeeeeeee
arkadaşlar son adet günüme 3 gün var ve ben dayanamayıp bugünde bhcg baktırdım sonuç 0 çıktı.benim ümitler nisana kaldı
tek belirtim canımadet gecikmesi çok nadir ağrı oldu kasıklarımda geçen hafta 2gün koyu renk akıntm oldu adet gecikmemden 2gün sonra 2 test yaptım idrar testi ikidide negatifti
Kizlar,ben subat hamisiyim,sizin aranizda takilmamin bir sakincasi yok degil mi?:)
seini kaçtı ne zamn sonra yaptırmştn adet gecikmesinde fırlsaın ya tavan yapsın inşallah ay inanamıyorum ya
adrt olmamştım 6ay doktora gtm hormon testi yapıldı fsh 100 lerdeysdi çok çok yüksekti 2sene doum kntrol hapı kullandm düştü allaha şükür
Canım sen ovu yerine git bi gebelik testi kap gel bence koşşşşşşşşşşşşşşş
nolcak canim bizden zarar gelmez,belki mart hamislerine ugur getiririz?:)
canim senin sat kaccccc,benim durumu biliyorsun...yarin randevum var...umarim akrep burclu bebisimi gorurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?