MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Kızlar yazılarınızı okuyunca heyecanlanıyorum. Benim sat 8 mart. Tedaviye başladım klomenle. Daha çok yeni . Umudum var :) Ovulasyon tarihim 22 mart. Hayırlısı bakalım. Herkesten duyduğum şey kafan rahat olsun, çok takip etme, stres yapma gibi şeyler. 3 yıllık evliyim ve 1,5 senedir deli gibi bebiş istiyoruz. Kafam nasıl rahat olsun ki.. İnşallah müjdeli haberleri paylaşırım burda nisanın ikinci haftasında :)

nedense bu ay ilk denemede tutanlar çok ben gibiii. Inş canım. Erken menapoz nası oluyo. Nasıl teşhis koydular canım...belirtileri nedir...

24 yaşındayım adet düzensizliğim vardı hormon test yapıldı fsh değerim 100 lerdeydi sonra ilaç kullanmaya başladm doğm kntrol hapı 2sene düştü allaha şükür

arkadaşlar son adet günüme 3 gün var ve ben dayanamayıp bugünde Bhcg baktırdım sonuç 0 çıktı.benim ümitler nisana kaldı

Yoooo canim ovu testini 16. gününde falan yapmaya basladim!

yani nasil yaaa gec yumurtlama olamaz mi????

adetim 20.2. -24.2. idi ve hesba göre iste dün 22. günde gülen yüz cikti!

olamaz mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gec yumurtlama:18::18::18::18::18::18::18:

offfffffffffffffffffffffffffffff kafayi yiyecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tek belirtim canımadet gecikmesi çok nadir ağrı oldu kasıklarımda geçen hafta 2gün koyu renk akıntm oldu adet gecikmemden 2gün sonra 2 test yaptım idrar testi ikidide negatifti

koyu renk derken sarı renk gibi mi canım. yoksa pembemsi yada kahveremgimsi bir renk mi

nedense bu ay ilk denemede tutanlar çok ben gibiii. Inş canım. Erken menapoz nası oluyo. Nasıl teşhis koydular canım...belirtileri nedir...

adrt olmamştım 6ay doktora gtm hormon testi yapıldı fsh 100 lerdeysdi çok çok yüksekti 2sene doum kntrol hapı kullandm düştü allaha şükür

tek belirtim canımadet gecikmesi çok nadir ağrı oldu kasıklarımda geçen hafta 2gün koyu renk akıntm oldu adet gecikmemden 2gün sonra 2 test yaptım idrar testi ikidide negatifti

demekki idrar testleri negatif çıkarsa umudumuzu kaybetmemeliyiz...

Kizlar,ben subat hamisiyim,sizin aranizda takilmamin bir sakincasi yok degil mi?:)

ne demek canım ayğını sürt ki arkadan bizde gelelim

seini kaçtı ne zamn sonra yaptırmştn adet gecikmesinde fırlsaın ya tavan yapsın inşallah ay inanamıyorum ya

adetten 3 gün önce 4.37 adet günümde 30 küsür sonraki 130lu bişey sonra 300küsür sonra 1200 gibiydi

adrt olmamştım 6ay doktora gtm hormon testi yapıldı fsh 100 lerdeysdi çok çok yüksekti 2sene doum kntrol hapı kullandm düştü allaha şükür

Canım sen ovu yerine git bi gebelik testi kap gel bence koşşşşşşşşşşşşşşş

Yok yaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!

kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz deli etme beni simdiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yok kiz yok inanmiyorum ona bakarsan son ovu testi galiba yanilmiyorsam cumartsi mi ne yapmistim veya yok cumada olabilir....

o zamanda cikmamalimiydi offfffffffffffffffffffffffff

ya ama hic gögüste falan degisiklik yok yaaaaaaaaaaaa

sirf ayin 3 den beri belim agriyor ama onuda cekyat ta yatmaya bagliyorum,yatak odamizi ay sonu alacaz.....

ama taaa 15. ocaktan beri yatiyoruz bu cekyatta ona bakarsan:26:

nereye gıtsem su hamılebu hamıle cevremdekı herkes hamıle bu ay da sırabızde bnm dun gunumdu aslında ama burdakı hesaplamada 16 sı dıyor kısmet ama ısl.bısede bulasmıstır kızlarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…