tuttu kızım seninkiii
ayçayla sen tamamsın benceeee
Yani yumurtlama genelde adet göngünün tam ortasıdır. Örneğin 28 günde bir adet gören bir kadının muhtemel yumurtlama günü 14. gündür. Ama bu bilimsel bşi diil her bayanda farklılık gösterebilir. Seninki fazla uzun gibi geldi bana. Adetin bittiğinden beri takip ettin mi? Önemli olan bu. Yani ilk kez 22. gün mü güldü ovu?Yoooo canim ovu testini 16. gününde falan yapmaya basladim!
yani nasil yaaa gec yumurtlama olamaz mi????
adetim 20.2. -24.2. idi ve hesba göre iste dün 22. günde gülen yüz cikti!
olamaz mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gec yumurtlama:18::18::18::18::18::18::18:
offfffffffffffffffffffffffffffff kafayi yiyecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tuttu kızım seninkiii
ayçayla sen tamamsın benceeee
Senin SAT kac)))))))))bende şubatım ne tesadüff
Yani yumurtlama genelde adet göngünün tam ortasıdır. Örneğin 28 günde bir adet gören bir kadının muhtemel yumurtlama günü 14. gündür. Ama bu bilimsel bşi diil her bayanda farklılık gösterebilir. Seninki fazla uzun gibi geldi bana. Adetin bittiğinden beri takip ettin mi? Önemli olan bu. Yani ilk kez 22. gün mü güldü ovu?
Allllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Aycaaaaa kalk göbek atıciiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
canimmmm yumurtlamayi beklemeden bu aksamdan itibaren denemeler baslaaa baslaki spermler yumurtani karsilasinnnnnnn :)))))
biz oyle yapiyoruzz bu ayy benim yumurtlamam 15-16 si gibi dusunuyorum yapicam ovu testimi ama denemelere baslaaaaa
hadi bakalimmmm biz BAT dasim daha olduuuuuuu
ELMADA cnmmm benimmm memleketlimmmm yumurtluyoda olabilirsin tutuncada oyle sivi gelmesi olabilir ama sen isi sansa birakma dene bu aksam canimmmmm hatta yarinda
Senin SAT kac)))))))))
Yani yumurtlama genelde adet göngünün tam ortasıdır. Örneğin 28 günde bir adet gören bir kadının muhtemel yumurtlama günü 14. gündür. Ama bu bilimsel bşi diil her bayanda farklılık gösterebilir. Seninki fazla uzun gibi geldi bana. Adetin bittiğinden beri takip ettin mi? Önemli olan bu. Yani ilk kez 22. gün mü güldü ovu?
Allllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Aycaaaaa kalk göbek atıciiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Senin SAT kac)))))))))
perisoko bunları inşallah gerçekten yaparızzz offff geçsin şu günler bitsin gitsin belirsizlikler:18::26::26:
Taze annecikkk sağlıkla al bebişini kucağınaaaaaaaaaaaaaaaaa. Tabiikide burda olun bizimleee sizsiz napicizz bizz. Siz bizim umut kaynağımızsınızz. Ya ben bu ay gebeysem en büyük belirtiyi memişler vericek. Yumurtlama günümden itibaren kocamanlar ağrıyorlar ve artık yürürken bile acıyorlar. Bunlar tamam da bide şu göğüs etrafındaki kahverengi çeper varya areola mı ne ismiO bende çok azcık koyulaştı ama genişledi. Kapladığı alan eskiye göre bariz daha fazla .Memişlerinize bakıverinde bana söyleyinnn böyle mi oluyo anneciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :26:
Canim ovu testini iste dedimgim gibi adetin ilk gününden itibaren 16 veya 17 gün yaptim
ve iste 22. gün gösterdi son testim kalmisti elimde o da dün aksam pozitif gösterdi
ama baska pek takipler falan olmadi
bilemiyorum yaaa:26::26::26::26::26:
acaba mi???????
heyyyyyyyyyy sen hamilemisin?????))))) benimde ilk belirtim memelerimdeki degisiklerdi!!!!! areola genisledi,hatta uclarinda pufur pufur birseyler cikti,gun gectikce artiyoooo:)
sizliyor arada bir,birde cok agir avuclarina alinca/
senin sat kac????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?