MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum. eşim yarım saate gelir. azıcık beni affet dizisini izleyeyim :)))

bende de bir kaç belirti belirmeye başladı haftaya cuma regli günüm. hadi hayırlısı. belirtiler artarsa yazacağım sizlere mucukkkkkkkkkkkkkk

Yani yumurtlama genelde adet göngünün tam ortasıdır. Örneğin 28 günde bir adet gören bir kadının muhtemel yumurtlama günü 14. gündür. Ama bu bilimsel bşi diil her bayanda farklılık gösterebilir. Seninki fazla uzun gibi geldi bana. Adetin bittiğinden beri takip ettin mi? Önemli olan bu. Yani ilk kez 22. gün mü güldü ovu?
tuttu kızım seninkiii
ayçayla sen tamamsın benceeee

Allllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Aycaaaaa kalk göbek atıciiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Alpoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :18::18::18::18::18:

valllllaaaaaaaaaaaa atalım kızzzzz:124::124:

tamam cnm çalışmalara devam inşallah tutmuştur:)

İLKNURCUM SENİN SAT KAÇ ...
EĞER NASİPSEtimurasya aynı zamanlarda doğum yapcezzz. bende sezeryanım ya 15 kasım dio 10 gün önceye atsalar 5 kasım falan. ay düşündükçe heyecan basıo

Senin SAT kac)))))))))

Taze annecikkk sağlıkla al bebişini kucağınaaaaaaaaaaaaaaaaa. Tabiikide burda olun bizimleee sizsiz napicizz bizz. Siz bizim umut kaynağımızsınızz. Ya ben bu ay gebeysem en büyük belirtiyi memişler vericek. Yumurtlama günümden itibaren kocamanlar ağrıyorlar ve artık yürürken bile acıyorlar. Bunlar tamam da bide şu göğüs etrafındaki kahverengi çeper varya areola mı ne ismi O bende çok azcık koyulaştı ama genişledi. Kapladığı alan eskiye göre bariz daha fazla .Memişlerinize bakıverinde bana söyleyinnn böyle mi oluyo anneciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :26:

İDİLGA CIM senide unutmadım. üstün çalışmalarından doılayı BEBİŞ ÖDÜLÜNÜ FAZLASIYLA HAKEDENLERDENSİN. İNŞ BU AY SENDENDE GÜZEL HABERLERİNİ ALICAZ ( DA BEN ŞU SÜSLEN DEMENE TAKTIM.KIZ BEN O İŞİ YAPARKEN HİÇ SÜSLENMİORUM, HATAMI YAPIORUM ACEP :26: )
HADİ GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİORUM ÖPÜLDÜNÜZ ....

SANEM KAÇARRRRRRRR... BYEEEEE

Canim ovu testini iste dedimgim gibi adetin ilk gününden itibaren 16 veya 17 gün yaptim

ve iste 22. gün gösterdi son testim kalmisti elimde o da dün aksam pozitif gösterdi

ama baska pek takipler falan olmadi

bilemiyorum yaaa:26::26::26::26::26:

acaba mi???????

heyyyyyyyyyy sen hamilemisin?????))))) benimde ilk belirtim memelerimdeki degisiklerdi!!!!! areola genisledi,hatta uclarinda pufur pufur birseyler cikti,gun gectikce artiyoooo:)
sizliyor arada bir,birde cok agir avuclarina alinca/
senin sat kac????

Canım sen test yapmaya biraz geç başlamışssın bence. Ben adetim bitti 9. gün ovu testi yaptım kopkoyu çizgi çıktı. Sonra adetime 10 9 ve 8 günler kala 3 tane daha yaptım ve hepsi pozitifti. Buraya resimleri de koydum. Yani ya 2 kere yumurtluyorum ki bu zor biraz. Ya hamileyim inşallahhhhh yoğun belirtiler yaşıyorum zaten, yada bilemiyorum yani. Ovu testiyle gebeliği öğrenen çok insan var. Bak: http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ri-gebeligi-ogrenmek-icin-kullanilabilir.html

bende göğüs ağrıması falan yok perisoko...ama eğer bu bir belirtiyse bel ağrısı arada kasık ağrısı sık wc gitme sanki çok varmış gibi arada nefesim kesiliyor gibi oluyor sıkıntıdan sabahları özellikle mide bulantısı mesala az önce yine vardı ama kusma yok....işte aklıma gelnler bunlar....

heyyyyyyyyyy sen hamilemisin?????))))) benimde ilk belirtim memelerimdeki degisiklerdi!!!!! areola genisledi,hatta uclarinda pufur pufur birseyler cikti,gun gectikce artiyoooo:)
sizliyor arada bir,birde cok agir avuclarina alinca/
senin sat kac????

Ayyy bilmiyorummm, öyle hissediyorum, inşallaaaaaaaaaahhh benimde areolam baya genişledi rengi koyulaşmadı ama bariz genişledi yaniii. Ve çok acıyorlar sürekli. Benimde ucundaki kabarcıklar çoğaldı. Ha birde areola kısmı şiş şiş böyle. Seninde öyle mi canım? Su doldurmuş gibi içine ? Sat 19 şubat Bat 17 Mart :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…