MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ama farz et ki gec yapmaya basladim testi peki niye cikti ki pozitif???

ayyyyyyyyyyyyyyyyy kiz resminide cektim yoksa ben halusinasyon görüyorum sanacam

canım bence sen de test yap bir kaç gün sonra....olabilir yani

Canım ben gebeysem ilk ve en güvendiğim belirti memişlerdi. Ama bazılarında hiçbi değişiklik olmayıp sonradan çıkabiliyormuş. Sonuçta diğer belirtilerin var. Benimde bulantı sabah kalkar kalmaz bian oluyor ve geçiyor kusma yok. Akşamları geri geliyor bu saatlerde çok fena bi uyku bastırıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

ama farz et ki gec yapmaya basladim testi peki niye cikti ki pozitif???

ayyyyyyyyyyyyyyyyy kiz resminide cektim yoksa ben halusinasyon görüyorum sanacam

İşte onu diorum ya kuzummmm adete yakın ovu pozitifse gebelik olabilir demekk. O yüzden pozitif çıkıyordur, gebeysennnn

benim zaten ilk gebeliğimde de çok bulantım vardı...göğüslerim normaldi...ama 4.aydan itibaren kocaman semsert acayip kahverengi olmuştu uç kısımları

Kizlar,ben subat hamisiyim..
hamile oldugumu adetime tam 1 hafta kala hissetmeye basladim,nasil anlatsam yaaa,kadin bunu hisseder,bu baska bir duygu,aynaya baktiginda farkli birseyler hissettim,tabikide karnim falan hemen cikmadi:) sadece goguslerim sizlamaya basladi ve agirlasti,genelde adetimden once hic goguslerim agirmaz benim.
birde her ay adetimden 2-3 gun once sag gogusumde ufak bir sivilce cikardi,bu her ay olan sey,ama bu sefer cikmadi...
sonra surekli tuvalete kosmaya basladim,usuttum sandim ilk basta,sonra belim agirmaya basladi,adet gunumden 1-2 once adet olacakmisim gibi karnimda agrilar hissetmeye basladim,ama icimde bir ses bu sefer adet olmayacaksin diye haykiriyordu!!!!
Birde geceleri ben karnimin ustunde uyurum genelde,bu sefer bu pozisyon beni rahatsiz etmeye basladi,gogusum oyle yatinca agirmaya basladi..
geceleri surekli donmeye basladim,bel agrisi acayipti.
Adet gunum geldi mi,benim karin agrilarim filan kayboldu..kendimi cok iyi hissetmeye basladim.
Idrar testi aldim silik pembe ikinci cizgi cikti,onemsemedim,hayal kurdugumu sandim,ertesi gun tekrar yaptim,yene ayni ikinci ince cizgi..derken 5-6 gun gecince KALIN NET IKINCI CIZGI cikmaya basladi..
Ha bu arada tuhaf ruyalar gormeye basladim,balik tutuyorum,erkek bebegi emziriyorum falan...
Herkese hamilelik dilerim!!!! Hepinize dua edecem kizlar!!!!
ANOVA denen,sirti mor olan idrar testi yaptim.

Evet ben de burdayımmmm :) Herkese kucak dolusu sevgiler. Bu ay ben de hamiş kalmak istiyorum. SAT 8 mart. Klomenle olur inşallah. Bu listeye beni de alın kızlar...

İşte onu diorum ya kuzummmm adete yakın ovu pozitifse gebelik olabilir demekk. O yüzden pozitif çıkıyordur, gebeysennnn

Kiz periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gidip yine ovu test alip yapayim mi????????????????????????????????????????????????????????

ayyy cok heyecanlandim simdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kiz periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gidip yine ovu test alip yapayim mi????????????????????????????????????????????????????????

Kız dur coşma hemennnnnnnnnn En doğru sonucu kan testiyle alırsın canım. Ovu alma tekrardan, o yanıltıcı olabilir.

CANIMMMMMMMMMMMMM noluyooo sabah calistin aksamustu hamismii oldunnnn :)))) noluyoooooooooooooooo
ayy bende heycan yaptim bu kadar etkilimi oldu kiz duam sanaaaaaaaaaaa

kizlar valla midemmmm cok kotu o yuzden yetisemiyorumm size burdaaa (
bu incir kuru bitirdi midemiiiii surekli midem bulaniyooo kusuyorummmmm son 6 gun kaldi ama dayanamicam gibi bu kurun ilk 21 ini bitirdim 2. 21 de bitmesine 6 gun var amaa offffffffff durumdayimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…