Canım sen test yapmaya biraz geç başlamışssın bence. Ben adetim bitti 9. gün ovu testi yaptım kopkoyu çizgi çıktı. Sonra adetime 10 9 ve 8 günler kala 3 tane daha yaptım ve hepsi pozitifti. Buraya resimleri de koydum. Yani ya 2 kere yumurtluyorum ki bu zor biraz. Ya hamileyim inşallahhhhh yoğun belirtiler yaşıyorum zaten, yada bilemiyorum yani. Ovu testiyle gebeliği öğrenen çok insan var. Bak: http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ri-gebeligi-ogrenmek-icin-kullanilabilir.html
Canim ovu testini iste dedimgim gibi adetin ilk gününden itibaren 16 veya 17 gün yaptim
ve iste 22. gün gösterdi son testim kalmisti elimde o da dün aksam pozitif gösterdi
ama baska pek takipler falan olmadi
bilemiyorum yaaa:26::26::26::26::26:
acaba mi???????
bende göğüs ağrıması falan yok perisoko...ama eğer bu bir belirtiyse bel ağrısı arada kasık ağrısı sık wc gitme sanki çok varmış gibi arada nefesim kesiliyor gibi oluyor sıkıntıdan sabahları özellikle mide bulantısı mesala az önce yine vardı ama kusma yok....işte aklıma gelnler bunlar....
Senin SAT kac)))))))))
ama farz et ki gec yapmaya basladim testi peki niye cikti ki pozitif???
ayyyyyyyyyyyyyyyyy kiz resminide cektim yoksa ben halusinasyon görüyorum sanacam
Selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "KASIM AYINDA BEBİŞ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLAYANLARIN YERİ" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...
sat: 20 Şubat bu arada :)
MART AYI LİSTESİ
Esraa86……………. Hamilee
Polypoly………….. Hamilee
Dimplevenom….. 16 mart
alpellaa………….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart
perisoko………… 17 mart
ayçaece………….. 18 mart
istanbulizmir… 19 mart
tarçın10…………. 19 mart
fugurlar........... 19 mart
candost17…….. 22 mart
Suvesabun…….. 22 mart
asis………………… 23 mart
medmus………….. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
bluegirl1.......... 23 mart
hazelrose…….. 24 mart
pınknymph…….. 25 mart
elmadaş………… 25 mart
jonguil.............26 mart
aybice........... 27 mart
idilga…………….. 31 mart
eerdgn........... 31 mart
naz34……………… bat ????
belilden............ 4 Nisan
elysia………………. 6 nisan
meessttrraa….... 9 nisan
Tatlıcadı55……. 9 Nisan
Elçi04……………….. ?????
Tembel…………….. ?????
Daısytulip………. ????
benim sat canım 15/02 ya senin
İşte onu diorum ya kuzummmm adete yakın ovu pozitifse gebelik olabilir demekk. O yüzden pozitif çıkıyordur, gebeysennnn
Kiz periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gidip yine ovu test alip yapayim mi????????????????????????????????????????????????????????
ayyy cok heyecanlandim simdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kiz periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gidip yine ovu test alip yapayim mi????????????????????????????????????????????????????????
ayyy cok heyecanlandim simdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gayet net negatif
gayet net negatif[/QUO
eminmisin..ve ayrıca hassas testlerden mi...
ayrıca bekleyelim bakalım...poly de 3 önce negatif çıkmıştı adetten 1 önce kanda öğrendi....
CANIMMMMMMMMMMMMM noluyooo sabah calistin aksamustu hamismii oldunnnn :)))) noluyoooooooooooooooo
ayy bende heycan yaptim bu kadar etkilimi oldu kiz duam sanaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?