gayet net negatif
her gun onemlidir ve her gun degisebilir.gayet net negatif
ayyy koppppppppppptummmmmmmmmmmmmmmmmmm
sabah çalıştı akşama hamiş ne güzel yaaaaa
CANIMMMMMMMMMMMMM noluyooo sabah calistin aksamustu hamismii oldunnnn :)))) noluyoooooooooooooooo
ayy bende heycan yaptim bu kadar etkilimi oldu kiz duam sanaaaaaaaaaaa
canimmm benimmmm hamis hamis guldurdum seniii allahta beniii guldursunn hamiss yapippppppppppp :))))
gayet net negatif
Merhaba...
Bilgisi olan varsa bişey sormak istiyorum. Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Adetim düzenlidir. 28 ya da 29 günde 1 olur. 29 şubatta reglim başladı. Her ihtimale karşı 8. günden itibaren ovulasyon testini yapmaya başladım. bugün 14. günüm hala çift çizgi yok hatta silik bile yok.. ama akıntılarım aşırı artmış durumda... Durum ne olabilir acaba bi fikriniz var mı?..
memişlerim çok acıyo) geliorm dio bizim kırmızı cücük :)))
cok erken baslamissin bakmaya canimmm 11 den sonra bakabilirsinn zaten 28-29 gunde birsen 14. yada 15. gun yumurtluyosundur bakmaya devam et cnmm bugun yarin yakalarsinnnnnnn hadi bakalim boll sanss:)))
ben kacar PISICANLARR midem cok kotu oldu yaaaa birakiyorum ben bu incir kurunu son 6 gun ama dayanmicammmm cok agriyoo midemmm ve surekli kusturuyo beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
offfffffffffffffffffffffffffff
merhabalar bende aranıza yeni katıldım adet günüm ü bekliyom bend edoktora gitcem 1 ay klomen kullandım geçen ay 12 sinde olmuştum bakalım bekliyorum
kizlarrrr bu ayin 6 sinda ilk ovu testimi yapmisim baktim ovu topigine yazdigim güne
yani adetimin baslamasindan 16 gün sonra oluyor,ve hep negatif cikti iste dün aksam positif cikti.
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım adet günüm ü bekliyom bend edoktora gitcem 1 ay klomen kullandım geçen ay 12 sinde olmuştum bakalım bekliyorum
merhaba ben de bu ay ilk kez klomen kullandım. Umarım sonuç olumlu olur. Benim doktorum 3. Günümde başlattı ve 12. Günü ultrasona çağırdı. Heyecanlıyım çünkü 1,5 senedir korunmuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?