MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

CANIMMMMMMMMMMMMM noluyooo sabah calistin aksamustu hamismii oldunnnn :)))) noluyoooooooooooooooo
ayy bende heycan yaptim bu kadar etkilimi oldu kiz duam sanaaaaaaaaaaa

canimmm benimmmm hamis hamis guldurdum seniii allahta beniii guldursunn hamiss yapippppppppppp :))))

Canim benim yok yaaa hani 22. gün ovu pozitif cikti ya,o yüzden peri diyor aslinda gec cikmis,sakin hamile olmayasin.

Insallah bitanem Amin,Allah yüzünü tez zamanda güldürsün

öğleden sonra full toplantı vardı son gelişmeler ne meraklandım toplantıda bir ara hayallere daldım hepimiz hamişmişiz falan hahahaha topaç girls :)))

Merhaba...
Bilgisi olan varsa bişey sormak istiyorum. Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Adetim düzenlidir. 28 ya da 29 günde 1 olur. 29 şubatta reglim başladı. Her ihtimale karşı 8. günden itibaren ovulasyon testini yapmaya başladım. bugün 14. günüm hala çift çizgi yok hatta silik bile yok.. ama akıntılarım aşırı artmış durumda... Durum ne olabilir acaba bi fikriniz var mı?..

cok erken baslamissin bakmaya canimmm 11 den sonra bakabilirsinn zaten 28-29 gunde birsen 14. yada 15. gun yumurtluyosundur bakmaya devam et cnmm bugun yarin yakalarsinnnnnnn hadi bakalim boll sanss:)))

ben kacar PISICANLARR midem cok kotu oldu yaaaa birakiyorum ben bu incir kurunu son 6 gun ama dayanmicammmm cok agriyoo midemmm ve surekli kusturuyo beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

offfffffffffffffffffffffffffff

cok erken baslamissin bakmaya canimmm 11 den sonra bakabilirsinn zaten 28-29 gunde birsen 14. yada 15. gun yumurtluyosundur bakmaya devam et cnmm bugun yarin yakalarsinnnnnnn hadi bakalim boll sanss:)))

İşte nolur nolmaz diye elimde test varken erken başladım.. son iki gündürde 2 tane deniyodum öğlen ve akşam şeklinde artık teke düşüp akşam 5 civarı yapiym bari bakalım belkide bu ay yumurtlamam yoktur...

ben kacar PISICANLARR midem cok kotu oldu yaaaa birakiyorum ben bu incir kurunu son 6 gun ama dayanmicammmm cok agriyoo midemmm ve surekli kusturuyo beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

offfffffffffffffffffffffffffff

mide fesatı geçirceksin yaw bırak şunları bi rahatla relax relaxxx biraz ara ver başka bişeylere başla, herkesin kapasitesi farklı şekerim zorlama kendini

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım adet günüm ü bekliyom bend edoktora gitcem 1 ay klomen kullandım geçen ay 12 sinde olmuştum bakalım bekliyorum

Kizlarrrr bu ayin 6 sinda ilk ovu testimi yapmisim baktim ovu topigine yazdigim güne

yani adetimin baslamasindan 16 gün sonra oluyor,ve hep negatif cikti iste dün aksam positif cikti.

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım adet günüm ü bekliyom bend edoktora gitcem 1 ay klomen kullandım geçen ay 12 sinde olmuştum bakalım bekliyorum

merhaba ben de bu ay ilk kez klomen kullandım. umarım sonuç olumlu olur. Benim doktorum 3. günümde başlattı ve 12. günü ultrasona çağırdı. Heyecanlıyım çünkü 1,5 senedir korunmuyoruz.

merhaba ben de bu ay ilk kez klomen kullandım. Umarım sonuç olumlu olur. Benim doktorum 3. Günümde başlattı ve 12. Günü ultrasona çağırdı. Heyecanlıyım çünkü 1,5 senedir korunmuyoruz.

hayırlısı olsun canım inş.gönlümüzün muradı tez zamanda gelir :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…