kizlar
bisey soracagim simdi dün aksam pozitif cikti ya ovu
ve biz bu sabah calistik,
bu aksam tekrar calissak mi yoksa yarin sabah mi yoksa yarin aksam mi????????????
canım bence sperm kalitesi açısından yarın sabah çalış derim zaten sperm vucutta 48 saat canlı kalabiliyor sorun yok yaniii :)
Kizlar
bisey soracagim simdi dün aksam pozitif cikti ya ovu
ve biz bu sabah calistik,
bu aksam tekrar calissak mi yoksa yarin sabah mi yoksa yarin aksam mi????????????
kızlar selam.. ben şimdi geldim eve kusura bakmayın annemlerde yazamadım.. testi yaptım bariz negatif çıktı yani süt beyaz.. ama bi kaç saat sonra çooooooook silik bişey çıkmış böyle yoğun ışıkta belli oluyo anca.. eşime gösterdim o da gördü ama her hangi bir tepki vermedik ikimiz de.. bekledikçe kimyasal reaksiyona uğruyormuş ondan olabilir...
kızlar selam.. ben şimdi geldim eve kusura bakmayın annemlerde yazamadım.. testi yaptım bariz negatif çıktı yani süt beyaz.. ama bi kaç saat sonra çooooooook silik bişey çıkmış böyle yoğun ışıkta belli oluyo anca.. eşime gösterdim o da gördü ama her hangi bir tepki vermedik ikimiz de.. bekledikçe kimyasal reaksiyona uğruyormuş ondan olabilir...
hayırlısı olsun alpellacım..regli günü geçmeden bişey demek doğru olmuyorbelki de vardır ama saklanıyordur, naza çekiyordur...
kimse yookk
slm listene alırsan ben geldim mart ayıyla ilgili başka biyerdeydim ama burası nı yeni gördüm ve kalabalıkmış
ben 8 haftalık bebişimi kürtajla aldırdım doctorum 6ay korunma vermişti ama ilkinde hemen olan bebiş 3aydır gelmedi buaydan umutluyum dicem ama 2aydır belirti varken buay hiç bişey yok kısmet artık
buarada tarih 21 mart ay
hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
yi geceler kızlar. yana yakıla araştırma yapıyorum nolur yardım edin bilen tecrübeli arkadaşlardan ufak da olsa bilgi almak istiyorum.
bebek istiyoruz. Adetim 6 martta başladı ve 7. Gün kan tahlilimin sonuçları bunlar. LÜtfen Yorumlarmısınız. Hastaneye cuma günü gitcem USG çekilecek. Online olarak öğrenebildim sonuçlarımı. Cumaya kadar içimi rahatlatmam gerek. neden olmuyor bebeğimiz sizce?
.........................................benim değerlerim /min / max
TSH..................................2,49 uIU/mL .....0,34/ 5,6
Estradiol...........................18,1
FSH..................................7,11
Prolaktin...........................15,78 ng\ml .......3,34 /26,72
LH.......................................10,14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?