MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Kizlar

bisey soracagim simdi dün aksam pozitif cikti ya ovu

ve biz bu sabah calistik,

bu aksam tekrar calissak mi yoksa yarin sabah mi yoksa yarin aksam mi????????????

slm kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum ıznınızle esımde varıkosel vardı 17 kasımda amelıyat oldu 17 subatta ılk degerlerımıze bakıldı sonuclar cok guzel artmıs dedı doktorumuz dogal yolla olabılır dedı bu ay cok umıtlendırdı benı yumurta takıbı yaptı bana 21 subatta adet oldum en son doktor yumurta takıbı yaptı bana bu ay pazartesi gunu yumurtamın bırı catlamıstı buarada cumartesı pazar ılıskı olsun demıstı doktorum pzt ılıskı yok salı guu tekrar demıstı yanı bugun carsamba gunu gecsın persembe gel dedı sormak ıstedıgım persembe gunu adetımın 24. gunu oluyor benım kanda cıkarmı acaba bunu merak edıyorum adetım 22 martta olmam gerekıyor 31 gunde oluyorum cunku

kizlar

bu aksam tekrar calissak mi yoksa yarin sabah mi yoksa yarin aksam mi????????????

canım bence sperm kalitesi açısından yarın sabah çalış derim zaten sperm vucutta 48 saat canlı kalabiliyor sorun yok yaniii :)

Kizlar

CNMCM iyi alistin sabah halvetlerineee:)))))))

sabah sabah enn mantiklisi icimden geceni soyliimmmm senin buay ISLEM TAMAMM hadi bakalim gozun aydin :)))))

kızlar selam.. ben şimdi geldim eve kusura bakmayın annemlerde yazamadım.. testi yaptım bariz negatif çıktı yani süt beyaz.. ama bi kaç saat sonra çooooooook silik bişey çıkmış böyle yoğun ışıkta belli oluyo anca.. eşime gösterdim o da gördü ama her hangi bir tepki vermedik ikimiz de.. bekledikçe kimyasal reaksiyona uğruyormuş ondan olabilir...

CNMMM ama erken yapiyosunuz o testleri kan ewet ama idrar erken vermiyo sonucu zaten cnmmm
sen peersembe kan vermeye en dogrusu o

hayırlısı olsun alpellacım..regli günü geçmeden bişey demek doğru olmuyor belki de vardır ama saklanıyordur, naza çekiyordur...

1riposte kullanıcısından alıntı

EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....

TATİLDE DENEDİK...

TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....

SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...

SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...

yazan : Pidilga

Baska topiktennn alinti :) calintidir :)

Hamile kalmanın en basit yolu :)
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....

hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....

bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık

tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi

EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....

TATİLDE DENEDİK...

TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....

SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...

SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...

DEVAMINIDA BULDUMMM

slm
merhaba arkadaşlar bunu bende duymuştum sağ tarafa yatarsanız oğlunuz olurmuş sol tarafa yatarsanızda kiziniz olurmus

calinti 2)))

aslinda mantiken dusunuce dogruuu bacaklari dikince 2 ayri yumurtaliga dogru ilerliyo ama bi tarafa yonlendirirsek daha kolay ve coklukla ulasiyorr
hmmmm

bide hangi yumurtaliktan yumurtladigimizi hissedersek hani hangi taraf agriyosa o atarafa yoleirsekkk dahada iyi olurr sanirimmm

diger topiklerdee SINSIRELLA gibi dolasip sizlerle paylasiyorummmm PISICANLAR |:)))))

bakalim hayirlisiiiii

Olucak olduktan sonra sag sol didkk hepsi hikayesi isin ama ne diyelimmm biz yapalim bize dusenleri gerisi Allaha emanet KADERRRR....

slm listene alırsan ben geldim mart ayıyla ilgili başka biyerdeydim ama burası nı yeni gördüm ve kalabalıkmış
ben 8 haftalık bebişimi kürtajla aldırdım doctorum 6ay korunma vermişti ama ilkinde hemen olan bebiş 3aydır gelmedi buaydan umutluyum dicem ama 2aydır belirti varken buay hiç bişey yok kısmet artık

buarada tarih 21 mart ay

hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

amin canım ekledim seni de...

OFF KIZLAR YA SONRADAN DA OLSA O GÖRDÜĞÜM 2. ÇİZGİ BENİ HEYECANLANDIRDI BAKIP BAKIP DURUYORUM VALLA :26: RABBİM HAYIRLISINI VERSİN... CUMA GÜNÜ TEKRAR TEST YAPCAM..

canım adetin 3.günü yaptırdıysan bu testleri lh yani yumurtlama ile ilgili olan holrmon yüksek biraz....bu hormon yüksek olunca yumurtllama olmuyor üzmek istemem ama benim drm bu değerlerle bana pko teshişi koydu hakkında hayırlısı olsun
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…