Esroşumm normaldir tatlım heralde kramplar rahim büyüyoooo :) Genede doktoruna sor için rahat etsin canımmmmmmmmmmmmmm
BENNN geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuckssssssssss
nasilsiniz PISICANLAR varmii bi gelisme bebis hamisss???????????????
ESRACIMMM seninnnn minnosss yerini duzenliyooooo ee bide buyuyooooo rahim ona uygun sekiller alip buyuyo ayy canimmm icindeee neler oluyooo simdiiiii :)))))
tabikiiii kramplar kasilmalar olucakkkkkk opuyorumm seniiii guzelll hamisssssss
dua etmeyi unutma bizeeeee sakinnnnnnnnnn
amin canım ekledim seni de...
OFF KIZLAR YA SONRADAN DA OLSA O GÖRDÜĞÜM 2. ÇİZGİ BENİ HEYECANLANDIRDI BAKIP BAKIP DURUYORUM VALLA :26: RABBİM HAYIRLISINI VERSİN... CUMA GÜNÜ TEKRAR TEST YAPCAM..
evet canım işte dayanamadım ya napıyım off neyse hayırlısı
arkadaslar merhaba benımdee sat 5 mart bat 31 mart benıde lısteye eklermısızzzz aanıza yenı katıldım
Kizlar
bisey soracagim simdi dün aksam pozitif cikti ya ovu
ve biz bu sabah calistik,
bu aksam tekrar calissak mi yoksa yarin sabah mi yoksa yarin aksam mi????????????
Merhaba...
Bilgisi olan varsa bişey sormak istiyorum. Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Adetim düzenlidir. 28 ya da 29 günde 1 olur. 29 şubatta reglim başladı. Her ihtimale karşı 8. günden itibaren ovulasyon testini yapmaya başladım. bugün 14. günüm hala çift çizgi yok hatta silik bile yok.. ama akıntılarım aşırı artmış durumda... Durum ne olabilir acaba bi fikriniz var mı?..
aslinda mantiken dusunuce dogruuu bacaklari dikince 2 ayri yumurtaliga dogru ilerliyo ama bi tarafa yonlendirirsek daha kolay ve coklukla ulasiyorr
hmmmm
bide hangi yumurtaliktan yumurtladigimizi hissedersek hani hangi taraf agriyosa o atarafa yoleirsekkk dahada iyi olurr sanirimmm
diger topiklerdee SINSIRELLA gibi dolasip sizlerle paylasiyorummmm PISICANLAR |:)))))
bakalim hayirlisiiiii
Olucak olduktan sonra sag sol didkk hepsi hikayesi isin ama ne diyelimmm biz yapalim bize dusenleri gerisi Allaha emanet KADERRRR....
slm kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum ıznınızle esımde varıkosel vardı 17 kasımda amelıyat oldu 17 subatta ılk degerlerımıze bakıldı sonuclar cok guzel artmıs dedı doktorumuz dogal yolla olabılır dedı bu ay cok umıtlendırdı benı yumurta takıbı yaptı bana 21 subatta adet oldum en son doktor yumurta takıbı yaptı bana bu ay pazartesi gunu yumurtamın bırı catlamıstı buarada cumartesı pazar ılıskı olsun demıstı doktorum pzt ılıskı yok salı guu tekrar demıstı yanı buguncarsamba gunu gecsın persembe gel dedı sormak ıstedıgım persembe gunu adetımın 24. gunu oluyor benım kanda cıkarmı acaba bunu merak edıyorum adetım 22 martta olmam gerekıyor 31 gunde oluyorum cunku
OFF KIZLAR YA SONRADAN DA OLSA O GÖRDÜĞÜM 2. ÇİZGİ BENİ HEYECANLANDIRDI BAKIP BAKIP DURUYORUM VALLA :26: RABBİM HAYIRLISINI VERSİN... CUMA GÜNÜ TEKRAR TEST YAPCAM..
Selam kızlar.2 ay oldu ben korunmayı bırakalı.3,5 yıllık evliyim.bat 15 mart.Dün gece inanılmaz bi baş dönmesi yaşadım.sabah kalktığımdada akşamki kadar olmasada dönüyordu.
Ay ne fena bişiymiş baş dönmesi:26:
Alpellammm, açar açmaz senin bu yazdığın gözüme ilişti. Benim bu ay yaptığım tümmmm testlerde heppp sonradan çıktı çizgi. Predictorle yaptım 3 saat sonra felan çıktı. Ama belliydi. Az önce tekrar bi test yaptım ilk bakışta belli diil ama dikkatli bakınca gene var orda bi çizgi, gölge gibii.. Ya bişi yoksa saatler sonrada olsa çizgi felan çıkmaz diye düşünüyorummm. Ya kalbim nası çarpıyor şuann. Gidip kan vermemek için çok zor tutuyorum kendimiii. Rüyamda bi kızım oluyordu, dünyalar güzeli... Eğer ben bu ay hamileysem, ki göğüslerime baktıkça emin olmaya başlıyorum. Çizgilerim hep sonradan çıktı alpellam. :18: Geç döllenmede böyle çıkabiliyor felan diye duydum bilemiyorum :18:
peri soko yine mi yaptın kızım test allah seni
bu ay ne kadar para verdin tüm testlere...
bu sefer nasıl test koy bakalım yine resmi....kesin var kızım sende bişeyyoksa bütün testler mi yanlış yaniii hepsimi sonradan çıkacak bişey olmasa bakalım bu sefer nasıl koy resmi
Alpellammm, açar açmaz senin bu yazdığın gözüme ilişti. Benim bu ay yaptığım tümmmm testlerde heppp sonradan çıktı çizgi. Predictorle yaptım 3 saat sonra felan çıktı. Ama belliydi. Az önce tekrar bi test yaptım ilk bakışta belli diil ama dikkatli bakınca gene var orda bi çizgi, gölge gibii.. Ya bişi yoksa saatler sonrada olsa çizgi felan çıkmaz diye düşünüyorummm. Ya kalbim nası çarpıyor şuann. Gidip kan vermemek için çok zor tutuyorum kendimiii. Rüyamda bi kızım oluyordu, dünyalar güzeli... Eğer ben bu ay hamileysem, ki göğüslerime baktıkça emin olmaya başlıyorum. Çizgilerim hep sonradan çıktı alpellam. :18: Geç döllenmede böyle çıkabiliyor felan diye duydum bilemiyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?