MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Esroşumm normaldir tatlım heralde kramplar rahim büyüyoooo :) Genede doktoruna sor için rahat etsin canımmmmmmmmmmmmmm

canım ay ne bileyim günde 4-5 kere kramp giriyo çok kötü oluyorum. kanama olsa sorun var dicem ama kanama yok Allaha şükür.inşallah dediğin gibidir.

idilga teşekkür ederim tatlım yaa. hiç unutur muyum sizi. hep dua ediyorum . baksana pıtırcık 15.000 kat büyümüş döllenmeden sonra
yarın doktora gidicem kalp atışlarını duymaya. inşallah sorun yoktur. ve sorcam bu krampları yine de . iyice rahatlasın içim.

kızlarrrr bu arada listeyi güncelleyin yaaa. kimleri kaçırdım acaba hepsini okuyamıyorumm

amin canım ekledim seni de...

OFF KIZLAR YA SONRADAN DA OLSA O GÖRDÜĞÜM 2. ÇİZGİ BENİ HEYECANLANDIRDI BAKIP BAKIP DURUYORUM VALLA :26: RABBİM HAYIRLISINI VERSİN... CUMA GÜNÜ TEKRAR TEST YAPCAM..

evet canım işte dayanamadım ya napıyım off neyse hayırlısı

günaydın canım..ya işte dayanamayıp yapıyoruz testleri ama napalım bir umut erken öğrenmek için...bak ben ilkini 4 gün önce belli belirsiz çizgiyle öğrenmiştim ama şimdi korkuyorum..bir sürü belirtilerim var ama belkide psikolojik:26::26: takma kafana inşallah regl olmayıp cuma günü burda bize çooook güzel haberler vereceksin...

günaydın kızlarrrrr...
nasılsınız bakalım....eşimde dün akşamdab beri sende bir değişiklik var falan diyor bana yoksa test yaptın bana mı söylemiyorsun diyor..elimde 1 tane test var ve bundan haberi var en son testi gösterdim de ikna ettim yapmadığıma...

ovulasyon testine yinede pek güvenme canımcım.sen 2 günde bir çalışmalara devammm. kimisi adet biter bitmez yumurtlarmış.bu zamanda gebe kalanlara erken döllenme deniyor.
kimisi adete 2 gün kala yumurtlarmış bunada geç döllenme diyor. ve çevremde bi hayli çok böyle durum.düzenli adet görenlerde bile olabiliyormuş bu durum ... mutlaka 14. gün flan değil yani. kişiden kişiye değişiyor.. hadi hayırlısı

Günaydın kızlar.... Ovulasyon testleriyle gebeliğin öğrenilmesi doğru mu gerçekten? ne zaman yapmalıyız? cevap lütfen.. bu ay için sabirsizlanıyorum...
Sitede cevap yazılmıyor pek herhalde. Sorumun cevabını bilen yok mu aranızda?

Son düzenleme:

İDİLGA cım bende şöyle duydum
yatağa sağdan girip sağ tarafta ilişkiye girersen erkek
soldan olursa kızzz...
ay bizde buldukta bamyalısını - fıstıklısını arıyoz dimi amaaaaaa...
allah hayırlısını versinde ( tabi gönlümüzden geçende olursa daha ii olur dimi ama)

hayır canım henüz çıkmaz. moralin bozulur sonra.. adete 4 gün kala 18 martta falan kanda çıkar...
hadi inşşş

Selam kızlar.2 ay oldu ben korunmayı bırakalı.3,5 yıllık evliyim.bat 15 mart.Dün gece inanılmaz bi baş dönmesi yaşadım.sabah kalktığımdada akşamki kadar olmasada dönüyordu.
Ay ne fena bişiymiş baş dönmesi:26:

OFF KIZLAR YA SONRADAN DA OLSA O GÖRDÜĞÜM 2. ÇİZGİ BENİ HEYECANLANDIRDI BAKIP BAKIP DURUYORUM VALLA :26: RABBİM HAYIRLISINI VERSİN... CUMA GÜNÜ TEKRAR TEST YAPCAM..

ALPELLACIM hiç bozma moralini bu sabah yapsaydın ilk idrarrında çıkardı çok silik milik bişi...
ilk idrarda hcg daha fazla ya...
bende 4 gün kala yapmıştım çıkmamıştı. ama ben dedim bu test yanılıyooo, ben gebeyimmm... kızımda erken çıkmıştı ya bundada öyle olur demiştim. ama bir gebelik diğerini tutmazmışşş...
içinde varsa minicik bir his, yanılmazsın canım...

baş dönmesi bendede oldu canım adetime 1 hafta kala ara ara ... inş hamişsindir... kasık ağrın varmı canım. adet olcakmış gibi.. en büyük belirti bu bence

herkese günaydıınnn...polycim ne güzel hamilesin ve bırakmadın bizi...

bende sayfaya bakmadan işe başlayamıyorum

sonunda ovulasyon siparişi verdim...haftaya görecek miyim bakalım yumurtlamayı....

Hafta başında vardı kasık ağrım biraz.Midem bulanıyo ama ben onu saymıyorum çünkü benim midem normaldede çok hassas sürekli bulanır:))hayatımın bi parçası gibi saolsun
Bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah.Aslında bebek konusunda hazır olup olmadığımdan emin değilim hala ama yaş beklemiyor:) genç anne olmaktada fayda var,tabi Allah nasib ederse.

Alpellammm, açar açmaz senin bu yazdığın gözüme ilişti. Benim bu ay yaptığım tümmmm testlerde heppp sonradan çıktı çizgi. Predictorle yaptım 3 saat sonra felan çıktı. Ama belliydi. Az önce tekrar bi test yaptım ilk bakışta belli diil ama dikkatli bakınca gene var orda bi çizgi, gölge gibii.. Ya bişi yoksa saatler sonrada olsa çizgi felan çıkmaz diye düşünüyorummm. Ya kalbim nası çarpıyor şuann. Gidip kan vermemek için çok zor tutuyorum kendimiii. Rüyamda bi kızım oluyordu, dünyalar güzeli... Eğer ben bu ay hamileysem, ki göğüslerime baktıkça emin olmaya başlıyorum. Çizgilerim hep sonradan çıktı alpellam. :18: Geç döllenmede böyle çıkabiliyor felan diye duydum bilemiyorum :18:

peri soko yine mi yaptın kızım test allah seni
bu ay ne kadar para verdin tüm testlere...
bu sefer nasıl test koy bakalım yine resmi....kesin var kızım sende bişey yoksa bütün testler mi yanlış yaniii hepsimi sonradan çıkacak bişey olmasa bakalım bu sefer nasıl koy resmi

Selam ciciişşşş Evet ben test manyağı oldum. Ya ne oluyor biliyor musun. Alpellama da böyle oldu bence, çokkkk hafifi bişe çıkıyo ama gözle görünmez şekilde biz onu farketmiyoruz başta, sonra test kuruyunca belirginleşiyor diye biliyorum. Şuan ben zor görüyorum fotoda çıkmaz, kuruyunca belirginleşirse koyarımmmm Kaldı 3 günnnnnnnnn Normalde artık göğüslerimin inmesi gerekirdiiiiii, tam tersi dokunamıyorum şuan. Ve etrafındaki areola resmen kocaman olduu. AMA SAKIN RESİM KOYMAMI İSTEME

Son düzenleme:

senin reglin ne zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…