günaydın hanımlar nasılsınız
senin reglin ne zaman.
Günaydın canımmm, ben bomba gibiyimm, sen nasılsınn? Çalışmalara devam mı, bat mı bekliyorsunn?
3 gün sonra canım
günaydınn kızlarrrrbenim kasıklarıma kramplar giriyo bazen sağ bazen sol,karnımda da bıçak gibi ağrılar oluyo ara ara...özellikle akşamları da hemen uyuyup gidiyorum.galiba belirtiler uydurmaya başladım ne dersiniz?
3 gün sonra canım
Gunaydin kizlar..
Bu gece sag kasiklarim cok agirdi,geberip gidecegimi sanmistim,agri kesici icip ancak uyudum. bilmiyorum bebege ne kadar zararli
ayyy canım güzel haberlerini bekliyoruzzzz !!
bu belirtileri ben de yaşamıştım. özellikle uyku ! Aman Allahım o nasıl bir yorgunluk halsizlik uyuma isteği... ölüyordum uyku diye... inşallah hamişsindir tatlım. iyi haberlerini yaz bize.
Esra, biz seninle ayni gun mu hamile kaldik,altyazina baktimda.. senin sat kac???ayyy canım güzel haberlerini bekliyoruzzzz !!
bu belirtileri ben de yaşamıştım. özellikle uyku ! Aman Allahım o nasıl bir yorgunluk halsizlik uyuma isteği... ölüyordum uyku diye... inşallah hamişsindir tatlım. iyi haberlerini yaz bize.
merhabalar
bende 3aydır ilacı içmeyi bıraktım 15martta regl olmam gerekiyo normalde 3-4 gün önce olurum ama bu ay gelmedi ve acayip heveslendirdi bu beni testi nezaman yapsam net bişi görürüm ve bat süresi geçince mi net belirtiler görülür yardımcı olur musunuz?
Esra, biz seninle ayni gun mu hamile kaldik,altyazina baktimda.. senin sat kac???
bende insallah bebesimi 5.11.2012
HEMEN test yap canım....hadiiiiii güzel hab erlerini bekliyoruz.......
Esra, biz seninle ayni gun mu hamile kaldik,altyazina baktimda.. senin sat kac???
bende insallah bebesimi 5.11.2012
yaaa sen hamileisin ne güzel....ve lütfen öyle cümleler kurma bir daha...yazık bebişe.....
agrimin ne kadar siddetli oldugunu yazmak istedim sadece.
bugun randevum var,insallah kesemizi gorecez.
hala goremedik cunku.
doktor gec dollenme olabilir diyor,hayirlisi bakalim
2 haftadir stres icindeyim.
degerlerim yukseliyor ama kese yok.
en son 5 gun once bakmisti,inssallh bugun goruruz.
bana dua edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?