MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

günaydınn kızlarrrr benim kasıklarıma kramplar giriyo bazen sağ bazen sol,karnımda da bıçak gibi ağrılar oluyo ara ara...özellikle akşamları da hemen uyuyup gidiyorum.galiba belirtiler uydurmaya başladım ne dersiniz?

Günaydın canımmm, ben bomba gibiyimm, sen nasılsınn? Çalışmalara devam mı, bat mı bekliyorsunn?

tşkler canım bende iim.çalışmalara devam.ya yanlız benim netteki hesaplara göre dün ovulasyon günümdü.değerlendiremedim.canım biraz sıkkın.hep salıya odaklanmıştım.şimdi sanki bütün ayım boşa gitmiş gibi hissediyorum pufff

3 gün sonra canım

ayyy canım güzel haberlerini bekliyoruzzzz !!

bu belirtileri ben de yaşamıştım. özellikle uyku ! Aman Allahım o nasıl bir yorgunluk halsizlik uyuma isteği... ölüyordum uyku diye... inşallah hamişsindir tatlım. iyi haberlerini yaz bize.

Gunaydin kizlar..
Bu gece sag kasiklarim cok agirdi,geberip gidecegimi sanmistim,agri kesici icip ancak uyudum. bilmiyorum bebege ne kadar zararli

inşallah canım,psikolojim bozuldu düşünmekten dua et lütfen hepimizde bi an önce olalım.sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş

merhabalar
bende 3aydır ilacı içmeyi bıraktım 15martta regl olmam gerekiyo normalde 3-4 gün önce olurum ama bu ay gelmedi ve acayip heveslendirdi bu beni testi nezaman yapsam net bişi görürüm ve bat süresi geçince mi net belirtiler görülür yardımcı olur musunuz?

Esra, biz seninle ayni gun mu hamile kaldik,altyazina baktimda.. senin sat kac???
bende insallah bebesimi 5.11.2012

HEMEN test yap canım....hadiiiiii güzel hab erlerini bekliyoruz.......

yaaa sen hamileisin ne güzel....ve lütfen öyle cümleler kurma bir daha...yazık bebişe.....

agrimin ne kadar siddetli oldugunu yazmak istedim sadece.
bugun randevum var,insallah kesemizi gorecez.
hala goremedik cunku.
doktor gec dollenme olabilir diyor,hayirlisi bakalim
2 haftadir stres icindeyim.
degerlerim yukseliyor ama kese yok.
en son 5 gun once bakmisti,inssallh bugun goruruz.
bana dua edin kizlar

Merhabalar gününüz güzel olsun

BATtaşlarım asis ,ışılışıl38 ,bluegirl1 durumlar nasıl acaba şimdiden belirti başlar mı ki benim gibi hüsnü kuruntu yapanlar var mı.. Gördüğüm kadarıyla ışılışıl38 canım sende benim gibi acaba mı demekten zihnen yorgun düşmüşsün belli :26: İnş bu hissettiklerimiz psikolojimizin bize bir oyunu değildir. Ders çalışmam lazım çalışamıyorum ne işe ne derse odaklanabiliyorum. Buraya girmemem lazım kısa bir süreliğine ama yine de dayanamıyorum batı benimle olanların durumu nasıl hamile var mı , bende bişey var mı bunları düşünmekten bir şey yapamamaz oldum. Hakkımızda hayırlısı

bana da kramp giriyor sürekli yaa. içimi rahatlatamıyorum bir türlü. keseyi görünce haber ver bize. ben de yarın kalbii dinlicem bebişimin inşallah.
sen sıkma canını dua et bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…