benim 29 ocak,o zaman benim 4 kasim mi oluyor:)30 ocakbenim de 5 kasım inşallahh. ayy inanmıyorum yaa kısmete bak :)
benim 29 ocak,o zaman benim 4 kasim mi oluyor:)
canim senin degerlerin kac ve kesenizi gordunuz mu,ben hala goremedim.. sstres icindeyim
nasil stres yapmayim ben yaaa??? baksana siz kalp duymaya gidiyorsunuz,biz kessemizi bile goremedik offff.bana da kramp giriyor sürekli yaa. içimi rahatlatamıyorum bir türlü. keseyi görünce haber ver bize. ben de yarın kalbii dinlicem bebişimin inşallah.
sen sıkma canını dua et bol bol.
Günaydın kızlar
size bi sorum olacaktı yumurtlama döneminde karnıma adet sancısı gibi sancı olur herzaman.
Bu sancı yumurtladım, yumurtluyorum, yumutayacağım hangisine işarettir.
Pek umudum yok ama ilerleyen aylarda ona göre doktora gidip yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum
agrimin ne kadar siddetli oldugunu yazmak istedim sadece.
bugun randevum var,insallah kesemizi gorecez.
hala goremedik cunku.
doktor gec dollenme olabilir diyor,hayirlisi bakalim
2 haftadir stres icindeyim.
degerlerim yukseliyor ama kese yok.
en son 5 gun once bakmisti,inssallh bugun goruruz.
bana dua edin kizlar
ayy yazını okuyunca kalbim hopladı yerindençok istekliyim ama ya olmadıysa diyede endişeleniyorum biraz daha bekliyim diyorum
Günaydın kızlar
size bi sorum olacaktı yumurtlama döneminde karnıma adet sancısı gibi sancı olur herzaman.
Bu sancı yumurtladım, yumurtluyorum, yumutayacağım hangisine işarettir.
Pek umudum yok ama ilerleyen aylarda ona göre doktora gidip yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum
ben yumurtluyorum diyorum gerçi benim yanıldığım bildiğime yetmez. çok anlasaydım bu işlerden bir yıldır uğraşmazdım bebek için
bana o sancı ilişkiden sonra girdi canım.ve 3 gün sürdü. çok şiddetliydi.adet olcak gibiydim... ben döllenmeye yorumlamıştım. çünkü normalde yumurtlarkende falan hiç öle ağrım olmazdı...
canım senin adet kaç günde bir oluyordun yumurtlama takibi yaptın mı
öle deme canım yaa bizim 2 yıl olacak bende anlamıyorum napıyım :))
29 günde bir oluyordum.ilk adet tarihimden itibaren 15. günde bir kez ilişkiye girdim. yumurtlama takibi yapmadım. hafta sonu eve gidebiliyoruz.o güne denk geldiiii..
Merhabalar gününüz güzel olsun
BATtaşlarım asis ,ışılışıl38 ,bluegirl1 durumlar nasıl acaba şimdiden belirti başlar mı ki benim gibi hüsnü kuruntu yapanlar var mı.. Gördüğüm kadarıyla ışılışıl38 canım sende benim gibi acaba mı demekten zihnen yorgun düşmüşsün belli :26: İnş bu hissettiklerimiz psikolojimizin bize bir oyunu değildir. Ders çalışmam lazım çalışamıyorum ne işe ne derse odaklanabiliyorum. Buraya girmemem lazım kısa bir süreliğine ama yine de dayanamıyorum batı benimle olanların durumu nasıl hamile var mı , bende bişey var mı bunları düşünmekten bir şey yapamamaz oldum. Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?