MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Günaydın kızlar

size bi sorum olacaktı yumurtlama döneminde karnıma adet sancısı gibi sancı olur herzaman.
Bu sancı yumurtladım, yumurtluyorum, yumutayacağım hangisine işarettir.
Pek umudum yok ama ilerleyen aylarda ona göre doktora gidip yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum

bana da kramp giriyor sürekli yaa. içimi rahatlatamıyorum bir türlü. keseyi görünce haber ver bize. ben de yarın kalbii dinlicem bebişimin inşallah.
sen sıkma canını dua et bol bol.
nasil stres yapmayim ben yaaa??? baksana siz kalp duymaya gidiyorsunuz,biz kessemizi bile goremedik offff.
sen ne zaman gordun keseyi,degerlerin kacti

Ben yumurtluyorum diyorum gerçi benim yanıldığım bildiğime yetmez. Çok anlasaydım bu işlerden bir yıldır uğraşmazdım bebek için

bi sorun çıkmazsa bugün merhaba der annesine minik kese

bana o sancı ilişkiden sonra girdi canım.ve 3 gün sürdü. çok şiddetliydi.adet olcak gibiydim... ben döllenmeye yorumlamıştım. çünkü normalde yumurtlarkende falan hiç öle ağrım olmazdı...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar nasılsınız hamile haberleri yok mu hamile arkadaşların yazılarını okudukça bian önce hamile kalmak istiyorum daha bata var bekleyemiyorum bian önce zaman geçse test falan yapsam..hamileyim arkadaşlar desem keşke

ayyyyyçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi o elindeki testi yapppppp yapppp yapppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

bana o sancı ilişkiden sonra girdi canım.ve 3 gün sürdü. çok şiddetliydi.adet olcak gibiydim... ben döllenmeye yorumlamıştım. çünkü normalde yumurtlarkende falan hiç öle ağrım olmazdı...

canım senin adet kaç günde bir oluyordun yumurtlama takibi yaptın mı

öle deme canım yaa bizim 2 yıl olacak bende anlamıyorum napıyım :))

Sorma ya diyorum ki biz bu işi yanlış yapıyoruz ama o yanlış nerden kaynaklanıyor bulamıyoruz. amuda kalkıp mı yapsak yoksa başka yöntemi var da biz bilmiyoruz cahilane davranıp rastgele atışmı yapıyoruz anlamıyorum ki millet ilk denemede olmadı iki de tutturuyoruz ay hadi birlikte hamile kalalım dediğim insanlar doğurdu da kucaklarına bile aldılar. Bense ay sağımda bir seyirme var aha şimdi solda, karnımda şiş ve gergin gaz değilse bebek kesin, ay midem mu bulandı acaba başım mı dönüyor ne göğüslerim de sanki hafiften sızlıyor gibi kandırıp duruyorum kendimi

29 günde bir oluyordum.ilk adet tarihimden itibaren 15. günde bir kez ilişkiye girdim. yumurtlama takibi yapmadım. hafta sonu eve gidebiliyoruz.o güne denk geldiiii..

ne güzel yaa ilk ilişkide olmuş.denk gelmediği için allah yardım etmiş ne mutlu sana allah sağlıkla doğmayı nasip etsin canım

canım bizde 1 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyorrr herşeyi bebişe yoruyorum,rüyalarımı uykumu ağrılarımı...ama belirtiler için erken gibi gelio,napıcam bilmiyorum.sen doktora gitmiş miydin,herhangi bi tedavi gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…