MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım reglının bıtmesıyle değil başladıgı gunden sayılır ozaman 9. gundesın yumurtlama olabılırr

doğru diyosun canım... zaten değerlendiriyoruz da bu kadar erken olmazdı... demek ki önümüzdeki 1 hafta 10 gün önemli benim için...

canım reglının bıtmesıyle değil başladıgı gunden sayılır ozaman 9. gundesın yumurtlama olabılırr

sağol canım içimi ferahlattın... inşALLAH beklediğim belirtidir...

esraacım olabılır belkı erken yumurtluyordur 9.gundeymış

bi de bişey sorucam kızlar... ovulasyon döneminde ağır iş yapmamak mı gerekiyor? bebek tutunamıyormuş diyolar... anlam veremedim :44:

bugun 27.gundesın sanırım normalde kaç gunde bır oluyosun ınşallah gelmiştir bebişinn dua ett

canım ben 34 günde bir oluyorum.... eşim şubatta hep korundu artık bebek istemiyormuş ama ben son bir kez daha doğurmak istiyorum erkek -kız ne olursa hayırlı olsunda 9-10 mart gibi adet bekliyorum bu ay yumurtlamamı tespit edince kaçamak yapacam ben prezervatifi delmeyi bile düşündüm o derece istiyorum yani.....gözümü kararttım...1 yıldır istiyorum eşim nuh diyo peygamber demiyo inat yetermiş bu kadar...ona göre ...sanki kendisi uğraşıyor. ..taşıyor. ..doğuruyor... .acıları o çekiyor o yüzden bu topiklerin uğuruna inandığım için ben de geleyim dedim....işallah sizlerinde güzel habelerini duyarız burada...ben rahim hazır olsun diye 6 ay önce sogan kürü yaptım bu ayda 5 şubattan bu yana civanperçemi içtim iltihap döktüm bir sürü marta kendimi hazır hissediyorum hayırlısıyla...

inşallah canım hayırlısı olsun bırkez daha dedıgıne göre çocuk var galıba sende darısı başımııza

inşallah canım ovulasyon testlerındede herkes bişe dıyo o yok ııı dııl bu ııı dıe kafam karıştı benım iiidiye bıldıgımız markalarda sılık çıkıomuş napsamkııı

canım karışmak istemem fakat burda duyuyoruz okuyoruz.. eşi hamileliğini istemediği için bir sürü sorun yaşayan çiftler var.. bence eşini tatlı bir dille ikna et. rızası olsun... çünkü biz hamilelik dönemlerimizde çok hassas oluyoruz... bir de prezervatifi delicem demişsin ee hamile kalırsan nasıl oldu bu çocuk demez mi?? sakin kafayla düşün ve ikinizinde ortak kararıyla olsun çocuğunuz... hakkınızda hayırlısı....

bi de bişey sorucam kızlar... ovulasyon döneminde ağır iş yapmamak mı gerekiyor? bebek tutunamıyormuş diyolar... anlam veremedim :44:

ben hiç bilmiyorum canımda nasıb ya bazen oluyo kılını kıpırdatmıyosun tutmuyo kımılerını bag bahçede çalııyo tutuyo..emın olan bırı cvp verır herhalde

bende bilmiyorum canım... daha önce hiç denemedim... küçük bir yerde yaşıyoruz ve de eczane bize uzak biraz... şimdilik kendi yöntemlerimle idare etmeye çalıcam... internetten alsam bu aya zaten yetişmez... o gelene kadar kritik günlerim biter

Evet öyle söylentiler var canım. Ben bol su içmek gerektiğini duymuştum bide. Biz tedbirimizi alalımda takdir Allahın arkadaşım.
Canım eşin ikna olacak gibiyse konuşmayı dene. Bebek konusunda bi taraf istemeyince insan gebe kalarak bi hata yaptığı hissine bile kapılabiliyor. Bide bi taraf istemeyince nedense hep onun fikri ağır basıyor. Sende istediğini söyle tatlı tatlı, özendir, ikna olucaktır... iNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLUR HERŞEYYY

Ben predictor kullandım bu ay. Kopkoyu çıktı 2. çizgi. Control kısmındaki çizgiden bile daha koyuydu

yok kız hayırlısıyla bi hamile kalyım söylerim deldim diye hamile kalınca kesinlikle doğuracağımı bilir iş kalabilmekte .....geç hamile kalıyorum ben ilkinde 2 yıla yakın diğerinde 10 ay uğraştım ilaç kullandım... nerdeyse hergün çalışırdık buna rağmen geç oldu bu sefer ayda bir defa yumurtlama günümde olcak zor ki zor......dua etmekten başka yapacak çarem yok :18:

Son düzenleme:

5 lı test yettımı canım sana bana yetmez gıbı gelıyo ıkı pakette pahalı oluyoo bıyandanda bebiş için deger dıyorum ama bu hafta okadra çok doktora gıdıp test yptırdımkı adamada yazık dıyorumm

kızlar adetın 10.cu gununde çalışmalara başlayın dedı doktor 14.gune kadar hergun sonrasında bırgun arayla dedı sız ne dıyorsunuz her yerde farklı yazıyoo

Canım bende geçen ay aldım daha 5 tane var içinde. Ben tam yumurtladığımı anladığım gün ( uzayan akıntı ve yumurtalık sancısı) yaptım. Takip için gün aşırı yapmak gerekmiş, çizgi çıkana dek. Ama benim ilk yaptığımda çıktığı için tekrardan yapmadım. 4 tane kaldı şimdi. Artık yumurtladğımı anladığım için yapmam sanırım. İnşallah gerekte kalmaz Bende fiyatını bilmeden almış bulundum ama daha uygunlarıda var sanırım canım ggde felan

kızlar adetın 10.cu gununde çalışmalara başlayın dedı doktor 14.gune kadar hergun sonrasında bırgun arayla dedı sız ne dıyorsunuz her yerde farklı yazıyoo

Bencede başla canım. Ben bu ay adetin 9. günü yumurtladım, çalışmalar yavaşladı artık bakalım sat:18 Mart

Son düzenleme:

senin kendi dr un mu canım? mesela benim reglim 5 yada 6 gün sürüyor.. bittikten sonra 3-4 gün daha mı beklemek gerekiyormuş.. :44: spermlerin kaliteli olması açısından mı acaba?

27 subata adet oldum bugun 5.gunum daha vaktım var... akıntın çokmu belırgındı daha önce hiç dıkkat etmemiştim oyuzden yumurtlamıyorum dıye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…