Sorma ya diyorum ki biz bu işi yanlış yapıyoruz ama o yanlış nerden kaynaklanıyor bulamıyoruz. amuda kalkıp mı yapsak yoksa başka yöntemi var da biz bilmiyoruz cahilane davranıp rastgele atışmı yapıyoruz anlamıyorum ki millet ilk denemede olmadı iki de tutturuyoruz ay hadi birlikte hamile kalalım dediğim insanlar doğurdu da kucaklarına bile aldılar. Bense ay sağımda bir seyirme var aha şimdi solda, karnımda şiş ve gergin gaz değilse bebek kesin, ay midem mu bulandı acaba başım mı dönüyor ne göğüslerim de sanki hafiften sızlıyor gibi kandırıp duruyorum kendimi
tünaydınnnnnnnnnn alpelladan haber varmı kızlar. dün akşam test yapacaktı
bana o sancı ilişkiden sonra girdi canım.ve 3 gün sürdü. çok şiddetliydi.adet olcak gibiydim... Ben döllenmeye yorumlamıştım. çünkü normalde yumurtlarkende falan hiç öle ağrım olmazdı...
DEVAMINIDA BULDUMMM
slm
merhaba arkadaşlar bunu bende duymuştum sağ tarafa yatarsanız oğlunuz olurmuş sol tarafa yatarsanızda kiziniz olurmus
calinti 2)))
Sonradan çizgi beliriyosa negatif mi olmuş oluyo peki?
canım bizde 1 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyorrrherşeyi bebişe yoruyorum,rüyalarımı uykumu ağrılarımı...ama belirtiler için erken gibi gelio,napıcam bilmiyorum.sen doktora gitmiş miydin,herhangi bi tedavi gördün mü?
İDİLGA cım bende şöyle duydum
yatağa sağdan girip sağ tarafta ilişkiye girersen erkek
soldan olursa kızzz...
ay bizde buldukta bamyalısını - fıstıklısını arıyoz dimi amaaaaaa...
allah hayırlısını versinde ( tabi gönlümüzden geçende olursa daha ii olur dimi ama)
tşkler canım bende iim.çalışmalara devam.ya yanlız benim netteki hesaplara göre dün ovulasyon günümdü.değerlendiremedim.canım biraz sıkkın.hep salıya odaklanmıştım.şimdi sanki bütün ayım boşa gitmiş gibi hissediyorum pufff
hayır canım henüz çıkmaz. moralin bozulur sonra.. adete 4 gün kala 18 martta falan kanda çıkar...
hadi inşşş
Merhabalar gününüz güzel olsun
BATtaşlarım asis ,ışılışıl38 ,bluegirl1 durumlar nasıl acaba şimdiden belirti başlar mı ki benim gibi hüsnü kuruntu yapanlar var mı.. Gördüğüm kadarıyla ışılışıl38 canım sende benim gibi acaba mı demekten zihnen yorgun düşmüşsün belli :26: İnş bu hissettiklerimiz psikolojimizin bize bir oyunu değildir. Ders çalışmam lazım çalışamıyorum ne işe ne derse odaklanabiliyorum. Buraya girmemem lazım kısa bir süreliğine ama yine de dayanamıyorum batı benimle olanların durumu nasıl hamile var mı , bende bişey var mı bunları düşünmekten bir şey yapamamaz oldum. Hakkımızda hayırlısı
Tünaydın asisimmmmm, alpellamın önce negatifti ama bi süre sonra çizgi belirdiii. Bendede hep böyle oluyor bu ayyy. Kuruyunca çizgi belirginleşio sanırımm. Yoksa hiçbişe çıkmaz sonuçtaaa. İmşallah vardır alpellamda bebişşşşşşşşşşşşşşşş
Gidip kan vermemk için çok zor tutuyorum kendimiii :18::18::18: Biri bana dur desin.
CNMCM iyi alistin sabah halvetlerineee:)))))))
sabah sabah enn mantiklisi icimden geceni soyliimmmm senin buay ISLEM TAMAMM hadi bakalim gozun aydin :)))))
yarın sabah canımmmm...
stopppppppppppppppppppppppppppppp
cuma günü test yaptır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?