MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

tünaydınnnnnnnnnn alpelladan haber varmı kızlar. dün akşam test yapacaktı

aynen bende böyle düşünüyorum bazen biz mi yanlış bişiler yapıyoruz diyorum millet yanlışlıkla hamile nasıl kalıyo biz uğraş allah uğraş yaparken

tünaydınnnnnnnnnn alpelladan haber varmı kızlar. dün akşam test yapacaktı

Tünaydın asisimmmmm, alpellamın önce negatifti ama bi süre sonra çizgi belirdiii. Bendede hep böyle oluyor bu ayyy. Kuruyunca çizgi belirginleşio sanırımm. Yoksa hiçbişe çıkmaz sonuçtaaa. İmşallah vardır alpellamda bebişşşşşşşşşşşşşşşş

bana o sancı ilişkiden sonra girdi canım.ve 3 gün sürdü. çok şiddetliydi.adet olcak gibiydim... Ben döllenmeye yorumlamıştım. çünkü normalde yumurtlarkende falan hiç öle ağrım olmazdı...

benim normalde de oluryo heray böle ama bilemiyorum ki yumurta bu ağrıdan öncemi gelir sonra mı şu eşimin sorunlarını bi halledelim inş. Doktora gidip takip yaptırıcam ozaman bu sancılarımı baz alırım öle giderim diyorum
hamilelik nasıl bi duygu polypoly inş rabbim isteyen herkese nasip eder

DEVAMINIDA BULDUMMM

slm
merhaba arkadaşlar bunu bende duymuştum sağ tarafa yatarsanız oğlunuz olurmuş sol tarafa yatarsanızda kiziniz olurmus

calinti 2)))

sırtüstü yatarsam ikizim olurmu acaba :))))))). ben hep ayaklarımı yarım saat diktikten sonra popomun altına yastık koyup sırtüstü uyuyorum geceleri. :))))))))

Hem battaş hem kaderdaşız anlaşılan , bende senin gibi her şeyi bebeğe yoruyorum ama 1 yıldır her ayım hüsranla sonuçlandı, Canım ben doktora gidiyorum tüp bebek merkezine başvurdum. Bütün tetkiklerim yapıldı , çikolata kistim vardı ama o da adetle birlikte vücudumdan gitmiş çapı çok küçülmümş yani bebeğe engel değil bu her kadında olacak boyutta dedi doktorum. Hormonlarımda ve rahim filmimde bir sıkıntı çıkmadı her şey temiz çok şükür, bu ayı bize bıraktı rahim filminden sonra gebe kalma olasılığı arttığı için ama eğer bu ayda hamile kalamazsam , yumurta takibine başlanacak yani tedavi görüyorum canım anlaşılan bizim çabamız yeterli olmuyor yardımsız olmayacak bu iş en büyük yardımcımız Allah ama o da işte doktorları falan vesile kılacak sanırım, İnşallah bu ay Rabbim ol derde olu verir hepimiz hamile kalırız

ben çok anormal şeyler yapıyorum herhalde sağdan soldan girmiyorum ortadan :)))))))))) enlemesine :))))))))))

bende ovu günümü kaçırmıştım canım. o gece olamadı. sinirden ağlamıştım. eşimde çok üzüldü ((((((
ama bir önceki ve bir sonraki gün oldu :)))

Merhaba...Bende aynı sen gibi ilk denememde hamile kalmıştım fakat 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi atmadığı için kürtaj oldum 4 şubatta ve bu ay tekrar çalışmalara başlayacağız. Hayırlısı neyse o olsun bakalım bu ay gelcekmi bebişimiz inşallah gelir

sat: 10 Mart

hayır canım henüz çıkmaz. moralin bozulur sonra.. adete 4 gün kala 18 martta falan kanda çıkar...
hadi inşşş

tesekkurler cnm ole yapayım artık gercı hıc umıdım yok buaydan bazen bısey oluyo umıtlenıyorum sonra gene umutsuzluk doluyo ıcıme

bir iki belirti var gibi. ama daha erken bizim için bence. 23 mart cuma regli günüm. eğer kırmızı kartı görmezsem 2 gün daha bekleyip 26 mart ptesi kan testi yaptırıcam. inşallah kırmızı kartı görmem. tabi sizlerde görmezsiniz inşallah.

sende belirti varmı medmuscum ???

alpellanın hamiş olmasını çok istiyorum Perisoko. bu topiği alpella açtı inşallah ona uğurlu ve hayırlı gelir.
bazı belirtilerde yaşıyordu. inşallah doğru belirtilerdir. idrar testi için erkendi bence. beklemek zor ama azıcık daha sabretsin 3 güncük daha güzel sonuçları alacaktır inşallah :))

CNMCM iyi alistin sabah halvetlerineee:)))))))

sabah sabah enn mantiklisi icimden geceni soyliimmmm senin buay ISLEM TAMAMM hadi bakalim gozun aydin :)))))

Ay kiz yok yaaa inanamam

olsa mucize olur.......

yarın sabah canımmmm...

oldu canim sabah

ve ben sirtimin altina yastik koydum ve 45 dakika falan bacaklar yukarida ve belimin altinada yastikla uzandim.

ve sonra yastikla yine destekleyerek kalcamin altini, 5 dakikadan fazla hem sag hem sol tarafta uzandim.

NASILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

yaa kizlar cok merak ediyorumm,topik bilem acmistim,ama yine sorayim!

Gögüslerde degisiklik olmak zorundami ilk dönemde?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…