- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
Hem battaş hem kaderdaşız anlaşılan , bende senin gibi her şeyi bebeğe yoruyorum ama 1 yıldır her ayım hüsranla sonuçlandı, Canım ben doktora gidiyorum tüp bebek merkezine başvurdum. Bütün tetkiklerim yapıldı , çikolata kistim vardı ama o da adetle birlikte vücudumdan gitmiş çapı çok küçülmümş yani bebeğe engel değil bu her kadında olacak boyutta dedi doktorum. Hormonlarımda ve rahim filmimde bir sıkıntı çıkmadı her şey temiz çok şükür, bu ayı bize bıraktı rahim filminden sonra gebe kalma olasılığı arttığı için ama eğer bu ayda hamile kalamazsam , yumurta takibine başlanacak yani tedavi görüyorum canım anlaşılan bizim çabamız yeterli olmuyor yardımsız olmayacak bu iş en büyük yardımcımız Allah ama o da işte doktorları falan vesile kılacak sanırım, İnşallah bu ay Rabbim ol derde olu verir hepimiz hamile kalırız
yaa kizlar cok merak ediyorumm,topik bilem acmistim,ama yine sorayim!
Gögüslerde degisiklik olmak zorundami ilk dönemde?????
aynen bende böyle düşünüyorum bazen biz mi yanlış bişiler yapıyoruz diyorum millet yanlışlıkla hamile nasıl kalıyo biz uğraş allah uğraş yaparken
bir iki belirti var gibi. ama daha erken bizim için bence. 23 mart cuma regli günüm. eğer kırmızı kartı görmezsem 2 gün daha bekleyip 26 mart ptesi kan testi yaptırıcam. inşallah kırmızı kartı görmem. tabi sizlerde görmezsiniz inşallah.
sende belirti varmı medmuscum ???
Gidip kan vermemk için çok zor tutuyorum kendimiii :18::18::18: Biri bana dur desin.
ben çoktaaannn gitmiştim. o kadar teste para verceğine keşke kan testi yapsaydın, sonucu görüncede çığlık atıp hamişimmmm deseydinde moral olsaydın arkadaşlarımıza....3 gün var adete .kesin kanda çıkarrr seninnn...
Huffff dayanamıyorum amaaaaaaa 3 gün var adetime çıkmaz mııııııııııııııııııı2 3 saate çıkarmış sonuçççççççç
Valla artık ya herro, ya merro. Gidiyorum KAN VERMEYEEEEEEEEEEEEEBugünki testte de var silik çizgi. Bu şekilde 2 gün daha geçiremem. Varsa bi an önce h issetmek istiyorum o duyguyu.
Valla artık ya herro, ya merro. Gidiyorum KAN VERMEYEEEEEEEEEEEEEBugünki testte de var silik çizgi. Bu şekilde 2 gün daha geçiremem. Varsa bi an önce h issetmek istiyorum o duyguyu.
hayır ya bende 3 hamileliktede hiç değişiklik olmamıştı. ama kimilerinde ilk belirti ordan oluyormuş.
tünaydınnnnn herkeslere mutlu mutlu bir gün mutlu mutlu haberler inşallahhhh
Huffff dayanamıyorum amaaaaaaa 3 gün var adetime çıkmaz mııııııııııııııııııı2 3 saate çıkarmış sonuçççççççç
Bu iş ancak kocalarımıza yarıyor. Ben her ay üzülünce üzülme önümüzdeki ay daha canla başla çalışırız olur. Hatta farklı deneyelim her seferinde hangi pozisyonda hamile kalacağın belli olmaz diye içten sinsi bir gülümseme oluyor benim kocada hissediyorum bunu
Ben iki gün daha bekleyemem valla idrar testini günümde yaparım hatta erken bile yapabilirim. Kan içinde bekleyebilirim iki gün belki o da
Canım benim için her şey belirti hani istiyorum ya güldüm , ağladım, oturdum kalktım , gözüm seyirdi bunları bile belirtiden sayabiliyorum ama kuvvetli gördüklerimi söyleyeyim. Geçen ay ben rahim filmi çekildi, filmden sonra karnımın alt kısımlarında inanılmaz bi dolgunluk gerginlik garip bir hal vardı ne eğilebiliyordum ne ani hareket edebiliyordum kanamayla bu sıkıntıdan kurtulmuştum. Şimdi buna benzer bir hal var yani dolgunluk hissi, sonra ara ara batmaya benzer durumlar oluyor, sol kasığımda daha fazla bu batma hissi haaaa birde en olmadık insanlar beni rüyasında görüyor onu da belirtiden sayabilir miyiz nolur nolur noluuuuuuuur
sendekiler neler :26:
tünaydınnnnn herkeslere mutlu mutlu bir gün mutlu mutlu haberler inşallahhhh
Ay kiz yok yaaa inanamam
olsa mucize olur.......
oldu canim sabah
ve ben sirtimin altina yastik koydum ve 45 dakika falan bacaklar yukarida ve belimin altinada yastikla uzandim.
ve sonra yastikla yine destekleyerek kalcamin altini, 5 dakikadan fazla hem sag hem sol tarafta uzandim.
NASILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Gidiyorum yaaa gidiyorum işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee polymmmmm.Kızlar dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ooofff heyecan yaptım çok fena hemen giyinip gidiyorum. Yarım saate felan gelirimmmmmmmmmmmmmmm, bayılıcam
süpersin..sendende umutluyum bu ay
tünaydin tatlim,ne uykusu bu?
Gidiyorum yaaa gidiyorum işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee polymmmmm.Kızlar dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ooofff heyecan yaptım çok fena hemen giyinip gidiyorum. Yarım saate felan gelirimmmmmmmmmmmmmmm, bayılıcam
Gidiyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr hazırlandımmmm, 4 gibi çıkar sonuç, eve gelince bi banyo yapıp ortalığı toplayıp gelicezzzzzzz, burda olunnnn bayılırım heyecandannnn, çok korkuyorum ilk kez kan vericem gebelik için. Hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, bayılcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görüşürüz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?