Gidiyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr hazırlandımmmm, 4 gibi çıkar sonuç, eve gelince bi banyo yapıp ortalığı toplayıp gelicezzzzzzz, burda olunnnn bayılırım heyecandannnn, çok korkuyorum ilk kez kan vericem gebelik için. Hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, bayılcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görüşürüz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay ne ola tatlim yaaaaaaaaaaa bekliyoruz,calismalarada devam,ama ben umut edemiyorum,yaaaaaaaaaaaaaaaaa düsünsene ben anne mi olacam???????????[/QUOTE
olacaksın canım inşallahhhh Rabbim büyük hepimize nasip edeceğine inanıyorum ben.. hadi gül biraz :))
Üç bayan ve üç erkeğin iş icabı trenle bir seyahate çıkmaları gerekir. Tren garına giderler. Üç bayan 3 bilet aldığı halde erkekler tek bilet alır. Bayanlar bunun sebebini sorduklarında erkekler: - Bekleyin ve görün, derler. Trene binerler ve tren hareket ettikten bir süre sonra üç erkek kalkıp hep beraber trenin tuvaletine girerler. Biraz sonra kondüktör gelir ve üç bayandan üç bileti alır. Tuvaletin önünden geçerken kapıyı tıklatıp: - Bilet lütfen, der. Kapı açılır ve bir el bileti uzatır. Bayanlar bunu görürler. Taktiği kapmışlardır. Dönüş yolculuğu için yine gara giderler. Bayanlar bu sefer tek bilet almışlardır. Erkekler ise hiç bilet almaz. Bayanlar yine şaşırıp sebebini sorduklarında Erkekler yine bekleyip görmelerini söylerler. Bir sure sonra yolculuk başlar. Önce bayanlar kalkıp tuvalete girer. Ardından da erkekler karşısındaki tuvalete. Kondüktörün gelmesine yakın bir erkek çıkıp karşı kapıyı tıklar ve: - Bilet lütfen, der. Açılan kapıdan bir el bileti uzatir. Bileti alan erkek diğer tuvalete geri girer.
doynk!
slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var bugünde dr gittim ve sonuçlarımı aldım polikistik over çıktı dr bana flagyl ,tarlusal ve diane 35 verdi kullanan var mı[/QUOTE
yardım edecek kimse yok galiba teşekkürler kızlar
canım sen adetin 3.günü gidip mi kontrol oldun polikistik over teşhisi hangi testle belli oluyorslm kızlar yardımınıza ihtiyacım var bugünde dr gittim ve sonuçlarımı aldım polikistik over çıktı dr bana flagyl ,tarlusal ve diane 35 verdi kullanan var mı[/QUOTE
slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var bugünde dr gittim ve sonuçlarımı aldım polikistik over çıktı dr bana flagyl ,tarlusal ve diane 35 verdi kullanan var mı
canım sen adetin 3.günü gidip mi kontrol oldun polikistik over teşhisi hangi testle belli oluyor
ultrasonda çıkıyor flagyl diye bi ilaç verdi 10 gün içip adet olcam ve 3. günü gidip hormon testi yaptırcam ama çocuk sahibi olma planları baya ertelendi çünkü diane kullancam
slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var bugünde dr gittim ve sonuçlarımı aldım polikistik over çıktı dr bana flagyl ,tarlusal ve diane 35 verdi kullanan var mı[/QUOTE
canım kusura bakma ama inan polikistik over ile ilgili hiç bir bilgim yok.
ama bu sitede polikistik over adında açılmış eminim birsürü konu vardır onları bul yardımcı olurlar sana
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/141726-pkolu-hanimlarin-paylasim-alani.html
yukarıdaki linki tıklayabilirsin
hamile olmadığın için o kisler küçülsün diye vermiştir o ilaçları. hamile olsaydın doğuma kadar ilaç vermiyor. bana öle yapmıştı. doğumla almıştı. polikistik over kisi olupta gebe kalan çok var ben dahil. hiç takma canımm kafana. benim kis çok riskli bi bölgedeydi üstelik... ama geneli temiz çıkıyor .. hiç endişe yokkkk... üzüntü yokkkk .... umut var... bide seni çok sefiorum unutmaaaa
hamile olmadığın için o kisler küçülsün diye vermiştir o ilaçları. hamile olsaydın doğuma kadar ilaç vermiyor. bana öle yapmıştı. doğumla almıştı. polikistik over kisi olupta gebe kalan çok var ben dahil. hiç takma canımm kafana. benim kis çok riskli bi bölgedeydi üstelik... ama geneli temiz çıkıyor .. hiç endişe yokkkk... üzüntü yokkkk .... umut var... bide seni çok sefiorum unutmaaaa
Bende de polikistik var doktor yasmini bırakıp 6ay denememi söyledi daha hiç bi tedavi görmedim normal yoldan deniyoruz oyüzden bende endişeliyim çok duydum bende kendiliğinden hamile kalanı polikistik olupta sende de öyle mi oldu nasıl gelişti süreç canım
bende ovu günümü kaçırmıştım canım. o gece olamadı. sinirden ağlamıştım. eşimde çok üzüldü((((((
ama bir önceki ve bir sonraki gün oldu :)))
Canlarımmmm kanımı verdimmm, banyomu yaptım, kahvemi pişirdim geldiim, heyecandan bayılabiliriimm, 2,5 saat onra çıkar dediler, 1 saat gitti kaldı 1,5 saattt oofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Canlarımmmm kanımı verdimmm, banyomu yaptım, kahvemi pişirdim geldiim, heyecandan bayılabiliriimm, 2,5 saat onra çıkar dediler, 1 saat gitti kaldı 1,5 saattt oofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Hayırlısı olsun inşşşş pozitif çıkar
İçini ferah tut her şey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?