İnşallar kızlarrr , inşallahh hakkımızda hayırlısı neyse o olsunnn. Ellerim titriyor yazarken. Nasıl bir heyecanmış bu. Allahım isteyen herkese verir inşallah....
Evetttttt hemde çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, ilk kez yaşıyorummmmmmmmmmmm umarım sonucu da güzel olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.ayy bu bekleyiş çok heyecanlı.inş hayırlı haberlerle gelirsin canım
oyyyy hadi canım bugünde senin bebişi beklemeye başlayalımmmm.çok heyecanlıyımmmmmmmmmm
Canlarımmmm kanımı verdimmm, banyomu yaptım, kahvemi pişirdim geldiim, heyecandan bayılabiliriimm, 2,5 saat onra çıkar dediler, 1 saat gitti kaldı 1,5 saattt oofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Evetttttt hemde çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, ilk kez yaşıyorummmmmmmmmmmm umarım sonucu da güzel olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Offf inşallahhh esram yaaaaaaaa ni yanım kesin var yor bi yanım yok diyorrrr, daha ilk deneme üzülmicem olmazsa dedim ama şuan nası korkuyorum anlatamam negatif çıkar diyee, kendimi o kadar şartladımkiiii. Hakkımda hayırlısı diyorum ama durduramıyorum işte kendimiii, hamileyim diye haykırmak istiyorum 1,5 saat sonraaaaaaaaaaaa
Canlarımmmm kanımı verdimmm, banyomu yaptım, kahvemi pişirdim geldiim, heyecandan bayılabiliriimm, 2,5 saat onra çıkar dediler, 1 saat gitti kaldı 1,5 saattt oofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Saol canım benimmmmmmmmm inşalla hepimiz için çok çok güzel olsunnnnnnnnnnncanım bizde senin gibi bekliyoruz sabırsızlıkla, herşey çooook güzel olsunnn
Evet canım şuan bende öyleym çok iyi anlıyorum seni. Nası açıcam gelince bilemiyorummmmmmmmaminnn canım inşallah.. ben de senin gibiydim hatırlıyosan. korkuyordum valla sonuca bakmayahadi inşallah yaaa.
Ayyyy evet canımmm sağolun heyecanıma ortak olduğunuz içinnnnnnnnnnnnnnnhadi inşallahhhhhhhh inşallahhh hepimiz heycanla bekliyoruz anladığım kadarıyla)))
perisokocum interneti yeni açtım az çok ıkudum sayfaları canım benim biliyorumki çok heyecnlısın inşallah rabbim gnlündekini verir bu gün sana yeni hamişimiz sen olursun sıra gelincede bende bağrırım inşallah hamişim diyee
inşallah pozitif çıkar canım dua ediyorum senin için
Ayçaaaaaaaaaaaaaaaa Alpellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siz nerdesinizz bayılcam burda heyecandannnnnnnnnnnnnnnnnn
oyyyy hadi canım bugünde senin bebişi beklemeye başlayalımmmm.çok heyecanlıyımmmmmmmmmm
Bende de polikistik var doktor yasmini bırakıp 6ay denememi söyledi daha hiç bi tedavi görmedim normal yoldan deniyoruz oyüzden bende endişeliyim çok duydum bende kendiliğinden hamile kalanı polikistik olupta sende de öyle mi oldu nasıl gelişti süreç canım
BENDE ÖNCEDEN VARMIŞ. BEN BİLMİYORDUM.derken hamiş olunca dr a gittim dr keseyi gördü. ama orda bi kis var dedi... eğer bu kıs bebekten çok büyürse bebeğin gelişimini engeller dedi. heray gel ölçelim dedi.ilk aylar biraz büyüdü.dr o kisti çok önemsiyordu, bana çaktırmaasada, onu daha çok ölçüyordu.derken bebişim 2 aydan sonra o kiste fark attı büyüdddüüüüü bebişim... tabi o ara düşük riskimde vardı.bebişim o kiste yaslanıp düşmesini engellemiş o kis. dr um öle dedi... ondan sonra o kistimi sevmeye başladım. bi ilaç falan vermedi. doğumdada parça alıp patalojiye gönderdiler temiz çıktı... herşeyde bi hayır aramak lazım... gebeliğe engel falan diil.
gebeliğe en büyük engel STRESSSSS , ÜZÜNTÜ....
Bende düşüp bayılcam şimdiiii 12:30da verdim 2,5 saat sonra çıkar dediler 3te çıkması lazım dediklerine göre yani çok az kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııPerisoko canımmm saat kaçta alacaksın sonucu :18::18::18::18: çok heyecanlııııııı
hadi perisoko şenlendir şurayı yoksa ben masamın üstünde uyuyup kalıcam. Şuan evde olmayı ne kadar çok isterdim ya battaniyeyi üzerime çekip uyusam dışarda yağmur hadiiiiii ne zaman çıkacak sonuçlar :97:
Adetim 6marttı canım. Ben 8. gün kan vermiş oldum. Bu zamanlarda da yüksek çıkarmı acaba? araştırmalarıma göre herkes Adetin 3. günü değerlerine göre yorumlamış. benim 8. gün.
Perisoko canım seni 335K.D asker yarenlrinden hatırlıyorum. İnşallah hamilesindir. İyi haberlerini bekliyorum bende:)
çıkmıştır o sonuçlar...
Hep iki saat derlerde 1.5 saatte çıkıyor. Her ihtimale karşı extra biraz zaman koyuyorlar. Hadi koşta al gel sonucunuuuu
bizde halaya başlayalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?