MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

İnşallar kızlarrr , inşallahh hakkımızda hayırlısı neyse o olsunnn. Ellerim titriyor yazarken. Nasıl bir heyecanmış bu. Allahım isteyen herkese verir inşallah....

canım benim yaaaa ben inanıyorum ki o silik çizgiler boşuna değil, Rabbim yüzünü güldürsün en hayırlısından evlat nasip etsin bize de , anne olmayı isteyipte yıllarca bebeğinin yolunu gözleyenlere bu heyecanı tatdırsın

ayy bu bekleyiş çok heyecanlı.inş hayırlı haberlerle gelirsin canım
Evetttttt hemde çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, ilk kez yaşıyorummmmmmmmmmmm umarım sonucu da güzel olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
oyyyy hadi canım bugünde senin bebişi beklemeye başlayalımmmm.çok heyecanlıyımmmmmmmmmm

Offf inşallahhh esram yaaaaaaaa ni yanım kesin var yor bi yanım yok diyorrrr, daha ilk deneme üzülmicem olmazsa dedim ama şuan nası korkuyorum anlatamam negatif çıkar diyee, kendimi o kadar şartladımkiiii. Hakkımda hayırlısı diyorum ama durduramıyorum işte kendimiii, hamileyim diye haykırmak istiyorum 1,5 saat sonraaaaaaaaaaaa

Canlarımmmm kanımı verdimmm, banyomu yaptım, kahvemi pişirdim geldiim, heyecandan bayılabiliriimm, 2,5 saat onra çıkar dediler, 1 saat gitti kaldı 1,5 saattt oofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım bizde senin gibi bekliyoruz sabırsızlıkla, herşey çooook güzel olsunnn

aminnn canım inşallah.. ben de senin gibiydim hatırlıyosan. korkuyordum valla sonuca bakmaya hadi inşallah yaaa.

Canlarımmmm kanımı verdimmm, banyomu yaptım, kahvemi pişirdim geldiim, heyecandan bayılabiliriimm, 2,5 saat onra çıkar dediler, 1 saat gitti kaldı 1,5 saattt oofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

hadi inşallahhhhhhhh inşallahhh hepimiz heycanla bekliyoruz anladığım kadarıyla )))

perisokocum interneti yeni açtım az çok ıkudum sayfaları canım benim biliyorumki çok heyecnlısın inşallah rabbim gnlündekini verir bu gün sana yeni hamişimiz sen olursun sıra gelincede bende bağrırım inşallah hamişim diyee

inşallah pozitif çıkar canım dua ediyorum senin için

canım bizde senin gibi bekliyoruz sabırsızlıkla, herşey çooook güzel olsunnn
Saol canım benimmmmmmmmm inşalla hepimiz için çok çok güzel olsunnnnnnnnnnn
aminnn canım inşallah.. ben de senin gibiydim hatırlıyosan. korkuyordum valla sonuca bakmaya hadi inşallah yaaa.
Evet canım şuan bende öyleym çok iyi anlıyorum seni. Nası açıcam gelince bilemiyorummmmmmmm
hadi inşallahhhhhhhh inşallahhh hepimiz heycanla bekliyoruz anladığım kadarıyla )))
Ayyyy evet canımmm sağolun heyecanıma ortak olduğunuz içinnnnnnnnnnnnnnn

Çok heyecanlıyım arkadaşım çooook inşallah güzel haberler veririm sizeeeeeeeee, sizler için dua edicem bol bol hamişsem. Hamişlerin duası kabul olurmuşşşş

Ayçaaaaaaaaaaaaaaaa Alpellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siz nerdesinizz bayılcam burda heyecandannnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayçaaaaaaaaaaaaaaaa Alpellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siz nerdesinizz bayılcam burda heyecandannnnnnnnnnnnnnnnnn

canımcım dularım ve kalbim seninle ben şimdilik çıkıyorum am gelicem geldiğimde bu sayfa senin hamilelik haberinle canlanmış olur inşallah:))

oyyyy hadi canım bugünde senin bebişi beklemeye başlayalımmmm.çok heyecanlıyımmmmmmmmmm

esra cım sende mide bulantısı falan varmı canımmmm.. Benim karnımın içinde tekme atıyo sanki. Tabiki gerçek değil. Damar hareketleri büyük olasılıkla. Ama karnımda bişiler oluyoooo... Herhalde yer buluyo kendine

hadi perisoko şenlendir şurayı yoksa ben masamın üstünde uyuyup kalıcam. Şuan evde olmayı ne kadar çok isterdim ya battaniyeyi üzerime çekip uyusam dışarda yağmur hadiiiiii ne zaman çıkacak sonuçlar :97:

Perisoko canımmm saat kaçta alacaksın sonucu :18::18::18::18: çok heyecanlııııııı
Bende düşüp bayılcam şimdiiii 12:30da verdim 2,5 saat sonra çıkar dediler 3te çıkması lazım dediklerine göre yani çok az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Yaaaa medmusumm inşallah şenlendiririm yaaaaa , hayırdır bu uyku isteği felannnnnn ya inşallah bu topikteki herkesin bu ay hamilelik haberlerini alırızz inşallahhhhhhhhhhhh 3te çıkcak canmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canımmmmm şansa baaakkkk, geçen sene asker bekliyorduk şimdi bebiş bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz Çok sevindim seni gördüğümeee AlxFam inşallahhh güzel haberler alırız sendende. Kan sonucun çıktı mı kaç çıktııı hamile misin yoksaaaaaaaaa

Son düzenleme:
çıkmıştır o sonuçlar...
Hep iki saat derlerde 1.5 saatte çıkıyor. Her ihtimale karşı extra biraz zaman koyuyorlar. Hadi koşta al gel sonucunuuuu
bizde halaya başlayalımmmm

çıkmıştır o sonuçlar...
Hep iki saat derlerde 1.5 saatte çıkıyor. Her ihtimale karşı extra biraz zaman koyuyorlar. Hadi koşta al gel sonucunuuuu
bizde halaya başlayalımmmm

Mail atcaklar polymmmmmmmmmmm açık mailim bakıp duruorum her saniye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…