MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Ya kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz, korkuyorummm beni yalnız bırakmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :2:

Ayçaaaaaaaaaaaaaaaa Alpellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siz nerdesinizz bayılcam burda heyecandannnnnnnnnnnnnnnnnn

Ya kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz, korkuyorummm beni yalnız bırakmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :2:

geçen sene asker bekle gel teskereeee gel teskereee derken şimdi de gel bebeğimm gel bebeğimmmmmmm...ben sana inanıyorum çıkacakkkk çıkacak.....sen sin bence....

bombaaaaa şok şok şoookkkkkk markete gittim çıktım yandaki poliklinkte kan verdimmmmmmmm ama bir yanım yokk bir yanım diyor....kızımı uyuttum geldim bilgisayrı açtım haberi veriyorum size....
yarım saate çıkacak sonuç ...ama çok mu erken verdim acaba..çıkmazsa naparım yaa:26::26:

Ayyyyy ayçammmmmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm son yarım saat ikimizde aynı anda hamiş haberleri alalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Şuan heyecanımı ikiye katladınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm çıkar çıkaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr çok fena oldum şuuuuaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sakin ol kızzzzzz allah seni naapmasın yaa heyecana baaakkkk bende3 heyecanlandım yemin ederimmm
Alxfammmm napim yaaa çok fenayımmmmmmmmmmmm hahahahahhah inş sende en kısa zamanda hamiş kalırsın canm asker arkadaşımmmmmmmmmmm
ya perisokoo hep senin yüzünden çookkkk tırsıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kıııızıııııııııım bende çok tırsıyorum şuuuannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :18::18::18::18: bayılcam heyecandan başım dönüyoooooooooooooooooooooooooooooo

12.45 verdim biraz önce aradım çıkmamış...kız 2,5 3 saatt dedi....inşallahh hayal kırıklığı yaşamayız erken yaptırıpppppppppppppppp
tırsıyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm

12.45 verdim biraz önce aradım çıkmamış...kız 2,5 3 saatt dedi....inşallahh hayal kırıklığı yaşamayız erken yaptırıpppppppppppppppp

sakin ol kızzzzzz allah seni naapmasın yaa heyecana baaakkkk bende3 heyecanlandım yemin ederimmm
Alxfammmm napim yaaa çok fenayımmmmmmmmmmmm hahahahahhah inş sende en kısa zamanda hamiş kalırsın canm asker arkadaşımmmmmmmmmmm

Kıııızıııııııııım bende çok tırsıyorum şuuuannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :18::18::18::18: bayılcam heyecandan başım dönüyoooooooooooooooooooooooooooooo

geldimmmmmmmmMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gunaydinnnnnnnnnnnn sporumu yaptimda geldimmmmm ennn enerjigindennn :))))

cnmmm benimmmm Tirsmaman icin sebeplerrrr :

1- bi kerem senin biz gibi heycan yapma hakkin yokkk cunkumm seninnnnn dunyaaaa guzelii kizcen varrrrrr :)))
2-icimden gelen ses der kiiii sen hamilesinnnnnnn
3-heee olmadi miiiiii amannnnnnnn mart daha bitmedikiiiii yine calisiriz yine calisirizzz:)))))

canimmm benimmm senin aileninnnnnnn yasaminin ve kaderinin hakkinda ennn hayirli olan ne ise o olsun

ama bendeee merakkkkkkkkkkkkkkkkk ettttttttttttiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadiii ara sorrr :))

Mail atcaklar polymmmmmmmmmmm açık mailim bakıp duruorum her saniye

Ara sen ara . Unuturlar falan... Arada sorrrr.. Ay kan şekerim düştü . Bi çikolata atiim azımaaa

ayyy canım geldim burdayım.çok uykum vardı, işyerinde masanın üzerinde kestirdim biraz. gece 10 saat uyudum bide. bebiş beni uyutuyor sürekli.

ya sen bi ara sor gerçekten.bak bana da ne kadar zaman sonra mail attılar. telde olumlu olduğunu söylediler ama.

Aradım henüz çıkmamış sonuççç çıkınca mail atcaklarrrrrrrrrrr. Offf elektrikler gittiii umarım hemen gelirrrr, bilgisayarın şarjı biterse mahvolurummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, Allahtan vınnla bağlanıyorummmmmmmmmmmmm

PERIIIIIIIIIII demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayy buna kalp malp dayanmaazzzzzzz hadii insallahhh pozitiff gelsinde kutlama yapalimmm hadiiiiii :)))))

aycaa ve peri hadiii sevindirinnn biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

DIDIDINDIDINDIDINDIDIN

AYYYY SON KAC DAKKKKKK?????????????/

aman deme yaaaa gelsin hemen elektrik.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…