Ya kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz, korkuyorummm beni yalnız bırakmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :2:
canım ben burdayım enazda senin kadar heycanlıyım :) bende istiyorum yaaaaa(((
Ayçaaaaaaaaaaaaaaaa Alpellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siz nerdesinizz bayılcam burda heyecandannnnnnnnnnnnnnnnnn
Canımmmmm şansa baaakkkk, geçen sene asker bekliyorduk şimdi bebiş bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzÇok sevindim seni gördüğümeee AlxFam inşallahhh güzel haberler alırız sendende. Kan sonucun çıktı mı kaç çıktııı hamile misin yoksaaaaaaaaa
Ya kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz, korkuyorummm beni yalnız bırakmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :2:
BENDE ÖNCEDEN VARMIŞ. BEN BİLMİYORDUM.derken hamiş olunca dr a gittim dr keseyi gördü. ama orda bi kis var dedi... eğer bu kıs bebekten çok büyürse bebeğin gelişimini engeller dedi. heray gel ölçelim dedi.ilk aylar biraz büyüdü.dr o kisti çok önemsiyordu, bana çaktırmaasada, onu daha çok ölçüyordu.derken bebişim 2 aydan sonra o kiste fark attı büyüdddüüüüü bebişim... tabi o ara düşük riskimde vardı.bebişim o kiste yaslanıp düşmesini engellemiş o kis. dr um öle dedi... ondan sonra o kistimi sevmeye başladım. bi ilaç falan vermedi. doğumdada parça alıp patalojiye gönderdiler temiz çıktı... herşeyde bi hayır aramak lazım... gebeliğe engel falan diil.
gebeliğe en büyük engel STRESSSSS , ÜZÜNTÜ....
ayy çok şeker ya nerden nereya kist işe bile yarıyomuş demek Allahın hikmeti yaa herşey
geçen sene asker bekle gel teskereeee gel teskereee derken şimdi de gel bebeğimm gel bebeğimmmmmmm...ben sana inanıyorum çıkacakkkk çıkacak.....sen sin bence....
bombaaaaa şok şok şoookkkkkk markete gittim çıktım yandaki poliklinkte kan verdimmmmmmmmama bir yanım yokk bir yanım diyor....kızımı uyuttum geldim bilgisayrı açtım haberi veriyorum size....
yarım saate çıkacak sonuç ...ama çok mu erken verdim acaba..çıkmazsa naparım yaa:26::26:
Alxfammmm napim yaaa çok fenayımmmmmmmmmmmm hahahahahhah inş sende en kısa zamanda hamiş kalırsın canm asker arkadaşımmmmmmmmmmmsakin ol kızzzzzz allah seni naapmasın yaa heyecana baaakkkkbende3 heyecanlandım yemin ederimmm
ya perisokoo hep senin yüzündençookkkk tırsıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ayyyyy ayçammmmmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm son yarım saat ikimizde aynı anda hamiş haberleri alalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Şuan heyecanımı ikiye katladınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm çıkar çıkaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr çok fena oldum şuuuuaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ayyyyy ayçammmmmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm son yarım saat ikimizde aynı anda hamiş haberleri alalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Şuan heyecanımı ikiye katladınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm çıkar çıkaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr çok fena oldum şuuuuaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Alxfammmm napim yaaa çok fenayımmmmmmmmmmmm hahahahahhah inş sende en kısa zamanda hamiş kalırsın canm asker arkadaşımmmmmmmmmmmsakin ol kızzzzzz allah seni naapmasın yaa heyecana baaakkkkbende3 heyecanlandım yemin ederimmm
Mail atcaklar polymmmmmmmmmmm açık mailim bakıp duruorum her saniye
Ara sen ara . Unuturlar falan... Arada sorrrr.. Ay kan şekerim düştü . Bi çikolata atiim azımaaa
geldimmmmmmmmMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydinnnnnnnnnnnn sporumu yaptimda geldimmmmm ennn enerjigindennn :))))
cnmmm benimmmm Tirsmaman icin sebeplerrrr :
1- bi kerem senin biz gibi heycan yapma hakkin yokkk cunkumm seninnnnn dunyaaaa guzelii kizcen varrrrrr :)))
2-icimden gelen ses der kiiii sen hamilesinnnnnnn
3-heee olmadi miiiiii amannnnnnnn mart daha bitmedikiiiii yine calisiriz yine calisirizzz:)))))
canimmm benimmm senin aileninnnnnnn yasaminin ve kaderinin hakkinda ennn hayirli olan ne ise o olsun
canım benim çooook sağol...hakkımızda hayırlısı ama ben yine de tırsıyorrrrruuuuuuuuummm..kızıma kardeş gelsin çok istiyorum...içim pır pır şuan...kocişe de söylemedim şimdi negatif çıkarsa üzülmesin diye....
ama bendeee merakkkkkkkkkkkkkkkkk ettttttttttttiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadiii ara sorrr :))
Aradım henüz çıkmamış sonuççç çıkınca mail atcaklarrrrrrrrrrr. Offf elektrikler gittiii umarım hemen gelirrrr, bilgisayarın şarjı biterse mahvolurummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, Allahtan vınnla bağlanıyorummmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?