MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

arkadaşlar bende pidilga gibi başka sayfadan çaldım aşağıdaki yazıları.

üstelik taptaze tam 12 dakika önce yazıldı sizlerle paylaşmak istedim mucuksssssss :))))))

herkeslere selam kızlar..rabbim evlat isTEYEN TÜM arkadaşlara hayırlı evlat versin...

Arkadaşlar bende bir zamanlar sizler gibi hayaller içindeydim veeee şuan paşamla klavyede yazı kavgası yapıyoruz..rabbime şükürler olsun mucizemi gönderdi...

kısaca hikayemi anlatayım ben 8 yıllık evliyim ...doktorlar sebepsiz infertilite teşhisi koydu ..veee tedaviler başladı..3 aşılama 1 tüp bebek..ama negatif hepsi...artık yorulmuştum...kürleri araştıryordum...1 sene tedaviye ara verdik...soğan kürü yapmaya karar verdim...ve başladım 3 gün içebildim sadece sonra incir kürü...onuda 5 gün ancak içmiştirim...diğer ay tüp bebek için gidecektik...kürü yaptığım ay tedaviye hazırlık yapıyorum evde temizlik dolba yiyecekler hazırlıyorum..tedaviden sonra yorulmayayım diye....

veeeeee adetimi bekliyorumki 3.gün gideceğiz eşimle...5 gün geçti ..ne yapsam bilmiyorum..karar verdim hastaneye gittim...garanti olsun diye kanda baktırdım...5 HAFTALIK HAMİLEYİM..RABBİM 8 HAFTA yaşamasını nasip etti düştü...aradan 6 ay geçti yine ümitlerim azalmaya başlamıştıki tekrar denedim soğan suyunu 4 gün...tekrar adetim geçti..veeeeeeeeeeee...

SONUÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ hamileyim..işte bu rabbimin mucizesi...gerek kalmadı tedaviye...önce rabbime sığının dua edin...sonra olmaz demeyin ...oluyorrrrrrrrrr....

şimdi ÖMERİME kardeş düşünüyorum...emmeyi bıraktı..bende 2. çocuğu yapmayı düşündük eşimle RABBİM kısmet ederse...
ömerim şuan 8 aylık rabbim kardeş nasip ederse doğana kadar 1,5 2 yaşında oluyor...beraber büyürler...

bende tekrar soğan kürü deneyeceğim..ne kaybederim....inşallah rabbim hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder....
AMİNNNNNNNNNNN.....

Online öğrenilmiomuş bebişkommm çıkınca mail atcaklarrrrrrrrrrrr, aayyyy heyecandan sürekli bişe gidiyorummmm. Hehhh elektifk geldiiii Allahım ne gerilim dolu bigün bugünnn bayılcammm birazdannnnnnnnnnnnnnnnn.

Anaaa geri gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Neler oluyyooooooooooo korkuyorummmmmmmmmmmmm hahahahahahh

Pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Topik tarihi birgün yaşıyooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ayça ve Periiii aynı anda kan tahlili sonucunu öğreniyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Elektrik geri geldi bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o da sapıttı benim gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inşallahhhhhhhhh ama :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: bekliyorum

En son ÖSS sınav sonucuma bakarken bu kadar heyecan yapmıştım sanırım..... AYCAAAAAAA Sakın bilgisayar başından ayrılmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, oooffffffffffff iyiki aynı gün yaptırdıkkkk, çok fenayım şuan.

Son düzenleme:

perisoko ve aycaece bende sizler adına heyecanlıyım inanın. mutfakta az işim var oraya bile gidemiyorum :)))

umarım güzel haberlerini alıcaz az sonraaaaaaaaaaa :))))

Alpellaaaa topik patlıyoooooooooooooo nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Asisim bırak işleriiiiii gitmeyiinnnn korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :2:

periiiii ayçaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi güzel haberler verin bize.
dua ediyorum size pc başındaaaaa
ayyyyy hadi valla
doğurcam şimdi

kaç saatin kaldı şimdiiiiiiiiiiiiii umarım en iyi haberi alırsın. değerin çok yüksek çıkar canım

ahanda 2 hamiş haberi süper olurrr....

periiiii ayçaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi güzel haberler verin bize.
dua ediyorum size pc başındaaaaa
ayyyyy hadi valla
doğurcam şimdi
Ayyy esram çok tatlısınnnnnnnnnnnn dur kızzz hahahahahahhahhahhah yaaa inşallah güzel haberler veririz canmmmmmmmmmmmmmm
kaç saatin kaldı şimdiiiiiiiiiiiiii umarım en iyi haberi alırsın. değerin çok yüksek çıkar canım

Asisim 3 dediler aradım az önce çıkmamış, çıkınca mail atcaklar gelir heralde birazdannnnnnnnnnnnn :18::18::18::18::18: off ben o maili nası açıcamm yaa

dus aldım bornozla pc başındayımmmmmmm ellerim ayaklarım buz tuttu dedim gidip duş alıp kendime geleyim....belime de resmen kramp girdi ya....bende aradım çıkmamış...saçımı kurutup yine arayacam:18:

bende ilk gece bukadar heyecan yaşamıştım herhalde... Leennn öldürdünüs beniiii

mousun bir tıkıyla açıcaksın canım çok basit :))))))))))
sonra bize güzel haberleri vereceksin.

aralık ayında bademciklerim şişmişti. antibiyotik kullanmadan kan testi yaptırayım hamiş olurum falan diye. test sonucunu yarın sabah alırısnız diyor bana 24 saat sonra. aaaaaaa olurmu dedim. çoğu hastanede 2 saatte çıkıyor. ilacımı alıcam bu teste göre hemen istiyorum dedim. siz eve gidin mail atalım dediler. tabi benim ateşim tavan yaptı (( eşim işten geldi bana bakıyor. aradık mail gelmedi telefonda söyleyin dedik. ne telefonda nede maille bilgi veremiyoruz yasak dediler. tlf kapatınca cinlerim tepeme çıktı. hamile olmadığımı biliyordum ama antibiyotik verince doktor ne olur ne olmaz diye yaptırmıştım.

bunu yapanda istanbul pendiktedki koskoca medicine hospital

hadi ama yaaaaaaaaaaa ne çıkmaz sonuçmuş meraktan uyuyamıyorum şurda kaçamak uyku yapayım dedim iki de bir noldu diye bakmaktan uyumak için doğan fırsatı değerlendiremiyorum

Esra cım duydunmu beni canım .
Miden bulanıyormu ???
Iştah ne durumda tabi kilo durumu.
Benim karnım çok şiş 5 aylık gebe gibiyim.ama sadece şişlik ve gaz var. Kilom aynı , göbüş bi dünyaaa.. Noldu banaaa

Yaaa inşallah canm benmm valla 3 dediler aradım hala yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Yoladadır diye düşünüyorummmm gelir birazdannn inşallahhhhh
Bende özel hastanede yaptırdım canm dandiklik çıkmasın diye. Kesin atıcaz dediler, yani öyle bişi olmaz heralde. Telefonda duymak istemiyorum mail istiyorummmmmmmmm
nolurrr duaaa ettttt nolurrrrr...

esra sende dua et bize......

Ya nası bişe bu heryerim titriyorr.... Arkadaşım inşallah güzel haberler alıcaz. off inşallah

nolurrr duaaa ettttt nolurrrrr...

esra sende dua et bize......

ediyorum tatlımm ediyorum yaaa. hadi inşallah inşallah Ya Rabbiimmmmmmm !

inşallah canım yaa.

bende ilk gece bukadar heyecan yaşamıştım herhalde... Leennn öldürdünüs beniiii

polyyyyy öldürdün beni gülmekten. ay nasıl bir cevap öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…