PERIIIIIIIIIII demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayy buna kalp malp dayanmaazzzzzzz hadii insallahhh pozitiff gelsinde kutlama yapalimmm hadiiiiii :)))))
aycaa ve peri hadiii sevindirinnn biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
DIDIDINDIDINDIDINDIDIN
AYYYY SON KAC DAKKKKKK?????????????/
Online öğrenilmiomuş bebişkommm çıkınca mail atcaklarrrrrrrrrrrr, aayyyy heyecandan sürekli bişe gidiyorummmm. Hehhh elektifk geldiiii Allahım ne gerilim dolu bigün bugünnn bayılcammm birazdannnnnnnnnnnnnnnnn.
Anaaa geri gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNeler oluyyooooooooooo korkuyorummmmmmmmmmmmm hahahahahahh
Pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Topik tarihi birgün yaşıyooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ayça ve Periiii aynı anda kan tahlili sonucunu öğreniyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Elektrik geri geldi bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o da sapıttı benim gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Alpellaaaa topik patlıyoooooooooooooo nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Asisim bırak işleriiiiii gitmeyiinnnn korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2:
Alpellaaaa topik patlıyoooooooooooooo nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Asisim bırak işleriiiiii gitmeyiinnnn korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2:
geçen sene asker bekle gel teskereeee gel teskereee derken şimdi de gel bebeğimm gel bebeğimmmmmmm...ben sana inanıyorum çıkacakkkk çıkacak.....sen Sin bence....
Bombaaaaa şok şok şoookkkkkk markete gittim çıktım yandaki poliklinkte kan verdimmmmmmmmAma bir yanım yokk Bir yanım Diyor....kızımı uyuttum geldim bilgisayrı açtım haberi veriyorum size....
Yarım saate çıkacak sonuç ...ama çok mu erken verdim acaba..çıkmazsa naparım yaa:26::26:
Ayyy esram çok tatlısınnnnnnnnnnnn dur kızzz hahahahahahhahhahhah yaaa inşallah güzel haberler veririz canmmmmmmmmmmmmmmperiiiii ayçaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi güzel haberler verin bize.
dua ediyorum size pc başındaaaaa
ayyyyy hadi valla
doğurcam şimdi
kaç saatin kaldı şimdiiiiiiiiiiiiii umarım en iyi haberi alırsın. değerin çok yüksek çıkar canım
en son öss sınav sonucuma bakarken bu kadar heyecan yapmıştım sanırım..... Aycaaaaaaa sakın bilgisayar başından ayrılmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, oooffffffffffff iyiki aynı gün yaptırdıkkkk, çok fenayım şuan.
Ayyy esram çok tatlısınnnnnnnnnnnn dur kızzz hahahahahahhahhahhah yaaa inşallah güzel haberler veririz canmmmmmmmmmmmmmm
Asisim 3 dediler aradım az önce çıkmamış, çıkınca mail atcaklar gelir heralde birazdannnnnnnnnnnnn :18::18::18::18::18: off ben o maili nası açıcamm yaa
bende ilk gece bukadar heyecan yaşamıştım herhalde... Leennn öldürdünüs beniiii
nolurrr duaaa ettttt nolurrrrr...
Esra sende dua et bize......
Yaaa inşallah canm benmm valla 3 dediler aradım hala yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiki hamile haberi ooffffffff nasıl moral olur valla benim gibi burdaki kızlaradaaaa...
Yemek yapcam kocam gelcek hadi açıklansın artık. Valla pc başından kalkamadım sizin yüzünüzdeeennnn
Kendiminkinde bayılırım heralde sizde böyle olduysam.. Dua okudum sizin için kızlar.. HAyırlı bebiş haberlerinizi bekliyorum
Bende özel hastanede yaptırdım canm dandiklik çıkmasın diye. Kesin atıcaz dediler, yani öyle bişi olmaz heralde. Telefonda duymak istemiyorum mail istiyorummmmmmmmmmousun bir tıkıyla açıcaksın canım çok basit :))))))))))
sonra bize güzel haberleri vereceksin.
aralık ayında bademciklerim şişmişti. antibiyotik kullanmadan kan testi yaptırayım hamiş olurum falan diye. test sonucunu yarın sabah alırısnız diyor bana 24 saat sonra. aaaaaaa olurmu dedim. çoğu hastanede 2 saatte çıkıyor. ilacımı alıcam bu teste göre hemen istiyorum dedim. siz eve gidin mail atalım dediler. tabi benim ateşim tavan yaptı(( eşim işten geldi bana bakıyor. aradık mail gelmedi telefonda söyleyin dedik. ne telefonda nede maille bilgi veremiyoruz yasak dediler. tlf kapatınca cinlerim tepeme çıktı. hamile olmadığımı biliyordum ama antibiyotik verince doktor ne olur ne olmaz diye yaptırmıştım.
bunu yapanda istanbul pendiktedki koskoca medicine hospital
esra sende dua et bize......
esra sende dua et bize......
Ayyy esram çok tatlısınnnnnnnnnnnn dur kızzz hahahahahahhahhahhah yaaa inşallah güzel haberler veririz canmmmmmmmmmmmmmm
Asisim 3 dediler aradım az önce çıkmamış, çıkınca mail atcaklar gelir heralde birazdannnnnnnnnnnnn :18::18::18::18::18: off ben o maili nası açıcamm yaa
bende ilk gece bukadar heyecan yaşamıştım herhalde... Leennn öldürdünüs beniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?