MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

HADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

ben baslatiyorummmmmmm oleyyoleyyoleyyyy yapicazzzzzzzzzz hadii::)))))
TRIBUN HAVASII ELLER HAVAYAAAAAAAAA AYCA VE PERI GOZLER SIZDEEEEEEEE pisicanlarrrrrrrr
ooooooo oley oley oleyyyy yapicuzzzzz:)))))))))

ooOOOOOOOOOOOOooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

malesef negatif kızlar...ama değeri sormadım... artık adetimi bekleyecem belki bir umut gelmezse yine yaparım...

neyse üstümü giyinip geleyim perisoko ile sevinelim inşallah...

malesef negatif kızlar...ama değeri sormadım... artık adetimi bekleyecem belki bir umut gelmezse yine yaparım...

canımmm hiç bozma moralini bebeğim. herşey mümkün. çok umut vermek istemiyorum sonradan üzülme diye ama inan bana neler neler duyduk. hiç ümidini kesme tatlım tamam mı? İnşallah en hayırlı zamanda en hayırlısından bir evlat verir Rabbim kucağına. moralini bozma sakın tatlım. bizi de üzersin bak.

malesef negatif kızlar...ama değeri sormadım... Artık adetimi bekleyecem belki bir umut gelmezse yine yaparım...

Neyse üstümü giyinip geleyim perisoko ile sevinelim inşallah...

üzülmek yok.değerin kaçmış canım. Daha ikinci denemeydiii. Dur bakalım daha .allahım gönlünüze göre versin inş. çalışmalara devam...

dualarım senle perisokocummm

Canım sen adet siklusunu iyi hesapladın mı. Değeri de sorsaydın keşke. Bekle kuzum adeti... Olmazsa diğer aya inşallahhh. Evindeki bebişinle mutlu ol, bak hiçbi sorunun yok anne olabiliyorsun. İnşallah tekrardan olucaksın canım....
Şimdi senden sonra benmde umudum azaldı... Of neden çıkmadı bu sonuç ya...

sakın üzülme moral çok önemli biliyorsun,son günlerde çok duyuyorsundur bunu ama bende demeden geçemem herşeyde vardır bir hayır,bizim için hayırlı zaman daha gelmedi belki de,Rabbim hepimize önce sabır sonra bebek versin inşallah

canım moralini bozma gün doğmadan neler doğar adet olmadığına göre umut hala var derim ben hem bu ay olmaması neyi değiştirir ki önümüzdeki ay Allah nasip eder. en hayırlı zamanda en hayırlısını versin rabbim sana, hem karalar bağlamayacağını düşünüyorum bir tane bebeğin var en azından doğurgan olduğunu biliyorsun rahat ol ve nolur sıkma canını

((( değerinide sorsaydın keşke canım. üzülmek yok ok?

kızlar ben geldim topic uçmuş yine ayçacım üzülme sakın kızınla teselli bul ve gelecek ay çalışmalara tam gaz devam

perisokoo dualarım seninle çok hızlık yazzıyorum kusura bakmayın sonuçlar bi gelsin hele perisokonun o zaman rahat rahat yazcam

Sonuç çıkmış ama onaylanmamış, çıkar çıkmaz mail atıcakmış...
Ayçam yaa üzülme canm benm, önümüzdeki ay çalışmalara devam ederiz, her ay yeni bir umut...
Ben bunları söylüyorum ama bakalım benim sonuç çıkınca napıcam :26:
Ümit ediyor işte insan... Bide bu kadar yoğun belirti, felan olmumlu düşünmeye itiyor bizi. Ama bunarda güzel heyecanlar, her ay daha heyecanlı, üzme lütfen kendini. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah olur canım benm...

hepinize tek tek tek çoook teşekkür ederim..iyiki eşime söylememişim yoksa yazık o da üzülürdü....
evet haklısınız sağlıklı bir kızım çok şükür allahım hepinize nasip etsin
kısmet bakalım adet günümü bekleyecem...sat 18 şubat bat 18 mart düşünüyorum bakalım görücez

işte bu yaaaaaaaaa üzülmek yok çalışmaya tam gaz devaaaaaaaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…