hepinize tek tek tek çoook teşekkür ederim..iyiki eşime söylememişim yoksa yazık o da üzülürdü....
evet haklısınız sağlıklı bir kızım çok şükür allahım hepinize nasip etsin
kısmet bakalım adet günümü bekleyecem...sat 18 şubat bat 18 mart düşünüyorum bakalım görücez
güncel liste ilk sayfada esracım :)))
nasıl gidiyor hamilelik bu arada
Sonuç çıkmış ama onaylanmamış, çıkar çıkmaz mail atıcakmış...
Ayçam yaa üzülme canm benm, önümüzdeki ay çalışmalara devam ederiz, her ay yeni bir umut...
Ben bunları söylüyorum ama bakalım benim sonuç çıkınca napıcam :26:
Ümit ediyor işte insan... Bide bu kadar yoğun belirti, felan olmumlu düşünmeye itiyor bizi. Ama bunarda güzel heyecanlar, her ay daha heyecanlı, üzme lütfen kendini. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah olur canım benm...
hepinize tek tek tek çoook teşekkür ederim..iyiki eşime söylememişim yoksa yazık o da üzülürdü....
evet haklısınız sağlıklı bir kızım çok şükür allahım hepinize nasip etsin
kısmet bakalım adet günümü bekleyecem...sat 18 şubat bat 18 mart düşünüyorum bakalım görücez
malesef negatif kızlar...ama değeri sormadım... artık adetimi bekleyecem belki bir umut gelmezse yine yaparım...
neyse üstümü giyinip geleyim perisoko ile sevinelim inşallah...
işte bu yaaaaaaaaaüzülmek yok çalışmaya tam gaz devaaaaaaaaam [/Q
canım ya çok sağol...kısmet bakalım bekleyelim..miniminnacıkta olsa umudumuz her an olmalı
işte bu yaaaaaaaaaüzülmek yok çalışmaya tam gaz devaaaaaaaaam
perisoko senondan geç onaylanıyor hesaplanıyor kaç haftalık diye
arkadaşlar bende pidilga gibi başka sayfadan çaldım aşağıdaki yazıları.
üstelik taptaze tam 12 dakika önce yazıldı sizlerle paylaşmak istedim mucuksssssss :))))))
herkeslere selam kızlar..rabbim evlat isTEYEN TÜM arkadaşlara hayırlı evlat versin...
Arkadaşlar bende bir zamanlar sizler gibi hayaller içindeydim veeee şuan paşamla klavyede yazı kavgası yapıyoruz..rabbime şükürler olsun mucizemi gönderdi...
kısaca hikayemi anlatayım ben 8 yıllık evliyim ...doktorlar sebepsiz infertilite teşhisi koydu ..veee tedaviler başladı..3 aşılama 1 tüp bebek..ama negatif hepsi...artık yorulmuştum...kürleri araştıryordum...1 sene tedaviye ara verdik...soğan kürü yapmaya karar verdim...ve başladım 3 gün içebildim sadece sonra incir kürü...onuda 5 gün ancak içmiştirim...diğer ay tüp bebek için gidecektik...kürü yaptığım ay tedaviye hazırlık yapıyorum evde temizlik dolba yiyecekler hazırlıyorum..tedaviden sonra yorulmayayım diye....
veeeeee adetimi bekliyorumki 3.gün gideceğiz eşimle...5 gün geçti ..ne yapsam bilmiyorum..karar verdim hastaneye gittim...garanti olsun diye kanda baktırdım...5 HAFTALIK HAMİLEYİM..RABBİM 8 HAFTA yaşamasını nasip etti düştü...aradan 6 ay geçti yine ümitlerim azalmaya başlamıştıki tekrar denedim soğan suyunu 4 gün...tekrar adetim geçti..veeeeeeeeeeee...
SONUÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ hamileyim..işte bu rabbimin mucizesi...gerek kalmadı tedaviye...önce rabbime sığının dua edin...sonra olmaz demeyin ...oluyorrrrrrrrrr....
şimdi ÖMERİME kardeş düşünüyorum...emmeyi bıraktı..bende 2. çocuğu yapmayı düşündük eşimle RABBİM kısmet ederse...
ömerim şuan 8 aylık rabbim kardeş nasip ederse doğana kadar 1,5 2 yaşında oluyor...beraber büyürler...
bende tekrar soğan kürü deneyeceğim..ne kaybederim....inşallah rabbim hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder....
AMİNNNNNNNNNNN.....
Ayçam ciddi misinnn ben hiç bilmiyorumki bu işleri, sosn adet tarihimi sormuştu bayan kan verirken. Az önce de işte sonuç çıkmış ama onaylanmamış, onaylanır onaylanmaz göndericem dedi. Öyle mi oluyor cidden:18:
Selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "KASIM AYINDA BEBİŞ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLAYANLARIN YERİ" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...
sat: 20 Şubat bu arada :)
MART AYI LİSTESİ
Esraa86……………. Hamilee
Polypoly………….. Hamilee
Dimplevenom….. 16 mart
alpellaa………….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart
perisoko………… 17 mart
ayçaece………….. 18 mart
istanbulizmir… 19 mart
tarçın10…………. 19 mart
fugurlar........... 19 mart
demet35...........21 mart
candost17…….. 22 mart
Suvesabun…….. 22 mart
asis………………… 23 mart
medmus………….. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
bluegirl1.......... 23 mart
hazelrose…….. 24 mart
pınknymph…….. 25 mart
elmadaş………… 25 mart
jonguil.............26 mart
aybice........... 27 mart
idilga…………….. 31 mart
eerdgn........... 31 mart
naz34……………… bat ????
belilden............ 4 Nisan
elysia………………. 6 nisan
meessttrraa….... 9 nisan
Tatlıcadı55……. 9 Nisan
Elçi04……………….. ?????
Tembel…………….. ?????
Daısytulip……….
Ayçam ciddi misinnn ben hiç bilmiyorumki bu işleri, sosn adet tarihimi sormuştu bayan kan verirken. Az önce de işte sonuç çıkmış ama onaylanmamış, onaylanır onaylanmaz göndericem dedi. Öyle mi oluyor cidden:18:
kızlar ben de yarın sabah kan vericem ve cuma günü sonucunu alıcam inş... zaten bat'ım cumaydı... dünkü testte 2. çizgi baya belirginleşti loş bi ortamda bile görünüyor ama sonradan çıkması süpheli o yüzden kan vericem...
bu arada listede pek bi değişiklik yapamadım yoğundum baya ama bundan sonra burdayım inş listeye girmek isteyenler olursa eklerim hepinizi öpüyorum ve perimin sonucunu heyecanla bekliyorum eğer pozitifse halay çekçez ok??
Ay dakka başı aradım çıldırttım çalışanları şimdi bişi varsada yollamicaklar gıcıklığınaaa bende sizin gibi ha geldi ha gelecek bekliyorum cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet bu işler böyle canım çıkan sonucu doktor onaylıyor şu kadarlıktır falan diye
persoko numaralarını ver ben arayıp soracam sana sürpriz yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?