MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

CANIMMMM kizinnn varr seninnn git ona sarill hemennn :))))) hemmm yeni tur yeni sanssss yenii taktiklerle calisicazzz insallahh mart bitmdiiii ayicaaaaaaaa

sakinnnnn icini uzmeeee hiccc kafani yormadan calisss cunkuu senin elde var 1 allahina sukurr:)))

güncel liste ilk sayfada esracım :)))
nasıl gidiyor hamilelik bu arada

canım valla çok şükür şuan sorun yok. yarın kalbini dinlemeye gidicem çok heyecanlıyım. inşallah bi sorun yoktur.

bekliyoruz tatlım. valla senin için pc başındayım şuan

ay bi kızın var ne güzel yaaa. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. e bide senin regl tarihine de baya varmış canım yaa.valla hiç belli olmaz. sürpriz yapabilir sana

malesef negatif kızlar...ama değeri sormadım... artık adetimi bekleyecem belki bir umut gelmezse yine yaparım...

neyse üstümü giyinip geleyim perisoko ile sevinelim inşallah...

üzülmek yok tabiki de bana hep öle dediniz teselli verdiniz şimdi sende üzme kendini

perisoko sen ondan geç onaylanıyor hesaplanıyor kaç haftalık diye

Ayçam ciddi misinnn ben hiç bilmiyorumki bu işleri, sosn adet tarihimi sormuştu bayan kan verirken. Az önce de işte sonuç çıkmış ama onaylanmamış, onaylanır onaylanmaz göndericem dedi. Öyle mi oluyor cidden :18:

canım ben sabahları soğan suyu içemem ki ama ya kahvaltı bile yapamıyorum ama zaten gerek kalmıycak ki ben bu ay hamileyim nasılsa

evet bu işler böyle canım çıkan sonucu doktor onaylıyor şu kadarlıktır falan diye

kızlar ben de yarın sabah kan vericem ve cuma günü sonucunu alıcam inş... zaten bat'ım cumaydı... dünkü testte 2. çizgi baya belirginleşti loş bi ortamda bile görünüyor ama sonradan çıkması süpheli o yüzden kan vericem...

bu arada listede pek bi değişiklik yapamadım yoğundum baya ama bundan sonra burdayım inş listeye girmek isteyenler olursa eklerim hepinizi öpüyorum ve perimin sonucunu heyecanla bekliyorum eğer pozitifse halay çekçez ok??

kızlar ben bayadır giremedim 300. sayfalara gelmişsiniz bu arada
benim yanımdaki ???? işareti yerine koydum.
kırmızı kartı yedim yani. artık nisana kaldı umutlar.
feci şekilde gribiz eşim de ben de öksürük korosu var evde. komşular basacak yakında evi.
neyse ben kaçtım. listeye göre yeni bi hamişimiz yok sanırım.
hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleri.

Ay dakka başı aradım çıldırttım çalışanları şimdi bişi varsada yollamicaklar gıcıklığınaaa bende sizin gibi ha geldi ha gelecek bekliyorum cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reyting tavan yaptiiii nerdeyseee reklam alicaz araya :)))))))))

Hamismi kalmak istiyorsunuzzzzz gelin topigimizeeeee ,bebis garantili topikkk :))
psisicanlaran ne eksigimizmi var diyorsunuzzzz tabikii yokkk gelinn topigimize once hep beraber yumurtlayalimm sonraaa hamiss kalalim ve doguralimmm bu topik baska topikkk

nasill reklammmmm :))

ayy periii icimm kuruduuu yahuuu

hadiii

canım benim de sonuç 2 saat sonra çıkıcaktı ama 2 saat sonra sonuçlanmadı demişlerdi.tekrar tahlile almışlardı hatırlıyor musun? meğersem kaç haftalık olduğunu görmemiz içinmiş o. önce pozitif ya da negatif olduğu belli oluyor. pozitifse tekrar tahlile sokuyorlar değerini öğrenmek için

hadi hayırlısı inşallahhhh. idrar testinde çıktıysa büyük ihtimal hamişsindir sennnnn

evet bu işler böyle canım çıkan sonucu doktor onaylıyor şu kadarlıktır falan diye

Yani bişi yoksa niye onaylansınki dimi :) , negatifsede mi onaylıyo acabaaa.

Kızlar ellerim buz gibi. Titriyorum Allahım nolur yaaa. Burdaki tüm arkadaşlarıma ve bana nasip ettt............

ALPELLAM benimde hep öyle çıktı canım benimmm inşallah sonucumla umut olurum sanaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…