MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım ben sabahları soğan suyu içemem ki ama ya kahvaltı bile yapamıyorum ama zaten gerek kalmıycak ki ben bu ay hamileyim nasılsa

ben evdeyim çalışmıyorum ama hiç sabah içmedim. öğlenleri aç karnına içtim. bazende geceleri yatmadan 10-15 dk önce içtim yattım. inanın soğan çok kötü kokar. ama suyu çok güzel hiçte abartılacak kadar kötü bir tadı kokusu yok. sadece 5 dk kaynarken çok kötü kokuyor. aspiratörü sonuna kadar açınca koku kalmıyor :)))

alpellacım inşallah halayları çekicez burda tey tey teyyyyy

kızım sen hamişsin işte...ver numarayı ben arayıp soracammmm
yaz özelden bana

ayyy dusunsenize hep beraber hamis hamis gidermisiz ESRA ciga doguma :)))))

nasilsa herkesiii dogum kapisinda bekler kadar heycan yasayarak bekledikkk ahle baksanizaa:))))))
dogum kapisindada bekelriz biz:)))) ama hamis olarak insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ayçaaaammm Esrammm şu yorumlarınızla testten önce siz bayılttınız beniiiiiiiiiiiii Allahım cidden öyle miii, bebeğimin ne kadarlık olduğumu hesaplanıyooorrrrrrrrr, herşey dönüyor etrafımda Allahım nolur öyle olsunnnnnnnnnnnnnnnn ÇIK ARTIK SONUÇÇÇ ÇIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

alpella elci hamile değilmiydi canım

hamile mi canım kaçırmışım eklerim ne kadarlıkmış kesinleşmiş mi

amann öyle mi ama baya sonra çıktı bakalım hayırlısı

inşallah canım benimmm

ayyy ben içerde siz dışarda sancı içindeeee

periiiiiiiiiiiiiiiiii haddiiiii halay çekicez dahaaaaaaaaaa. arasana şu hemşireyi yaaa.mailini doğru verdin mi? ben 2 defa arayıp tekrar etmiştim hemşireye

Genelde değerler yüksek çıkınca , makina tekrar hesaplıyor sonucu. Buda biraz uzuyor. Pozitif olduğu için sonuç bu kadar gecikmiş olabilir

verr bana numarayı hadiiiiii ben arayım sana burdan yazacam

eğer tekrar tahlile girdiyse başka bir anlamı yok bebişimmm
mailini sürekli yenile ayyy çatlıcam meraktannn

Kızlar siizin bu topiği bugün keşfettim zaten bi heyecanım vardı şimdi sayenizde çok daha fazla olmaya başladı benm bat da 15 mart beni de eklerseniz sevinirim bana da uğurlu gelirsiniz inşşşşşşşşşşşş

Kızlar hala yokkkk doktorumuz onaylicak dediler, takipteyim hemen yollicam dedi kızzz. Bekliyorum halaaaaaaaaa, benim tosun çok mu büyük çıktı acabaaa hahaahh yaa Ayçam telefonda bile kadına lütfen telde söylemeyin mail atın dedimmmmmmmmmmmmmmm, delisin kızımmmm ben öğrencem diyoooooooooo, maille öğrencem bennnnnnnn bananeeee

MART AYI LİSTESİ

Esraa86……………. Hamilee

Polypoly………….. Hamilee

Dimplevenom….. 16 mart
alpellaa………….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart
perisoko………… 17 mart
ayçaece………….. 18 mart
istanbulizmir… 19 mart
tarçın10…………. 19 mart
fugurlar........... 19 mart
demet35...........21 mart
candost17…….. 22 mart
Suvesabun…….. 22 mart
asis………………… 23 mart
medmus………….. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
bluegirl1.......... 23 mart
hazelrose…….. 24 mart
pınknymph…….. 25 mart
elmadaş………… 25 mart
jonguil.............26 mart
aybice........... 27 mart
deragun........... 28 mart
idilga……..……….. 31 mart
eerdgn........... 31 mart
naz34……………… bat ????
belilden............ 4 Nisan
elysia………………. 6 nisan
meessttrraa….... 9 nisan
Tatlıcadı55……. 9 Nisan
Elçi04……………….. ?????
Tembel…………….. ?????
Daısytulip……….

selam kızlar, kan testi bekleyen arkadaşlar var sanırım,
inşallah olumlu haberler gelir, hamilelerimiz çoğalsın.
bana gelince hala adet yok ancak sabahki testim tek çizgi olup ateşim düşünce
öğlen randevu alıp doktora gittim yine aynı şeyimi yaşıyorum diye
çnkü tüm belrtiler hamile olduğum yönündeydi, ateşimde buna dahil.
kan sonucum 4,1 çıktı. anlaşılan yine kimyasaldı ve düşmeye başlamış.
doktor teorik olarak 5in üzeri gebelik diyoruz ancak değerin 0'landığını görmemz lazım dedi
2 gün sonra tekrar kan testi istedi,
anlayacağınız bir gebelik macerası daha sanırım kimyasalla sonlandı, allah bana sabır versin.
şmdi başka testler yapılacak tutunamama sebebi araştırılacak hakkımda hayırlısı.
umarım sizden güzel haberler alırız, ümitle bekliyorum...

vay arkadaş ne çıkmaz sonuçmuş ya iliğim kemiğim kurudu meraktan uyku muyku kalmadı dağıldı. Elimde mendil bekliyom halay başı ben olcem haa ona göre böylelikle belki bulaşır bana da

hoşgeldin tatlım. yarın büyük gün desene

maili de sakla kuzum. çok güzel bi anı olarak kalsın. çıktısını alıp notlar yazın üzerine hatta ay ben de sonuç kesin gibi konuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…