canım ben sabahları soğan suyu içemem ki ama ya kahvaltı bile yapamıyorumama zaten gerek kalmıycak ki ben bu ay hamileyim nasılsa
kızlar ben de yarın sabah kan vericem ve cuma günü sonucunu alıcam inş... zaten bat'ım cumaydı... dünkü testte 2. çizgi baya belirginleşti loş bi ortamda bile görünüyor ama sonradan çıkması süpheli o yüzden kan vericem...
bu arada listede pek bi değişiklik yapamadım yoğundum baya ama bundan sonra burdayım inş listeye girmek isteyenler olursa eklerim hepinizi öpüyorum ve perimin sonucunu heyecanla bekliyorum eğer pozitifse halay çekçez ok??
Yani bişi yoksa niye onaylansınki dimi :) , negatifsede mi onaylıyo acabaaa.
Kızlar ellerim buz gibi. Titriyorum Allahım nolur yaaa. Burdaki tüm arkadaşlarıma ve bana nasip ettt............
ALPELLAM benimde hep öyle çıktı canım benimmm inşallah sonucumla umut olurum sanaaaaaaaaaaaa
alpella elci hamile değilmiydi canım
canım benim de sonuç 2 saat sonra çıkıcaktı ama 2 saat sonra sonuçlanmadı demişlerdi.tekrar tahlile almışlardı hatırlıyor musun? meğersem kaç haftalık olduğunu görmemiz içinmiş o. önce pozitif ya da negatif olduğu belli oluyor. pozitifse tekrar tahlile sokuyorlar değerini öğrenmek için
hadi hayırlısı inşallahhhh. idrar testinde çıktıysa büyük ihtimal hamişsindir sennnnn
Yani bişi yoksa niye onaylansınki dimi :) , negatifsede mi onaylıyo acabaaa.
Kızlar ellerim buz gibi. Titriyorum Allahım nolur yaaa. Burdaki tüm arkadaşlarıma ve bana nasip ettt............
ALPELLAM benimde hep öyle çıktı canım benimmm inşallah sonucumla umut olurum sanaaaaaaaaaaaa
ayyy dusunsenize hep beraber hamis hamis gidermisiz ESRA ciga doguma :)))))
nasilsa herkesiii dogum kapisinda bekler kadar heycan yasayarak bekledikkk ahle baksanizaa:))))))
dogum kapisindada bekelriz biz:)))) ama hamis olarak insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
perisokocum bende geldim ve heyecanla bekliyorum zaten aklım hep sendeydi:)))
Ayçaaaammm Esrammm şu yorumlarınızla testten önce siz bayılttınız beniiiiiiiiiiiii Allahım cidden öyle miii, bebeğimin ne kadarlık olduğumu hesaplanıyooorrrrrrrrr, herşey dönüyor etrafımda Allahım nolur öyle olsunnnnnnnnnnnnnnnnÇIK ARTIK SONUÇÇÇ ÇIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Ayçaaaammm Esrammm şu yorumlarınızla testten önce siz bayılttınız beniiiiiiiiiiiii Allahım cidden öyle miii, bebeğimin ne kadarlık olduğumu hesaplanıyooorrrrrrrrr, herşey dönüyor etrafımda Allahım nolur öyle olsunnnnnnnnnnnnnnnnÇIK ARTIK SONUÇÇÇ ÇIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
kızlar ben de yarın sabah kan vericem ve cuma günü sonucunu alıcam inş... zaten bat'ım cumaydı... dünkü testte 2. çizgi baya belirginleşti loş bi ortamda bile görünüyor ama sonradan çıkması süpheli o yüzden kan vericem...
bu arada listede pek bi değişiklik yapamadım yoğundum baya ama bundan sonra burdayım inş listeye girmek isteyenler olursa eklerim hepinizi öpüyorum ve perimin sonucunu heyecanla bekliyorum eğer pozitifse halay çekçez ok??
cnmcmmmmuckkkkssssss
hosgeldinnnnnnn :))) yumurtlaman nasil ?? calistinn dimiiii
Kızlar siizin bu topiği bugün keşfettim zaten bi heyecanım vardı şimdi sayenizde çok daha fazla olmaya başladı benm bat da 15 mart beni de eklerseniz sevinirim bana da uğurlu gelirsiniz inşşşşşşşşşşşş
Kızlar hala yokkkk doktorumuz onaylicak dediler, takipteyim hemen yollicam dedi kızzz. Bekliyorum halaaaaaaaaa, benim tosun çok mu büyük çıktı acabaaahahaahh yaa Ayçam telefonda bile kadına lütfen telde söylemeyin mail atın dedimmmmmmmmmmmmmmm, delisin kızımmmm ben öğrencem diyoooooooooo, maille öğrencem bennnnnnnn bananeeee
Kızlar siizin bu topiği bugün keşfettim zaten bi heyecanım vardı şimdi sayenizde çok daha fazla olmaya başladı benm bat da 15 mart beni de eklerseniz sevinirim bana da uğurlu gelirsiniz inşşşşşşşşşşşş
eklendiniz bkz ilk sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?